Ulovlig kursmanipulasjon i ELE


Når skal OSE og Finanstilsynet stoppe den langvarige og ulovlige kursmanipulasjonen i ELE. Er de kjent med aksjeloven?
I følge shortregisteret har det ikke vært noen aktiv shorting av ELE siden 08.07.2019. Men alle ser jo hva som foregår i fullt dagslys på OSE. I følge offisiell informasjon så er alle ABO sine VPS kontoer blitt tatt i pant/arrest.
I forrige uke kunne vi gjentatte ganger live se at salgskursene ble satt langt under kjøpskursen selv ved små volumer. Hvorfor blir ikke slik mafiaaktivitet stoppet på OSE?
Redigert 15.10.2019 kl 14:05 Du må logge inn for å svare

Virker som traderene er ute av ELE så nå venter vi på den ordentlige oppturen 😃
På mandag vil vi forhåpentligvis få noen kjente navn på topp 20 lista 😉

Dsytraderne er ute for flere uker siden. Nå er det så og si bare BO som dumper/krysser/intradag shorting
Redigert 21.10.2019 kl 14:10 Du må logge inn for å svare

Gjesp 😴blir nok eit mislykket forsøk å prøve å presse den ned🕺

Blir en fornøyelse å bli kvitt manipilatoren 👊👊

Redigert 21.10.2019 kl 14:26 Du må logge inn for å svare

Var jo tilfeldig at noen senket kursen med 50 aksjer før slutt 😒

Hvordan kan en enslig krypto gründer være god for 300 mill nesten like mye som Element. Hva f.. som foregår. Dette må da et børsnotert selskap få til. Når han på egenhånd han gjennomført en ICO og utstedt en egen kryptovaluta

Den norske kryptogründeren David Sønstebø gikk fra å tjene en 20-kroning i 2017 til 44 millioner kroner i fjor.
Redigert 21.10.2019 kl 22:03 Du må logge inn for å svare

Han er ikke enslig, er mange som jobbet i og med IOTA. I tillegg er han skattrsnylter - sa IOTA var verdens 6.største kryptovaluta, hadde han null i formue, "da kryptovalutaen ennå ikke er overført til gründerne". Ellers måtte han betale mange hundre millioner i skatt.

Spørsmålet mitt nå er hva Element skal tjene penger på fremover, altså hva planen med PAL capital er. Gruvene har de tydeligvis gitt opp, nå er det bare å selge når potensiell kjøper dukker opp.

Spiller liten rolle om han er skattesnyter denne valutaen har hatt verdier på milliarder. Han hadde sikkert måttet betale hundrevis av millioner i skatt om han hadde løst inn alt her på berget

De har ikke gitt opp AMI. Nå ventes en oppdatering fra myndighetene i Ontario om miljø godkjenning

Gitt opp i den forstand at de vil mest sannsynlig prøve å selge, og ikke cashe ut halv milliard for å sette i gang produksjon. Ami i seg selv er like aktuell som før.

Problemet er at om alt går som planlagt så er ikke gruven I drift før om 4 år. Hvis de får lisensene så er dette et godt salgs objekt med prisene i dette segmentet I Usa og Canada. Hvis jeg har forstått Pal Cap sin filosofi korrekt så planlegger de en ICO kanskje I sammenheng med crowd funding alstå i coin markedet. Jeg er sikker på at de vil gå bort fra tokens James Haft sa rett ut at dette er et blindspor.

Kryptovaluta markedet er for tiden svært volatilt men vi får se hva som skjer når den kinesiske sentralbanken kommer med sin kryptovaluta og hvis bla Facebook får igangsatt sin etterhvert.