Trump er ikke fantastisk, men han er det minste av USA og

Slettet bruker
MUMLE 12.10.2019 kl 14:06 352

dermed verdens største skamløsheter...

85 prosent av amerikanere de har mer til overs for kakerlakker, strømbrudd rotfyllinger og trafikkork enn kongressen.

På dette nivået skulle det bare mangle at en nordmann ikke fikk tale der. Han var «arbeidsmann» her fra APe land og het Jens Stoltenberg. Mad in norway.

https://steigan.no/2014/11/usa-hjemmesitterpartiet-vant-suverent/
Imperier USA er i stort forfall og går mot et villet selvmord.

https://www.derimot.no/usa-imperiet-forfallet-viser-at-det-gar-mot-slutten/
Redigert 12.10.2019 kl 14:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.10.2019 kl 14:10 339

Den sunne fornuft råder dermed hos den vanlige menigmann i dette USA, men hva gjør det her i Norge? Jeg bare spyr...........
Slettet bruker
12.10.2019 kl 14:32 328

Det er ingen som troller de konforme og politisk korrekte sånn som Trump, der er han ikke bare fantastisk, han er enestående!
Slettet bruker
12.10.2019 kl 14:35 322

Trump tiltredelse tale.

Barn og kvinner sulter der de bor i elendige og dårlig boliger i USA storbyers utkanter.

Nedlagte fabrikker sto som gravstøtter over en 40-50 år feilslått industri politikk. Media sier intet om dette, de er dermed fiender av folket. USA er i storskala hva de beskylder Nord Korea for å være. Alle midler medgår til våpenindustrien, mens folket sulter og forgår. Klovneriket Norge kjemper fortvilte for å komme etter. Jeg trodde Trump ville rydde opp i deep shiten hjemme hos seg selv, men han forsetter der hans forgjengere har stoppet opp. Han har mektige fiende blant Deep shiten blant sine egne

USA storbyers utkanter er Zimbabwe-isert. Over 100 millioner mennesker bor i gamle bilvrak og sulter over 25 % av amerikanske skolebarn bor hos venner familie, eller på campingplasser som ser ut som palestinske flyktningleirer. Å rydde opp i denne møkken skapt av advokater og økonomer, så er det han som er den slemme, av de slemme sett med innsiden av brillene til småsinn og smalhoder. (TV 2 Gressvik, Magnus og NRK Sidsel Wold )
Slettet bruker
12.10.2019 kl 15:33 296

«– Jeg skal opp på scenen rett før Queen skal spille.

Det sier statsminister Erna Solberg (H) til NRK på telefon fra New York. Hun skal fortelle at Norge skal øke støtten til Education Cannot Wait med 500 millioner kroner frem mot 2022.

Har gitt 7,3 milliarder så langt

Fondet, som Norge har vært initiativtager til, hjelper barn og unge i konflikt- og kriseområder med å få utdanning. Siden fondet startet i 2002, har Norge bidratt med 7,3 milliarder kroner.

– Det er et viktig satsingsområde for regjeringen å satse på å sørge for at barn får tilgang til utdanning, sier Solberg.

Hun sier dette er viktig spesielt i områder med konflikt og krise.» https://steigan.no/2019/09/solberg-lovet-bort-500-millioner-kroner-i-superstjerneshow-i-new-york/

I byen hun selv er oppfostret, satt de og skjet i drikkevannet sitt for noen år siden! Og slike tåper, dyrket opp der det trenger altså verden mer av?
Redigert 12.10.2019 kl 15:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.10.2019 kl 23:31 269

Råstoffeksportør og høykostland = idiotstat i alle institusjonelle investors bevissthet.
På utflukt til Kina hadde ikke Stas og næringsminister Erna Solberg og Monica Meland annet å tilby Kina enn rund fisk og et bio- kloakkrenseanlegg. Noen vittig Peer Gynter fra NHO og LO fulgte med på lasset. De måtte betale reisen selv? (Føres selvsagt til fradrag, i en eller annen idiot definert norsk lov og forskrift. NB men det var ikke norske leder, økonomer, - advokater, -forskere eller - menneskeretter de hadde å tilby, men kun råvaren rund fisk og biogass kloakkrenseanlegg? I Byen de begge er fostret og oppvokst råtner både skoler og rådhus også, utvendig ned?
NHH ytre tak lekker, der og det også?
I samme byen satt de og skjet i drikkevannet sitt for noen år siden. Byens egne borgere etterlatenskaper ble deretter solgt som prima drikkevann av kommunen, for max pris til byens egne innbyggere? Revisjonen avdekket at Kommunen ikke bare tatt seg betalt for driten, men tatt for mye betalt også? Sjefen for denne bragden i byen Bergen dengang, ble deretter landets helsestatsråd? Jaggu fungere folkestyret og demokratiet her i klovneriket vårt? Rettstaten …
Slettet bruker
14.10.2019 kl 04:18 224

Det var Kissingers etter ordre fra Nixon sin massiv USA bombe-kampanje inn i Kambodsja som ryddet veien for Pol Pot. Alt som kan fly, skal bombe alt som beveger seg, ifølge utskriftene fra telefonsamtalene gjengitt i Wikipedia eller nyhetsbrevet CounterPunch.

Pol Pot innført 1975-78 år null i sitt demokratiske Kambodsja. Kongeriket Norge med sin politikerlærerstand gjorde dette samme 89-94. Personen Pol Pot (Politique Potentielle, fransk for "potensiell politikk") var en tidligere skolelærer, som var kjent under pseudonymet Pol Pot. Flere andre ledende personer i partiet hadde vært lærere og hatt stipend og studert i Frankrike.

Pol Pot ble født 1925 i velstående familie som hadde gode relasjoner til kongefamilien. Han fikk navnet Saloth Sar. Pol Pot var et navn han selv tok etter at han var blitt overbevist” kommunist”. Han hadde flere franske universitetseksamener. FN så vel Kina USA og Norge bifalt alt han gjorde. Det var Nord Vietnam (kommunistiske) som tok affære med dette velutdannet europeisk utdannet svinet slik han måtte flykte eksil.