Norske skog på børs, igjen!!!!

suspekt
NSG 18.10.2019 kl 09:51 1332

Vi har vel ikke fått igjen på skatten enda siden siste konkurs, som var helt unødvendig, nå ringer de med bjelle
og er stolt over alle som har grafset til seg millionhonorar for å sette en strek over gamle aksjonærer.

Det en mange kjeltringer innen finans, det er rystende det som har skjedd ovenfor gamle aksjonærer. Det samme skjedde i dnb da de gikk
konkurs, driftsmidler ble skrevet ned altfor lavt, gamle aksjonærer ble strøket og så startet de opp neste dag med blanke ark.
Nå er det heldigvis frivillig å være på børs.
Slettet bruker
20.02.2021 kl 12:52 824

Ja disse krumspringøkonomene klarte det de. Først et udugelig styre som var verdensmestre i å kjøpe opp underskuddsforetak og fant de ut at det var dumpt. og klarte de å la Norske Skog gå konkurs. Vi som hadde noen aksjer i det gamle Norske Skog og som gikk konkurs i 2017 har enda ikke fått godtgjort det med fratrekk på selvangivelsen. Jeg lurer virkelig hva som foregår bak lukkede dører ? Noen som vet noe ?
Felixcat
20.02.2021 kl 16:57 690

Salget av aksjene er ikke meldt inn, dermed ikke kommet med på skattemeldingen, og når det ikke er gjort til nå blir det nok aldri. Men fradragsretten er der. I praksis kan du nok velge mellom inntektsår 2017 (da konkurs egentlig var) og 2018. Den enkelte kan selv gå inn og foreta egenretting, jf. link. Kan være greit å sette opp en oversikt på excel og vedlegge det.

https://www.skatteetaten.no/skjema/endringsmelding/