Nok en batikhexa drept i Sverige

polemiker
SWE 11.10.2019 kl 15:27 475

En pensjonert lærer innledet et seksuelt forhold til sin elev og nå har han kvalt henne.

Krav på utvisning
Den unge mannen nekades asyl i Sverige för snart två år sedan. Han fick ett utvisningsbeslut som skulle verkställas inom fyra veckor. Men beslutet överklagades till Migrationsdomstolen och under prövningens gång har han stannat i Sverige.

Lärarinnan i 70-årsåldern var pensionerad och hade varit känd för att engagera sig i flykting- och integrationsfrågor. En person i hennes närhet har sagt till GT:

https://www.expressen.se/gt/ung-man-atalas-for-lararmordet-i-kil-/

Denne godgutten kan nok se frem mot minst et par måneder i ungdomsfengsel. Han skulle vært sendt ut av landet for 2 år siden, men han anket naturligvis. Nå blir han nok belønnet med fast opphold og statsborgerskap som vanlig er i slike saker i Sverige.
convert
11.10.2019 kl 15:30 471

"Öppna era hjärtan" ble litt for bokstavelig i dette tilfellet. Islamist-horene lærer aldri.
Slettet bruker
11.10.2019 kl 16:14 451

Man får ikke mer enn man ber om her i livet! En fremmed er en venn man ennå ikke har møtt! Jeppsan! ;-DDD
polemiker
11.10.2019 kl 16:31 434

Hun åpnet seg nok litt vel mye ser det ut til og det er nok ingen god idé når det gjelder muslimer med utvisningsvedtak. Det er bare "rasister, nazister og høyreradikale" som har advart mot dette, mens myndigheter og aviser åpent hyller folk som er "positive" til innvandrere og utnytter dem seksuelt.

Det kommer naturligvis til å bli helt tyst om at denne gamle sosialist kjerringa utnyttet sin posisjon som lærer og mentor til å utnytte denne migranten på det groveste. Hun vil bli fremstilt som "kjærlig og omsorgsfull" person som "virkelig" brød seg om de "svakerestilte"i samfunnet.

Nå hadde vel denne jævelen drept noen svensker uansett, så derfor var det vel like greit at det var denne overgriperen som måtte bøte med livet slik at han får permanent opphold i Sverige.

Hvor lang tid og hvor mange flere er det som må bøte med livet her i Norge før noen finner ut at vi bør innføre grensekontroll mot Sverige vi også? Vi VET at det vil skje, så det er kun et tidsspørsmål før de som er utvist i Sverige tar turen over her. Nå trenger de ikke dra fra Sverige da de svenske myndighetene knapt nok sender ut noen av dem med tvang. Folk kan leve i åresvis i Sverige selv om de er utvist. De får sågar penger, tannlege og andre helsetjenester.
kokkohill
11.10.2019 kl 17:23 415

Jeg tror ettertiden vil dømme hardt for all den seksuelle misbruket som skjer i denne bransjen.