Signert avtale


@nelhydrogen twittrer
ACEA, Hydrogen Europe and IRU have signed a statement urging the next European Commission and newly-elected MEPs to provide the right framework to support the roll-out of #hydrogen infrastructure across the entire EU. Want to learn more? https://t.co/NOtrB8FLHA

Ja, det twittres og det twittres, men blir det noe penger av det? Får jo håpe at Løkke har tid til å jobbe litt innimellom også med tanke på millionlønnen. Og ikke bare delta på konferanser og møter.

Skal NEL leve av twitring, almisser, haussing, emisjoner og intensjonsavtaler til evig tid?
spaggio
11.10.2019 kl 22:28 1537

Er det så nøye da ? Hydrogen er jo fremtiden. Nel lager jo verdens største fyllestasjoner og småaksjonærene på Tradegate har til og med investert 2,5 mrd i Nel.
Løkke kjenner du sikkert fra Rec tiden med 72 kvartaler på rad med underskudd ! Hvor stor tro de selv har på selskapet ser du på antall innsidehandler siste 2 år.
Dersom du forfekter meninger som ikke passer inn blir du kalt forumklovn av en som ikke tror mere på selskapet at han daglig går inn og ut med noen få titusen aksjer !
Tigeren
12.10.2019 kl 09:41 1145

Til informasjon. Nel kommer meget sannsynlig snarlig til å levere det beste Q3 resultatet ever, med en positiv Bull guiding. Sterk og solid omsetningsvekst og bedret bunnlinje, er mine kalkyler.

Nel er blitt paria bland myndigheter og de seriöse bolag.

De har ikke lagt ned nog med resurser efter sandvika på sikkerhet. Tror de må avsette 100 miljoner till strax
12.10.2019 kl 10:35 962

Nok en helg med morsomme agurknyheter. Rimelig sikker på at dette blir den siste.