President Trump trues på livet av USAs politiske globalister

Slettet bruker
MUMLE 18.10.2019 kl 15:51 799

Allerede fredag 6. oktober 2019 startet ryktene om at president Trump hadde reaktivert U.S. Marines reserves til aktiv tjeneste.

Ikke for å gå til krig, men for å slå en beskyttende ring rundt det Hvite Hus og President Trump, som nå trues på livet av desperate globalistforbrytere i USAs kongress og landets globaliststyrte hemmelige tjenester. Disse er amerikanske landssvikere på høyere nivå enn våre norske ministere som har tilstjålet seg den politiske makten i vårt land, og nå driver landet vårt som en privateid stat i deres eie til inntekt for dem – med oss som deres uvitende slavearbeidende inntektskilde.

Alle som følger med på det systematisk gode og nødvendige arbeide president Trump gjør for å rydde opp i det politisk korrupte USA i state og hemmelige tjenester, vet at de demokratiske (og enkelte republikanske) globalister i den amerikanske kongress og senatet nå står med ryggen mot veggen i påvente av at deres landssvikersaker kommer opp i nærmeste fremtid, – og det skremmer dem til ekstreme trusler, beskyldninger og handinger mot president Trump, hans familie og administrasjon.

Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Adam Schiff, Obama og et ukjent antall andre amerikanske næringslivspolitiske landssvikere risikerer dommer fra dødsstraff til livstid i fengsel for deres mange og uhyrlige svik av eget land og folk, og massemord mot andre nasjoners befolkninger, for grusom pedofili, og ikke minst for dødstrusler mot den sittende president, hans familie og administrasjon.

I USA er det slik at det er U.S. Marines som har ansvaret for å beskytte Det Hvite Hus, landets folkevalgte president, presidentens familie, stab og regjering mot enhver ytre og indre fiende.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 15:52 798

De globalistiske demokratenes drapstrusselsretorikk og impeachmenttrusler mot presidenten er basert på oppdiktede løgner, falske bevis og propagandapåstander uten hold i virkeligheten.

Beklageligvis har løgnene og de falske bevisene nå nådd et så uutholdelig høyt nivå at President Trump og Det Hvite Hus har sett seg nødt til å beordre U.S. Marine reserves til å beskytte det Hvite Hus mot fysiske angrep orkestrert av desperate globalister for å likvidere presidenten, hans familie og stab før det kommende valget i 2020, for deretter opprette en fast presidentstilling med nådeløse sjefsglobalist Hillary Clinton ved roret.

Skulle dette skje, vil dette få så store negative ringvirkninger i USA og resten av den vestlige verden at ingen lenger kan regne med å ha en fremtid verdt å leve.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 15:54 797

USAs Justice General, Barr, har forberedt et ukjent antall vanntette landssvikersaker mot flere høyt prominente næringslivspolitiske globalister i USA.

Enkelte av disse sies å være navn som Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden og andre kjente politiske navn – hvorav flere har mottatt milllionbeløp fra deres norske medsammensvorne i storting, regjering og næringsliv.

Det tragiske for oss i Norge, er at USAs landssvikersaker ikke omfatter den næringslivspolitiske eliten som har tilstjålet seg den politiske makten i Norge, og bruker den til å drive vårt land som et privateid aksjeselskap tilhørende dem selv og deres internasjonale samarbeidspartnere innad i Bilderberggruppen – til inntekt for dem – på vårt norske folkefellesskaps bekostning. Vår forvaltning er stjålet og omgjort til mange små aksjeselskaper, som alle er tilrettelagt for at de politiske landssvikertyvene skal kunne tjene på dem personlig som aksjeeiere.

Olje, gass og andre mineralressurser, inkludert drikkevann og strøm produsert ved norske kraftverk tilhørende det norske folk, eies nå av private norske og utenlandske familier og selskaper til inntekt for disse.

Følgene for oss av dette er skyhøye olje- og strømpriser som VI som egentlig eier disse ressursene sammen som folk, tvinges til å betale rådyrt for slik at tyvene kan tjene store penger fort.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 15:55 788

Og fordi våre verdiressurser stjeles foran øynene på vårt ikke-protesterende, uvitende folk, mister vi også alle prisfordelene vi kunne fått på områder som oljebasert drivstoff, gass og vannkraft, som i dag prises så høyt at våre inntekter også stjeles i samme slengen!

Det er denne type landssvikende korrupsjon på aller høyeste politisk og næringslivsnivå president Trump nå bekjemper i USA.

Det er denne amerikanske landssvikermafiaen som nå bruker deres politikeres makt i den amerikanske kongressen, senatet og de hemmelige tjenestene til å fabrikere falske anklager og landssvikerløgn etter landssvikerløgn om og mot president Trump, for å få ham avsatt som president før han som landets mest populære president i moderne tid, blir gjenvalgt under presidentvalget i 2020.

Klarer de ikke å kvitte seg med president Trump før han rekker å stille de amerikanske landssvikerne for riksrett – med de helt nødvendig følger det må få for hver enkelt landssviker i USA - står det meste av den vestlige verdens befolkning i fare for å bli utryddet som beskrevet over.

President Trump og andre ærlige mennesker i USA svever nå i en nærmest uutholdelig spenning og uvisshet som følge av de amerikanske Bilderbergglobalistenes trusler om å likvidere presidenten for å hindre ham gjenvalgt, før han får dem dømt for deres mange forbrytelser mot USA og menneskeheten.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 16:24 758

Snåsamannen har spådd at Trump vil bli myrdet!! Jeg tror de færreste hadde vært lei seg for det!!
Slettet bruker
18.10.2019 kl 16:34 749

Jeg hadde iallefall blitt lei meg.
Odeven
18.10.2019 kl 16:49 735

At noen blir myrdet er vel ikke noen god løsning uansett hvem det måtte gjelde, - det være seg Trump eller andre.
Nei, skal vi bli kvitt fyren så er det lovverket som må komme til anvendelse, ellers har man ikke lært noe som helst.
Martyrer har vi nok av fra før.

O.
Redigert 18.10.2019 kl 16:50 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.10.2019 kl 16:52 728

Vi løser ingen problemer med å være enda verre enn de som skaper problemet.

Jeg kommer ikke til å gråte en sjø når svinet er borte, men drap er uhyrlig. Da har man sunket ned på deres nivå.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 17:18 716

Det Ø - den nøe prøver å si her er «ned på Obamas nivå, stormorderen»
kokkohill
18.10.2019 kl 17:22 711

Statskupp i slow motion siden han ble innsatt. At han har overlevd så lenge er ett mirakel som jeg håpet vil vedvare
Slettet bruker
18.10.2019 kl 17:28 704

Det skal ikke lønne seg å bryte lovene. Selv ikke for USAs president.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 20:27 666

Men skulle ikke det gjelde for hans forgjengere også? USA untold story Oliver Stone og Noam Chomsky er ikke mye uenig
Noam Chomsky peker på at det herskende mindretallets makt er størst når den er skjult. Når den blir brakt ut i sollyset begynner den å fordampe. Forbrytelsen til Assange er at han har brakt de mektiges manipulasjoner fram i dagen.

Ingen amerikansk president etter den andre verdenskrig ville ha kommet gjennom Nürnberg-prosessene med æren i behold. Noam Chomsky “If we don't believe in freedom of expression for people we despise, we don't believe in it at all.” - Noam Chomsky
Slettet bruker
18.10.2019 kl 20:29 663

Hovedsaken er ikke hva du er, men mer hva du greier å innbille dine omgivelser. «Hodet sier en ting, hjerte noe annet.» I en av sine mange taler sa en herre med bart i mellomkrigstiden Europas. De største omveltningene i mennesket historie er ikke tilført folk og land på grunn av deres intellekt, innsikt eller viten, men på grunn av deres tro. 150 år tidligere sa Voltaire «Får du bare folk til å tro på tull, får du dem til å begå ugjerninger også,» Norges før krigs og etterkrigs historie bekrefter riktigheten av begges uttalelse. Som stater flest er også Den norske stat, en sammenhengende ugjerning. Som bekrefter, det brede lag av folket tror mer på en stor løgn enn en liten. A. H
Redigert 19.10.2019 kl 14:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.10.2019 kl 20:48 646

Når lovbruddene får konsekvenser for USAs sikkerhet, så stiller det seg ganske annerledes.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 21:07 635

A - den nye, jobber for fangevokterne i Auschwitz. Det er dritkvalmt rett og slett.
Slettet bruker
18.10.2019 kl 21:45 614

Frenetiske er det noe som heter, du selv er noe besmittet av det. Lovbruddene du med flere påstår han har begått, er jo sludder. Derimot de som bære bedraget til torgs har begått "det ene og det andre" uten at noen blåser i luren av den grunn, merkelig nok?
Slettet bruker
18.10.2019 kl 22:36 603

Det kyniske spillet blir foraktet av det store flertallet.

Den amerikanske Kongressen er mindre populær enn kakerlakker og trafikkork. Meningsmålinger finner ut at bare 9% av amerikanerne har et positivt syn på Kongressen, mens 85% har et negativt syn på den. Kongressen er faktisk mindre populær enn kakerlakker, trafikkork og rotfylling. Det var ikke en dag for tidlig at en nordmann fikk tale der, og det var en arbeidsmann fra APe land mad in noway Jens Stoltenberg, som dere sikkert vet.
https://steigan.no/2014/11/usa-hjemmesitterpartiet-vant-suverent/
Verken Magnus eller Gresvik fra TV 2. Sidsel Wold fra NRK har nevnt noe av dette?
Odeven
19.10.2019 kl 00:24 583

O.S.
Du har meninger om dette, - det er tydelig.
Hva har du å foreslå, som alternativ?

O.
Nuka
19.10.2019 kl 01:16 562

Han har ikke noe alternativ. Bare klage og syte. Bare regelrett PISSPREIK.
Slettet bruker
19.10.2019 kl 01:25 556

H.T. Hvordan læ@re du har.
Ilter fremdeles kun 9 årige skole.
Du er lærdom uten og tenke.
Heheh
Slettet bruker
19.10.2019 kl 01:28 554

Det jeg prøvde og fortelle O.S du er en av de rare folke her ute.
Hasta....
Slettet bruker
19.10.2019 kl 08:15 527

Salig er de fattige i ånden for de skal arve jorden. Pr d.d for den finnes det ingen lyse utsikter.

Empiri. Av ondskapen og dumheten foretrekker jeg ondskapen, den må hvile seg en gang imellom, men det gjør aldri dumheten. Uansett kan de ikke være smarte når det er et sikkert tegn på at de trenger 30 nye år eller mer, før de ser lyset. Tåper som selv har lite har å vise til, de betegner andre som rare?
Slettet bruker
19.10.2019 kl 10:23 498

Meninger om dette? Jeg har da avlevert en konklusjon. Nuka nepen under deg, har betegnet det som pisspreik.

Dere begge har da intet forstått, men det forstår dere ikke selv.
Redigert 19.10.2019 kl 10:24 Du må logge inn for å svare