Nikola VS. Sør-Korea


Begynner markedet i Sør-Korea å bli et like viktig argument som avtalen med Nikola?

Signalene fra Sør-Korea har endret seg dramatisk i 2019. Det begynner å utvikle seg som fakta at NEL skal levere og drifte mye av Sør-Korea's hydrogenløsninger. NEL samarbeider med myndighetene og har allerede ett stort fotavtrykk med sine kontrakter i Sør-Korea. Sør-Korea har kanskje sneket seg litt på sidelinjen i løpet av 2019 og er nå vel så viktig som Nikola-kontrakten.

Sør-Korea er et veldig spennende marked og jeg mener ringvirkningene dette markedet har skal prises kraftig inn i aksjen. Dette har ikke skjedd fordi Kjørbo- eksplosjonen har lagt en for stor demper på kursen.

Alle vet at markedet glemmer, og så snart det kommer en melding om at stasjonene er i drift igjen skyter aksjen opp over 10%. Egentlig tullete, men det er bare sånn det funker!

Den eneste verdien det Norske markedet har i hydrogen-sammenheng er at NEL får noen skarve små millioner i forskningsstøtte nå og da.

Flere land kommer nå med klare road-maps for hvordan de skal løse klimakrisen. Nikola-kontakten fikk NEL-aksjen over 6 kroner, (det vet alle som har vært med en stund.) Når er det betydelig mye mer som skjer! På den tiden NEL sto i 6 kr måtte man lete etter hydrogen-nyheter, og man åpnet gjerne linker som ble delt på forumet mens nå gidder man knapt har jeg inntrykk av. -det er rett og slett for mye nytt som skjer over alt!

Redigert 11.10.2019 kl 09:06 Du må logge inn for å svare