Bruker Erdogan sine ISIL tropper i Syria?

kokkohill
13.10.2019 kl 00:19 434

Jeg har lenge hatt en mistanke om at Erdogan og Isil har jobbet i sammen. Hva finner vi her ?


ISIS's Turkish homecoming


It is, therefore, the epitome of hypocrisy for Mr Erdogan to offer to take responsibility for the ISIS fighters being held in Kurdish-run detention camps... If that really were to happen, and the ISIS captives were repatriated to Turkey, it would, for some, be more like a homecoming.

The far more worrying prospect is that the captives may be able to escape, and return to the ranks of ISIS's terrorist infrastructure....

The ISIS caliphate might no longer exist, but the terrorist organisation itself still continues to operate. Indeed, the latest intelligence assessments are that ISIS is regrouping in countries such as Syria, Iraq, Afghanistan and Yemen, with the aim of launching a fresh wave of terror attacks against Western targets.

President Trump's claim that the war against ISIS is over may prove to be short-lived.

https://www.gatestoneinstitute.org/14992/isis-turkish-homecoming

kokkohill
13.10.2019 kl 00:22 433

Kurdisk politiker brutalt drept av tyrkiskstøttet milits
Generalsekretær i partiet The Future Syria Party, Hevrin Khalaf, er drept av tyrkiskstøttede militssoldater. Den kurdiske politikeren ble drept i en veisperring i Qamishlo i Syria, melder lokal presse.

https://www.nrk.no/urix/kurdisk-politiker-brutalt-drept-av-tyrkiskstottet-milits-1.14740000
kokkohill
13.10.2019 kl 13:08 377

Tyrkia støtter krigen i Syria på mange ulike måter, skriver journalisten Rick Sterling i ConsortiumNews:

De politiske og militære hovedkvarterene til de væpnede syriske gruppene befinner seg i Tyrkia. Flesteparten av deres politiske ledere bor i Tyrkia og har bodd der i flere tiår.
Jihadistenes kommandanter bor i Tyrkia og pendler inn i Syria for å føre krig når det trengs, som det blant annet er vist i dokumentaren Wolves of the Valley.
Tyrkias etterretningstjeneste MIT har stilt lastebiler for å transportere store mengder våpen og ammunisjon til opposisjonen i Syria. MIT har sendt mer enn 2000 lastebillass med våpen og utstyr over grensa fra Tyrkia til Den islamske staten i Syria.
Tyrkia er mistenkt for å ha forsynt jihadistene med kjemiske våpen som ble brukt i Ghouta i august 2013. al-Nusra-krigere ble arrestert i Tyrkia med saringass beregnet på Syria, men ble sluppet løs igjen.
Tyrkias utenriksminister, spionsjef og en ledende offiser i hæren planla å lage en provokasjon som skulle gi Tyrkia et påskudd til å angripe Syria. Dette ble dokumentert i et hemmelig opptak som ble publisert internasjonalt.
Tyrkia har gitt direkte hjelp til opprørerne i form av militær støtte, ambulanser og logistikk. Tyrkia skjøt til og med ned et syrisk fly som angrep jihadistene. Erdogan påsto at flyet var over tyrkisk territorium, men det falt ned sju kilometer inne i Syria, så den påstanden er heller tvilsom.
Tyrkia har nylig styrket sitt samarbeid med Qatar og Saudi Arabia for å forsyne opprørerne med avanserte våpen. Dette har ført til at jihadistene har fått militære framganger i Idlib og Jisr al Shugour i det nordlige Syria. Tyrkia bisto i disse angrepene med å jamme syrisk radiokommunikasjon.
Tyrkia har gjort det lettere for utenlandske jihadister å slutte seg til krigen i Syria. Angrepet på Jisr al Shugour ble ledet av uyghurjihadister fra Kina som hadde kommet inn via Tyrkia.
Den islamske staten får i følge New York Times en stadig strøm av nye rekrutter via Tyrkia.
Tyrkia har tillatt at IS har blitt supplert med store mengder utstyr og råvarer for å produsere bomber til sine aksjoner i Syria.
Tyrkiske myndigheter har forbudt nettsteder som avslører denne støtten til jihadistene i Syria.
Washington Post skriver at Saudi Arabia nå er gått mer aktivt inn i krigen i Syria i samarbeid med Tyrkia og Qatar. Avisa skriver også at «Jordan and Israel have developed secret contacts with members of the Jabhat al-Nusra group along their borders.»

https://steigan.no/2015/06/tyrkias-stotte-til-jihadistene-i-syria/
kokkohill
13.10.2019 kl 13:10 375

Videre skriver Steigan......

Våre hjemlige politiske ledere er som kjent store menneskevenner som er svært opptatt av syriske flyktninger. Men ikke en eneste av dem har forlangt at vår NATO-allierte Tyrkia stopper støtte til den krigen som ødelegger Syria og driver millioner på flukt. Ikke en eneste en.
kokkohill
13.10.2019 kl 15:39 350

Rykter sier nå at kurderne er i ferd med å inngå en avtale med den syriske hæren og med Russland for å muliggjøre et motangrep mot Tyrkia og pro-tyrkiske syriske militsgrupper.

Og da er situasjonen totalt forvirrende , men dette er ikke uventet

Kurderene slåss for livet , men hva sloss privat Turk for? Dette er den lille store forskjellen
Redigert 13.10.2019 kl 15:41 Du må logge inn for å svare
kokkohill
13.10.2019 kl 21:08 318

Avtale er inngått , får de russerne med ?
Slettet bruker
14.10.2019 kl 06:27 292

Hør X22 Report fra 15:30:

https://m.youtube.com/watch?v=3uTUNjwolY0
kokkohill
15.10.2019 kl 17:30 237

Erdogan er ferdig innen 1 måned.

USA tvinger landet i kne økonomisk. Russland,Assad og Kurderene er nå samlet mot Tyrkia.

Erdogan blir tatt i ett statskupp 😜
Slettet bruker
15.10.2019 kl 17:41 229

Bra. Håper det gett.