Giuliani medhjelpere arrestert

Slettet bruker
10.10.2019 kl 15:50 2575

Det er snakk om to utlendinger og de er arrestert for brudd på valgkampfinansieringsloven.
Dette i følge WSJ

WASHINGTON—Two foreign-born donors to a pro-Trump fundraising committee who helped Rudy Giuliani’s efforts to investigate Democrat Joe Biden were arrested late Wednesday on criminal charges of violating campaign finance rules and are expected to appear in court on Thursday, according to people familiar with the matter.


https://www.wsj.com/articles/two-foreign-born-men-who-helped-giuliani-on-ukraine-arrested-on-campaign-finance-charges-11570714188

Nettet snører seg til
Slettet bruker
12.10.2019 kl 14:00 707

"Det er ikke Trump pesonlig som har mottatt penger, det er det republikanske partiet."

Har jeg påstått at Trump fikk penger persponlig?

"Men du (og CIA-media) bruker guilt-by-association teknikker for å implisere Trump i saken"

Dette er helt korrekt. Selv du må jo etterhvert lure på hvorfor så mange av Trumps medarbeoidere havner i fengsel?
børst
12.10.2019 kl 14:04 701

Man kan spinne like mye dritt om Clinton. Hun og Bill har personlig vært etterforsket og tiltalt en rekke ganger, og likedan personer hun har hatt en relasjon til (om enn ubetydelig).
polemiker
12.10.2019 kl 14:16 699

- Som jeg allerede har gjort klart for deg står det ingenting i grunnloven om at det kreves en felles avstemming for å initiere en impeachment

Joda det er det, du trenger ikke lese så mye i grunnloven for å finne det. Du kan begynne med Article 1. Det er The House of Representatives som har en eksklusiv rett til å starte en impeachment prosess. Det har de ikke gjort, men Nancy Pelosi personlig har satt i gang en "impeachment inquiry". Hun har gjort dette ved å missbruke sin makt til å instruere sine komiteer til å "etterforske" på egenhånd. De har flertall i disse komiteene og de eneste med subpena power.

Det er blitt startet 69 impeachment prosesser tidligere og alle har startet med en votering i the House.

Den normale prosedyre er som følger:
1. Et eller flere medlemmer av The House må utarbeide en "impeachment resolution" som de gir til the Speaker (Nancy).
2. Hun igjen må da gi dette videre til Judiciary Committee som da må holde en høring hvor de behandler denne resulosjonen. Om et simpelt flertall der vedtar det, går det videre til
3. Full votering i The House. Om det blir simpelt flertall der også er presidenten impeached !

Deretter går saken videre til Senatet og hvor det blir foretatt en slags "rettsak" hvor begge parter kan føre vitner og kryssforhøre folk.

Nancy Pelosi og de totalitære "demokratene" er naturligvis ikke interessert i følge hverken loven eller normale prosedyrer. De vil ikke ha noen rettferdig prosedyre hvor Trump får sjansen til å forsvare seg. De vil ikke at republikanerne også skal få rett til å stevne sine vitner eller få tilgang til dokumenter. De vil ikke følge normale prosedyrer, for da vil det bli satt opp et løp som vil bli avsluttet i løpet av kort tid. De vil derimot beholde denne "etterforskningen" i The House komiteene så lenge de selv ønsker.

De som mener at dette er en fair og rettferdig prosess, har virkelig et problem med sine holdninger.
Slettet bruker
12.10.2019 kl 14:35 690

"Den normale prosedyre er som følger:"

Ok, og dette baserer diu på de 2 forrige impeachment prosessene hvorav minst den ene ikke ble gjennomført i nærheten av det du beskriver. Blant annet så var ikke juskomiteen involvert.

https://en.wikipedia.org/wiki/Impeachment_of_Andrew_Johnson

Du må forstå det at det er etterforskningen som pågår nå. Når den er ferdig og tiltale beslutningen skal avgjøres må det stemmes i representantenes hus før saken evnetuelt sendes videre til senatet. Republikanerne har ikke vist seg voksne nok til å samarbedide om noe som helst så det er bra de ikke blir gitt anledning til å skape et sirkus ut av prosessen i den hensikt å tåkelegge. De får vente til "rettsaken" i senatet. Vi får se om Roberts tolerer sirkus der..
polemiker
12.10.2019 kl 16:25 669

Rart hvordan du klarer å snu ting helt på hodet. Det er naturligvis demokratene som ikke følger normal prosedyre og som ikke vil samarbeide her. Da anklagene kom, fortet Nancy Pelosi seg med å sette i gang denne liksom prosessen hvor bare de selv kan sette dagsorden og føre saken. Til deres store overraskelse sa Trump at de umiddelbart ville frigi avskriften av telefonsamtalen, men hun gadd ikke vente på det en gang.

Selv etter å ha fått fasit holder de på med fantasiforestillinger og lager et sirkus med oppdiktede historier i kongresshøringene. Nå fortsetter de med å bake sammen en historie som selv barn skjønner er politisk motivert svada. Nå er det avslørt at denne whistlebloweren har forbindelser til en av demokratenes presidentkandidater, og er selv medlem av partiet.

Denne presidentkandidatens plan var nok å ta en dobbel her. Dvs. både bli kvitt eller kraftig svekke Trump, men samtidig også bli kvitt en farlig konkurrent om å bli demokratenes presidentkandidat i 2020. Nå vil det nok bare bli halvparten av planen som går igjennom. Biden vil nok snart trekke seg. Navnet til denne presidentkandidaten vil naturligvis komme ut, så da er nok han også ferdig.

Sanders dauer vel trolig før valget, så da er det vel bare denne gamle blekansiktet Pocahontas igjen. Kanskje er det håp for denne homsevennen din alikevel?
Slettet bruker
12.10.2019 kl 16:30 665

Rudy "hele amerikas advokat" Giuliani har nå gitt sin dom som er gjengitt i VG:

"Latterlig"
Slettet bruker
12.10.2019 kl 16:54 657

"Sanders dauer vel trolig før valget, så da er det vel bare denne gamle blekansiktet Pocahontas igjen. Kanskje er det håp for denne homsevennen din alikevel?"

Trenger du blande homsehatet ditt inn her også?
Til å hate muslimer fremstår du som dønn lik den ekstreme sorten av dem.
Som jeg har sagt mange ganger så ønsker jeg meg en moderat demokrat men tar like gjerne en moderat republikaner men det bør være en av de som har hatt ryggrad til å stå opp mot den korrupte, løgnaktige, kriminelle narsissisten.Folk som Jeff Flake eller liberalisten Justin Amash. For deg er jo selvsagt de sosialister.
Slettet bruker
12.10.2019 kl 16:59 651

"oransje banditten" sier nye A rajB
Har dere gått av skaftet?
jabbadabbato
I dag kl 16:54 3
den korrupte, løgnaktige, kriminelle narsissisten.
Slettet bruker
12.10.2019 kl 17:11 646

Vet ikke om det har kommet frem her enda, men...selskapene til de to skurkekompisene til Rudy heter altså:

Fraud Guarantee og Mafia Rave

https://www.newsweek.com/giuliani-ukraine-associates-companies-fraud-guarantee-mafia-rave-parnas-fruman-1464608

Det kan nesten ikke bli bedre.
polemiker
12.10.2019 kl 17:15 642

Jeg hater hverken homofile eller muslimer, bare så vi har det helt klart. Jeg hater derimot svært mye av det de står for som troende muslimer. Dvs. jeg hater religionen/ideologien deres og mener at den ikke har noe i et sivilisert samfunn å gjøre. Verden hadde utvilsom blitt et bedre sted om islam hadde blitt utradert.

Så er det selvsagt en gruppe og enkeltperson av muslimer jeg også hater. Det er naturligvis muslimske terrorister og ekstremister som har fått en voldsom oppsving og økt oppslutning verden over de siste tiårene. Når det gjelder muslimske terrorister så vil vel de fleste andre også hate disse, kanskje med unntak av en stor andel av de troende muslimene.

Jeff og Justin kan vel kategoriseres som moderate sosialister ja. De forsvinner vel snart ut av amerikansk politikk, og godt er det.
Slettet bruker
12.10.2019 kl 17:18 636

Jeff blir ikke president.
Glem det jabba
Urealisme er ditt savn
Redigert 12.10.2019 kl 17:20 Du må logge inn for å svare
polemiker
12.10.2019 kl 17:25 634

I Oslo finnes det Thief Hotel, Thief Bar, Thief Restaurant og Thief Spa bl.a. Eieren er sikkert en tyv.

Gutta er arrestert, så får vi se hva som kommer ut av det. Har de gjort noe straffbart, så må de ta straffen og konsekvensene av det. De var vel klienter av Rudi Gulliani og hans advokatfirma.
Slettet bruker
12.10.2019 kl 17:26 633

"Jeg hater hverken homofile eller muslimer, bare så vi har det helt klart."

Som jeg sa. Du har jo mye til felles med radikale muslimer, de du sier du hater.

"Jeff og Justin kan vel kategoriseres som moderate sosialister ja"

De er ikke nær nok din form for ekstremisme nei.
Et av ankepunktene til Amash mot dagens republikanere generelt og Trump spesielt er den hodeløse budsjett styringen. Han kom, i likhet med mange andre republikanere inn via Tea party bevegelsen. En av kjernesakene var budsjett overskridelsene til Obama de forste årene.

For deg er jo dette sosialister selvsagt. Alle som ikke er korrupt og rasistisk nok til å ha dine meninger er jo per din definisjon dette. For meg er du imidlertid en blanding av kommunist og facist. Normale økoniomiske konservative prinsipper eier du ikke, demokrati, lov ,rett og frihet respekterer du ikke.
Slettet bruker
12.10.2019 kl 17:29 631


faktakjekken:
trump er ikke oransje banditt
polemikkel er ikke kommunist

jabba du er propan.
Slettet bruker
13.10.2019 kl 13:59 603

How two Soviet-born emigres made it into elite Trump circles — and the center of the impeachment storm

Lev Parnas, a Ukrainian-born emigre, appeared at a dark time in Donald Trump’s presidential campaign. Less than a month before the election, major GOP donors had been spooked by the revelation that Trump boasted about grabbing women during a recording of the television show “Access Hollywood.”

Parnas had never been a player in national Republican politics. But the onetime stockbroker chose that moment to deliver a $50,000 donation to Trump’s campaign and the Republican Party, and it quickly opened doors.

The contribution helped propel Parnas and his business partner, Belarus-born Igor Fruman, on an extraordinarily rapid rise into the upper echelon of Trump allies — before they became central figures in the presidential impeachment inquiry.

By spring 2018, the two men had dined with Trump, breakfasted with his son and attended exclusive events at Mar-a-Lago and the White House, all while jetting around the world and spending lavishly, particularly at Trump hotels in New York and Washington. That May, a pro-Trump super PAC reported receiving a $325,000 donation from an energy company the duo had recently formed.

Where Parnas and Fruman got their money remains a mystery. When they were arrested Wednesday on charges of campaign finance violations, prosecutors alleged that Parnas and Fruman were backed in part by an unnamed Russian national who used them to funnel donations to state and federal candidates.

This summer, Parnas had begun working as a translator for the legal team of Dmytro Firtash, a Ukrainian gas tycoon who faces bribery charges in the United States, according to Victoria Toensing, one of Firtash’s lawyers. The energy magnate has been accused by federal prosecutors of having ties to Russian organized crime and has been fighting extradition to the United States from Austria. Firtash has denied wrongdoing.

As they scaled the ranks of Trump’s Washington, Parnas and Fruman demonstrated a remarkable facility for capitalizing on their newfound connections, according to people who observed them. They also appeared to be constantly in pursuit of new business ventures — “always hustling,” in the words of one Trump ally who interacted with them.

In 2018, they hired the president’s personal attorney, Rudolph W. Giuliani, to serve as a consultant as they launched a security business — and then helped Giuliani, in turn, reach Ukrainian officials in his quest to find information damaging to Democrats.

During a visit to Israel last summer sponsored by a pro-Israel charity, Parnas and Fruman were “mega-dropping Rudy’s name” as they snapped photos with well-known figures, according to former White House communications director Anthony Scaramucci, who was also on the trip.

“ ‘We’re best friends with Rudy Giuliani,’ ” Scaramucci said the two men told him. “ ‘We work with him on everything.’ ”

Giuliani’s ties to the duo are now under scrutiny by both federal prosecutors and congressional investigators seeking to unravel how two businessmen trailed by creditors and failed past ventures came to be at the center of an expanding international drama.

Giuliani has denied knowledge of any wrongdoing. He said Friday that he had seen the two men “quite often.”

“I have no reason to believe that they are anything other than decent guys,” he said.

Parnas and Fruman, who made a brief court appearance Thursday in Alexandria, have not entered a plea to the charges against them.

Their new lawyer, John Dowd — who also previously served as a personal attorney for Trump — declined to respond to a number of questions about the two men, writing only in an email, “You publish at your peril.”

Mer her

https://www.washingtonpost.com/politics/how-two-soviet-born-emigres-made-it-into-elite-trump-circles--and-the-center-of-the-impeachment-storm/2019/10/12/9a3c03be-ec53-11e9-85c0-85a098e47b37_story.html