Det er nakkesleng skadet «nikkerne» som er sjefer i Norge.

Slettet bruker
MUMLE 19.10.2019 kl 09:12 298

Det de her referer er ikke noe sensasjonelt. Det er en svært positiv melding for alle som ønsker fred og avslutning av krigen i Syria, men naturligvis en svært dårlig melding for alle som ønsket et oppstykket Syria. Det ser ut til å være de fleste større mediene, ikke bare i USA men i hele Nato-området. For den bekrefter bare at Nato og USA har lidd et stort geopolitisk nederlag i Midt-Østen. Krigen mot den syriske regjeringen og det syriske folket er tapt.

https://www.derimot.no/mike-pence-i-tyrkia-bekrefter-at-syria-er-vinneren/
Slettet bruker
19.10.2019 kl 09:14 296

Trumps Forgjengere, de var alle frisk?
Nasjonalkoalisjonen var en gruppering som ikke var valgt av noen, og de hadde ikke noen ryggdekning i FN, men derimot initiert av USA og NATO, men hvordan ser det ut etter dem? Fra VG og NRK. Kongeriket Norge har vært part i en krig som har drept millioner mennesker og drevet 40-60 millioner på flukt. De har omgjort vakre millionbyer til grushauger.
https://morgenbladet.no/aktuelt/2015/12/et-verdensbilde-bryter-sammen
http://oljekrisa.no/stoltenberg%20mar%202014.htm
https://steigan.no/?s=Nasjonalkoalisjonen+
https://steigan.no/2017/08/29/usas-ambassade-om-barth-eide-royskattaktig-fremmer-egne-interesser-men-nyttig-for-usa/
https://steigan.no/2016/05/30/hva-er-world-economic-forum-og-hva-er-det-de-planlegger/
Med støtte fra AP Espen Barth Eide Og Brende fra Høyre er Syria lagt i grus, men begge sitter igjen med en feit etterlønn og god jobb.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2016/04/29/195213942/brende-holder-tett-om-norges-venner-i-syria-brot-fredsforhandlingene
Slettet bruker
19.10.2019 kl 09:17 288

At norske myndigheter gjennom en rekke bistandsorganisasjoner har pumpet inn milliarder av kroner til område kontrollert av de samme «opprørerne» (terrorister kalles de i dag) og fortsette med dette til presis de samme folkene i Idlib-provinsen, det er en del av den samme skammen.

At de samtidig deltar med å stupe den syriske staten som nå kontrollerer over 90% av befolkningen i landet med straffetiltak som rammer befolkningen, det er helt ufattelig. En blir stum av skam på vegne av de som styrer dette landet i dag: Lederne som bare følger kommandoropene fra den andre siden av Atlanterhavet.

Bistandsorganisasjonene som deltar i dette spillet er en del av svineriet. Staten bruker bistandsorganisasjoner slik at de slipper å ta det direkte ansvaret for hjelpen til terroristene. https://www.derimot.no/norske-og-franske-styrker-ulovlig-i-syria-frankrike-fjerner-bevisene-med-bomber/
Slettet bruker
19.10.2019 kl 09:27 282

Oppgivinga av kurdarane er ikkje eit fenomen som kan tilskrivast president Donald Trump aleine.

USA skulle aldri ha vore i Syria i første omgang. Den syriske regjeringa gav aldri USA løyve til å entre suverent syrisk territorium. Syrias president Bashar al-Assad hadde kunngjort det:

«Alle utlandske troppar som kjem til Syria utan invitasjon eller konsultasjon eller løyve er inntrengarar, enten dei er amerikanske, tyrkiske eller kva som helst anna.» https://www.derimot.no/laer-leksen-lekser-du-ikkje-laerer-fra-historia-kan-drepe-deg/
Slettet bruker
19.10.2019 kl 09:30 274

The american dream Is dead......
yo must asleep to belive it.......
Tenk på korleis amerikanarane vart til. Var dei ikkje opprinneleg europearar, for det meste landsforviste britar, som kjempa mot moderlandet for større kontroll over sine eigne saker i dei 13 koloniane? Og korleis hadde det seg at dei 13 koloniane vart omdanna til eit kontinentomspennande 50-statarsland? Utryddingskrigar mot dei innfødde folka, brotne traktatar, krig med Mexico, annekteringa av Hawaii, bruken av afrikanarar som slavar – kva slags nasjonal psyke kan ein forvente vil vekse fram av ei slik historie? Det US-amerikanske etablissementet prøver å framstille USA som eit fyrtårn i mørket, ein uerstatteleg nasjon og dei fries land. Men fyret sitt lys lyser opp ei unekteleg historie med folkemord, evinneleg rasisme, evinnelege krigar og klassekrig mot eigne medborgarar.
https://www.derimot.no/laer-leksen-lekser-du-ikkje-laerer-fra-historia-kan-drepe-deg/
Redigert 19.10.2019 kl 09:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.10.2019 kl 10:21 258

OS...steigan...du vet at de som jobber med den bloggen er spenna gærne? På nivå med nyhetsspeilet.
Slettet bruker
19.10.2019 kl 14:09 231

Hva du vet?

Steigan var ikke alene, men derimot i godt selskap. Alle norske regjeringer mellom 1979 og 1993 støtta USA og Kina i FN, og stemte for at Pol Pots eksilregjering var "Kambodsjas rette regjering" som skulle inneha sete i FN, på vegne av det folket de hadde massakrert. Og ikke bare det: Kambodsja vart utsett for internasjonal boikott av liknende slag som Irak og Jugoslavia i seinere år. FN kanaliserte all humanitær hjelp til flyktningleirene ved Thailands grense. Men alle visste at der hadde Pol Pot full kontroll, slik at både mat og medisiner kom det blodige Røde Khmer til nytte. Verdikommisjonens formann dommer Hanne Sofie Greve har avlagt sin juridiske embetseksamen med Elverumsfullmakten. Hun ledet den gang FN sitt program, "mat og medisiner" til Pol Pot.