THIN - Frisk kapital, Ny strategi, R2R og veien videre.


I påvente av nytt og at Invesco har tømt seg så kan det være på sin plass og få en oversikt over det siste som er meldt og som legger grunnlaget for veien videre - en strategi som skal omfatte nye kommersielle bruksområder.

R2R fabrikken har en unik teknologi og en betydelig kapasitet hvor bare fantasien setter begrensninger ... ;)


KAPITAL,

I september 2019 så fikk selskapet på plass frisk kapital gjennom en lånefasilitet delt opp i 2 transaksjoner på (5,6m/usd + 7,6m/usd) til sammen 13,2m/usd eller 121m/nok som sikrer videre drift og klargjøring av R2R.
På toppen av dette kommer cash kasse som til sammen vil utgjøre i underkant av 200m/nok.

Låneforfalla ligger 4 år frem i tid (Høsten 2023)

http://www.uticaequipmentfinance.com/recent-transactions/


STRATEGI

Thinfilm har aktivt evaluert strategiske alternativer for å finne nye, overbevisende kommersielle bruksområder for den San-Jose-baserte rull-til-rull-trykkede dopings-polysilisium-linjen (PDPS), og mener det er muligheter for å utnytte fabrikkens unike teknologi og kapasitetene i rullen -til-rulle (“R2R”) produksjonsanlegg. Selskapet forventer å gi mer informasjon om disse mulighetene i fremtidige kunngjøringer.


NFC Teknologien

Selv om ledergruppen er trygg på bruken av NFC-teknologi til forbrukerengasjement, merkevarebeskyttelse og sporing av forsyningskjeder på lang sikt, har markedsadopsjonen gått vesentlig tregere enn forventet. Som et resultat er beslutningen tatt om å gå over fra investeringen som kreves for å bygge NFC-markedet og den egenutviklede CNECT-programvareplattformen.


CNECT-programvareplattformen

Som en konsekvens av dette vil Thinfilm starte en prosess for å fortsette å tjene penger på sin CNECT-programvareplattform og relaterte NFC-eiendeler gjennom potensiell lisensiering eller salg av tilhørende intellektuell eiendom. Foreløpige diskusjoner er satt i gang med potensielle partnere som er interessert i å tilby NFC-aktiverte løsninger støttet av en robust dataanalytisk programvareplattform. Dette kan oppnås ved å styrke forsyningskjeden direkte med kostnadseffektive løsninger, samtidig som merkevarer kan engasjere forbrukere som bruker Thinfilms underliggende teknologi. Dette gjør at ledelsen kan fokusere på å etablere en ny bane for selskapet, og utnytte sine mange år med betydelige investeringer i R2R.

http://www.globenewswire.com/news-release/2019/09/12/1914501/0/en/Thinfilm-Closes-Debt-Financing-of-Up-To-13-2-Million-and-Provides-Strategic-Update.html?print=1


* JA THIN og deres aksjonærer går spennende tider i møte og vi kan være sikre på ledelsen jobber på spreng for å materialisere den nye strategien og at markedet i nærmeste fremtid vil bli oppdatert om detaljene.

Med både kapital, utstyr/fabrikk, teknologi og patenter på plass så er det å forvente fortløpende progresjonsoppdateringer om og rundt nye avtaleinngåelser med tilhørende nye produkter, testproduksjoner og deretter kommersielle langsiktige produksjonsavtaler.

Det forhandles om avtaler i disse tider med 2 forskjellige potensielle industrielle partnere så en status oppdatering kan komme hvilken dag som helst.
I tillegg har selskapet også meldt at de vurderer lisensiering og/eller salg av patentert teknologi og som vi kjenner til så har selskapet rundt 300 hvor over 200 ble med som en bonus når de kjøpte opp Kovio i 2014 hvor bare registreringsverdien på disse patentene er estimert til rundt 10m/usd - dette er døkapital som selskapet gjennom salg eller lisensiering kan realisere - mao, mulighetene er mange.

Lykke Til .. ;)

-------------------------------

Q3-19, 15 november

-------------------------------

EXPO's

For en knapp måned siden skjedde dette:

September 01-11, 2019 | Chicago, Illinois

SmartPack US 2020

https://www.smartpackus.com/overview-(1)/speaker


Om knappe 3 uker skjer dette:

WORLD LEADING IOT CONFERENCE SERIES
13-14 November 2019
Santa Clara Convention Center, Silicon Valley

https://www.iottechexpo.com/northamerica/speaker/matthew-bright/

-------------------------------

R2R Fabrikken San Jose, California USA

https://www.google.com/maps/@37.3924728,-121.9227312,3a,25.4y,220.6h,92.2t/data=!3m6!1e1!3m4!1sjmPyKmH3gFVcnrU2yF0n8g!2e0!7i16384!8i8192


HOME
https://thinfilmnfc.com/
Redigert 02.11.2019 kl 13:52 Du må logge inn for å svare

Du (rischioso) kan vel ikke unngå å se at aksjen siger nedover, dag for dag, i påvente av dårlige nyheter ?

It's always many ways to see things and as well as a difference between what we actually see and what we want to see ... :)

Invescos exit was most likely decided prior to their entry for what we know - Anyhow, my entry is based on the fact that the company recently has been provided with capital, that they have a new strategy with significant cost cuts and a factory ready for production where they are now negotiating with potential partners so time will show what they are getting out of it.

As a start it will come an update - most likely a positive one which can tic in any time so stay tuned ... ;)


Ja - jo, det gjorde den vel også når man trodde at selskapet ikke fikk kapital på plass - noe de gjorde og kursen gikk nesten 6 gangern så at mange vil ta feil også denne gangen skal vi ikke se bort i fra ... ;)

Knappe 2 børsdager igjen inkludert denne til Q3 presentasjonen (15.11) hvor outlooken vil være det som vil få fokus - mao, mer detaljert om den nye strategien.

Så kjenner vi til at det forhandles med potensielle partnere i disse tider hvor en melding om at avtale er blitt landet kan tikke inn når som helst.

Rent teknisk så befinner vi oss i et område med god støtte 2nok eller gamle 10 øre hvor det har snudd her flere ganger tidligere og man skal derfor ikke se bort i fra at det igjen vil snu her ... ;)