NANO: Uten ny CEO og styreleder på oppsigelse


Dagens melding (inkludert angitte årsaker til at Sandnes går ut som styreleder) signaliserer så tydelig man kan tillate seg (her: v/styrets inngripen først mot CEO og nå styreleder) at dagens ledelse ikke har mestret å dra gjennom et nødvendig kommersialiseringsløp, jfr. registrert svikt i evne til å imøtekomme kravene til bl.a. effektiv rekruttering, godkjennelsesprosesser og strategiske prioriteringer (bare dosesplitten har for eksempel gitt minst ett års forsinkelser m/tilhørende ekstrakostnader og ser fremdeles ikke ut til å få en tilfredsstillende løsning).

Dagens melding sier derfor:

NANO:SANDNES VIL GÅ AV SOM STYRELEDER, BOEHM FORESLÅTT SOM NYTT STYREMEDLEM

Oslo (TDN Direkt): Ludvig Sandnes har informert nominasjonskomiteen i Nordic Nanovector om at han ønsker å gå av som styreleder i selskapet. Nominasjonskomiteen foreslår at Sandnes gjenvelges som styreleder frem til en erstatter er funnet.
Det fremgår av selskapets innkalling til generalforsamling publisert tirsdag.
Sandnes ønsker å tre av slik at "selskapet kan rekruttere en ny styreleder med internasjonal erfaring og nettverk fra biotec-industrien som kan lede selskapet inn i neste fase av utvikling".
Nominasjonskomiteen vil starte søket etter kandidater umiddelbart.
Nominasjonskomiteen foreslår også at Rainer Boehm velges som et nytt og syvende styremedlem i selskapet.
"Boehm har bred erfaring, både fra å utvikle små selskaper så vel som å lede store organisasjoner, forretningsutvikling og kommersialisering av kreftprodukter. Nominasjonskomiteen tror Boehm vil gi viktig erfaring og komplementere de øvrige styremedlemmene", heter det.

BNS, finans@tdn.no
TDN Direkt, +47 21 95 60 70
__________________________________________

Man får håpe at selskapet med dette klarer å finne erstattere som er i stand til å løse floken av opphopede gjennomføringsproblemer.
Vi får se etter hvert hvordan markedet reagerer på dette.
Redigert 09.05.2018 kl 12:37 Du må logge inn for å svare

Da legger jeg magefølelsen til grunn istedet, og den signaliserer oppgang.
Korsar
18.05.2018 kl 13:09 9202

Da oppstod det en interessant intradagssituasjon likevel: En aktør driver og kjøper aksjen taktisk opp, slik at det plutselig ble litt mer volum.
Foreløpig tyder handlemønsteret på en trader, og da vil i så fall aksjen falle tilbake på slutten av dagen.
Alternativt kan det være en litt mer langsiktig investor, og da blir det interessant om flere mener at vi har en (foreløpig) bunn i sjiktet rett under 50. For det er det det er blitt handlet opp mot i så fall.

Helgardering fra Korsar igjen:-) Og det er klart det er en aktør som TAKTISK kjøper aksjen. Jeg tror muligens aksjen kan holde seg over kr 50, muligens kan den dette under kr 50 igjen, men mest sannsynlig vil den slutte på kr 50+ i dag.
heilo888
18.05.2018 kl 16:27 9059

He, he, ikke vanskelig å få rett når man helgarderer som Korsar gjør!
bel68
18.05.2018 kl 23:33 8926

Ikke rart det han er jo milliardær sier han .....he he
Korsar
22.05.2018 kl 06:28 8559

Det mest spennende med NANO denne uken blir vel igjen hvor mange avsporinger denne tråden skal få fra den faste bitterhets-kolonien :-)
Vi som har gått inn og hoppet av på mer intelligente tidspunkter ser derimot mer konstruktivt fram mot nye anledninger til å høste fra denne spennende aksjen.
22.05.2018 kl 07:31 8516

Bitterheten er og ta og føle på!
Her er de tydligvis mange som har tapt stort,at voksne folk kan sitte å krangle og rakke ned på
Hverandre slik som gjøres på disse syke nano trådene er ufattelig!
Hadde selv min første inngang på 42,- solgte på 62,- etter 2 dager,hadde heller ik veldig få aksjer!!!

Har ny inngang på 48-49,- selger nok med like god gevinst igjen!!!
Nanoen skal opp dog ik så høyt som mange av disse av superinvestorene på forumet tror!!!
22.05.2018 kl 07:32 8518

Bitterheten er og ta og føle på!
Her er de tydligvis mange som har tapt stort,at voksne folk kan sitte å krangle og rakke ned på
Hverandre slik som gjøres på disse syke nano trådene er ufattelig!
Hadde selv min første inngang på 42,- solgte på 62,- etter 2 dager,hadde heller ik veldig få aksjer!!!

Har ny inngang på 48-49,- selger nok med like god gevinst igjen!!!
Nanoen skal opp dog ik så høyt som mange av disse av superinvestorene på forumet tror!!!

Korsar
"Vi som har gått inn og hoppet av på mer intelligente tidspunkter ser derimot mer konstruktivt fram mot nye anledninger til å høste fra denne spennende aksjen."
Når du anser NANO som en spennende aksje så må det vel være fordi du deler oppfatningen av at det ligger et stort potensiale her. Eller er det helt andre ting som gjør aksjen spennende?
Korsar
22.05.2018 kl 11:17 8090

dr.,
Begge deler, men utfordringen er timingen for de respektive forhold:
- bortimot garanterte kommende opp- og nedturer (volatilitet) på bra volum, men basert på kortvarige feedere, som er et drømmecase for trading
- muligheten for et senere mer substansielt oppsving, men som ligger ganske langt fram i tid

Først må vi uansett se at selskapet klarer å få på plass ny CEO og styreleder. Ikke urimelig å anta at man venter med ny CEO til ny styreleder er på plass, da det ikke vil være urimelig å anta at ny styreleder selv ønsker å være sentral i å plukke ny CEO. Må ikke glemme maktrangeringer her! :-)
Men det betyr at ny ledelse neppe er på plass før ferien. Hvor mye markedet vil reagere på et slikt styringsvakuum er ikke godt å si. Det vil nok være viktigere om selskapet klarer å bygge opp ny tillit til prosjektkontrollen.

Redigert 22.05.2018 kl 11:18 Du må logge inn for å svare
Korsar
22.05.2018 kl 16:11 6656

Hehe, på gamleforumet når analysene av hvorfor NANO ligger der den ligger, stadig nye høyder: Den alltid underholdende Merlin fastslår f.eks at det er godkjenningsorganet REK sin skyld at NANO ikke får gjennomslag der. Og mener derfor at myndighetene bør kobles inn. Ja, hva skal man si når han hadde 400+ som minimumskurs for 2017, og enda mer nå for 2018....
For oss edrue er vi derimot tilbake på teknisk hovedretning igjen : Nokså flatt posisjonert i nedre del av trendkanal 49-54. Men aksjen ser også i dag til å unngå 48-tallet og risikoen for et brudd under. Men iht. hovedtrend er det det som ligger og truer i bakgrunnen hele veien. Spørsmålet er når de nødvendige 2+ kroner fall er et faktum. Da kan vi begynne å vurdere et mulig (kortvarig) bunnfiske, noe aksjen har tilbudt nesten et dusin ganger på trekvart år nå.

Korsar
22.05.2018 kl 16:26 6646

Dobbelpost

Redigert 22.05.2018 kl 16:26 Du må logge inn for å svare

Jeg begynner faktisk å tro at Nano, av en eller annen grunn, kommer til å bevegeseg nordover mot 80 kroner. Time will show ;-)

En eller annen gang vil den bryte ut av trendkanalen. Jeg tror det er nå det skjer.

Se på bunnene fra 1. april til i dag. Trekk en linje fra toppene medio januar til i dag. Vi har brutt ut av en kileformasjon. Indikasjonen er kurs nordover. Motstand rundt 70 kroner i første omgang. Tror det kommer et langt rally som vi så 2. halvår 2016, med en ny toppnotering i september/oktober. Se hva som skjer...

Hva snakker du om? Har du det bra? Nano er fortsatt trygt under begge glidene snittene som har vært de mest potente motstandsnivåene de siste 1,5 årene. Dine argumenter er helt meningsløse og på grensen til å være idiotisk.
Korsar
23.05.2018 kl 09:52 6395

Slett ikke verst av NANO på en negativ børs å foreløpig holde seg over 48.
Men holder det ut dagen?
Aksjen synes nå rett og slett "parkert"/nullstilt på børssentimentets premisser: Stiger børsen stiger NANO noen ører, og vice versa.

Aksjespesialisten; Jeg er nok en større idiot enn deg. Det sier jo mye om hvilken megaidiot jeg må være. Eller?
Korsar
23.05.2018 kl 12:36 6327

AS/007,
det er aldri godt å si hvilke (uventede/nye) forhold som kan trigge en oppgang i en farmaaksje. Slike brå/uforutsette oppganger vil selvsagt alltid representere et brudd med tekniske trender, som bygger på faktisk oppførsel over tid.
Derfor skal man ikke se bort fra at 007 kan få sine våte drømmer oppfylt en gang, men: En slik oppgang vil uansett ikke være på grunnlag av det tekniske bildet han feilaktig risser opp. Det faktiske tekniske bildet peker nemlig ned. Ny sterk oppgang vil derfor måtte være på basis av nye fundamentale forhold som foreløpig ikke er kjent.
Korsar
23.05.2018 kl 16:14 6264

Ikke uventet har NANO måttet senke seg til 48-tallet nå. Men også i dag synes selskapet å unngå å bli dyttet ned i det mer alvorlige 47-tallet.
Ikke godt å si hva vi er vitne til for tiden:
- er det en gnagende langpining på veien videre nedover, eller driver aksjen og bygger stadig sterkere støtte på 48-tallet?

Korsar
24.05.2018 kl 13:16 6116

Nå er det såpass lenge siden det skulle foreligge et REK-svar at mange har begynt å spørre seg om hva som faktisk skjer.
En gammel kollega var innom på kaffe i morges, og opplyste at han hadde tapt en del på NANO (kjøpte på 90-tallet på vei nedover) før han skjønte at det ville fortsette videre nedover og solgte seg ut før tapene ble for store.
Han kan godt tenke seg å vinne tilbake de pengene ved å treffe på en evt. ny opptur. Men akkurat nå er han mer redd for at det skal videre nedover, og stilte i dag følgende spørsmål før han gikk: "Hva skjer med kursen om det kommer fram at også dette søknadsforsøket mot REK feiler?"
Vel, vi får vente og se.

Redigert 24.05.2018 kl 13:16 Du må logge inn for å svare

Nå har vel REK-godkjenning først og fremst symbolsk betydning. Tatt i betraktning i hvor mange land studiet allerede er godkjent så betyr det vel bare en liten forsinkelse om Norge ikke er blant dem.
Korsar
24.05.2018 kl 14:41 6030

Først: De som ikke forstår betydningen av REK-godkjenning bør nok ikke kjøpe aksjer i farma. Å begynne å snakke ned betydningen av å passere REK er jo meningsløst.

Her er litt om behandlingstid m.m. (siden vi dersom standardprosess skulle hatt resultatet for lengst) fra REKs egne sider:

•Saksbehandlingstida etter bestemmingane i forvaltningslova og forskrift om klinisk utprøving av legemiddel, gjeld frå REK har bekrefta at ein søknad er akseptert for komitébehandling. Svar kan då ventast innan tre veker etter datoen for det førstkommande møte i komiteen som skal behandle søknaden
•Komiteen kan eventuelt fatte eit utsetjingsvedtak med frist for å svare på spørsmål eller merknader.
•For andre saker enn prosjektsøknad, biobanksøknad og dispensasjonssøknad vil behandlings­tida variere, blant anna avhengig av om saka må behandlast i komitémøte.

Hvis noen har lyst til å konkret ettersøke denne saken, kan begynne her:

Offentleg informasjon om prosjekt i REK
Publisert 12.4.2013

•Offentleg journal og offentleg prosjektregister finst under menyvalet Prosjekter i REK.
•Offentleg journal inneheld opplysningar om alle dokument (inkludert elektroniske skjema og e-post) som er registrert til eller frå REK dei tre siste månadene. Namnet til prosjektleiaren, norsk prosjekttittel og kva saka gjeld (søknad, tilbakemelding, rapport, klage eller anna) kjem fram i den offentlege journalen.
•Offentleg prosjektregister er etablert i samsvar med § 44 i helseforskingslova. Opplysningar som namn på prosjektleiar og forskingsansvarleg, norsk og vitskapleg prosjekttittel, oppdragsgivar, prosjektbeskrivelse, prosjektperiode, prosjektresultater og også vurdering og vedtak i REK; er her gjort tilgjengeleg i ei form det kan søkjast i. Innsende skjema for sluttmelding til REK blir her offentleg tilgjengeleg i fulltekst.
•Innsynsrett i fulltekstdokument er regulert av offentleglova, forvaltningslova og helseforskingslova. Viss det er ønske om å halde opplysningar unna offentleg innsyn, må det givast grunn for dette i søknad til REK. Når REK mottek ein førespurnad om innsyn i dokument, blir den som har sendt inn dokumenta varsla, og får tre dagars frist for merknader

OK?
Redigert 24.05.2018 kl 14:42 Du må logge inn for å svare

Aksjespesialisten skrev Innlegget er slettet
Aksjespesialisten
"Du nekter altså å konstatere at Norge er - med stor avstand - det viktigste landet når det gjelder rekrutteringen for Nordic Nanovector? "
Ja, særlig når vi også vet at Norge er et av verdens folkerikeste land med masser av pasienter - eller kanskje ikke?

dere haussere gjør det virkelig vanskelig å ta dere seriøst. Jeg begynner virkelig å lure om noen kan sitte med aksjer å ha slike meninger eller om du tjener fet på å shorte nano, sannheten får jeg vel aldri vite.
Redigert 24.05.2018 kl 16:02 Du må logge inn for å svare

Passer uansett utmerket om markedet tillegger REK-godkjennelse stor vekt for da står vi overfor en markert oppgang med det aller første. Synd for deg og dine spådommer.

Innlegget er slettet

neida sikkert ikke, og Costa har vært den beste CEOen noensinne

Ingen ny oppdatering fra Korsar, men den forrige er sikkert gyldig fortsatt:

"Ikke uventet har NANO måttet senke seg til 48-tallet nå. Men også i dag synes selskapet å unngå å bli dyttet ned i det mer alvorlige 47-tallet.
Ikke godt å si hva vi er vitne til for tiden:
- er det en gnagende langpining på veien videre nedover, eller driver aksjen og bygger stadig sterkere støtte på 48-tallet?"

Skal ikke legge skjul på at jeg for min del holder svært mange knapper på sistnevnte tese.
Korsar
25.05.2018 kl 10:15 5729

dr.,
uansett om aksjen går opp eller ned herfra er det et teknisk faktum at aksjen i det siste har jobbet så lenge sideveis ned mot 48 (uten å bryte ned) at det er bygget opp forsterket støtte i det sjiktet. Samtidig er det ikke lett å se kortsiktige triggere oppover heller. Når volumet samtidig er svært lavt til denne aksjen å være, så er det bare å avvente.

der røyk 48ern, 45 neste! så 38 og 25 på sikt
rockpus
25.05.2018 kl 17:32 5612

Aksjespesialisten:

Mener du at Nano blir en total fiasko?
Hva er det da som trigger deg til å skrive innlegg om selskapet?

Hvorfor er det alltid vi, som er kritiske til aksjen som må rettferdiggjør vår interesse? Jeg handler i Nano daglig, og sålangt har aksjen vært en gullgruve for meg. Men jeg ser ikke at du spør de som hausser og hyler om kurser over 200 dag inn dag ut hvorfor de er interessert i aksjen? Kan det hende de har satset alt for mye uten å vite hva de har kjøpt? hmmm
rockpus
25.05.2018 kl 19:09 5562

Aksjespesialisten:

Du svarte ikke på spørsmålet om du mener Nano blir en total fiasko?

Du skriver at du handler daglig. Det må vel da være shorting, siden du er så ensidig negativ?

Se børsmelding. Hvilken betydning får denne for kursutviklingen på mandag?
auxe
25.05.2018 kl 20:34 5471

Er vel forklarende nok.

The CTA for the PARADIGME Phase 2b trial was also reviewed by REK on 26 April
and its decision is still pending.

Vil bare si att jeg føler ingen skadefryd, jeg har selv vært igjennom kreftsykdom og setter pris på all forskning om kreft.
Og vil att NANO kan lykkes
Redigert 25.05.2018 kl 21:09 Du må logge inn for å svare

Fiasko! Blir det 20% ned på mandagen til 38? Jeg mener det! Nå blir vel Øyelegen snart likivdert også hehe
Redigert 25.05.2018 kl 20:55 Du må logge inn for å svare
Lotepus
25.05.2018 kl 21:44 5404

Nano legger seg langflat 2 børsdager før q2 presentasjonen . Blodrød mandag for Nano
focuss
25.05.2018 kl 21:57 5377

Kolstad mener investorer ikke kan matte. Verre er det at Kolstad ikke vet hva han driver med.
Korsar
25.05.2018 kl 22:05 5352

NANO har fått 2 nye avslag hos REK. Men de klarer bare ikke å gi markedet en voksen og ryddig melding om det, jfr. kveldens meldingstekst som jeg har lagt inn nedenfor. Og så en fredag kveld, i håp om at markedet skal ha glemt det hele på mandag. Du store. Det har tydeligvis ikke blitt bedre med meldingskaoset etter at Costa ble sparket, for det er tydeligvis fremdeles helt umulig å skrive en lesbar melding som sier ting som de er: NANO har fått 2 nye avslag hos REK, og kan bare håpe at de klarer det i neste runde.
Les denne grøten selv, og bruk emailen de selv angir til å gi beskjed om at nå er det nok undervurdering av folks intelligens her, for dette er jo ikke engang en dårlig bortforklaring, det er bare helt uholdbart:

25/05-2018 19:04:38: (NANO) Nordic Nanovector updates on Clinical Trial Applications for Archer-1 and PARADIGME Trials in Norway
Oslo, Norway, 25 May 2018

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANO) has received feedback from the Regional
Committees for Medical and Health Research Ethics (REK) in Norway with regard to
the Clinical Trial Application (CTA) for the Archer-1 Phase 1b trial with
Betalutin® (177Lu-satetraxetan-lilotomab) in combination with rituximab in
second-line follicular lymphoma patients.

Feedback from REK has been received following a review of the CTA for Archer-1,
which took place on 26 April. The company and the lead investigator for the
trial, Dr Arne Kolstad, senior consultant in medical oncology and radiotherapy
at Oslo University Hospital Radiumhospitalet, are continuing discussions with
REK towards gaining approval to start the study as soon as possible. Nordic
Nanovector is targeting dosing of the first patient in the second half of 2018.

The CTA for the PARADIGME Phase 2b trial was also reviewed by REK on 26 April
and its decision is still pending.

Both CTAs have already been approved by the Norwegian Medicines Agency (NoMA).

PARADIGME is a global, randomised Phase 2b clinical trial comparing two
promising Betalutin® dosing regimens in patients with third-line follicular
lymphoma who are refractory to anti-CD20 immunotherapy (including rituximab), a
population with a high unmet medical need. As of 5 April 2018, PARADIGME was
open for enrolment in 13 clinical sites in 6 countries.

-End-

For further information, please contact:

IR enquiries

Malene Brondberg, VP Investor Relations and Corporate Communications

Cell: +44 7561 431 762

Email: ir@nordicnanovector.com

International Media Enquiries

Mark Swallow/David Dible/Isabelle Andrews (Citigate Dewe Rogerson)

Tel: +44 207 638 9571

Email: nordicnanovector@citigatedewerogerson.com
------------------------------------------

PS: Når selskapet skriver noe så forvirrende som "are continuing discussions with REK towards gaining approval to start the study as soon as possible", så står det egentlig "vi prøver å overbevise REK om at de ikke burde ha avslått søknaden vår denne gangen også, men det ser visst ut til at det vil ta sin tid å få dette til".

Redigert 25.05.2018 kl 22:16 Du må logge inn for å svare