Hvordan plukke grundervinnere?


Selskapet må ha unik teknologi eller et konsept som kan utkonkurrere eller komplettere eksisterende løsninger. Investinors mål er å hjelpe utvalgte selskaper til å bli verdensledende. For eksempel har Investinor investert i poLight som utvikler neste generasjons autofokus-teknologi for mobiltelefonkameraer og Unacast som utvikler en globalt ledende dataplattform for stedsbaserte data.

Selskapet må også ha en troverdig plan for å bli konkurransedyktig. Det holder ikke at produktet er best. Som investor må man verifisere at prisen du kan få i markedet og kostnadene for produktet vil gi en attraktiv bruttomargin over tid, og at denne kan forsvares mot konkurrenter.

Markedet som adresseres må være stort, internasjonalt og i vekst. Har selskapet en skalerbar forretningsmodell som gjør lønnsom vekst på tvers av land og markeder mulig? Vi sier gjerne at våre selskaper skal ha en målsetting om å bli verdensledende i sitt marked eller nisje.

https://kapital.no/blogg/hvordan-plukke-grundervinnerePoLight burde ikke bli mindre attraktiv av at Investinor har funnet selskapet interessant som investeringsobjekt.

INVESTINOR AS eier 1,608,313 aksjer som tilsvarer 19.82%.
rosgun
23.10.2019 kl 02:38 200

Bra poeng og største aksjonær er svært spennende