Værdier kommer frem i lyset - ser kurs over 20


Slut med manipulering af aktie kursen på REC. Aftale på vej mellem Kina og USA, det er bare et spørgsmål om de når det inden 1 december.
Kursen vil blive flyvende, kan se at der hverdag er en der sælger og køber 4900 aktier for at holde kursen nede.
Tænk når fabrikken kommer i gang igen eller det bliver meldt ud at de vil starte op igen, så ser vi hurtig kurs 20 - 30.
De er verdens største producent af Granular polysilicon og verdens største manufactur af Silane Gas og speciel silicon gases.
Snart kommer fabrik til en værdi af over 1 milliard dollar i gang igen, eller måske solgt til en værdi af over 10 kr pr aktie.
REC er og bliver igen en guldgrubbe .
Falco1
18.10.2019 kl 10:53 2063

Er ikke så lett for Nemi da han bruker enormt med tid for og finne noe han kan bruke da det er smått med salg av aksjen. Da blir det litt vridning og vendinger på det samme om og om igjen. La dette stakkars nicket få gjøre jobben sin.

Setter faktisk pris på Nemi's innlegg selv om jeg for tiden ikke følger hans råd. Viktig at HO ikke blir et ekkokammer med liketenkende, og at vi forskånes av bølgene av usaklig barnehagekjefting som vi opplever av og til.
nemi's
18.10.2019 kl 11:10 2026

Viss vass igjen fra deg.

Jeg skrev da vitterlig : markedet vil ha det til.

Og meg bekjent har ikke Tafatt sagt noenting som helst i Q3. Han sitter på hjemmekontor og streiker for høyere lønn.

Her er hva du burde være opptatt av, og skrive om. Og som CFO nå de facto skriver om nettopp markedet:

"Recent occurences with the semiconductor market have pushed REC under that " (les: cash neutral).

og som gjør at ikke REC har penga de trenger for å oppfylle sine forpliktelser. Til tross for at de angivelig for kort tid siden hadde penger for år fremover.

Dette var det du skrev:
"Bare to måneder senere står CFO frem i media og sier at semi-markedet er dårlig, men ikke så dårlig som forventet...(?) og som det markedet dessuten nå vil ha det til...(?). "
Siden du kostet på deg to spørsmålstegn i setningen, og skriver "dessuten" når du snakker om markedet, er det naturlig å tolke det første som noe annet enn markedet. Om du ikke mente det er jo det greit å ha avklart den misforståelsen.

Forøvrig vil jeg si at jeg ikke har noe imot dine innlegg her, som sikkert ikke er mer fargede enn de som kommer fra motsatt kant. Jeg er interessert i å få et best mulig vurderingsgrunnlag for investeringen min, og dårlige nyheter er like interessante som gode nyheter.

Av nyskjerrighet; når snudde du til å bli negativ til prisingen av REC? Jeg husker deg som optimistisk aksjonær for et par år siden, så du må ha snudd en gang etter det? Det har jo vist seg som en riktig vurdering i ettertid. Men siden du fortsatt er aktiv her (og ikke i noen andre enn REC-tråder, regner jeg med at du har en viss interesse i REC utover det rent teoretiske. Hva skal til for at du vurderer å gå inn langsiktig igjen? Det har vært flust med dårlige nyheter i REC i årevis, men så sant man ikke tror selskapet vil gå konkurs, vil kursen på et eller annet nivå være underpriset, om ikke annet fordi en avvikling av selskapet vil synliggjøre større verdier enn det som er priset inn.

Vel,

sannheten er vel heller noe midt i mellom - markedet er dårlig uavhengig av forventninger og det er vel denne realitet som betyr noe ...

Er det ikke på tide å leve i nuet ... ?? ...

Du sa en gang, du mente en gang osv betyr vel lite når ting har endret seg og da bør man også endre sin mening tilsvarende - det burde ikke bare være de klokes rett ...

Hva er det du vil fram til? Jeg klandrer ikke nemi for å ha vært positiv for to år siden og negativ senere. Jeg er bare nyskjerrig på hva det var som var vendepunktet, og hva som skal til for at han mener REC igjen kan være et attraktivt kjøp. Jeg irriterer meg over folk som hausser den ene dagen når de er inne, og argumenterer stikk motsatt neste dag, men plasserer absolutt ikke Nemi i den kategorien, for han har vært gjennomgående negativ i over ett år i hvert fall. Du hører nok mer hjemme i den kategorien. Jeg lytter lite til stemmer jeg ikke tror mener det de sier, men kun markedsfører sin egen posisjon.
Redigert 18.10.2019 kl 12:59 Du må logge inn for å svare
robro
18.10.2019 kl 14:12 1753

jeg tror folk ser seg blind på feil ting i REC .
Hvis salg av butte så er REC gjeldfri og har 15 kr ++ i cash.
Mitt kursmål 3-6 måneder er 30kr hvis handelskrig løser seg og butte solgt til bra pris så kan det være et forsiktig anslag.
Jeg synes det er rart det ikke er større kjøps lyst

Kursen er i limbo i disse dager fordi mange solgte seg ut etter den famøse men nå godt tilbakeviste Meier-rapporten, og deretter har spesielt de markerte RECinvestorene satt seg på sidelinjen for å se ting an nå som så mange triggere kan være i pipeline. De vil ikke engang flagge salgsinteresse i ordreboken på OSE på dise nivåene. Kjøperne sitter også på sidelinjen og håper på noen småkjøp på autopilot hvis det skulle komme opp muligheter. Jeg ser mini-salget fra Folketrygdfondet som en taktisk posisjonering for å komme under 5%. Nå skjer det utvilsomt videre aktivitet rundt deres 4.99% - og kanskje flere blant top 20 - i kulissene. I dark pool og ikke på ordinær OSE. Der snakkes det nok om helt andre prismessige omsetningsindikasjoner enn det vi nå ser på børsen, som her og nå ser irrelevant ut for REC sin del frem til Q3 fremlegges. Det gir muligheter for småkjøp underveis, siden de med tunge kjøp og salg er handlingslammet på hovedarenaen nå. Eller vil en av dem råkjøre opp kursen helt plutselig, stuntmessig, for å lokke frem forvirrede retail-poster?
Redigert 18.10.2019 kl 14:51 Du må logge inn for å svare

Nå, har du kommet deg ut, eller har du nerver til å være med oss kamikazepiloter og ha REC over helga!
dor123
18.10.2019 kl 16:49 1553

La ut 125k på 3.22 i sluttakusjonen. Ikke engang Takeoff kjøpte de. Så jeg sitter over helgen i kamikazegjengen 👍

Kveike, tror verdiene i dag kom frem i lyset med en småpen oppgang på robuste 1,32%
Uken endte for øvrig ned med 2,55%, noe som er omtrentlig snittet for i år med en så langt nedgang på 45,49%
Måske Torvald veit noe siden han ikke har kjøpt på noen kvartaler, eller er det den at det hele tiden er for nærme kvartalsfremlegging, at det ikke er lov?
Kun ca 100% opp til kriseemisjonen i våres.
Dette er en no brainer. Løp og kjøp
Husk! Det er ikke aksjer å få tak i, selgere er helt fraværende. Her er det kun kjøpere som kjøper av kjøpere.
Ps! Kølapp maskinen henger fortsatt oppe borte på Butte, der kø taggene blitt byttet ut med first price do ruller, siden der er sånn pågang på disse lappene.
Løp og kjøp, snart er Butte solgt, og REC kan lene seg tilbake med 50 mann med bridge og nedslitte piassavakoster på ML.
Så må man selvfølgelig ikke glemme tapsprosjektet i Kina, ja den som Torvald fikk en real bonus for å dra i land, der har vi ikke ubetydelige 15%.
Snart kommer henvendelsen derfra om påfyll av kroner i kassa, og da er forhåpentligvis Butte solgt for 150$ mill USD, slik at dere i denne omgangen kan spytte i 20-30 mill USD fra REC sin egen kasse....

hehe, velkommen i klubben. siden du ikke ville selge på 2,15 mått jeg strekke meg til 2,17.
dor123
18.10.2019 kl 18:18 1439

Hehe, du har bedre snitt en meg. God helg!

Mulig det er han som tror han har sett lyset som er den blinde og alle han mener er blinde er de som faktisk ser realitetene - bare en tanke .. ;)
Redigert 18.10.2019 kl 23:01 Du må logge inn for å svare

Trump sier at han tror en handelsavtale mellom USA og Kina vil bli signert innen APEC-møtet i Chile i midten av november. Sweet!

https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/AdWw5z/trump-haaper-aa-faa-i-havn-handelsavtale-med-kina-i-november

I anledning av at handelsavtalen skal signeres part 66. Så ble Torvald (Tåke) igjen observert utenfor porten til Butt plugg.
Han stod der denne gangen med ett knippe med tenger og bannet høylytt. Hadde ikke denne idioten av en styreformann kalt commander in chief for en vandrende katastrofe, så kanskje dette hadde ordnet seg på ett tidligere tidspunkt 🤬
Kølapp maskinen ble igjen tatt med bort på ML, da for å avhjelpe kaoset av kunder som angivelig strømmer til når commander in chief signerer avtalen... 🥴🤥🤯

fattigstakkar skrev Freudian slip :)
Kanskje skifte nick til "Sigmund" ... ;)
Celsius
19.10.2019 kl 21:17 752

Risky Bedekker tar aldri pause.

Bruker vel 10 timer i uka på å prate drit om en aksje de aldri kommer til å eie. Ukelønna dekker nok til en skolebolle, eller en aksje.

Når man av åpenbare finansgrunner aldri selv vil kunne komme i posisjon, er sikkert det nest viktigste her i livet ikke å unne andre å kunne gjøre det.


Noen bruker tiden til å snakke om det konkrete caset, mens noen bruker tiden til å snakke om andre anonyme meddebattanter og deres ukjente finansielle posisjon som om det var kjent - du om det .... ;)