Opplært til å tro på FNs CO2 svindel.

Slettet bruker
MUMLE 18.10.2019 kl 07:45 877

«Slaver» går aldri av moten. Elitene lurer det store grønne flertall til frivillig å gi fra seg sin velstand via avgifter på CO2.
Opplegget er jo ganske genialt, for første gang i verdenshistorien gir det store flertall fra seg sin velstand og frihet frivillig, de er lurt til å tro på FNs CO2 svindel. Derved godtar de høye avgifter på energi, de tror de er med på å redde verden mens de selv mister kjøpekraft og velstand. Elitene ler hele veien til banken, dess høyere avgifter på energi (CO2 avgifter) dess flere milliarder triller inn på konto.

Paris avtalen er hyklersk, i praksis bidrar avtalen til å flytte velstand fra vesten til resten av verden samtidig som avtalen legger til rette for en «verdens regjering» besatt av maktsyke byråkrater som vet best for alle på kloden. Heldigvis har Trump trukket USA fra Paris avtalen, vi må håpe mange land vil følge på etterhvert.

https://www.ebnorge.no/slaver-gar-aldri-av-moten-elitene-lurer-det-store-gronne-flertall-til-frivillig-a-gi-fra-seg-sin-velstand-via-avgifter-pa-co2/
Slettet bruker
18.10.2019 kl 07:50 868


Energi er all velstands mor!
FN har som mål å svekke den hvite manns verden, dette avgiftsforslaget er i praksis en enorm flytting av velstand fra USA og Europa til Asia og Afrika. Du kan kontrollere en befolkning sålenge velstanden stiger gradvis hvert år, når en befolkning opplever synkende velstand er opprør og kaos ikke langt unna. Blir IMFs forslag gjennomført vil det bidra til å destabilisere Europa og USA på en farlig måte, opprør og kaos blir en ikke usannsynlig konsekvens, hva som så følger vet ingen.

Når store grupper i et samfunn opplever synkende velstand blir de sinte, vi ser tydelige eksempler på dette i eksempelvis Frankrike i disse dager. Når et samfunn først går i oppløsning på grunn av fallende levestandard er det tett på umulig å gjeninnføre lov og orden uten å bruke vold. Resultatet av dagens grønne «revolusjon» kan bli ganske annerledes enn hva de naive håper og drømmer om. https://www.ebnorge.no/slaver-gar-aldri-av-moten-elitene-lurer-det-store-gronne-flertall-til-frivillig-a-gi-fra-seg-sin-velstand-via-avgifter-pa-co2/
Slettet bruker
18.10.2019 kl 07:51 839

Det finnes et stort byråkrati og politisk miljø som gjennom FN ønsker å styre og kontrollere verden. Særlig her i det super byråkratiske Europa. Avgifter på CO2 er drømmen for disse byråkrater. Ved å få folk til å tro at CO2 er farlig for verden, gjorde man en” god gjerning” samtidig som byråkratene ville få tilgang til en utømmelig finansierings kilde. Dette ville gjort det mulig å” byråkratisere” i mange ti- år. Den største trussel mot det moderne velferdssamfunn er skrivebords folk og byråkrater. De produserer ingen verdier, tvert imot, de senker verdiskapningen mens de spiser av lasset.

Videre, mange i verdens industriland har sett muligheter til å tjene penger på frykten for katastrofe. Den letteste måten å bli rik på er å få bevilgninger fra politikere som ønsker å vinne valg, de betaler gjerne dobbel pris for hva som helst som kan gi dem seier.

Til slutt, forskere som har snakket sannheten om CO2 fra 90 tallet har ikke fått bevilgninger. De som har hjulpet Solheim & co å vinne valg har fått millioner.
http://www.ebnorge.no/fns-co2-svindel-har-svekket-europas-okonomi-og-gitt-oss-en-hel-generasjon-politikere-med-gront-virus-pa-hjernen/
Slettet bruker
18.10.2019 kl 07:54 823

Når sannheten om CO2 bløffen blir forstått og akseptert i det politiske miljøet må vi forvente alle CO2 relaterte avgifter i det norske samfunn fjernes omgående. Dyr energi gjør samfunn fattige, billig energi gjør samfunn rike. Den grunnleggende forskjell mellom livet i steinalderen og dagens moderne samfunn er prisen på energi. Når politikere avgiftsbelegger energi svekkes samfunnets verdiskapningsevne.
http://www.ebnorge.no/fns-co2-svindel-har-svekket-europas-okonomi-og-gitt-oss-en-hel-generasjon-politikere-med-gront-virus-pa-hjernen/
Slettet bruker
18.10.2019 kl 07:56 815

En hovedårsak til nedhugging av skog i senere år er vestens bruk av biodrivstoff, noe som båndlegger enorme landområder fra matproduksjon. Cirka 40 % av mais dyrket i USA går til etanolproduksjon (biodrivstoff), dette hever prisen på mais i verden, det blir mer lønnsomt å hugge ned skog og dyrke mat. FNs dårlige politikk i u-land påfører verden i våre dager en enorm befolkningseksplosjon i Afrika og Asia. En sulten man kan selvfølgelig ikke leve av trær, derfor rydder han skogen og dyrker mat. Dagens FN politikk i Afrika vil føre til at Afrikas skoger er borte for en stor del om 50-70 år.

Naturen er heldigvis «smartere» enn våre åndssvake politikere, cirka 70 % av naturens CO2 omsetning foregår i havet, derfor vil en reduksjon av jordens skoger ikke lage store problemer. De to alvorligeste konsekvenser ved bruk av biodrivstoff er økt nedhugging av regnskog som reduserer artsmangfoldet og dyrere mat til verdens fattige. Slike «bagateller» er tydeligvis uten betydning for dumme, naive vestlige politikere som leker grønn politikk. En uvesentlig konsekvens ved bruk av biodrivstoff er økt forbruk av energi i verden og derved et økt utslipp av CO2. (Det hele er tragikomisk når en vet motivet til våre naive grønne politikere er lavere utslipp av CO2).
Slettet bruker
18.10.2019 kl 07:59 806

HVORDAN kunne CO2 og global oppvarming bli et av moderne tids største politiske tema? Hva er agendaen og dynamikken bak denne utvikling- og hvem står bak? Rundt 1980 var vel mesteparten av kampen for arbeiderenes rettigheter vunnet. Når en kan få 100 % lønn uten å arbeide, ja da er det ikke så mye mer å hente på den fronten. Etter hvert kom miljøkampen opp som en stadig viktigere sak i det politiske miljø. FNs CO2 svindel gjorde det plutselig mulig å vekke til live frykten for katastrofe, dette ga ny glød i mange valgkamper. Erik Solheim (SV) uttalte på 1980 tallet hvor mye havet ville stige frem til år 2000, noe som var feil. Som «hundre» andre løgner fremført av særlig venstresiden (etter hvert alle globalister) for å skremme den jevne innbygger til å godta høye avgifter på energi.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 08:00 801

hva kan man forvente når man blir hjernevasket fra fødselen?

kun et fåtall intelligente klarer å se sannheten :-)
Slettet bruker
18.10.2019 kl 08:02 793

Det brede lag av folket, tror mer på en stor løgn, enn en liten, sa en herre med bart i Europas i midte, i midten av forrige århundre.

http://oljekrisa.no/gore%20kobenhavn%202009.htm
http://www.aftenposteninnsikt.no/usa/derfor-tror-vi-p-penbare-l-gner
Ifølge Al Gore skulle snøen på toppen av Kilimanjaro smeltet for 10 år siden.

Etter å ha blitt milliardær på miljø-våset sitt har Al Gore bygget et slott helt i sjølinjen. Dette har han gjort etter han i flere tiår har advart mot snøsmeltingen ved polene, og prediket at havet vil stige med 8- 10 meter over nåværende havnivå. Den norske opera er bygget i samme sjølinje, og der er ikke taket tett engang, selv om kongeriket har mengder tilsvarende miljøprofeter av Al Gore format.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 08:09 781

Her var det mye sutring og et par konspirasjonsteorier, men ikke noe som får meg til å endre på noe når det gjelder synet på klimasaken.

Du klarer ikke å overbevise meg, os. Sorry.

Redigert 18.10.2019 kl 08:10 Du må logge inn for å svare
kokkohill
18.10.2019 kl 08:25 766

Godt skrevet Oliver , hva om dette er sant ,bør de klimareligiøse spørre seg. Deres liv ,basert på løgner vil falle sammen
Slettet bruker
18.10.2019 kl 08:27 765

Er man religiøs, så har man et urasjonelt og uvitenskapelig basert livssyn. Vi normale lytter til de som kan noe om en sak. Vitenskapsfolk. Ikke skrullinger med litt for spisse tinnfoliehatter.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 08:39 754

Narsissisme!
Det er hva du måtte mene om tema, som har stor verdi for oss andre her på Hegnar............
Redigert 18.10.2019 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.10.2019 kl 09:26 730

Nå hadde jeg trengt en gapskratt-emoji :)

Hva ER det du babler om?
Slettet bruker
18.10.2019 kl 15:03 690

kongeriket Norge har mengder tilsvarende miljøprofeter av Al Gore format. Men A-den nye stiller selv "han" i forlegenhet!