Dette var fremtiden for Norge, sa HMK Kongen etter 130 nasjoner

Slettet bruker
MUMLE 15.10.2019 kl 14:10 372

- hadde fortrengt hans eget folk i Groruddalen.

Om hensatt og gjenglemt landsmann sa hans farfar "krigerkongen" Håkon den 7 til den gang landets befriere, og rikets nye okkupanter "Vi skal henge han 3 ganger sir". Ikke på norsk for det lærte han seg aldri tilfelles med våre nye landsmenn, men på engelsk.

Det var den samme stat som skapte hungersnød 130 år forut. Flåteranet. Ibsen Terje Viken beskriver konsekvens når sulten tok livet av det den gang det "norske" folk. Av klodens 7,5 milliarder utgjør Europa under 17 % av dette. Deler av Russland høre til det samme, men de er ikke medtatt?

Slettet bruker
15.10.2019 kl 14:13 371

Mangfold er Enfold!

Kjønnsbestemt offentlig transport. Migrantene skal integreres kvinnene skal segregeres, er det dette som er multikultur? Det "Virker som det er en villet utvikling blant politikerne at Norge skal ende i kaos". Dette har pågått i 30 - 40 år minst dermed er alle partier er like skyldig. Vest-Europa begynner å ligne en hjemme alene fest, som får «ubudne» gjester. Eller

Betonghue
15.10.2019 kl 14:15 368

Vi får gjenta til det kjedsommelige, selvom du ikke er enig i konklusjonen; Skrot Kong Halal ! Sylvi for President ! (hun vil ihvertfall rydde Groruddalen for de du nevner)
Slettet bruker
15.10.2019 kl 14:15 367

Just precis...

Ikke sikker på hva du prøver å formidle til verden her, men...sikkert noe superlurt noe.
Slettet bruker
15.10.2019 kl 14:21 354

De er ikke noe galt i at han vifter med flosshatten en gang i året, til alle de (rasist) iførte nasjonalbunader, men at dette skal betales med 460 millioner ifølge Hegnar+++ Det er da fullstendig meningsløst?
Redigert 15.10.2019 kl 14:22 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.10.2019 kl 14:26 346

Flosshatten kostnader?

Quisling er det Ansjos eller julesylte? Klippfisk eller Kalkun....
Det finnes over 400 forskjellige bunader og festdrakter til milliarder kroner i Norge. Når statens soliditet skal tallfestes er dette medtatt på nasjonalbudsjettet. For å plyndre oss for alle våre råvarer er det viktig for de som plyndrer, fortsatt kan hold kunstig liv i den landbaserte formue. https://www.fjt.no/nyheter/2017/05/17/Norske-bunader-verdt-40-milliarder-14746483.ece
Redigert 15.10.2019 kl 14:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.10.2019 kl 14:35 332

Herregud! Og sette sin lit til dette fjolset. FrP for deg som liker å bli lurt.

Fremskrittspartiet lever på den politiske korttidshukommelsen, rådsnar opportunisme og velgeres vilje til selvbedrag. Når man har sett partiet fra innsiden er det forunderlig å observere presumptivt intelligente mennesker stadig tro at endringer til fordel for Norge skal finne sted med et parti som ideologisk anser salget av Norge som en prinsippsak. Håp og frustrasjon projiseres på minste motstands vei, men få vet egentlig hvor FrP vil ideologisk enda det er en dårlig skjult hemmelighet. Når partiet nå vil gjøre et godt valg er det fordi et sentrumsparti som slår entydig fast nasjonal suverenitet, sosial trygghet og langsiktig forvaltning av nasjonale fellesverdier med folkefellesskapet som naturlig subjekt, ikke finnes. http://www.kulturverk.com/2017/09/10/frp-for-deg-som-liker-a-bli-lurt/
Slettet bruker
15.10.2019 kl 14:40 314

Om du åpner linken....
«Men ettersom partiets liberale fundament ikke er spesielt salgbart finns det likevel en plass for Tybring-Gjedder i partiet, om enn med en passende distanse til partieliten, nærmere det illeluktende grunnfjellet på vel 10 % av «folk flest» som holder skuta gående på avmakt og brustne forhåpninger»

For de med ekstrem kortidsshukommelse er det bare å huske den frie ferdselen over Storskog. FrP var like handlingslammet som ethvert annet konsensusparti i møte med folkestrømmen. De dalte ned på meningsmålinger og det ble uro internt i de nedre rekkene. Men de har klart mesterstykket å snu en slik avslørende mangel på politisk karakter til seier, ved å agere opposisjonsparti i posisjon har de gjenfunnet noe av formen, godt hjulpet av en rasismehungrig meningselite som har hatt lite å fare med i det siste.

Sylvi Listhaug som tross retorisk dyktighet har et ganske slett rulleblad som politiker, både i byråd og som landbruksminister hvor det var om å gjøre å bygge ned norsk landbruk fortest mulig, plukket nok opp et og annet hos PR-byrået First House som har kommet godt med. Nå har hun funnet sin plass, kvinnen som alltid vet å stå på rett side i maktkamper, helst i midten, er nå håpet for de stadig flere som frykter for fremtiden med en stadig voksende fremmedkulturell befolkning.

Det tegner godt for de som vil selge landet stykkevis og delt til klodens mest pengesterke at populasen frykter at bygatene skal okkuperes av hijab-kledde jenter, noe som mange anser som den største trussel mot norske verdier og en norsk kultur de hverken klarere å formulere hva er eller manifestere. Fremskrittspartiet kommer nok en gang til å gjøre et relativt godt valg, ikke fordi de har det beste programmet, fordi de har rett, eller fordi de har en overlegen valgkampmaskin, men fordi deres velgere håper mest og intenst på endringer som ikke kommer. Selv når partiet sitter med makten og fører en politikk som er mislikt vinner de, fordi følelser alltid trumfer virkeligheten for «folk flest». Jeg trodde bedre om Nick betonghode enn å bifalle dette!
Noni
15.10.2019 kl 14:41 310

FrP har ingenting å si, så lenge vi har Venstre, Høyre og KrF.
Hva tror dere Ap, Rødt og MDG ville gjort hvis de hadde makten? Vi får de politikerne
vi stemmer på.
Slettet bruker
15.10.2019 kl 14:45 303

Riktig som du skriver, men hvorfor er de i regjering og godtar, hva de parti/programfestet er i mot?
Betonghue
15.10.2019 kl 14:48 297

Du får komme ned på jorda av og til, Ollie ! Får ikke utrettet stort med tåkepreik der ute i kosmos ! Vi vil ha en samling i bånn av de som er gjenlevende elskere av Norge - som det var - og ikke multi(islam)kulturen våre politiske ynk- og gummirygger står for idag ! Med noen hederlige unntak .....
Slettet bruker
15.10.2019 kl 14:57 289

Jeg formoder å gå på samme jord som du selv, men å sette lit til fjols vil jeg ikke vedkjenne meg. Bompenger er kommet for å bli sa samferdsels-stuten fra det Partiet FRP. Partiet ble etablert for sterk nedsettelse av skatter og avgifter. Mange tror at FRP er imot innvandring EØS eller Schengen, men det er jo slett ikke tilfelle. Alt dette er FRP for. Det er ufint å gjøre som FRP Tybring-Gjedde å beskylde folk (uten egne midler,) som den norske stat selv har frakte/ hentet for bosetting her i Norge, å være en byrde? Staten som står bak denne galskap må selvsagt betale og gi dem et anstendig liv her i riket sitt. Med FRP i regjering har da fattigdommen økt noe formidabelt? Det er aldri vært avgifts-bommet mer. Aldri har slike mengder fremmede ankommet lille Norge som med FRP Listhaug, som invandringsminister. Norge hadde 2 skip (kostet oss alle milliarder i leie) i Middelhavet som bisto menneskesmuglerne i å frakte muslimer og IS terrorister til Norge. Den harde kjerne av IS ble fraktet til Europa med disse skipene. De syklet over Storskog i store mengder.