CNN-ansatt på skjult kamera om egen toppsjef: – Han hater Trump

Slettet bruker
15.10.2019 kl 01:32 2357

I den nyeste avsløringen fra Project Veritas varsler Cary Poarch, som inntil nylig jobbet ved CNNs Washington D.C. avdeling, om anti-Trump holdningene til sin øverste sjef Jeff Zucker.

Et hemmelig opptak av et morgenmøte med redaktører og toppledelsen beskriver Jeff Zucker sine forventninger til CNNs dekning og sier «riksrett er storyen» ifølge projectveritas.

Les også: Google-topp innrømmer foran skjult kamera: Skal forhindre at Trump vinner igjen

Flere ansatte i CNN filmes med skjult kamera i denne første utsendingen. Fokus ligger på kampanjen CNN angivelig fører mot Trump.

En hevder at CNN-presidenten «hater Trump», en annen at han har en «personlig vendetta»,

Det hevdes også at Jeff Zucker overstyrer journalistene og at det går på bekostning av deres profesjonelle integritet.

Del 1 av CNN-tapene med skjult kamera kan ses her.

https://resett.no/2019/10/14/cnn-ansatt-pa-skjult-kamera-om-egen-toppsjef-han-hater-trump/
polemiker
15.10.2019 kl 20:30 933

Del to er nå lagt ut. Det blir bare verre og verre dette her. Toppsjefen i CNN sier regelrett at kanalen skal formidle fake news om Trump. Han ville at aktivistene i redaksjonen skulle lage et oppslag om at Twitter ville komme til å stenge Trumps kanal, og det gjorde de også - flere ganger.

- "It's not gona happen, but it's a good segment", sa the Sucker.

Ser at noen enkle sjeler ikke helt er i stand til å se rekkevidden av denne skandalen, men det er vel som forventet. Deres misjon er naturligvis ikke å bidra med noe fornuftig i denne debatten, men heller å spamme ned tråden med meningsløst vissvass som vanlig.
https://www.youtube.com/watch?v=GgMOBWXusYU
Redigert 15.10.2019 kl 20:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.10.2019 kl 20:34 932

Norsk media, som rottereiret NRK, er helt på linje med CNN. Tragisk!
De er Fiender av Folket!


Donald J. Trump @realDonaldTrump 36m
Now that we have found out that @CNN is a virtual fraud,
rumor has it that Jeff Zucker will be resigining momentarily?

The Big Sucker is a Pompous Shit-hole
Ha ha ha. Zucker kan umulig være bra for inntektene. HVem vil reklamere på en slik kanal.
Redigert 15.10.2019 kl 20:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.10.2019 kl 20:35 932

Jeg er vel av de du omtaler som "enkle sjeler" her. Jeg skjønner rekkevidden. Dette er sludder fra ende til annen. Det er rekkevidden din.
polemiker
15.10.2019 kl 20:39 923

Helt riktig! Du vil vel påstå at opptakene er falske eller er klippet ufordelaktig el.l., ikke sant? Fakta biter ikke på deg, for du har allerede gjort deg opp en mening. Dvs. du har nok ikke gjort, men andre har gjort det for deg.

Zucker og mange andre i kanalen er nok ferdige i medibransjen etter dette. Han vil nok klare seg bra alikevel. Dette er jo en glimrende søknad for å bli ny propagandaminister for DNC. Noe mer dedikert fyr kan de vel ikke håpe på.
Slettet bruker
15.10.2019 kl 23:43 878

Dette blir vel som å snakke om et innbrudd i en pølsekiosk i Alta under terrorangrepet på Utøya.
Korthuset rundt Donald Trump kollapser og de minst nøytrale idiotene snakker om at CNN har bias? Hvor hyklerisk wer det? Det henvises til og med til Hannity. Han er altså personlig rådgiver til Donald Trump. Og fyren som har gravd opp dette er altså pedo forsvareren O-Keefe?
Slettet bruker
15.10.2019 kl 23:57 872

Democrats og networkerne går fra smell til smell. Dette er godt nytt for donald som tross sin sleivete talemåte fremstår som en engel i forhold.
polemiker
16.10.2019 kl 00:14 862

Vel, der har vi den andre litt enkle fyren som heller ikke helst har skjønt hva dette dreier seg om. Du bare jabber i vei og får på en fiffig måte trukket Utøya kortet her også.

Vi har naturligvis vært fullstendig klar over at CNN er fake news og et propaganda apparat for venstresiden. De fleste har vel hørt at CNN egentlig står for Clinton Nrews Network, men det artige med disse avsløringene er at de nå ettertrykkelig selv har bevist at det faktisker og har vært tilfelle hele tiden.

De var et respektert nyhetsforetak i sin tid, men etter at Zucker overtok, er det ikke det lengere. Han regelrett instruerte organisasjonen hva de skulle rapporterer og konsentere seg om. Denne whistlebloweren fra CNN var selv en registrert demokrat da han begynte i CNN, men ble så sjokkert over den åpenbare partiskheten og fake news de spredde, at han valgte å avsløre dette.

Selv om han er en ekte whistleblower, i kontrast til denne oppkonstruerte fyren som anklager Trump, så nøyde han seg ikke med det, men skaffet enormt med bevismateriale hvor de avslører seg selv.

Skjønner det skummer rundt kjeften din når du prøver å henge ut O'Keefe som pedofil eller har forsvart noen slike. Du har naturligvis lest dette i en eller annen av disse fake news media. Du sikter kanskje til en par år gammel historie hvor en avis dro frem en 30 år gammel (elns) #metoo historie med en repulikansk politiker. Så var det vel ei dame der som prøvde å lure avisen med en falsk historie i tilknytning til dette. De lot seg vel ikke lure og påstod at det var O'Keefe som egentlig stod bak dette? Husker ikke helt detaljene her, men det gjør kanskje du.

Uansett er det totalt irrelevant i denne saken, med mindre du tror at hele saken er fake og at det egentlig ikke er CNN ansatte eller Zucker som snakker på disse opptakene. Uheldigvis for deg har hverken CNN eller Zucker kommet med noen kommentarer om dette ennå og har ikke benekter noe av dette. Tipper de ville gjort det om det var fake.

I morgen kommer det ennå flere opptak, og om jeg skal tippe vil det (om mulig) blir bare ennå verre.
Slettet bruker
16.10.2019 kl 07:57 827

«I 2017 hadde CNN hele 93% negative vinklinger i sakene om og med Trump.»

De norske avisene ligger nok på 100%.
Slettet bruker
16.10.2019 kl 08:22 821

Hvilke fakta er presentert her? Hva kan bevises i denne syltynne suppa laget av en bande med null troverdighet? Hvilke fakta?
polemiker
16.10.2019 kl 11:30 805

Spør deg heller: Hvorfor skal folk se på en "nyhetskanal" som utad later som at de er objektive, men i realiteten er et propaganda apparat for sosialister? Sjefen definerer på forhånd hva som er "the biggest news" og tillater ikke at de såkalte "journalistene" rapporterer nyheter på en objektiv og sannferdig måte.

Er vel egentlig greit nok om de hadde definert seg selv som en sosialistisk/kommunist nyhetsorganisasjon, men selv da er det nok andre mye bedre readaksjoner i mediabildet der ute. F.eks. de nettsidene Jabba følger så tett.

Oppskriften til CNN (og flere andre venstrevridde media, bl.a NYT) er nå at de ikke lengere skal rapportere nyheter, men skape nyheter. Trikset de bruker er at de koker sammen en konspirasjonsteori eller noen "rykter", normalt fra anonyme kilder, hvorpå de inviterer inn noen venstrevridde skruller for å komme med sin mening om det.

Tidligere inviterte de også noen republikanere og som da ble grillet på en helt annen måte enn folk som var enige med dem. De brukte bl.a. Lindsey Graham, men som sjefen Zucker kommanderte, skulle han nå skyves ut i kulden og avkles. Da han kom med kritikk av presidenten var han velkommen, men når han har snudd og forsvarer ham, er han ikke interessant lengere.

Hvert eneste ord du hører i disse to videoene er alle fra sjefen eller ansatte i CNN. Når de er på lufta ha de riktignok null troverdighet, men off the record er det vel ingen grunn til å tro at de lyver, spesielt siden dette rakker ned på dem selv. Videoene er naurligvis redigert, på lik linje med hva CNN og samtlige andre gjør.

Det som er det syke midt oppe i alt dette er at vi vet at det er nøyaktig den samme situasjonen i de fleste nyhetsmedia her i landet også. CNN er f.eks. NRKs foretrukkende nyhetskilde, så denne dritten sprer seg også hit til landet også.

Urix er vel NRKs egen politiske propagandakanal. De nøyer seg ikke bare med å bruke sine egne venstrevridde utenriksreportere, men byr ofte inn gjester og "eksperter" som utelukkende også er kraftig negative til Trump og alt han bedriver. Det har vel hendt at de har fått inn noen som er moderat innstilt ovenfor presidenten, men de tror jeg vi kan telle på en hånd.
Wrist
16.10.2019 kl 13:29 789

Er ikke også Fox News partisk,men i favør av Trump?
Hvorfor er det verre at CNN er det enn at Fox News også vinkler sine saker?