Rekyl etter 60% stup***


20% ned = krakk, 60% ned = panikksalg og galematias..Når blodet flyter i gatene og det ikke er fare for konkurs, emisjon o.l, er det tidspunktet for kjøp. Vi snakker altså "bare" om en nedjustering av inntekter og profitt.

Som det skrives i en artikkel i går, « Oljeselskapene vil jo ha havbunsseismikk, så etterspørslen er absolutt økende, men seismikkselskapene må bli bedre på både prising og prosjektutførelse, sier han.»
Redigert 15.10.2019 kl 20:13 Du må logge inn for å svare

Klart den er billig her. Det var jo bankers å kjøre belåning på huset for å kjøpe på 10 kroner, så da er det vel bare til å ringe Bank Norwegian, Easybank og Lendo for å gire maks.
Dette selskapet har full kontroll på prosjektene, ordrebok og konkurrentene.

Det kom frem i går at grunnen til at Støle og Stordalen har kjøpt MSEIS var for å betale mindre formuesskatt. Er vel bedre å gi pengene til veldedige formål, samme skattefradrag på det.

Igår var det såkalt "panikksalg" . Men omsetningen i aksjen var rundt 1,3% av samlede aksjer. og det er selvfølgelig igjen og igjen småaksjonærene som blir lurt til å selge fordi de ikke har tålmodighet, nerver eller økonomi til å stå løpet. Som kan vare i både måneder og år. Mseis er fortsatt solid og tjener fortsatt penger.
Hvis guidingen nå holder vil selskapet tjene veldig mye i forhold til prisen på selskapet. De aksjene som nå blir solgt i panikk vil vi sannsynligvis finne igjen i topp 20. Ingen av disse har redusert sine beholdninger og kommer neppe til å gjøre det heller. Men mønsteret er klassisk. Masse småaksjonærer taper så det suser. Som vanlig.!
GamlePU
15.10.2019 kl 08:27 2814

Nå er det ofte slik rent teknisk at "gap" vil bli lukket. Så kjøp nå kan bli være en "innertier" om man tror på seismikk i tiden fremover.. Her kan taktikken være snitte ned for de som er inne. Selv vurderer jeg inngang i dag.
Odi.1
15.10.2019 kl 08:28 2801

Kontrakt ras i q4 og ett svimmelt q3. Få aksjer på en eneste dag i omsetning ut av 185 millioner aksjer, Topp 20 øker jevnt å trutt, vil nok være ute etter disse short aksjene som de dumpet med i går. 21.10 får vi fasiten på det.
Betryggende å høre ceo, marginene skal opp, kostnadskontroll i førersetet. Viser til at omorganiseringer har kostet, dette er selvsagt investering på sikt.
I følge tender vil det være overveiende sannsynlig at Revenue blir enda høyere i 2020. DEEP vann blir Mseis sine target, betryggende oppramsing på markeder som mseis var med å kjempet om dollar i. En må ha aksjer her når Fairfield får lov slipper håndjernene.

Ceo må også vise til vinner evner, da må en gå ut litt brått og trist, for så å kunne slå seg på brystet, og si "se her dere, her er det en som kan det" :)

Ps. Likte også at de skulle ha mye oftere informasjon til aksjonærene i selskapet , dette har vert savnet.
sit: " ta kontakt 24/7 "

Litt Paul Baay type ,denne CEO.
Redigert 15.10.2019 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
GamlePU
15.10.2019 kl 09:36 2650

I dagens innlegg på DnB web tv får MSEIS kjøpsanbefaling med justert kursmål 12,-
Rek2
15.10.2019 kl 09:50 2562

Jepp,og nå presser di den ned til 5,40...begynner å bli billig ,spør du meg..

Da skal Dnb kundene ut eller?Dnb har det med og komme med oppdateringer men sånn sett kan den ende ned mot 2,7 kr.
De røde tallene og kostnadsproblemer vil vedvare mange kvartaler.Jeg ville sett an før jeg kjøpte noe som helst,mange selskaper innen seismikk kan se billigere ut med bedre kostnads struktur og inntjening.
Sitter på aksjer innen seismikk,men ville ventet med inngang i seismikk uansett.
Rek2
15.10.2019 kl 10:06 2451

Pungrotta ,du med din visdom ,kanskje du kan fortelle meg hva Magseis tjente ved siste Q rapport?

2019: salg av noder 150 MUSD
Ebitda 45 MUSD
Resultat på drift -100 MUSD

MSEIS har tjent penger på en jobb i SA for 2-3 år siden. Ellers har de tapt penger på alt unntatt nodesalg til kinamann.


Trådstarter briljerer nok en gang med sin markedsinnsikt. Rekylen er på hele - 10 %, og da er vi snart i pluss etter varselet som Odi forventet...

Fint tospann dette...
Rek2
15.10.2019 kl 10:36 2326

Jæims
Så det var på tide med utskifting av management ,da
Vi får se frammover om di nye kostene klarer å snu skuta

MSEIS:ABG SUNDAL COLLIER NEDGRADERER TIL HOLD, PARETO VURDERER ANBEFALING

Oslo (TDN Direkt): ABG Sundal Collier nedgraderer Magseis til hold fra tidligere kjøpsanbefaling samtidig som kursmålet nedjusteres til syv kroner fra tidligere 13 kroner pr aksje. Pareto Securities har anbefaling og kursmål under vurdering.

Det fremkommer av oppdateringer fra meglerhusene mandag og tirsdag.

ABG Sundal Collier nedjusterer sine estimater for ebitda i 2019 med 43 prosent på grunn av selskapets nye guiding. Videre nedjusteres ebitda-estimatene for 2020 noe ettersom det ser ut til at selskapets problemer strekker seg utover andre halvår 2019.

ABG Sundal Collier mener det vil ta tid før selskapet får ned kostnadene samt forbedrer driften og mener 2020 også vil bli et svakt år for Magseis, samtidig som de stiller spørsmålet om dette vil bedres fra 2021.

"Investorene i Magseis vil sannsynligvis se minst to til tre svake kvartaler, risiko for brudd på lånebetingelser samt ytterligere restruktureringskostnader", skriver meglerhuset.

Pareto Securities skriver i en oppdatering tirsdag at de fortsetter å se usikkerhet rundt reorganiseringen av virksomheten, ordrereserven og fremtidige marginer i Magseis, og meglerhuset har for tiden anbefaling og kursmål under vurdering.

En kvartalsrapport betyr ikke så mye da det er uansett tapt og røde tall i lang tid med røde tall grunnet kostnads srekk igjen med dårlige utsikter vil prising av en aksje være irrasjonell men det kan og være rasjonelt om de ikke klarer og snu dette etter 2020.
Arbeidene med og fremskaffe data er mye dyrere og tar lengre tid enn det de har tatt høyde for.


I går morres mente Dnb at oppsiden var 80%...I dag mener de oppsiden er 120%...
Jeg lodder...
Mvh.

De har jo ikke spådd rett hittil! Det er ikke veldig mange flinke folk i dette selskapet! Når en organisasjon som i utgangspunktet ikke fungerer, lesser seg ned med enda mer baller i luften (fairfield), da blir det hvertfall surr og rot

Da var bunnen nådd for denne gang :)

Finnes så mye annet å investere i enn å håpe på en rekyl i et selskap som kan komme i brudd med forpliktelsene sine! Selskaper som ikke kan betale for seg er egentlig ikke investerbare! Bare å være voksen og komme seg ut! Har lært at det er alltid lurt å hoppe av et synkende skip, og finne ett med vind i seilene!

Håpløst av DNB å sette et kursmål i dette selskapet! Umulig å spå hvor en flokk med reinsdyr havner etter en stund! Alle selskaper går enten i null eller tusen, sier Spetalen! Hvor går Magseis ???
Redigert 15.10.2019 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
HP17
15.10.2019 kl 11:56 1976

Vil emisjonsfrykt og inntekstfall føre kursen ned mot kr 3 i oktober?
jrb82
15.10.2019 kl 12:11 1893

Eksisterende aksjonærer har smertelig fått erfare hvordan det kan gå når man ikke har rett personell bak spakene.
Det finnes knapt en håndfull som har tjent på Magseis, på tross av at forutsetningene for å kunne tjene penger i OBS-bransjen er økende.
Dette har vært mislykket fra ende til annen, og de som sitter værst i det er gründerne selv, Farestveit, Fairfield og en håndfull andre.
De største aksjonærene i Magseis har et snitt fra 15 kr. og opp i mot 25, så sånn sett ville jeg vært godt fornøyd med å handle noen lodd mellom 4 og 6 kroner.
Her må ledelsen jobbe knallhardt på kort tid, hvis ikke ser vi en utvanning som ikke ligner grisen for de som er inne.

dublinmannen..

Er du mørkemennenes fyrste..?
Eller bare en super banal bassegutt..?
Mvh.

Wow, over 50% ned på to dager, der er ikke hverdagskost selv på OSE. Dette er total nedsmelting, og må skyldes stor skepsis til noe av det helt grunnleggende ved selskapet og forretningsmodellen. Ser ut som enkelte bør bruke litt mer av tiden på å forstå risikoen ved egne favoritter, heller enn konstant å slakte andre selskap.

Dette har virkelig utviklet seg til å bli grisestygt! Jeg forventet 5 kr iløpet av noen uker, ikke under 5 kr på én dag. Glad jeg ikke har kjøpt.
Redigert 15.10.2019 kl 12:17 Du må logge inn for å svare
zavva
15.10.2019 kl 12:17 1872

Total nedsmelting - kan i tillegg tyde på at investorene roterer over til PGS som er kraftig opp.

Jeg er short mseis, føler det har vært en suksess så langt! Pluss at jeg liker ikke folk som skal "lure" småsparere inn i egne fadeser

dublinmannen..

Nei du skal heller lure små aksjonerer til å selge til stadig lavere pris...slik at shorten din skal gå inn...RÅTNE epler finnes over alt...
Mvh.

Aldri kjøp dette elderlywoman2, Meglerhusene bommer, alle bommer, bortsett fra de som har shortet! Dette er som grisebæsjbingo, ingen vet hvilken rute grisen driter i, men alle vet at det kommer til å lukte fælt!

Shorten er veldig liten, så det går heller på å hjelpe småsparere! I dette tilfellet er det bedre å hoppe i livbåten enn å spille hazard med oppsparte midler!

Egentlig så bryr jeg meg ikke siden den er så liten, dekker jeg inn nå har jeg 80 prosent rabatt på shortsalgsprisen! Men roteselskaper går som regel i 0,1 før hyenene kaster seg over restene

dublinmannen..

Hehehe....bare vakkert....
Mvh.
Rockall
15.10.2019 kl 12:47 1658

"Da var bunnen nådd"..? Tviler på det.

MSEIS på dypt vann nå... Oi, den var faktisk passende og morsom..:)-
Vikpat
15.10.2019 kl 12:59 1593

MSEIS has mentioned , " full year EBITDA estimate has been lowered to USD 45-55 million". From Q2-2019, year to date EBITDA is already USD 41.6 million. Does that mean Q3 and Q4 -2019 will have EBITDA will be some where USD 3.4 to 13.4 million? In fact it was mentioned, "Adjustments for certain non-cash elements may further impact EBITDA negatively," does this mean EBITDA for Q3 or Q4 or both may goes in Minus?
Shotgun
15.10.2019 kl 13:01 1579

Kommer ledelsen i selskapet til å sende aksjonærverdiene ned på havbunnen der hvor de plasserer noder? Stor emi og 1 krone i kurs?

Ja.. de har solgt noder for 150 MUSD og får et resultat på 50..
1 mrd Nok i tap på drift.

MEN de utvikler selskapet og salgsverdien på nodene (som det er marked for) viser jo at det er store penger i omløp.
Matsern
15.10.2019 kl 13:06 1554

Snakk om swing-kandidat. Går 100% på en dag denne nå, neste good news
Redigert 15.10.2019 kl 13:06 Du må logge inn for å svare

Ja, det kan den gjøre med en Brasiliansk kontrakt.
Den kan også gå til 2 om de trenger å kjøre emisjon.

Det mest vanvittige er at pgs reagerer opp etter ags' emisjon.
PGS skal hente store penger i et marked uten interesse..
HP17
15.10.2019 kl 13:29 1446

Nå er det bunnfiske i MSEIS. Falt fra kr 10 på fredag til rundt kr 5 nå i dag. Det er et fall på 50% og er 100% opp til kursen på fredag. Da er bunnen nådd og rekylen til kr 7-8 kan komme fort (og det uten melding).

Får håpe PGS forbarmer seg over Mseis og kjøper de opp. Lov å håpe på kr 8,- ved et slikt oppkjøp?