Hvem betaler for den kvinnelige terroristens advokatutgifter?

polemiker
TERROR 14.10.2019 kl 16:44 675

Den kvinnelige terroristen som sitter fengslet i Al Hol-leiren i Syria har engasjert advokat Nils Christian Nordhus her i Norge for å kreve at norske myndigheter henter henne og barna hennes. Saken ble avvist i Tingretten, men blir nå anket til Lagmannsretten.

Nå kan det tenkes at advokaten er betalt av familie og "venner", men har en liten mistanke om det er norske skattebetalere.

Her har vi altså en terrorist som viser fingern til det landet som ga hennes foreldre opphold og deretter sverger troskap til en stat som er våre fiende. Etter mitt syn har hun frasagt seg alle sine rettigheter i Norge, og åpenbart retten til fri rettshjelp her i landet. Siden det norske statsborgerskapet ikke er trukket tilbake, har hun nok lik rett på konsulær bistand der hun er, i den grad norske myndigheter har noe slikt tilbud tilgjengelig.

Begynner vel å lurse litt på denne diagnosen til hennes sønn også. Den skal etter sigende være utstedt av en lege som "mistenker" at han kan ha cystisk fibriose. "Diagnosen" er fra 2 år tilbake og var da så "akutt" at han kunne dø når som helst.

Han rusler fortsatt rundt og i følge advokaten haster det fortsatt. Hun fikk tilbud av norske myndigheter om at de kunne ta med gutten tilbake til Norge, men at hun ikke ville bli med på lasset. Dette har hun avslått gjentatte ganger, så da er kanskje ikke sønnen så dødssyk alikevel? Hvilken mor eller far ville i gi slipp på sønnen sin om han var alvorlig syk og det kunne redde ham fra å dø?
Slettet bruker
14.10.2019 kl 16:45 673

Hvilke terrorangrep har hun begått?
polemiker
14.10.2019 kl 16:53 665

Det vet vi ikke, men hun er et aktivt medlem av en terrororganisasjon. Om hun personlig har halshugget barn, kvinner eller menn får vi nok heller aldri vite, men at hun er medskyldig vet vi.
Slettet bruker
14.10.2019 kl 17:14 648

ola dunk og kari treg betaler regningen seff :(

molboland er terroristers paradis som finansierer deres terrorvirksomhet hehe

politkerpakket er handlingslammet når de ikke klarer å frata terrorister statsborgerskapet og stoppe nav penger!
Slettet bruker
14.10.2019 kl 17:22 642

Aktivt medlem? Hva vet du om det? Hvis hun får komme hjem, så vil forhåpentligvis en rettssak få klarhet i hva hun har vært med på.
Slettet bruker
14.10.2019 kl 19:57 605

Denne muslimske terroristen er overhodet ikke norsk og skal ikke til Norge. Hun burde ikke få anledning til å anke. Ungene er skadet for livet og er ikke Norges ansvar. Hun bør straffes der hun er og ungene får heller vokse opp i et muslimsk land. IS-krigere hater vesten og da får de ta følgene av det.

Basta!!!
Slettet bruker
14.10.2019 kl 20:57 583

Hun er norsk.

Hvilke terrorhandlinger har hun begått.
Oskar2
14.10.2019 kl 21:10 572

Denne Moren er vel ikke Norsk men ifra en av de Russiske Muslimske Stater, hvordan hun og sønnen har blitt Norsk er vel en gåte, sønnen er jo født i ISIL, som vi ser ifra det Norske rettsvesen er der avslag , og det tyder på at der ligger juridiske finurligheter som blokkerer for henne.