NANO: Uten ny CEO og styreleder på oppsigelse


Dagens melding (inkludert angitte årsaker til at Sandnes går ut som styreleder) signaliserer så tydelig man kan tillate seg (her: v/styrets inngripen først mot CEO og nå styreleder) at dagens ledelse ikke har mestret å dra gjennom et nødvendig kommersialiseringsløp, jfr. registrert svikt i evne til å imøtekomme kravene til bl.a. effektiv rekruttering, godkjennelsesprosesser og strategiske prioriteringer (bare dosesplitten har for eksempel gitt minst ett års forsinkelser m/tilhørende ekstrakostnader og ser fremdeles ikke ut til å få en tilfredsstillende løsning).

Dagens melding sier derfor:

NANO:SANDNES VIL GÅ AV SOM STYRELEDER, BOEHM FORESLÅTT SOM NYTT STYREMEDLEM

Oslo (TDN Direkt): Ludvig Sandnes har informert nominasjonskomiteen i Nordic Nanovector om at han ønsker å gå av som styreleder i selskapet. Nominasjonskomiteen foreslår at Sandnes gjenvelges som styreleder frem til en erstatter er funnet.
Det fremgår av selskapets innkalling til generalforsamling publisert tirsdag.
Sandnes ønsker å tre av slik at "selskapet kan rekruttere en ny styreleder med internasjonal erfaring og nettverk fra biotec-industrien som kan lede selskapet inn i neste fase av utvikling".
Nominasjonskomiteen vil starte søket etter kandidater umiddelbart.
Nominasjonskomiteen foreslår også at Rainer Boehm velges som et nytt og syvende styremedlem i selskapet.
"Boehm har bred erfaring, både fra å utvikle små selskaper så vel som å lede store organisasjoner, forretningsutvikling og kommersialisering av kreftprodukter. Nominasjonskomiteen tror Boehm vil gi viktig erfaring og komplementere de øvrige styremedlemmene", heter det.

BNS, finans@tdn.no
TDN Direkt, +47 21 95 60 70
__________________________________________

Man får håpe at selskapet med dette klarer å finne erstattere som er i stand til å løse floken av opphopede gjennomføringsproblemer.
Vi får se etter hvert hvordan markedet reagerer på dette.
Redigert 21.01.2021 kl 09:09 Du må logge inn for å svare
focuss
25.05.2018 kl 22:16 7394

Dosering av første pasient i Archer 1 2H-18. Jaha da har vi solid ytterligere forsinkelse. Det tegnes et bilde av en organisasjon som kan sammenliknes med bambi på glattisen. Har for øvrig vært overtydelig fra Lugano juni 17.
focuss
25.05.2018 kl 22:19 7388

Klarer de å finne noen som vil ta ansvar for dette kaoset? De vil jo også trenge mer penger. Er de konkurransedyktige for å få mer penger?
Korsar
25.05.2018 kl 22:28 7376

Graden av grisemelding som undervurderer markedets tenkeevne blir enda verre når de til og med prøver å gi skinn av at de har en slags "delvis" godkjennelse ved å henvise til at de allerede har fått godkjennelse av Statens legemiddelverk, sitat:
"Both CTAs have already been approved by the Norwegian Medicines Agency (NoMA)."

Dette er imidlertid ingen medisinsk godkjenning som sådan, Legemiddelverket bare klassifiserer medisiner iht. standardkriterier (for eksempel om det er snakk om reseptbelagt medisin eller naturprodukt, osv.). Så dette er selvsagt ingen "approval" av den type de prøver å gi skinn av. Grisete og villedende igjen, altså. Når skal dette selskapet forstå at flere tullemeldinger snart ikke blir tålt av markedet uten betydelig straff for kursen?
Redigert 25.05.2018 kl 22:30 Du må logge inn for å svare

Korsar,

Jeg begynner å vurdere å slutte å trade i Nordic Nanovector. Gitt utviklingen slik den er nå mener jeg det er økende sannsynlighet at det kommer melding om at selskapet legges ned. Hva tenker dere?
Korsar
25.05.2018 kl 22:41 7323

AS, alle,
jeg har som tidligere nevnt ikke tradet i aksjen på en stund nå, både fordi den har tapt volum (risky å komme seg ut med en fet post selv om det oppnås margin) og fordi den ikke har "god, gammel" volatilitet lenger. Aksjonærene virker matte og utslitte.
Men ikke minst: Jeg frykter at en negativ melding kan smelle inn anytime.

Nå gjenstår å se om dagens nye tåkemelding vil slå veldig negativt ut på mandag.
Det er slett ikke sikkert, for den oppvakte delen av markedet har jo for lengst skjønt at selskapet har stanget i veggen hos REK for andre gang. Og at dette dermed kan antas priset inn. Jfr. at jeg viste til REKs egen oppgave for behandlingstid lenger oppe i tråden, og den er jo for lengst overløpt. Dermed kan evt. kommende godkjennelse(r) bli ganske så forsinket, jfr. at komiteen møtes formelt bare 4 ganger i året. NANO kan selvsagt håpe på at de får en eller annen form for oppfølging mellom hovedsesjonene. Men hvorfor klarer de ikke å skrive ryddig om dette? Trøste og bære for en kommunikasjonsevne.
Redigert 25.05.2018 kl 22:46 Du må logge inn for å svare

Bla bla bla, kursen går opp eller ned , tåkesynsing fra en som sitter alene og drikker kaffe. Og han vil selvfølgelig ha kursen nedover
Redigert 26.05.2018 kl 00:52 Du må logge inn for å svare
rockpus
26.05.2018 kl 14:13 7096

focuss

"Dosering av første pasient i Archer 1 2H-18. Jaha da har vi solid ytterligere forsinkelse."

Javel?? Er ikke dette samme guiding som tidligere?
rockpus
26.05.2018 kl 14:16 7091

Korsar

"NANO har fått 2 nye avslag hos REK."

Samtaler pågår fortsatt rundt Archer-1. og avgjørelsen for paradigme er fortsatt ikke mottatt.

Meldingen på fredag kveld anser jeg som en beskjed fra selskapet om at godkjenning av Archer1 og paradigme er meget nær forestående, og at vi små og nervøse investorer blr holde oss i ro, eller komme oss inn i aksjen om vi står utenfor. Tror ikke det er vanskeligere å tolke enn som så. Vi bør ikke la oss skremme ut de kommende par ukene. Ingen får mine aksjer ihvertfall. Ikke fanden heller...

du kommer nok til å klare å fremstille konkurs som positiv også haha ¨får jo i alle fall utbetalt 8kr.- per aksje høhø¨
Redigert 26.05.2018 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Korsar
26.05.2018 kl 15:52 7053

Nå må dere se på formalia her og ikke rote dere bort i de vanlige bortforklaringene når det skjærer seg i NANO. Da blir alle vurderinger dundrende feil. Jeg er prinsipielt realistisk om sånt for alle selskaper og derfor har jeg også klart å vurdere kursen ganske så rett siste halvannet året, i kontrast til 400+-fantastene som aldri klarer å tolke noe balansert og riktig.
Saken er altså: Tiden for godkjenning i denne runden er utløpt, og godkjenning er ikke innvilget. Vi er nå i en mellomfase til neste godkjenningstermin. Selskapets tøv rundt grøten i fredagens melding uten å innrømme fakta tydelig er sterkt forkastelig og lett gjennomskuelig for dem som kan formalia for prosedyrene her. Å komme med legemiddelverket (som bare er en klassifiseringsinstans for medisintype) som en slags "approval" i klasse med REK og tilhørende klinisk utprøving er bare pinlig og viser at selskapet prøver desperat å komme opp med noe annet enn at de er sendt hjem for å komme opp med noe bedre.
Jeg vet derfor nesten ikke hva mer jeg kan svare dem som ikke kan innse at NANO har fått beskjed om å komme tilbake med et bedre oppsett hvis de vil ha godkjennelse.

PS: På gamleforumet er det en tråd som er så utafor all forstand og formalkunnskap at jeg håper ikke dere bygger deres positive "innsikt" i saken på den?
Som jeg har sagt ovenfor, markedet har trolig både gjennomskuet og priset inn disse nye problemene for lengst. Slik at kursen trenger ikke å bli altfor herjet på mandag. Men uansett hjelper det ikke å IGJEN prøve å fornekte fakta her på forumet. Hvem prøver dere å overbevise?


Takk for fin info Korsar, det er trist å se at de ikke klarer å ta lærdom av det investorene (de store) og analytikerne ønsker seg, og prøver å pakke inn ting for å «lure» markedet.
Tok selv et lodd i NANO nede på 40-tallet for en drøy måned siden, etter å ha tradet den inn og ut et utall ganger i 2016 og 2017.

Det er likefullt viktig å lese dette som det faktum det er; tiden drøyer og planer blir forskjøvet, det endrer dog ikke mulighetene for at NANO til slutt lykkes, men det tar tid. Jeg stemmer i med deg; det verste med meldingen er formuleringen av budskapet og hva de kommuniserer til markedet, ikke at vi må vente tre nye måneder på en evt godkjenning hos REK.

Jeg beholder loddet i NANO, holder krutt igjen til en evt emisjon, og overvekter TRVX fremfor NANO.
rockpus
26.05.2018 kl 16:42 7031

Korsar:

Påstår du at dette er ren løgn?:

"The CTA for the PARADIGME Phase 2b trial was also reviewed by REK on 26 April
and its decision is still pending."

Det stemmer jo også bra med hva en person som ringte REK fikk opplyst, nemlig at avgjørelsen kom sannsynligvis uka som var eller den kommende. Forsinkelse skyldtes mange helligdager i perioden.

Korsar kan ikke ha brukt mye tid på å lese meldingen. Det står da helt klart og tydelig at man fortsatt venter på avgjørelsen fra møtet. ikke noe rom for tvil eller tvetydighet der.

Kan se ut som deler av markedet leser ting inn i meldingen som ikke står der. Greit nok å lese mellom linjene, men her befinner isåfall alt seg mellom linjene og ikke på linjene.
Korsar
28.05.2018 kl 09:48 6462

dr.,
det er nok snarere enkelte her på forumet som unngår å lese det som faktisk står der.
Dagens kursutvikling peker absolutt i den retning :-)

PS: Som jeg ellers skrev før helgen: Den helt store skrellen unngås i dag fordi markedet synes å ha innregnet en del av disse sviktene i prisingen allerede.
Hvis det nå derimot drøyer med å klare REK også i det pågående forsøket på å rette opp saken, kan dette gå betydelig verre. Men så ille kan det vel ikke være stelt med NANOs prosjektteam at de ikke klarer å rigge seg til en REK for å komme videre? For det kan i så fall indikere at det er noe mer fundamentalt galt med selve konseptet.
Redigert 28.05.2018 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
Kongen
28.05.2018 kl 15:06 6582

Korsar er du ute på løgnertur om nano igjen nå? Gang på gang kommer du med ren løgn om dette selskapet. Klarer du ikke å sverte nano med fakta lenger?

Nano har ikke fått 2 avslag av REK nå. De venter fortsatt svar på paradigme og Archer-1 fikk de ikke avslag på men de må utbedre informasjonen ut til pasientene som REK syntes var for vanskelig og de vil også ha med % andel som får bivirkninger.
1 person har fått fullmakt til å godkjenne Archer-1 når dette er på plass.

Parasitt**
Korsar
28.05.2018 kl 15:32 6560

Kongen,
dine fornektelser kjenner dessverre ingen grenser. Antar du synes kursen går opp også, nå?
Og om den skulle gå ned er det markedets feil, og min, ikke sant?
Og paradigme ble selvfølgelig ikke avvist i nov 2017 heller?
Og det som skjer nå finner vi fort andre ord for, ikke sant?
Men virkeligheten er altså at NANO må komme tilbake med forbedringer i to prosjekter. Seriøse folk kaller det at man må prøve en gang til. Eller foreløpig avslag, som det heter i formelle kretser.

PS: Men vi ser igjen at Kongens skjellsord øker i takt med NANOs kursfall. Nå er helt ordinære omtaler av en prosess blitt til "løgn", og jeg til en "parasitt". Osv.
Trodde admins regler sier at vi ikke skal drive med slikt, selv når vi er vilt opphissede over store tap?

PS2: Jeg er til og med så saklig rundt dette at jeg lenger oppe skriver at man ikke skal se bort fra at NANO muligens kan komme gjennom dette tidligere enn formell kjøreplan for REK hvis de er heldige og får "mellomfase-service" for søkeperiodene. Og selvsagt hvis de leverer det REK krever, da.Redigert 28.05.2018 kl 15:41 Du må logge inn for å svare

Korsar og andre, jeg sier bare følg med. Om dere ikke tror at NANO i løpet av relativ kort tid skal reprises kraftig oppover tar dere feil. Jeg sier bare følg med. Snart detter den ene brikken etter den andre på plass. Først nytt styremedlem ( en meget bra en) så ny CEO og så godkjennelse og første pasient meldt behandlet. Når det er sagt så er jeg akkurat nå ute av NANO og håper på gevinster i andre aksjer som jeg kan stappe inn i NANO igjen. Jeg frykter at jeg ikke rekker toget, men jeg satser på at jeg har en uke til på meg. Håper ingen av de ovennevnte meldingene tikker inn denne uken.

Det er så mange amatører inne i denne aksjen. Husk nå for all del å dele med forumet hver gang dere går inn og ut, det gir stor forumverdi.

Det er trist - de har åpenbart et fantastisk produkt i Betalutin, men dette er det klassiske eksempelet på at det er ikke nok, hvis man ikke klare å håndtere den kommersielle prosessen. Dette tok en feil vei tidlig med forskningssjefen som solgte aksjer og en helt uvirkelig mangel på forståelse for markedet, og ikke minst kommunikasjon uttad. Håper virkelig de klarer å rette opp skuta, men alt virker så klønete at jeg er usikker.
Korsar
29.05.2018 kl 09:20 8343

Litt bevegelse i dag: Vi har sett, helt siden førhandelen, at noen har sittet og lugget i kursen for å kjøre litt i dag. Etter at noen brukte 97' i åpningen til å pumpe aksjen litt opp ble det imidlertid bråstans noen minutter. Men så begynte en ny offensiv som akkurat nå har gitt 49-tall. Men det synes å være et nokså isolert forsøk uten spesielle substansielle støttefaktorer så det spørs hvor lenge dette holder. Og litt for tynt til at trader-genet mitt pirres ennå. Men gøy at noen prøver å skape litt liv i aksjen inne i den nitriste sideveis/fallende situasjonen som har vart lenge nå.

Edit: dette bør være beroligende for de som sitter i aksjen:
Etter at aksjen var snublende nær å bryte ned gjennom trendkanalen 49-54, kan den nå være i ferd med å gjenvinne en litt tryggere plass i kanalen rett over 50, kanskje holde 51 i neste runde. Så får vi fremdeles se hvor mye saft det ligger i dette i fortsettelsen. Med 52-53 vil man være midt i trendkanalen, og det skal en del til for å slå seg over det sjiktet.

Redigert 29.05.2018 kl 09:27 Du må logge inn for å svare

Trist å se hvordan selskapet jeg tjente så mye på, har falt i verdi! Det var ledelsen som vippet meg av stolen...

Grunnen til løftet idag er jo oppslaget om at DNB setter søkelyset på to aksjer idag, og deriblant NANO. Ingen nyhet akkurat ettersom de forlengst har hatt inne et kursmål på 110, og dermed ser for seg 130% stigning i forhold til kursen igår. Men å fokusere på det har selvsagt en helt annen virkning enn bare en passiv tilværelse i arkivet. Så får vi se om det kan gi drahjelp til en mer varig vending i kursen. Det viktige fremover nå vil uansett være å få på plass REK-godkjennelse, Archer og å kapre en bra CEO og styreleder.
Korsar
29.05.2018 kl 10:12 8238

dr.,
ikke verst oppsummering det der!
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare

He, he, ros fra Korsar skal man ikke kimse av.
Kan jo legges til at oppgangen idag er mer solid enn selve kursoppgangen bærer bud om da det skjer på svært høyt volum og på en dag med generell nedgang over hele fjøla.
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare
Sokrates
29.05.2018 kl 11:51 8051

Hei Korsar og Dr.
Setter pris på gode oppdateringer! For meg som ikke følger med daglig, når antar dere at vi kan se noen gode nyheter fremover? Eller nyheter i det hele tatt?
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare
Korsar
29.05.2018 kl 15:47 7897

Hehe, nå kom REK og selv min sønn smiler bredt :-)
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare
bel68
29.05.2018 kl 15:50 7882

Nordic Nanovector melder tirsdag ettermiddag at de har fått tillatelse til å gjennomføre Paradigme fase 2b-forsøkene med Betalutin i Norge.
Selskapet skriver at alle nødvendige tillatelser fra Regionale komiteer for medisinsk og helsefaglig forskningsetikk (REK ) nå er på plass og at de vil starte testing umiddelbart, og med mål om å rekruttere pasienter så snart som mulig.
Nyheten sender aksjen umiddelbart til toppen av vinnerlisten på Oslo Børs med en oppgang på 19,20 prosent så langt i dag.
Totalt er det omsatt Nano-aksjer for 59 millioner kroner.
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare
bel68
29.05.2018 kl 15:52 7871

Stille fra gutte klubben no ......rt 23% opp
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare

Det må være kjedelig å bli avkledd Korsar. Helbom!
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare

Slike meldinger burde egentig vært sluppet etter stengetid. Gir store fordeler til dem som tilfeldigvis sitter ved tastaturet når det skjer og kan handle før markedet får summet seg. Uansett forventet, men positivt. Nå gjenstår de andre triggerne.
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare
Kongen
29.05.2018 kl 16:00 7821

Er vell derfor de anbefaler å sitte inne i biotec aksjer over lang tid dr. Stockman.

Og til dere som følger korsar sine trading råd. Kondolerer.
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare
bel68
29.05.2018 kl 16:02 7808

Spot on Kongen.....
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare

Godt å komme seg inn igjen i dag etter å ha solgt på 104,50, på sommeren i fjor, var det vel.
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare
heilo888
29.05.2018 kl 16:29 7690

Da har Nano etter 1.5 år endelig snudd!

I takt med flere positive meldinger som ny CEO, ny styreformann, og aksept og oppstart Archer vil Nano nå gå inn i en langsiktig oppgangs-periode frem mot november/desember da kursen virkelig vil skyte fart i forbindelse med oppsiktsvekkende gode studieresultater under ASH.

Aksjen passerer tidligere ATH-nivået kr 125 før vi ser desember.
Redigert 21.01.2021 kl 08:13 Du må logge inn for å svare