The Rise and Fall of The Carbon Dioxide Theory of Climate Change

Slettet bruker
11.10.2019 kl 11:16 266

Av alle steder så fant jeg en omtale av denne i SV-blekka "Ny tid"!!! Har det blitt tid for tvil i SV-leiren?

--

Amerikanske dr. Rex J. Fleming skriver at det er en større trussel enn global oppvarming om klimaforandringene gir oss en ny kuldeperiode. Til forskjell fra den opphetede klimadebatten vil mer CO2, ikke mindre, være nødvendig i kommende mulige kaldere tider.

Fleming – som har 50 års forskning bak seg – var tilhenger av global oppvarming-teorien, men forlot folden og ble klimarealist. Vi kan også kalle ham for «nedkjølingsalarmist». Som matematiker med en doktorgrad i meteorologi og tittelen «Atmospheric scientist» var han ansatt ved NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) i USA. Han har mottatt flere utmerkelser for sitt arbeid og har hatt en lang rekke verv relatert til klima og meteorologi. I 2005 startet han konsulentfirmaet Global Aerospace med målinger av vanndamp på kommersielle fly.

Sentralt i hans forrige bok, Exposure (2012), var poenget om at den globale oppvarmingen var reell, men at CO2 ikke var årsaken. Flemings nye bok hevder fortsatt at CO2 ikke kan forklare klimaendringene, men at naturlige variasjoner og solens aktivitet er årsaken til temperatur- og klimaforandringer.

Istidene og CO2
Boken åpner med en gjennomgang av vitenskapelige oppdagelser og universet – som Gud skapte, ifølge Fleming – og dets ekspansjon. Deretter gjennomgår han historiske hendelser, målinger og forskning fra istidene og fram til dagens klimadebatt. Det kan ikke bevises at CO2 er årsaken til klimaforandringene, insisterer Fleming.

-----

Atmosfæren er «et kaotisk system og ikke nøyaktig forutsigbart», skriver Fleming. Det er naturlige og vanskelig forutsigbare variasjoner som observeres, ikke CO2-skapte forandringer.

---
Han nevner globale interesser, NGO-er og flere i sine teorier om hvordan CO2-myten oppsto og fikk fotfeste. Dessuten om hvem som har noe å tjene på klimahysteriet. Fleming kan ha rett i mange av påstandene, men skraper bare i overflaten på altfor mange (interessante) punkter. Han forsøker å favne over mye i en og samme bok, og jeg kan ikke nevne alt her.

https://www.nytid.no/global-nedkjolingsalarmisme/

kokkohill
11.10.2019 kl 11:23 263

Dette ble hevdet fra Russerne på nittitallet når denne globalistkirken tok for i vesten. Ny liten istid ble det sagt derfra , til latter fra disse klimatrollene her.

Nå vet vi at Norge har kastet bort flere hundre milliarder på nonsens pga av klimaløgnen.

Det er på tide og gå etter løgnerene og la dem ta konsekvensen av dette .

ladaen7,30
11.10.2019 kl 11:36 254

Former Award-Winning NOAA scientist Dr. Rex Fleming declares his climate dissent – Converted from warmist to skeptic – Reveals suppression: ‘I had to go to Europe to publish a paper’




Joda, han er vel så gammel nå at han kan snakke fra leveren uten at det får følger :-))
Slik er det jo med flere, straks de er ute av systemet så kommer de sanne meninger.