En klok mann har talt om befolkningsvekst

Slettet bruker
18.10.2019 kl 11:05 362

https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/lALW3k/folkeveksten-er-ikke-baerekraftig

Enkelt og greit. Folk får si hva de vil, men fakta er at ekstremt fattige land med ekstremt mange innbyggere ikke trenger flere innbyggere og flere munner å mette, som fører til ekstremt mye mer utslipp, plast og forurensning.

2,2 milliarder flere mennesker i verden innen år 2050 gett.

Finnes det egentlig argumenter mot å begrense befolkningsveksten i fattige land med for mange innbyggere?
Redigert 18.10.2019 kl 11:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.10.2019 kl 11:27 353

Fødselskontroll i fattige land er rasisme - FNs menneskerettigheter omfatter alle!

Selv kalte vi det kunnskap...
Slettet bruker
18.10.2019 kl 11:52 337

Den første myten er at Afrika er overbefolket. I virkeligheten er Afrika MYE større enn hva folk flest tror. Afrika like stort som USA, Kina, India, Mexico, Peru, Frankrike, Spania, Papua Ny Guinea, Sverige, Japan, Tyskland, Norge, Italia, New Zealand, Nepal, Bangla Desh og Hellas – tilsammen. Disse landene har en befolkning på ca 3,8 milliarder mennesker tilsammen, Afrika har en befolkning på ca 1,3 milliarder mennesker. Afrika er ikke overbefolket, tvert imot. I virkeligheten er Afrika sterkt underbefolket. I tillegg er deler av Afrika meget fruktbart. Afrika har plass til, og kunne lett brødfø, minst 3 ganger så stor befolkning som de har nå.

http://kai.sub.blue/en/africa.html

Den andre myten er at Afrika er fattig. Dette er heller ikke sant. Afrika har blant annet store mengder med olje og gass, dessuten diamanter, gull, nikkel, uran, store fiskeressurser, tømmer, titan, grafitt, tobakk, te, jernmalm, fosfater, aluminium, kopper, kobolt, coltan, kull osv. I motsetning til hva mange tror, så er Afrika klodens rikeste kontinent.

https://www.aljazeera.com/indepth/interactive/2016/10/mapping-africa-natural-resources-161020075811145.html

Hvorfor klodens rikeste kontinent, som i tillegg er sterkt underbefolket, er befolket av klodens fattigste mennesker, er en annen sak, men en del av forklaringen ligger i at Afrikas befolkning har lav gjennomsnittlig IQ, som varierer fra ca 85 i den nordligste delen av Afrika til ca 70 i sør. Når tilstrekkelig mange hentes og fraktes her til Norge, øker jo de fra Afrika de den gjennomsnittlige IQ i den norske urbefolkning. Her omtales de som beriker av både konge og regjering uten at det norske folk, blir fornærmet av den grunn?

https://www.derimot.no/afrika-har-1300-millioner-orban-advarer-om-ny-migrant-krise/
Redigert 18.10.2019 kl 14:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.10.2019 kl 11:55 330

Så langt har all europeisk innvandringspolitikk vist seg å være feilslått, ja, mange økonomiske og politiske valg er fattet til skade for afrikanske migranter. For å gi noen eksempler: de klamrer seg hardnakket til ideen om regimeskifte, de støttet den arabiske våren eller de Soros-finansierte fargerevolusjonene, de beordret til NATO til å sette i gang med sine demokratiske bomber, de stengte alle lovlige og diplomatiske muligheter til visum for afrikanere, de finansierte innvandrings-propagandaen i mainstream-media og den påfølgende ankomsten av NGO-skip i Middelhavet; og ignorerte straffeforfølgelse av menneskehandlere. Deretter skapte de trekk-faktoren (‘pull factor‘), mottakelse i de utmerkede nordeuropeiske velferdsstatene som skaper avhengighet. Denne grenseløse hjelpen har ødelagt mange unge mennesker, ved å la dem synke ned i depresjonen og den psykologiske stillstanden til folk som venter ved slutten av måneden på en lønn uten å ha arbeidet. https://www.derimot.no/over-middelhavet-den-moderne-deportasjonen-av-afrikanske-slaver-del-2/
Slettet bruker
18.10.2019 kl 14:59 288

I følge journalisten Marta Pranzetti, har Afrika siden 1950-tallet opplevd det største antallet statskupp og militærkupp, cirka 87, hvorav de fleste har lykkes. Selvfølgelig, bak disse historiske fakta befinner det alltid Vestens lange armer, det vil si av de landene som er massivt til stede og er aktive på afrikansk jord. Først og fremst er det snakk om Frankrike, som for å pålegge sine økonomiske interesser, ikke nøler med å intervenere militært overalt, slik de har gjort de siste årene i Tsjad, Mali, Niger, Libya og Elfenbenskysten. I dag har CFA-francen blitt en årsak til migrasjon. Valutaen, som er skapt av Frankrike for å bevare sin innflytelse over sine tidligere kolonier (14 afrikanske land er en del av den) er faktisk et kolonialistisk system som kveler økonomiene deres. Det er anslått at disse landene hvert år betaler 500 milliarder dollar i «skatt» til Frankrike. For å reagere på dette moderne slaveriet, velger tusenvis av afrikanere å forlate sine hjemsteder, mens andre protesterer med å kaste stein mot franske stridsvogner i Afrika. https://www.derimot.no/over-middelhavet-den-moderne-deportasjonen-av-afrikanske-slaver/
Slettet bruker
18.10.2019 kl 15:51 268

"Hvorfor klodens rikeste kontinent, som i tillegg er sterkt underbefolket, er befolket av klodens fattigste mennesker"
Ikke glem berikelsen for Norge og vesten. Ingenting er bedre enn an-alfabetiske navere.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 16:21 251

alle med common sense skjønner jo at befolkningsveksten er den største trusselen mot verdensmiljøet. så hvorfor ta imot navere fra shithole countries?

la dem dø og redd miljøet :D