THIN - Frisk kapital, Ny strategi, R2R og veien videre.


I påvente av nytt og at Invesco har tømt seg så kan det være på sin plass og få en oversikt over det siste som er meldt og som legger grunnlaget for veien videre - en strategi som skal omfatte nye kommersielle bruksområder.

R2R fabrikken har en unik teknologi og en betydelig kapasitet hvor bare fantasien setter begrensninger ... ;)


KAPITAL,

I september 2019 så fikk selskapet på plass frisk kapital gjennom en lånefasilitet delt opp i 2 transaksjoner på (5,6m/usd + 7,6m/usd) til sammen 13,2m/usd eller 121m/nok som sikrer videre drift og klargjøring av R2R.
På toppen av dette kommer cash kasse som til sammen vil utgjøre i underkant av 200m/nok.

Låneforfalla ligger 4 år frem i tid (Høsten 2023)

http://www.uticaequipmentfinance.com/recent-transactions/


STRATEGI

Thinfilm har aktivt evaluert strategiske alternativer for å finne nye, overbevisende kommersielle bruksområder for den San-Jose-baserte rull-til-rull-trykkede dopings-polysilisium-linjen (PDPS), og mener det er muligheter for å utnytte fabrikkens unike teknologi og kapasitetene i rullen -til-rulle (“R2R”) produksjonsanlegg. Selskapet forventer å gi mer informasjon om disse mulighetene i fremtidige kunngjøringer.


NFC Teknologien

Selv om ledergruppen er trygg på bruken av NFC-teknologi til forbrukerengasjement, merkevarebeskyttelse og sporing av forsyningskjeder på lang sikt, har markedsadopsjonen gått vesentlig tregere enn forventet. Som et resultat er beslutningen tatt om å gå over fra investeringen som kreves for å bygge NFC-markedet og den egenutviklede CNECT-programvareplattformen.


CNECT-programvareplattformen

Som en konsekvens av dette vil Thinfilm starte en prosess for å fortsette å tjene penger på sin CNECT-programvareplattform og relaterte NFC-eiendeler gjennom potensiell lisensiering eller salg av tilhørende intellektuell eiendom. Foreløpige diskusjoner er satt i gang med potensielle partnere som er interessert i å tilby NFC-aktiverte løsninger støttet av en robust dataanalytisk programvareplattform. Dette kan oppnås ved å styrke forsyningskjeden direkte med kostnadseffektive løsninger, samtidig som merkevarer kan engasjere forbrukere som bruker Thinfilms underliggende teknologi. Dette gjør at ledelsen kan fokusere på å etablere en ny bane for selskapet, og utnytte sine mange år med betydelige investeringer i R2R.

http://www.globenewswire.com/news-release/2019/09/12/1914501/0/en/Thinfilm-Closes-Debt-Financing-of-Up-To-13-2-Million-and-Provides-Strategic-Update.html?print=1


* JA THIN og deres aksjonærer går spennende tider i møte og vi kan være sikre på ledelsen jobber på spreng for å materialisere den nye strategien og at markedet i nærmeste fremtid vil bli oppdatert om detaljene.

Med både kapital, utstyr/fabrikk, teknologi og patenter på plass så er det å forvente fortløpende progresjonsoppdateringer om og rundt nye avtaleinngåelser med tilhørende nye produkter, testproduksjoner og deretter kommersielle langsiktige produksjonsavtaler.

Det forhandles om avtaler i disse tider med 2 forskjellige potensielle industrielle partnere så en status oppdatering kan komme hvilken dag som helst.
I tillegg har selskapet også meldt at de vurderer lisensiering og/eller salg av patentert teknologi og som vi kjenner til så har selskapet rundt 300 hvor over 200 ble med som en bonus når de kjøpte opp Kovio i 2014 hvor bare registreringsverdien på disse patentene er estimert til rundt 10m/usd - dette er døkapital som selskapet gjennom salg eller lisensiering kan realisere - mao, mulighetene er mange.

Lykke Til .. ;)

-------------------------------

Q3-19, 15 november

-------------------------------

EXPO's

For en knapp måned siden skjedde dette:

September 01-11, 2019 | Chicago, Illinois

SmartPack US 2020

https://www.smartpackus.com/overview-(1)/speaker


Om knappe 3 uker skjer dette:

WORLD LEADING IOT CONFERENCE SERIES
13-14 November 2019
Santa Clara Convention Center, Silicon Valley

https://www.iottechexpo.com/northamerica/speaker/matthew-bright/

-------------------------------

R2R Fabrikken San Jose, California USA

https://www.google.com/maps/@37.3924728,-121.9227312,3a,25.4y,220.6h,92.2t/data=!3m6!1e1!3m4!1sjmPyKmH3gFVcnrU2yF0n8g!2e0!7i16384!8i8192


HOME
https://thinfilmnfc.com/
Redigert 02.11.2019 kl 13:52 Du må logge inn for å svare

Det ser vi på neste TOP30 oppdatering så slipper du å gå rundt og tro - men det vi vet er at de som kjøper er de som har tro på caset så får heller de som ikke har troen la være å kjøpe - ikke mer komplisert enn det.

Noe vi også skjønner er at de som bruker tiden sin her har en interesse for caset uavhengig av hva de ønsker at andre skal tro - og lykke til med det ... ;)
_info_
25.10.2019 kl 09:27 2391

Du er så utrolig blind og håpløs partisk. Ser du ikke det selv? Uansett så vinkler du ting positivt for deg selv, helt utrolig. (Men jeg har faktisk litt forståelse, det er menneskelig å beskytte følelsene sine, men her på forumet må man være litt mer profesjonell og skubbe bort følelsene sine og se på fakta.)
Hvis store gutter i media kjøper seg opp i Thin, da er det plutselig mega positivt hvem som kjøper og det betyr utrolig mye og beviser ting. Men nå spiller det plutselig ingen rolle hvem som kjøper? Er du seriøs? Så ALLE aksjer det blir lempet ut aksjer, er det positivt fordi det er kjøpere? Er du helt bananas partisk? Ser du ikke falskheten i dine egne argumenter? Please Wake up så vi kan ha en normal samtale her inne, om positive og negative sider.

Situasjonen nå er selvfølgelig negativ, å motsi det er helt bananas. Om man tror ting snur er en annen sak, men ikke fornekt at situasjonen nå er negativ. Finnes det ikke normale mennesker her på forumet med helt normal logikk?
Redigert 25.10.2019 kl 09:30 Du må logge inn for å svare
_info_
25.10.2019 kl 09:33 2354

Hvis man bruker din logikk i tankemønster, så kan man til å med være negativ når aksjen fyker opp. Da kan man si, hvem selger? det er mange som ikke har tro på Thin, her er det mye negativt, uansett hvem som kjøper så er det mange negative. Ser du hvor ulogisk tankemønster det er, det fører til helt absurde samtaler her på forumet.
Redigert 25.10.2019 kl 09:33 Du må logge inn for å svare
_info_
25.10.2019 kl 09:34 2348

Ja jeg har stor interesse for Thin, jeg har aksjer i Thin. Jeg ønsker selvfølgelig å få pengene tilbake, men det har jeg liten tro på.

Den som er utrolig her er vel du. Om du tror at det kun er idioter på dette forumet som investerer kun etter hva som blir skrevet her så må du tro om igjen. At man kanskje klarer å finte ut en og annen betyr jo ikke noe for andre enn de stakkarne det gelder, men for caset som helhet så betyr det ingenting.
Det er først den dagen at visse innser at det man deler og diskuterer her ikke har noen påvirkning av betydning at det kan bli gode diskusjoner. Bare se på denne tråden, mye info og en god start, men ender opp med skittkasting og diskusjoner om hverandre - tror neppe det hadde skjedd om det ikke var et anonymt forum så trist at ikke voksne mennesker klarer å oppføre seg bedre ....

Dette virker å være et spesielt THIN fenomen for går man og ser på andre case sine tråder så er det lite å finne av slikt der - jo, det finnes uenighet, men en sunn uenighet hvor man legger frem sitt syn på caset hvor caset er i fokus og ikke den som deler sitt syn - noe å lære der ... ;)

Hvem som kjøper og ikke kjøper betyr i det store og det hele nada for ingen blir uansett sittende med den samme investeringen for alltid. Større som går inn i et case har alltid et tidssperktiv for investeringen uavhengig av utviklingen i perioden så om de tar en exit med gevinst eller tap betyr jo ikke noe for den enkelte småinvestor annet enn at det kan by på muligheter gjennom en ekstra rabatt som vi ser nå og den rabatten vil ikke vare.

Så får de som ser det som en mulighet handle og de som har et helt annet syn la være - ikke mer komplisert enn det.

Tror forøvrig det snur her og at 10 øringen vil være bunnen nå etter at finansieringen er på plass - det er min mening og jeg investerer etter den. Så får tiden gi meg fasit hvor det neste av betydning ikke vil være hvem som kjøper eller selger, men hva selskapet vil melde i den kommende statusoppdateringen.

Ha en fortsatt fin dag.
Redigert 25.10.2019 kl 09:55 Du må logge inn for å svare
Seriøs
25.10.2019 kl 10:22 2246

Fornuftig skrevet. Som tidligere nevnt. Bli værende hvis tro på Thin. Selg hvis ikke. Slutt å spre galle og rakke ned på Thin og andre som ytrer positivitet.

ragnara
25.10.2019 kl 10:30 2219

Du mener altså at man må eie aksjer i THIN for å få lov til å si noe negativt?
Seriøs
25.10.2019 kl 10:40 2226

Hadde ikke jeg vært inne så hadde jeg ikke brukt mye tid på et forum for å bare rakke ned nei. Bruk tiden på den porteføljen du eventuelt har og ingen er tjent med å bare spre galle. Hvis det er negativ fakta så er det nyttig å få i en tråd. Ikke pessimistiske antagelser. De som er inne i Thin har et håp om gevinst på kort/lang sikt men er jo avhengig av inngang.

Ser ut som det er litt optimisme i dag og dere Ser også potensialet i kursen. En liten positiv melding så fyker den opp. Det er det som skiller Thin fra andre aksjer, potent og volatil.
Redigert 25.10.2019 kl 11:25 Du må logge inn for å svare
Bove
25.10.2019 kl 11:32 2170

Seriør. Godt sagt.
Mener det samme. Hadde selvfølgelig ikke brukt tid på en aksje jeg ikke var interessert i, eller en aksje jeg har vært inne i tidligere. Forstår det slik at de som skriver om Thin, fremdeles er inne men tør ikke å innrømme det fordi aksjen er så langt nede for øyeblikket. Ikke mange som innrømmer store papirtap, og vil i den henseende snakke som om de ikke har aksjer i Thin. Kanskje i "forbannelse",. Ikke vet jeg. Jeg er inne, og blir værende til det skjer noe nytt av betydning. Og kanskje lenger.

bove
ragnara
25.10.2019 kl 12:04 2097

Bove/Seriøs: Vi dere heller ha hodeløs idiot-haussing (som det er veldig mye av) enn betraktninger fra folk som har fulgt THIN lenge og som kjenner selskapet? Hadde jeg vært aksjonær ville jeg satt stor pris på å få informasjon (faktabasert) uavhengig av om den er positiv eller negativ.

Ja det blir mye useriøs drittslengning her inne. Slik jeg ser det starter det med intetsigende svada fra en eller annen som ikke har peiling (Adamek er et godt eksempel, men det finnes mange fler). Når det påpekes at det som skrives bare er tomprat kommer det gjerne noen fornærmelser tilbake og vi er i gang.

Jeg har ingen aksjer i THIN nå. Solgte de siste 80.000 aksjene mine til ca 30 øre og tapte 2,20 pr aksje. I sum har jeg tjent godt på THIN etter å ha kjøpt de første aksjene til 1,- for 6-7 (?) år siden. I løpet av disse årene har det fra selskapets side vært lovet mye, men ingenting ble levert. De har vært "flinke" til å hente penger i emisjoner, men utover det er har de lite å vise til. I sommer klarte de ikke lenger å hente penger og måtte gå til en pantelåner for å unngå konkurs.

For all del - kanskje de klarer å skaffe inntekter med sin nye strategi og da kan selvsagt kursen gjøre et byks, men jeg er redd det blir ledelsen og styret som til slutt sitter igjen med mesteparten av de drøyt 100 mill de fikk lånt på utstyret sitt.
ragnara
25.10.2019 kl 12:13 2073

Og for ordens skyld: når jeg skriver "betraktninger fra folk som har fulgt THIN lenge og som kjenner selskapet" tenker jeg ikke på meg selv, men andre som har langt mer kunnskap om THIN enn meg.

20 cent nästa vecka?
Redigert 25.10.2019 kl 12:30 Du må logge inn for å svare
Bove
25.10.2019 kl 12:24 2047

ragnara.
Neida. Vil selvfølgelig ikke ha hodeløs idiot-hausing, men mener at de som ikke er inne her og har aksjer i andre selskaper burde bruke sin tid på dem i stedet for å skrive kritiske ting om Thin.
Noen skriver "svada" fordi de har tapt mye på Thin og er fremdeles inne, mens andre har solgt seg ut med mye tap og vil "sværte" så mye så mulig. Ikke alle, men en del.
Og hvorfor det gjøres? Ja si det.

bove
ragnara
25.10.2019 kl 12:36 2017

Så du ønsker ikke å høre fra de som ikke eier aksjer?

Hvem eier aksjer? - De som har troen på "caset" (og noen som har relativt få aksjer med høy inngang).

Da blir det gode diskusjoner her inne (mye ala rakettforskeren kl 12.22)

Enkelte lever i den troen at det skal komme en melding som sender aksjen til værs.
Bove
25.10.2019 kl 12:57 1963

ragnara.
Joda. Vil selvfølgelig også høre "skriblerier" fra dem og, men om de er inne her KUN for å skrive "dritt" om Thin da kan de forholde seg til de aksjer de er inne i.

bove

SPOT-ON,

tror nok de fleste ser det på samme måten men ikke alle er posisjonert den samme veien alltid så da taler man gjerne i tunger ....

Blir spennende og se om status oppdateringen tikker inn i dag, i løpet av kvelden eller til neste uke - uansett så vil det som kommer av nyheter fremover være på den posiitive siden nettopp fordi kapitalen er på plass og dermed er også mulighetene der så får tiden vise hva man får ut av nettopp mulighetene ... ;)

Det kommer nok en melding i kveld, skal du se.

Jeg skal uansett følge med i kveld. Er det ikke fredag kveld børsnoterte selskaper sender ut meldinger ?
ragnara
25.10.2019 kl 16:44 1721

Hahaha! Som oftest er det vel det ja.

RE - Jeg skal uansett følge med i kveld. Er det ikke fredag kveld børsnoterte selskaper sender ut meldinger ?

* Jeg får meg en god latter hver gang de vise baisserne våre bekrefter deres mangel på kunnskap, ikke en gang når børsnoterte selskaper skal og kan sende ut børsmeldinger kjenner de til - ja, man skal høre mye rart før øra dettar av og vi har nok ikke hørt verken det siste eller det rareste fra den kanten .... :)))

Det hjelper vel lite om man forteller dem det for på andre THIN tråder så dukker jo de samme spørmålene opp igjen og igjen om det samme på tross av at de er blitt fortalt, men skitt la gå - det kan jo være andre som kan ha nytte av det ...

LES - 3.1.1 INFORMASJONSPLIKTENS INNHOLD
(1) Selskapet skal uoppfordret og umiddelbart offentliggjøre innsideinformasjon
som direkte angår selskapet, jf. verdipapirhandelloven § 3-2 første til tredje ledd.

Umiddelbart
Informasjonspliktig informasjon skal gis til markedet «umiddelbart», det vil si med en
gang selskapet har mottatt eller blir klar over denne. Det forutsettes at selskapene
har rutiner og prosedyrer som gjør at de kan håndtere informasjonspliktig
informasjon overfor markedet når den oppstår. I mange tilfeller har selskapet selv
kontroll over informasjonen, typisk ved kontraktsforhandlinger og
regnskapsfremleggelse, og kan selv forberede børsmelding og informasjon som skal
gis markedet. I andre tilfeller vet selskapet eller burde vite at det vil kunne få viktig
informasjon i en periode. Selskapet forutsettes i slike situasjoner å være forberedt slik
at markedet kan gis nødvendig informasjon umiddelbart når den foreligger.

* Det finnes noen få unntak, men er ikke gjeldende for det vi venter på som selskapets egen status-oppdatering og/eller partnerskapsinngåelse da dette ikke er noe som vil komme overraskende på selskapet.- mao det er ting selskapet selv har full kontroll på og børsmeldinger angående dette kan og skal sendes ut 24/7 hele året og ikke bare på freddan ... ;;)

https://www.oslobors.no/Oslo-Boers/Regelverk/Loepende-forpliktelser-for-boersnoterte-selskaper

Jeg har det bare fra deg;

«Blir spennende og se om status oppdateringen tikker inn i dag, i løpet av kvelden»

Hahaha, rischioso vet ikke/skjønner ikke hva han/hun selv skriver.

Helt tragisk at amatører fra Nordnet nå tilsammen er største aksjonær i selskapet.

Får håpe at Trygve Hegnar og Nicolay Grove er stolte av seg selv.
Seriøs
26.10.2019 kl 08:26 1435

Igjen håpløse tråder med antagelser. Man MÅ ikke poste noe hver dag. Post noe som er nyttig om den ene eller andre veien og ikke minst fakta kilder. Alt annet kan den enkelte aksjonær tenke og vurdere selv for sin investering.

Jeg må få lov til å rose Hegnar Forum litt da jeg

mener dette er et utmerket forum der folk

kan dele sin frustrasjon like ens som deres gleder

Jeg Digger dere alle og enhver ,


Mvh Bybonden STÅ PÅ

RE - Jeg har ingen aksjer i THIN nå. Solgte de siste 80.000 aksjene mine til ca 30 øre og tapte 2,20 pr aksje

* Hadde en mistanke om det så kjekt å endelig få en bekreftelse på det, men samtidig trist at du har tapt etter en lang reise hvor du nå føler at du er i din rett til å skulle mørklegge alt som kommer fra den kanten basert på en historie som nettopp er historie og ikke gi nåtiden og fremtiden en sjansje over hodet ...

Dette mener du er fakta, men i realiteten er en slik oppførsel å anse som en form for hevn og har så absolutt ingenting med fakta å gjøre.
Hvorfor ikke slippe taket? Hvorfor bruke tiden her inne til å svartmale?
Du kommer jo ikke videre og ikke blir det noe penger av slikt. Når du har solgt deg ut så er forholdet over, ja det ikke noe galt å ha sine meninger, men å skulle slå rot på tråder i et case hvor du i realiteten har skilt deg fra og ikke har troen og gjenta det hver eneste dag over lang tid da begynner det å bli en form for tvangshandling noe som ikke er til nytte for noen og aller minst for deg selv.

Ja, historien din er fakta - for deg, men så er også historie ikke annet enn historie - noe som har skjedd og som ikke kan endres uansett hvor lang tid du bruker på å skulle fortelle om den, ei heller blir det riktig å skulle mene at det som har skjedd, skjer og vil skje igjen nettopp fordi ingen vet hva fremtiden bringer.

Nåtiden er nåtiden hvor ny kapital er kommet på plass, ny strategi er utarbeidet og forhandlinger med nye potensielle industrielle partnere er nåtidens realitet.

Hva fremtiden bringer har ikke du i likhet med oss andre noen anelse om og det er nettopp det som gjelder nå og fremover.

Uansett historie så ligger nå alt til rette hvor mulighetene er der - det er et faktum som verken du eller historien kan endre, men hva man får ut av mulighetene gjenstår og se nettopp fordi det er fremtiden.

Dette til ettertanke ... ;)

Fortsatt God Helg!
Redigert 26.10.2019 kl 12:11 Du må logge inn for å svare

rischioso tar ikke høyde for at det kan ta måneder før vi hører noe som helst fra Thin.
Hvordan kan han vite at det kommer «rallymelding» de nærmeste dagene ?

Det kom i hvert fall ikke i går kveld - slik han forsøkte å få alle til å tro.
Redigert 26.10.2019 kl 14:21 Du må logge inn for å svare
_info_
26.10.2019 kl 14:44 1217

Han kommer til å rope om rally i all evighet, er alltid en dag i morgne. Pluss han bruker blinkefjes ;) som om han vet noe, som om han vet at dette kommer til å gå bra. Som om han har info vi andre ikke har. Nei, hold dere langt unna han useriøse fyren der.

Det har ikke kommet noen melding i dag heller.
Seriøs
26.10.2019 kl 20:56 1056

Kjenner noen firmaet Impekable?

https://m.facebook.com/pages/category/Web-Designer/Impekable/posts/
Redigert 26.10.2019 kl 20:57 Du må logge inn for å svare
ragnara
26.10.2019 kl 21:09 1033

https://www.inc.com/profile/impekableImpekable
Operates a mobile app development agency for a variety of industries.


2019 Inc. 5000 Rank:# 4006
Leadership:Pek Pongpaet
2018 Revenue: $ 2.6 Million
3-Year Growth: 81%
Industry: Software
Location: San Jose, CA
Founded: 2012
Employees: 35
Seriøs
26.10.2019 kl 21:38 1022

Kan være en link her til Thin

Man klarer ikke å finne noe som har med Thin å gjøre.
Aldara
27.10.2019 kl 00:15 907

Ti....
Trykk på linken så ser du at thinfilm har partnered med firmaet!
Aldara
27.10.2019 kl 00:22 894

Se på linken til Seriøs...
Gi_Fan
27.10.2019 kl 02:40 827

Det som står er at thinfilm har betalt Impekable for å lage UX for CNECT løsningene. Sikkert lurt det, for hjemmesnekret UX ser vanligvis ikke salgbart ut.
Muligens har thinfilm også betalt Impekable for appen som ble laget for iPhone lesing av tagger (den kan de sikkert ha fått utviklet et annet sted også, men om de allerede hadde en kunderelasjon så er det kanskje naturlig å bruke den om Impekable er så gode på NFC app som de hevder).

For meg ser ut som om strategien er den samme som den alltid har vært; å hente inn penger på svulstige meldinger om framtidige datalagringsprodukter ingen helt skjønner seg på hvordan skal fungerer utover at de snart er utviklet ferdig i samarbeid med et utvalg partnere. Selvfølgelig med milliardpotensiale i et eller annet massemarked, Sjekket hjemmesiden uten å bli helt klok denne gangen heller av hva de egentlig holder på med. Whisky-labels ? Hallo !

Her er fra en tidligere satsing: http://cdn2.hubspot.net/hub/398970/file-2231929593-pdf/Documents/MemoryLabelToysGamesProductBrief.pdf
20, 25 og 36 - bits !!!!! Hva fan er det? ikke 32 og hvorfor ikke 64? Helt egne standarder med andre ord. Det gikk som det måtte gå dengang, og det går som det må gå denne gangen og er min påstand.

Aksjen er tydeligvis attraktiv for en gruppe gamlere som satser på at pandoras eske skal inneholde et fantastisk produkt som virker og alle kommer til å kjøpe. Så langt har de vel åpnet et titalls esker, ingen har fungert så langt. Produktene er skrinlagte i stillhet, et for et, uten meldinger. Hva er nytt denne gangen som ikke jeg ser? Forklar gjerne.

Hau, hau
Redigert 27.10.2019 kl 08:16 Du må logge inn for å svare

Det vil sikkert rischioso forklarer deg. Det er han som hevder at alt er annerledes denne gangen.