Keiser Vladimir av Midt-Østen

Slettet bruker
16.10.2019 kl 17:39 310

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/3J7Kxd/putin-vinner-alle-slag?utm_source=vgfront&utm_content=row-16

My friend, together with Potus45, Kim, Moon and Abe.

Be careful now folks.
Winston Smith
16.10.2019 kl 19:27 297

Jaha, massevis av kritikk rettet mot USA og Trump, er ikke måte på hvor "uansvarlig" Trump er, som vanlig altså.

Men hvorfor så voldsom kritikk denne gangen?

Er visst fordi han trakk styrker ut av midtøsten, som om det er en grusom, forferdelig, uansvarlig og feig handling.



Men Elizabeth Warren, Demokratenes nye favoritt blant presidentkandidatene vil også trekke amerikanske styrker ut av Midt-Østen, men det snakker ingen om, hvorfor det mon tro?

Kan det være fordi Warren er demokrat? Ja det er nok derfor.
kokkohill
16.10.2019 kl 20:31 280

Trump prøver å føre SV politikk i midtøsten og SV er steik forbannet ... Slik går nu dagan
Slettet bruker
16.10.2019 kl 20:46 269

"Er visst fordi han trakk styrker ut av midtøsten, som om det er en grusom, forferdelig, uansvarlig og feig handling"

Hvorfor sier du at Trump trekker styrker ut av Mistøsten når han økte med 1500 bare forrige uke) Den små styrken i Kurdistan var der kun som en fredsbevarende styrke. At han trakk seg ut og gav grønt lys til Tyrkia for å angripe er muligens den største tabben noen president har gjort militært. Nå i ettertid veksler han på å be Tyrkerne holde fred og å si at de kan bare sloss. Pompeo og Pennce prøver på sin side å få Tyrkia til å trekke seg tilbake men det arbeidet undergraver Trump selvsagt med sine motstridende meldinger, blant annet å si på twitter at kurderne ikke er noen engler. Hvorfor forsvarer du slikt. Ikke har han noen plan og ikke ser det ut som han bryr seg om IS får sjansen til å bygge seg opp igjen eller at de tidligere allierte kurderne får grisebank. De amerikanske basene som er forlatt er allerede overtatt av russiske leiesoldater.
børst
16.10.2019 kl 21:21 252

Trump refererte til sovjets invasjon av Afghanistan i 1979 og hvordan dette var en medvirkende årsak til Sovetunionens oppløsning ti år senere. Det koster å føre krig og USA har brukt opp mot 6.000 milliarder dollar på krigføring i Midt-Østen siden Irak-krigen i 2003. USA har trukket seg ut av Syria, men øker tilstedeværelsen i Saudi-Arabia. Og det er vel et signal om at USA framover kommer til å fokusere på allianser som har en historisk forankring, ikke prøve å underminere og overta de alliansestatene Sovjetunionen hadde, slik strategien til avdøde Zbigniew Brzezinski var. For alle statene i Nord-Afrika og Midt-Østen USA har brukt enorme summer på å føre krig i de siste tiårene, var alle tidligere allierte av Sovjet: Afghanistan, Somalia, Irak, Libya og Syria. Det gjeveste trofeet av de alle er Iran, og mange neo-con hauker har tatt til orde for at USA bør gå til krig mot Iran.
Slettet bruker
16.10.2019 kl 21:26 250

Putin & Erdomani har vunnet en ruinhaug mye sand og ut giftposter.
Trump vinner fredshjerter på høyresiden og har avslørt venstresiden skikkelig.