DE FLESTE ER ENIGE NÅR DE FÅR TENKT LITT


Etter hva jeg ser her inne er de aller, aller fleste enige i at Polight virkelig er en spennende og attraktiv aksje med et UTROLIG potensiale!! Vi står overfor et gjennombrudd som kan være rett rundt hjørnet 💪🏻

Å ja!!.... det er lov å være litt skuffet etter det ikke var Google i denne omgang når de først lanserte en ny bobil. Samtidig så sier folk at det var forventet og ikke gjør noe. Dette undergraver på ingen måte hva vi kan vente senere.

Så blir folk litt småsjalu og skuffet i hver sin ende av skalaen. Noen vil ha raske penger og høye kurser, mens andre vil ha lave kurser og billige innganger.

Len dere tilbake og nyt tiden. Vi har allerede fått gode nok nyheter som alene etter min mening forsvarer kurs på minst 50,- sammenlignet med da de gikk på børs!

Lykke til alle sammen ☺️
Redigert 16.10.2019 kl 03:00 Du må logge inn for å svare

Ante ikke at Google skulle lansere bobil :-)
Ja, kanskje litt mer bakkekontakt og mindre rosgun framover nå. Lykke til.

Er jo ikke utenkelig med selvkjørende bobil i fremtiden, uten at jeg skal dra den noe lengre 😂
rosgun
22.10.2019 kl 06:28 527

Må nok skuffe deg Mr Baisser, meg blir du ikke kvitt. Kvitt deg sjøl og kjøp deg inn i Kahoot som allerede er priset til sitt potensiale i 2022. Da kan du herje der og se så mange venner du får!

Tror nicket « dustemikkel» er ledig.

Redigert 22.10.2019 kl 06:29 Du må logge inn for å svare
rosgun
22.10.2019 kl 08:48 410

Enda en som har gått skoa av seg før Q3.

Les deg opp !
Redigert 22.10.2019 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Imprex
22.10.2019 kl 09:35 334

Tre år siden Polight skrøt av sine 20 megapixel. I mellomtiden har Samsung i samarbeid med Xiaomi jobbet frem 108 mp brikkesett. Konkurransen om å legge linse på denne er garantert hard. Polight har uansett ikke stor nok linse til dekke den.

https://news.samsung.com/global/samsung-takes-mobile-photography-to-the-next-level-with-industrys-first-108mp-image-sensor-for-smartphones
Ok. La oss være litt optimistisk da. Det vil neppe værer kursdrivende uansett;)
Skal man kunne dra noe som helst positiv ut av dette, så er det følgende: Xiaomi skal lansere Mi Mix Alpha i desember. I begrenset opplag, Kunne harmonert med ordrestørrelse (dessverre er ikke mobiltelefoner strengt tatt definert som wearables).

Alphaen har tre kameraer. Det største er nok utenfor Polights rekkevidde. De to andre er innenfor med tanke på specs. Fordelen til Polight er at man kan ha flere kamera tett på hverandre uten at de påvirker hverandre. Dermed kan de benytte et stort tradisjonelt "strømslukende" VCM kamera i kombinasjon med to ultra effektive TLens.
https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix_alpha_debuts_with_wraparound_display_108mp_camera-amp-39315.php

Skal man se etter mulige produkter der TLens kan være aktuell, er det blant annet der flere kameraer skal kombineres tett på hverandre. I tillegg kommer 5g på spesielt mindre utstyr som armbånd, briller, mikrokameraer og lignende. Linser til 5G-kirurgi kan også være en mulighet.

Vil tro videokonferanseutstyr er aktuelt. Når alle i møtet kan være i fokus uansett hvor de sitter i rommet er jo den en fordel. Hele publikum kan i teorien være i fokus. Pluss at kamera kan være trådløst og lynraskt med 5g. Overvåkingskameraer kan også bli veldig aktuelt. Når alt innenfor rekkevidden til kameraet er sylskarpt og i fokus kan det bli vanskelig å ikke bli gjenkjent...
rosgun
22.10.2019 kl 09:46 304

Skrøt?

Bare vent - ting tar tid vettu........... nå er nok tiden kommet snart for å slippe skrytingen på markedet snart.

Ja, kommer seg litt, men nå er det jo Q3 det er snakk om og alle de jobber med der i POC, EVT og PVT faser. Når de har så mange av de aller største pågang vil de nok ha mye interesse for sine linser.

Dessuten er det selfielinsen de går for nå og ikke flere linser i front av kameraet. Som isaksen sier-det får de ta etterhvert. I første omgang er det kun selfielinse som er fokus på telefoner.........

Xiaomi og Samsung- de har vel sannsynligvis samarbeidet med en kameraprodusent for mobiltelefoner som også er kinesisk. Så som den observante leser du er Impresoonettex så har polight 10 kameraprodusenter også "inne i huset sitt". Tror begge disse vil ha det beste. tror ikke du det også?
Redigert 22.10.2019 kl 09:48 Du må logge inn for å svare