Axa, absolutt ikke bare en tradingaksje.

bålfreak
AXA 19.11.2017 kl 13:42 1556

Mange later til å,tro at Axa kun er en tradingaksje og at man må trade aksjen for å tjene penger. Skipssjefen sier han gjør begge deler, altså både sitter long og trader og det er en helt ok strategi.

Men Axa blir først og fremst et vekstselskap nå de første årene. De største aksjonærene har nettopp tatt sine posisjoner for å få en formidabel verdiøkning på investeringen. De trader ikke........, noen låner ut aksjene sine fordi de har god tid og ikke skal selge aksjene sine før det har gått mange år.

Verdiøkningen vil komme jevnt og trutt fremover og in the end vil nok selskapet bli kjøpt opp. Ser vi to til tre år fram kanskje før vil Axa begynne å betale utbytte. Fredriksen er kjent for å betale gode utbytter til sine aksjonærer og han er svært Aksjonærvennlig.

Jeg anbefaler alle å lese 2 siders artikkelen om Axa i torsdag den 16.11 utgaven av Finansavisen. Spania er et nøkkelmarked for Axa og Endre Rangnes har virkelig forstått potensialet i det spanske markedet.

Enkelte norske gründere har tjent svært gode penger i Spania tidligere bl.a innen mobiltelefoni. Spesielt liker jeg veldig godt satsingen på eiendom. Det kommer til å bli lukrativt på lengre sikt. På kort sikt kan vi glede oss til Q4. Ha en fin søndag hele gjengen.

PS ! Nedgangen vi nå ser er en glimrende kjøpsanledning og gir gode muligheter for den som vil akkumulere.