Selvbedrag er en dyd.

Slettet bruker
MUMLE 17.10.2019 kl 07:39 459

Hører du ikke gjøken oppi lia?

Den nye klimaindustrien har skapt titalls tusen jobber på bare få år, med feite lønninger og skrytbare karrierer av høg moral. Problemet er at hele giganten er fundamentert på subsidier, og står i en kvikksand av påstander, håp, overdrivelser, gruppetenkning, korrupsjon – og resultater som i beste fall er omtvistet, og i verste fall en del av samme klimaindustrien som produserer bestillingsforskning som er rent falsum. Norge blir ikke rikt av sånt. Det har ingenting med gründer-spirit eller fremtid å gjøre. Men hey, det ser bra ut. Norge leder an mot en ny REC-konkurs for hele Europa.

https://www.document.no/2018/08/16/erna-vil-ha-flere-i-jobb-i-et-dysfunksjonelt-arbeidsmarked-uten-nok-jobber/
Slettet bruker
17.10.2019 kl 07:41 456

Offentlige ansettelser er effektiv kamuflasje.

Når det ikke fungerer å få de mange ledige hendene inn i det krympende antallet private jobber, er det bare å ansette flere i stat og kommune. Det er ikke det at folk i stat og kommune ikke gjør viktige jobber, men når de får lønn fra det offentlige, og betaler de samme pengene tilbake til det offentlige i skatt, så skal man ikke være Einstein for å forstå at det neppe gir staten flere penger. Og når man pumper opp antall offentlige ansatte til det latterlige, er det tilsvarende enkelt å forstå at det koster penger. Men heldigvis synes ikke de kostnadene på NAV-budsjettet – og det er det viktigste!

Å få jobb i det offentlige er en «golden ticket» – for med mindre du oppfører deg helt idiot, så vil du aldri få sparken. Aldri. Det offentlige er ikke bare noe som ligner en verna bedrift, det ligner også et laug: Kommer du først innenfor er du innenfor for godt. Det er alltid en jobb til deg et sted, uansett hvor flink eller udugelig du er. Det er imidlertid grenser hvor mange man kan ansette i det offentlige. (Eller er det det?) Og du får neppe jobb der uten akademisk utdannelse, eller med mindre du er utlending. Så hvordan får man de underprivilegerte ut av abeidsledighetsstatistikken?
Slettet bruker
17.10.2019 kl 07:43 447

Færre jobber og flere hender – hvordan løser man det?

Det blir altså færre jobber i privat sektor, og samtidig importerer man flere hender! DET er problemet Erna ikke vil anerkjenne, innrømme eller tenke på. Dum, dårlig og ulogisk arbeidsmarkedspolitikk er problemet. Og det vil ingen politikere snakke om eller anerkjenne, for da sitter de igjen med både skylda og narrehatten. Så derfor:

Hva gjør man når man når man har ødelagt arbeidsmarkedet med slik kortsiktig dustepolitikk gjennom flere tiår? Vel, det er bare en ting å gjøre, siden man ikke får alle de nye hendene ut av landet igjen: Man pumper opp arbeidsmarkedet med offentlige ansettelser, som man hevder er like lønnsomme for samfunnet som private stillinger, samtidig som man kamuflerer problemene man har skapt. La oss se litt nærmere på det:

https://www.document.no/2018/08/16/erna-vil-ha-flere-i-jobb-i-et-dysfunksjonelt-arbeidsmarked-uten-nok-jobber/
Slettet bruker
17.10.2019 kl 07:45 444

Flere kolonier i EU er på nytt blitt gjeldsoffer med over 40-60 % ung masse-arbeidsledighet. Fra Europas beste universiteter går nå topp utdannet ungdommer rett ut i arbeidsledighet, så utdanner vi noen minusindivider her i kongeriket som ingen verden spør etter?
Slettet bruker
17.10.2019 kl 07:47 441

«Education cannot wait». Kanskje det burde ventet litt? «Når du bruker andres penger på andre, er det ikke så nøye med verken beløpene eller hva du får for dem.» Norges formue forsvinner i stadig nye hull: Erna gir bort nok en halv milliard
https://www.nrk.no/norge/solberg-lovet-bort-500-millioner-kroner-i-superstjerneshow-i-new-york-1.14722054

Det er faktisk det norske folkets penger som gis bort, ikke Ernas egne. Dette er penger samlet inn - av-presset oss - angivelig for å betale for veier, skoler og sykehus. Så gir hun bort til andre hva hun synes er viktig. Merkelig.
https://www.document.no/2019/09/30/norges-formue-forsvinner-i-stadig-nye-hull-erna-gir-bort-nok-en-halv-milliard/
Slettet bruker
17.10.2019 kl 07:49 433

Hun snakker Om problemet. Men hun vil ikke snakke om hva som har SKAPT problemet, for det ville skape en rekyl som truer Ernas egen posisjon: Norges arbeidsmarked er ødelagt av innvandring, arbeidsinnvandring, akademisering, EØS-regler, rettigheter, regler, amerikansk bissnissjåleri, og ikke minst: Kortsiktige politikere som ikke vil innrømme problemene, de selv har skapt.

Statsminister Erna Solberg mener det er for få som jobber i Norge, og det har hun skremmende rett i. Hun varsler at hvis ikke flere kommer seg inn i arbeidslivet, så må det jobbes 43 timer i uken for å opprettholde dagens inntekter. Det føyer seg pent inn i varslene om at vi alle må jobbe til vi er 75 for å redde Norge fra eldrebølgen. Men det er ikke eldrebølgen som truer. Det som truer Norges fremtid er innvandringen, kombinert med et arbeidsmarked som er fullstendig ødelagt med vilje. https://www.document.no/2018/08/16/erna-vil-ha-flere-i-jobb-i-et-dysfunksjonelt-arbeidsmarked-uten-nok-jobber/
Slettet bruker
17.10.2019 kl 07:52 423

Dette selvbedraget går i arv. Det er tverrpolitisk, for ingen politiker ønsker å arve et slik gigantproblem hvis de havner i posisjon. Så «alt er lov» for å dekke over problemene ad infinitum, og Norge har noe som Europeiske land ikke har: Oljepenger! Tilsynelatende endeløst med oljepenger. Velferds-Norge brenner arven til kommende generasjoner fortere og fortere for å opprettholde selvbedraget om et fungerende arbeidsmarked. Det har jo fungert så langt.
Slettet bruker
17.10.2019 kl 11:09 401

Ane Hansdatter Kismul, tidligere leder av Natur og Ungdom, senere generalsekretær i Norsk Vindkraftforening og statssekretær i OED under Ola Borten Moe, den politiker som til nå har utferdiget flest vindkraftkonsesjoner i Norge.
Lov- og regelverket som gjennom år er utviklet for å beskytte områder med status som landbruks-, natur- og friluftsområder forvaltet etter plan- og bygningsloven gir ingen beskyttelse lenger. For NVE har av sentrale myndigheter fått i hende paragrafer som trumfer all annen lovgivning. En aktør med nok kapital i ryggen til å gi en håndfull grunneiere med tilstrekkelig areal ‘et tilbud de ikke kan si nei til’ er nok. En eventuell konsesjonssøknad påklages, men klageinstans er NVEs eget sektordepartementet, Olje- og Energidepartementet.
https://opstrms.com/fred-olsens-metode/
https://www.document.no/2019/02/01/tord-lien-og-klimaindustrien-med-nye-skroner-om-vindmoller/
Slettet bruker
17.10.2019 kl 13:34 389


Det er ikke det at folk i stat og kommune ikke gjør viktige jobber, men når de får lønn fra det offentlige, og betaler de samme pengene tilbake til det offentlige i skatt, så skal man ikke være Einstein for å forstå at det neppe gir staten flere penger.................

Og når man pumper opp antall offentlige ansatte til det latterlige, er det tilsvarende enkelt å forstå at det koster penger.

Erna Solberg bidrag til fellesskapet er en mnd to, en sommerjobb hun matet Pingvinene Akvariet Nordnes pr Bergen. Samtidig gikk hun lenge på byen Bergen mange syke skoler, dette for å bli lærerinne. (På hobby basis gikk inni politikken.) Pingvinene har bidratt mer til fellesskapet (billigere) enn hva hun med sine likesinnede har tilført BNP https://www.tv2.no/a/10254694/
Slettet bruker
17.10.2019 kl 15:20 369

Det sier sitt om hvem de er. De har ikke annet å bidra med, enn å lage en tråd med samme tittel, men de mener om seg selv, å ha noe usagt/uskrevet?
Vi blir født som originaler, men lever og dør, som noen dumme kopier?
Slettet bruker
17.10.2019 kl 15:30 362

Det står fritt å søke tilgang, men 2-3 nick har brukt opp alle kvoter. De er Persona non grata.

Pingvinene Akvariet Nordnes pr Bergen fremstår som genier i byen, og ikke minst her på debatten. For ikke å snakke i landet forøvrig.
Redigert 17.10.2019 kl 15:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.10.2019 kl 15:54 352

Norske folkevalgte de er noen snakkemaskiner. De står og nikker nakkeslengskader på seg selv, og det av sine egne dumheter. Og folket stormer til valglokalene og stemmer på dem fortsatt? De er partivalgte (og ikke folkevalgte) De selekteres/velges etter samme prinsipp slik das "familias" gjør sør i Italia. Som garnityr ble derfor Norge i sin tid, et kongedømme også.

Muslimene skal ha det trygt her i Norge det har jo Erna Solberg sagt. Ingen på stortinget er uenig i det. Alle som bor i Norge bør selvfølgelig ha det trygt, men....

Høns og fjærfe kjennetegnes å være fargeblind. Høns skiller ikke farger fra det ene til det andre. Erna Solberg, Børve Brende og Ine Marie Søriede m/fl APe Jens og Jonas er intet unntak. De kopierer og fremstår som å være Dodo fuglene Hærførere “If it walks like a duck, and quacks like a duck, it most probably is a duck!”

Mitt inntrykk er, ihvertfall at både svensker og nordmenn flest representerer en slags menneskelig variant av dodo-fuglen som ble utryddet fordi den knapt kunne gå, men trodde selv at den kunne fly?

Og dermed ganske hurtig og bokstavelig ble "sitting duck" for de sultne sjømennene som ankom øya hvor den holdt til. Deretter ble Dodo fuglene utryddet slik svensker og nordmenn er i ferde med å bli.
Redigert 17.10.2019 kl 15:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.10.2019 kl 15:14 310

Det er ikke det at folk i stat og kommune ikke gjør viktige jobber, men når de får lønn fra det offentlige, og betaler de samme pengene tilbake til det offentlige i skatt, så skal man ikke være Einstein for å forstå at det neppe gir staten flere penger..............Hva A-den nye vil slite med, har han/hun kommentert med egen tråd.

Det offentlige Norge det er et sluk uten mål og mening. EN Opera i storskala format operaen får 500 millioner i direkte støtte, hvert eneste år og kostet nær 5 milliarder å bygge. Alle de ansatte i Operaen, betaler skatt slik de øvrige ansatte gjør, i de mengder av offentlig finansierte virksomheter. Da bør hver mann «i by og bygd», også de på tiltak og trygd, få hver sin egen Opera. Ikke minst for skatteinntektenes skyld, dermed får de hvert sitt eget kontor, med god norsk lønn for da betaler "alle" skatt, og ingen jobber "svart".

Alle nordmenn burde bli transportert slik som HMK Kongen og våre «folkevalgte» blir til del. Folkekongen som de "folkevalgte" blir kjørt rundt i hver sin panserbil, med egen sjåfør og sidemann som åpner bil-dørene, for dem. Vi er alle like, men noen er liker enn andre, se bare på folke kongen her i Norge og våre "folkevalgte" blir til del? I motsetning til hva dem selv gjør, må vi øvrige føre «kjørebok» om vi kjøre privat, eller til og fra arbeid?
Hadde du ikke fått lån i banken, da ville du ikke hatt råd til bussbillett/bensin på bilen, for å kunne kjøre til og fra arbeid? Årsavgift er noe du må betale, for å få lov til å betale bompenger.