Har Resett, Document eller HRS skrevet om dette?

Slettet bruker
12.10.2019 kl 11:25 790

Selvsagt har de ikke det. Passer ikke inn i agendaen deres, vet du.
Slettet bruker
12.10.2019 kl 11:26 789

Kanskje det er håp for deg over der også Jeeses?
Redigert 12.10.2019 kl 11:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.10.2019 kl 11:29 781

Som jeg skrev i annen tråd så har jeg verdens beste kone og elskerinne i en og samme vakre kvinne!!
ArneB 5.0
12.10.2019 kl 11:36 767

De kan jo ikke skrive om noe som hever den mentale horisonten hos sine lesere. Det kunne jo bli et jævla rabalder dersom noen av leserne kom i et modus hvor de kunne tenke selv. Dette er ikke stoff for nevnte rennesteinsmagasiner.
Slettet bruker
12.10.2019 kl 11:40 760

..og de som synes at de tenker selv..de som ikke leser de etterrettelige mediene (sier de, mens de stadig vekk viser at de må være de ivrigste brukerne av de seriøse mediene).

Det å ikke eie evne til kildekritikk er vel ikke å tenke selv, hvis man tenker litt..
polemiker
12.10.2019 kl 12:10 736

Alle de tre nevnte avisene har skrevet om dette gjentatte ganger. Man trenger ikke engang gå til USA, det er mer enn nok å ta av her i landet også. Unge jenter blir lurt tilbake til hjemlandet og tvangsgiftet med en fetter eller en som har betalt godt. Etter en muslimsk vielse drar de tilbake til Norge for å få det godkjent her. Med på lasset følger da ennå en NAV klient.

Det har sågar kommet en rekke pedofile migranter til landet med sin barnebrud. Var vel bl.a. en 14 åring som var gravid med sitt andre barn da hun ankom. I USA som her i landet er det absolutt største problemet når det gjelder folk som stammer fra underutviklede kulturer. Myndighetene har i åresvis stilltiende tolerert at sigøynere og romani folket har giftemål med jenter ned i 10-12 års alderen og sågar ennå yngre.
Redigert 12.10.2019 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
12.10.2019 kl 12:12 731

Vel, om du hadde hatt baller, så kunne du jo bare søkt :)
Men det har du altså ikke, så du må spørre andre...... stakkars.

Det er et veldig gjennomgående trekk ved venstresiden, at et hvert problem med islam (når selv dere må innrømme at det eksisterer) så skal ufarliggjøres og bortforklares med at dette skjer i andre sammenhenger også. Det er som jeg har forklart A-DenialBenekte noen ganger, hus og hundehus står i brann, og dere setter inn slukkeinnsatsen på hundehuset. Hvor dumt det er skjønner dere ikke, tydeligvis.

Så til saken. I den staten dette har størst andel er det opplyst 0,29% var mindreårige. Prøv om dere klarer å finne ETT islamsk land der andelen er under 29%......?
Det undersøkelsen ikke sier noe om er religiøs bakgrunn for de inngåtte ekteskapene. Fokuset i artikkelen er klar, men bakgrunnen kommer ikke frem. Hvor stor andel av de 0,29% er relatert til islam?
Det mye mulig dere skyter dere selv i foten her.

Uansett, religion, kultur eller hudfarge, det er rett og slett kvalmt at mindreårige blir utsatt for sex og ekteskap!

Walid al-Kubaisi, som gikk bort i fjor, skrev i 2005 om barnebruder og islam. Problemet med dette i islam fremkommer tydelig;
"Det begynte da al-Qaradawi hadde et program på TV Al-Jazerah om ”Shari´a og livet”. Han snakket om sex på en pornografisk og obskøn måte som forskrekket mange muslimer. Men fordi han er muslimsk lærd, klarte han å sitere profeten Muhammed om at ”Når det gjelder kunnskap om religion, er det ingen bluferdighet”. Det vil si at man må få opplysning om det som er tillatt og det som ikke er tillatt uansett om det er et seksuelt språk man bruker. For sex er en sentral del av islam.

Al-Qaradawi reiser stadig til Europa og USA. Den arabiske kjente journalisten og forfatteren Dr.Osama Fawzi, som utgir avisen Arab Times i Houston, klarte å avsløre at al-Qaradawis reiser til USA ikke er for å forkynne islam og opphøye Allahs ord. Fawzi avslørte at al-Qaradawi er gift med en jente som er 60 år yngre enn han selv. Reisene til USA handlet om sviktende ereksjon og medisinsk hjelp. Til tross for at profeten Muhammed giftet seg med 9 år gamle Aysha, da han selv hadde passert 50 år, er et slikt ekteskap blitt uaktuelt i moderne tid. Med islamismens bølge, startet folk igjen å se på et slikt ekteskap som aktuelt. De bruker profeten Muhammed som en målestokk. Men sekulære og opplyste muslimer reagerer selvfølgelig på en slik praksis som går tilbake til middelalderen.

Dr.Osama Fawzi skrev om dette. Han advarte al-Qaradawi om hans fatwaer som tillater ekteskap med mindreårige jenter. Han understreket at det er straffbart å legitimere pedofili, at han kan fengsles som forbryter i USA på grunn av at han gir fatwaer til muslimene om å at det er tillatt (halal) å gifte seg med 9 år gammel jente.

Andre aviser siterte Dr.Osama Fawzi. Al-Qaradawi ble taus. Jeg er en av dem som sendte e-mail til ham på hans nettside og bad om avklaring på dette: Er du gift med Asma, en jente du er 60 år eldre enn? Jeg fikk ikke svar. Da jeg spurte om det er lov å gifte seg med ei 9 år gammel jente, fikk jeg svaret: hvis hun er jomfru og aksepterer, er det tillatt.

Og da jeg nevnte i Dagbladet at al-Qaradawi er pedofil og at han legitimerer terror med fatwaer som sier at det er lov å drepe sivile amerikanere, svarte forstanderen i Det islamske forbundet, Bassim Ghozlan, at det ikke fins en fatwa av al-Qaradawi som legitimerer terror. Og hva slags debatt er det å anklage en høyt respektert muslimsk lærd for pedofili? Ghozlan, som alle andre islamister, vil ha en debatt på hans islamistiske premisser som ikke kritiserer islam og al-Qaradawi.

Samme dag møtte jeg en gruppe muslimer hos en venn. Alle støttet Bassim Ghozlan. Jeg fortalte da at denne al-Qaradawi har gitt en fatwa om at sivile amerikanere kan drepes, og spurte retorisk: Er ikke dette terror?
”Han forstår islam bedre enn oss. Han støtter islam mot amerikanerne. Se hvordan amerikanerne dreper sivile i Irak! Hvorfor har de rett til det og vi har ikke rett til å svare på deres terror?”

Jeg fortalte dem at al-Qaradawi er gift med Asma. Dette er pedofili. De avbrøt meg: ”Nei. Pedofili er å drive hor med en mindreårig jente uten ekteskap. Al-Qaradawi har giftet seg med denne jenta, Asma, så dette er ikke pedofili. Hvordan tør du snakke sånn om en stor muslimsk lærd som kjenner islam bedre enn deg? Vi er ikke som kristne nordmenn. Kristne prester har lov til å bli homser. Men en respektert imam som er gift med en ung jente, vekker din harme. Er du med oss eller med dem?”

Overfor en slik logikk kan man ikke starte dialog. En imam er respektert og fredet for kritikk. Pedofili blir legitimt med ekteskap. Mens homoseksualitet er en skam fra et innvandrerståsted.
Jeg trakk meg og gikk ut. Så fulgte en av dem med. Han presenterte seg som shia-muslim. Han likte det jeg sa om al-Qaradawi. Han stolte ikke på sunni-muslimer. For shia-muslimer er annerledes, mente han. Han insisterte å fortsette diskusjonen med meg, og jeg inviterte ham hjem. Vi drakk te og fortsatte diskusjonen. ”Våre ayatollaher gjør ikke det. Det er sunni-muslimer som jeg ikke kan stole på. Deres tro er villfarelse.”
Så fortalte jeg ham at det shiamuslimske Iran er blitt senter for pedofile muslimer. For pedofili er blitt en vanlig praksis, ifølge den iranske shari´a-loven. Khomeini tillater ekteskap med et spedbarn.

Han ble sjokkert og kunne ikke tro det. Jeg trakk fram boka Tahrir Al-Wasilah, som er en samling av Khomeinis fatwaer (bind 2, side 241). Der står Khomeinis fatwa som sier at ”Man kan ikke ligge med kona før hun fyller 9 år. Men resten av de seksuelle nytelsene, som å kjenne på med begjær, klemme og kline med, er tillatt uansett om kona er et spedbarn.”
Min venn tok boka, leste fatwaen, og ble stille. ”Jeg må dra”, sa han.

Dagen etter møtte jeg ham ved butikken. Jeg følte han hadde noe på hjertet han brant for å si. Jeg tenkte at han ville ta avstand fra Khomeini. Jeg var lutter øre:
”Jeg kikket i bøkene. Det er ikke bare Khomeini som tillater ekteskap med spedbarn. Det er alle ayatollaher.”
Jeg svarte ”Ja!”, og trodde fortsatt at han ville ta avstand fra en slik pedofilipraksis.

Han fortsatte: Det vil si at dette er islam, som disse ayatollaher er enig om. Derfor tar du feil.”
Jeg opplevde at det ikke var noen vits å fortsette diskusjonen. Tankene mine var: Hvilken framtid har det norske samfunnet når innvandrere oppdrar sine barn til at islam alltid har rett, og imamene er fredet for kritikk og de er en målestokk for andre muslimer istedenfor menneskerettigheter og norsk lov?"

Dette er huset som brenner, fornektere. Begynn slukkearbeidet der!

RR
Redigert 12.10.2019 kl 12:13 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
12.10.2019 kl 12:14 725

"Prøv om dere klarer å finne ETT islamsk land der andelen er under 29%......?"

Altså hvor problemet er mindre enn 100 ganger så stort........

RR
Slettet bruker
12.10.2019 kl 12:15 722

1: De er ikke aviser.
2: Hvis de har skrevet om dette gjentatte ganger, så vil jeg gjerne se en link.

Alt det andre babbelet ditt er whataboutisme.
polemiker
12.10.2019 kl 13:45 698

Nettaviser da. Du skjønte sikkert hva jeg siktet til, men siden du ikke klarte å kommentere innholdet, måtte du finne noe annet å pirke på.

Whataboutisme? Artikkelen omhandlet barneekteskap og det var vel nøyaktig det jeg kommenterte. Ville du bare snakke om den mikroskopiske andelen som dreier seg om hvite og "kristene" folk?

Problemet er enormt men det er ikke noe sosialister eller MSM bryr seg noe om. HRS derimot har tatt opp dette gjentatte ganger. De har sågar samlet alle artiklene i en permanent folder. https://www.rights.no/tag/barneekteskap/

Du kan begynne med å lese dem, så vil du bli litt mer opplyst om problemet både i Norge, Sverige og i resten av verden.

Svenskene har sågar gått ennå et skritt lengere og sosialistene der vil legalisere barnekteskap - men kun for muslimer.
https://www.rights.no/2018/03/den-svenske-regjeringen-vil-tillate-barneekteskap-og-flerkoneri/ Hva synes dere om det?

Redigert 12.10.2019 kl 13:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.10.2019 kl 13:55 686

Linkene dine til rights er IKKE omtale av det denne tråden handler om.

De er ikke nettaviser. De er blogger.
Risk-reward1
12.10.2019 kl 14:16 667

Selvsagt er de nettaviser og ikke blogger!
En blogg er som en dagbok du legger ut så andre kan lese den.
Å påstå at de er blogger er bare det venstrevridde forsøket på umyndiggjøre og nedgradere noe dere ikke liker.

Synd jobben i Oslo røyk for deg. Vært her mye etter den ble avsluttet.......... Og ikke minst har du kommet tilbake mer radikalisert enn før

RR
Slettet bruker
12.10.2019 kl 16:55 643

At skunkene aldri dekker slike saker som handler om hvite mennesker.
ladaen7,30
12.10.2019 kl 17:11 632

Typisk Bekte, det viktigste er hvem som skriver artiklene og ikke hva de skriver om:-))
Men han tenker jo på ofrene, så da så......
polemiker
12.10.2019 kl 17:38 622

Til gjengjeld blir slike saker gjerne behørig dekket av sosialistpressen. Hvorfor tror du ABCnyhetene må skrape sammen en historie fra USA for å finne hvite barnebruder? De har naturligvis ikke vært der selv, men sittet på sin brede bak og googlet seg frem til disse historiene.

Hvorfor kunne de ikke heller bare sett ut av vinduet og sjekket hvordan det står til her i landet? Vi har mer enn nok av problemer med samme faenskapet her, men da er det snakk om unge brune jenter som blir utsatt for dette. Slikt vil de naturligvis ikke berøre, for da må de også snakke om elefanten i rommet. Best at det norske folk ikke får høre om slikt, noen kunne jo finne på å lage handlingsplaner.

USA har alt. Problemet med barnebruder er i hovedsak relatert til muslimer også der. De har derimot også diverse pedofilringer som tvangsprostituerer unge jenter. Bill Clinton var vel en hyppig gjest i en av disse klubbene. I UK ble det vel nylig avslørt at en imam foretok raske eksteskap mellom barn og voksene menn. De fikk skillsmissen når voldtekten var overstått. Deilig religion dette, klart statsminister Solberg må delta i feiringene deres?