Ocean Energy - tegning på folkeinvest.no fra 22. mai!

GWC 15.05.2018 kl 00:24 11067

Tips om muligheten til venner, bekjente og andre, og del i sosiale medier. Del også i andre aksjefora, som i Shareville f.eks.

Tegning: https://folkeinvest.no/campaigns/5ab116dfa24d855dddfe06f7

Selskapets nettsider: http://www.ocean-energy.no

Aksjonærinfo: http://www.ocean-energy.no/aksjonaerinfo/

Ocean Energy kommer, sammen med noen andre selskaper, inn under General Wave Company (GWC). De har utviklet flere typer produkter, og viser med det evnen til å bygge flere bein å stå på. Nevner kort stormbøyen til bølgekraftparker og lysmarkeringsbøyen som kan selges til alle som vil lysmarkere punkter til sjøs eller på store innsjøer, noe som innebærer et meget stort marked. De vil utnytte havrommet. De er et selskap som sorterer innunder havnæringer, og de innehar solid kompetanse og kan vise til sterke samarbeidspartnere.

Finn ut mer selv. Gjør søk på nettet og sjekk ut stoa. Kontakt eventuelt selskapet. De bruker å svare nokså raskt.

Kjøp av aksjer innebærer risiko for tap og gjøres selvfølgelig kun på eget ansvar.


Ps. For den gode ordens skyld: Jeg har aksjer i selskapet.
dips
05.06.2018 kl 10:35 2143

Da er tiden snart ute for emisjonen, og det ser ut til at den blir annulert da det er langt opp til minstebeløpet.
02.06.2018 kl 10:32 2264

Hei sann!

Jeg har veid for og imot det å bruke tid på forumet, og jeg har nå besluttet å forlate forumet. Bl.a. så har jeg planer om å lese meg faglig opp på aksjer, senere, og jeg står nå midt oppi en flytteprosess, og familien skal ha sitt. Som med det meste her i verden er det både positive og negative sider ved forumet også, og ja, det har tatt vel mye tid, særlig veid i nytteverdi. Altså... Nytteverdien er der, så misforstå meg rett, men målt mot tidsbruk...

Lykke til videre, folkens, og god sommer!

Vennlig hilsen
Stock-Holm
01.06.2018 kl 16:23 2310

Ok, trigger1. De har en plikt til å ta selskapet videre på beste måte, mener jeg.
trigger1
01.06.2018 kl 16:18 2313

Kreves nok atskillig mer kapital for å få denne til å flyte. Kapitalbehov undervurderes for ofte. Stusser også over at de knapt har satt av penger til salg/marked. Intet produkt selger seg selv...
01.06.2018 kl 16:04 2316

Hei Flyndrefisk. Jeg tenker generelt at det er det vedtatte som må følges, men overlater til selskapet å besvare slikt direkte. Jeg har ikke tittet inn på medlemssidene til folkeinvest.no de siste dagene, men det er synd om svarene fra selskapet ikke oppfattes som særlig tillitsvekkende.

En negativ innvending fra min side er at selskapet burde vært presentert bredere, der andre produkter enn stormbøyen også hadde fått oppmerksomhet. Inntrykket mitt er at selskapet kan få flere bein å stå på, men at dette ikke kommer godt nok fram når selskapet presenterer seg selv. Dette håper jeg de endrer på, men også ellers kan det virke som at de har noe å hente på ryddighet. Ja, så de må vel rydde opp litt... Hvis de ikke gjør det, så kan det bli et problem ift. potensielle større investorer og ved eventuelle søknader om midler som måtte bli sendt inn til f.eks. Innovasjon Norge.

Jeg tror absolutt at de har oppriktig vilje og pågangsmot til å få til noe, at de virkelig vil at det hele skal lykkes, men det kan muligens komme krav fra aksjonærer om at selskapet rydder opp i en del forhold. Kanskje det blir krevd at ledelsen må byttes ut også..? Ikke vet jeg, men aksjonærer eier jo som kjent selskapet.
Redigert 01.06.2018 kl 16:22 Du må logge inn for å svare

Hva tenker dere om at det er Ocean Energy som emitterer, og ikke Ocean Energy Technology som det er vedtatt at selskapet skal fusjoneres inn under (ref diskusjonen på folkeinvest)? Ledelsen har heller ikke gitt særlig tillitvekkende svar på de spørsmål som er stilt der.
31.05.2018 kl 22:47 2373

Håper at en aktør fra havnæringene kommer og kjøper et betydelig antall aksjer snart, en aktør som kan bidra til å skape store overskrifter.

https://www.youtube.com/watch?v=qw-yn2RLcu0

:)-

Det kan faktisk skje... Selv om det er begrenset med kapital blant mange, så fins det jo de med betydelige finansielle muskler, og veien til viktige og riktige kontakter i dette lille landet kan være riktig så kort. Om folkeemisjonen isolert sett ikke drar inn nok kapital, så vil nok Ocean Energy finne andre veier for å sikre kapital for stegene videre til fullskalatest og notering på Merkur Market.

Det fins løsninger, mange steiner å snu!
Redigert 31.05.2018 kl 22:49 Du må logge inn for å svare
31.05.2018 kl 12:30 2423

Hei dips.

Korrosjon er et problem, men det fins forskjellige måter å begrense utviklingen av korrosjon på.

Generatorene Seabased benytter stående på havbunnen, skal ha levetid på femten år så langt jeg kan huske. Generatorenes indre, som er av betydning for strømproduksjonen, blir jo rett og slett beskyttet av det ytre. Noe banalt forklart, men det er i grove trekk slik jeg har forstått det.

Metall utgjør bare en liten del av det utvendige på stormbøyen og "det balanserte system", og det samme kan nok sies om øvrige produkter Ocean Energy har i porteføljen sin. Ocean Energy skal levere enheter til markedet, og så lenge produktene yter det de skal, så har ansvaret gått over til kjøper etter at handelen er gjort. Korrosjon berører alt av installasjoner med metall til havs, og bølgekraft kommer heller ikke utenom dette problemet. Slik er det bare, men Ocean Energy vil ikke sitte så nært dette problemet som andre. De blir ikke så direkte berørt som visse andre. Det er inntrykket mitt. Ta eventuelt kontakt med Ocean Energy og/eller gjør research på annen måte.
dips
31.05.2018 kl 12:03 2435

Vet ikke om jeg har oversett det, at det ikke er nevnt eller at jeg har glemt at jeg evt har lest det. Men hvordan er risikoen ift saltvann og skader i form av rust eller anna slitasje? Har forøvrig kjøpt noen flere aksjer.
31.05.2018 kl 10:21 2449

Wave energy industry growing... Tidlige tegn:
https://www.youtube.com/watch?v=qICMqYR2nd8

Ha en fin dag videre..:)-
31.05.2018 kl 09:55 2461

MD12... Det kan bli bra, og det kan bli dårlig. Ingen som vet, og det er vel derfor det kalles "å ta risiko". Når det er nevnt, så fins det så absolutt risiko i aksjer som allerede er på børs også, eller som har vært på børs for den saks skyld. Aksjene i Reno Norden (RENO) og Norske Skog (NSG) ble til slutt null verdt, og flere tapte betydelige beløp. Disse er selvfølgelig borte fra børsen.

Jeg regner med at du har gjort et aksjekjøp som du er komfortabel med.

Om en passelig begrenset innsats skulle bli tapt..? Ja, hva så..? Er det direkte livsfarlig, eller..? Kanskje kan man ta inn tapet ved å jobbe noe overtid, bare for å sette det i perspektiv, og hva med det årlige verditapet på f.eks. en gjennomsnittlig bil..? Kaster bare ut noen tanker...
MD12
31.05.2018 kl 07:13 2491

Har bestilt 20.000 aksjer. Bra/dårlig?
31.05.2018 kl 00:40 2515

"I flere tiår er det lagt ned mye arbeid i å utvikle ulike konsepter for utnyttelse av bølgekraft, og de første kommersielle anleggene begynner nå å komme på plass."

kilde: http://www.fornybar.no/nye-teknologier/bolgekraft

Gjentar "(...) de første kommersielle anleggene begynner nå å komme på plass.". Got it..?

Bølgekraft har bedre stabilitet enn vindkraft. Bølger har typisk flere ganger høyere energitetthet enn vind, og typisk enda flere ganger høyere energitetthet enn energistrømmen fra sola (målt på jorda, selvfølgelig).
Redigert 31.05.2018 kl 00:41 Du må logge inn for å svare
30.05.2018 kl 18:08 2543

Dette er en aksje som kan stå planta fjellstøtt i god samvittighet mtp. bidrag til det grønne skiftet, men det kan også komme til å bli god butikk ut av dette, meget god butikk. Ikke alle har skjønt at bølgekraft har forlatt fantasistadiet, og de det gjelder bør ta en research nå. Og apropos det grønne skiftet... Varmen er vel og bra der og da, men stadige varmerekorder er en påminnelse om hva som holder på å skje med klimaet på jorda. Se her f.eks.:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/XwLL4r/costa-del-sigdal-ble-slaatt-av-etne-ny-mairekord-32-4-grader

Man kan nok komme til å bli spurt hva man selv bidro med for å begrense global oppvarming. Ja, hva har man egentlig bidratt med selv..? Har man i det hele tatt forsøkt å bidra med noe..?
30.05.2018 kl 01:33 5662

"
Dr Gareth Stockman, Managing Director of MPS, said: “The world is rapidly transitioning to a low carbon future. Our vision is for wave power to provide 10 per cent of the world’s electricity by 2050. With stable government policy, steady investment and joined up communications from industry partners, the wave energy industry can become an economic success story, following in the footsteps of more mature renewable technologies such as wind and solar to become a source of reliable, affordable, clean energy.”
"
kilde: http://www.climateactionprogramme.org/news/wave-powers-share-of-global-electricity-demand-to-reach-10-by-2050

Om 10% vurderes som lite i denne sammenhengen, så vurder igjen...
29.05.2018 kl 17:01 5752

Nærmere avklaring fra selskapet angående notering:

Det blir notering på Merkur Market (i alle fall i første omgang) om cirka 1,5 år dersom alt går etter planen.

De finner det hensiktsmessig å vente til etter at fullskalatest er gjennomført, og at det er dokumentert at løsningen fungerer, samt at de første ordrene har kommet. Da blir det en mer solid plattform å gå videre med, og det er fullt ut forståelig tankegang. Det har også med forsikringsmessige forhold å gjøre, det at det er dokumentert at løsningen fungerer, jf. "kick off"-møtet 22. mai (se link til video lengre oppi tråden).

Emisjonen på folkeinvest.no varer til utpå dagen den 5. juni:
https://folkeinvest.no/campaigns/5ab116dfa24d855dddfe06f7

Det koster ikke noe å bli medlem på folkeinvest.no, sånn til opplysning. Der inne er det oppdatert informasjon fra selskapet i en egen diskusjonstråd.

Forventer at stadig flere tegner seg etter å ha lest seg opp. Det kan komme noen på banen som virkelig skal hamstre, og det har skjedd før.
Redigert 29.05.2018 kl 21:13 Du må logge inn for å svare
29.05.2018 kl 14:39 5779

En slags gullklump for framtida, dette. Her går det an å kjøpe aksjer som får ly for en ganske så sannsynlig storm på børsene.

Ja, du vet... Stormbøyen..:)-

Når aksjene her før eller siden måtte dukke opp på børsen (om/når det inntreffer), så vil de nok få langt høyere "selvtillit" enn det de har i dag. De som har tegnet aksjer fra tidlig av vil forhåpentligvis høste god fortjeneste, at det blir en skikkelig premie, og så må det jo være interessant å vite at man har bidratt i en slik fase som selskapet er i nå.

Det er ikke tilfeldig at jeg har valgt å kjøpe aksjer i nettopp dette selskapet, når jeg først skulle kjøpe aksjer i den kategorien selskapet sorterer under. Konseptet med stormbøyen er unikt, enkelt og genialt, og så utvikler selskapet andre produkter til det maritime, også det produkter med stort salgspotensial. Dette viser en vilje fra selskapet som jeg setter stor pris på, og flere flere bein å stå på kan helt klart bidra til å øke det samlede potensialet samt redusere risikoen.

Som investor, når man først har kjøpt aksjer eller skal kjøpe (flere), så kan man kort tid etter en børsnotering (om/når den realiseres) som kjent velge å redusere risikoen noe eller mye ved å selge unna deler av aksjeposten sin. Det går an, men man kan også velge å la posten gå videre inn i framtida, eventuelt laste opp og heller øke beholdningen.
Redigert 29.05.2018 kl 15:01 Du må logge inn for å svare
29.05.2018 kl 08:17 5838

Pling! Nye 100k opp...

Jeg elsker lukten av penger om morgenen!
29.05.2018 kl 01:01 5909

Ja, folkeinvest.no har klart å hente penger til andre selskaper gjennom de investorene som har tegnet seg:
https://folkeinvest.no/campaigns

Her om Dual Air, i DN, som også har hentet penger via folkeinvest.no:
https://www.dn.no/avisen/dn-2018-05-23-helsetech/11

Om ikke alle står der med status "fullfinansiert" ift. hvor mye de ønsket, så er det stort sett slik at alle monner drar. Folkefinansiering får dessuten stadig mer vind i seilene, ikke minst grunnet teknologisk utvikling.

Hvorfor skulle jeg ikke likt vinklingen på en eventuell artikkel..? Det kommer vel an på hvor mye dust finansjournalisten skulle vært, tenker jeg.

:)-
Redigert 29.05.2018 kl 08:15 Du må logge inn for å svare

Tror ikke du ville likt vinklingen til en eventuell artikkel.
Aldri vært borti folkeinvest før så usikker på om det er gjengs at plasseringsevnen deres er elendig eller om det kun er for dette selskapet/emisjonen. Har de klart å hente penger til andre selskaper?
28.05.2018 kl 22:50 5970

Det er lov til å tipse media om Ocean Energy og den pågående emisjonen på folkeinvest.no...

Ikke forbudt..:)-
28.05.2018 kl 21:11 5997

Selskapet skal nå ha kommentert det med tegningskursen inne på medlemssidene til folkeinvest.no, bare sånn til opplysning.
28.05.2018 kl 01:20 6105

Om vi bare kommer oss på børs med introkurs 1,25 kroner i nokså nær framtid, så er det vel håp om at alle tegningskurser hittil vil yte rettferdighet på sett og vis... Tja... Noe i den dur...

God natt..:)-
27.05.2018 kl 23:54 6125

Hei andy76. Ja, i den fasen de er i nå må de være på pengejakt gjennom emisjoner. Jeg husker særlig annonseringene i Aftenpostens Innsikt, og ila. en liten årrekke har tegningskursen utviklet seg fra 0,50 kroner til 0,65 kroner til 0,75 kroner, og nå til 0,48 kroner, men...

Alle som var tidlig ute med de tre førstnevnte tegningene har fått en slags bonus med "gratisaksjer", altså økning i antall aksjer i beholdningene. Tegningene til 0,50 kroner ga et størst antall aksjer for pengene, og det er jo rettferdig nok mtp. tidsaspektet... Se f.eks. tredje siste side i følgende aksjonærbrev, der dette tas opp:
http://ocean-energy.no/docs/OCE-aksjonarbrev-april2017.pdf

De som nå tegner på 0,48 kroner får ingen slike "gratisaksjer" hvor antall tegnede aksjer senere skal ganges opp med en viss faktor. Aksjene til 0,48 kroner skal nok være høvelig likt vektet i verdi med de øvrige aksjene i General Wave Company, og det er det jeg har fått avklart gjennom e-postutveksling med selskapet også.

Det er mye som er relativt, men jeg kan forstå at noen sånn umiddelbart fikk en negativ reaksjon da de så at emisjonskursen i denne runden skulle være på 0,48 kroner. Likevel... Det skjuler seg nok mer rettferdighet bak tegningskursen ift. tidligere tegningskurser enn det umiddelbare inntrykket dette desimaltallet kan gi, tenker jeg, men tegningskursen kunne muligens ha blitt satt bittelitt høyere i og med at selskapet har kommet såpass langt i progresjonen. Jeg velger å se stort på det, og jeg syns at de som ser tegningskursen på 0,48 kroner som attraktiv, skal få glede seg over nettopp det.

Ta eventuelt kontakt med selskapet selv angående temaet aksjer for pengene. Kontaktinfo her:
http://www.ocean-energy.no/kontakt-oss/

Detaljer rundt dette bør heller avklares direkte med selskapet enn med meg..:)-
andy76
27.05.2018 kl 21:30 6846

Stockholm- hvordan har tegningskursen utviklet seg? Men er å huske at firmaet har vært på pengejakt tidligere (annonser i DN?) Husker du hva tidligere emisjoner har ligget på i tegningskurs? Tikket oppover eller nedover?
27.05.2018 kl 18:38 6880

Jeg tror på at målsettingen om børsnotering blir nådd, ja, men selskapet besitter uansett salgbare verdier (produkter, patenter, potensial, nettverk, kompetanse osv.), så investeringen behøver slettes ikke å gå i null dersom det mot all forventning ikke skulle bli børsnotering. Kontrakter på minst ett av produktene kan selvfølgelig komme helt uavhengig av noen børsnotering. En viss vei å gå, men ganske mye er unnagjort allerede.

Den dagen selskapet leverer kommersielt, så vet jeg at jeg har bidratt til fødselen!
27.05.2018 kl 16:46 6909

Hva så med naturinngrepet som bølgekraftparker vil utgjøre..? Vel, det er ingen rotorblad som knuser fugler i lufta, og det er ingen rotorblad som knuser fisk, sjøpattedyr osv. under vannspeilet. Visuelt kan de ta seg bedre ut enn både vind- og solkraftparker, og det blir ingen høyspentmaster der bølgekraftparken er. Det blir jo heller ingen anleggsveier, med alt det kan føre med seg som hyttebygging osv.

En bølgekraftpark kan faktisk gi f.eks. visse truede fiske- eller hummerbestander friarealer der de i praksis vil være fredet, noe som kan være sunt for et havområde. Akkurat der generatorene skal ankres opp på bunnen, så er helt klart snakk om direkte direkteinngrep, det er det. Også bølgekraftutbygginger vil legge sitt beslag på naturen, men ift. en del andre typer utbygginger for kraftproduksjon, så kan man helt klart kunne konkludere med at bølgekraftutbygginger kan gjøres veldig skånsomt. De kan dessuten være med på å avlaste hardt pressede landområder, og på en del øysamfunn som Ocean Energy sikter seg inn mot, så ligger det strenge føringer for ytterligere utbygginger av landområder, slik som på Gran Canaria.
26.05.2018 kl 17:33 7019

Her passer vi inn, i den kraftige veksten av etiske investeringer:
https://www.dn.no/nyheter/2018/05/25/2044/Privatokonomi/-kapitalismen-er-langt-fra-perfekt-men-det-er-det-systemet-vi-har

Det er på tide å la bølgene få bidra til strømleveranser, som stabil, ren og fornybar energikilde.
26.05.2018 kl 15:14 7050

Det prisvinnende Resen Waves i Danmark har nettopp hentet penger for markedsføring og salg:

http://www.resenwaves.com/resen-waves-raises-capital-through-west-hill-capital/

Når danskene får det til, så... Ja, skjønner..?

https://folkeinvest.no/campaigns/5ab116dfa24d855dddfe06f7
25.05.2018 kl 21:11 7126

Blir spent da å se fortsettelsen på denne tegningsperioden, hvordan det skal gå, men det er mange veier til kapitalen. Om diverse fond og investeringsbanker bare får det vanntett bekreftet at selskapet skal noteres på børsen, så vil de nok gjerne ta et solid jafs, noen av dem. Ocean Energy er ikke avhengig av noen folkefinansiering for å komme på børs, så det så, men fint at selskapet åpner opp for at mindre investorer får delta på en slik måte.

Jeg tror likevel at flere er livredde ved tanken av å kanskje måtte meddele av at de har tapt penger på aksjer, og ikke bare det, men på aksjer innenfor bølgekraft. Ja, for "alle" vet jo at det ikke kommer...

Det er bare de med store nok baller/eggstokker som kjøper aksjer i Ocean Energy!

God helg..:)-
25.05.2018 kl 10:57 7180

Fra "kick off"-møtet 22. mai:
https://www.youtube.com/watch?v=vNC0sZ8_qRI

Den som ikke har fått servert innholdet ennå... Meget interessant. Få med deg hele opptaket.
Redigert 25.05.2018 kl 10:59 Du må logge inn for å svare
25.05.2018 kl 01:20 7234

Om energihøsting fra havet: https://www.youtube.com/watch?v=B1vzxhiqOXQ

Det kommer mer og mer, det gjør det, med både teknologiske og kostnadseffektive framskritt innen bølgekraft. Der det er konkludert med "for dyrt" innen bølgekraft, så har det gjerne vært klønete og massiv infrastruktur, men det er jo faktisk også bekreftet at det går an å produsere rimelige nok kilowattimer fra bølgekraft. Hva så med bølgekraft etter flere runder med framskritt i åra som kommer..?

Det skjer noe nå, og bølgekraftprosjekter popper hyppig opp rundt om i verden. Klimaendringer vil gi en god skyvekraft, og det går nok i retning mer politisk vilje.

Kommersialisering innen bølgekraftfeltet kan åpne for riktig så store muligheter også i den spede begynnelsen, nettopp fordi havet er så enormt og inkluderer så mange land og beslutningstakere, og selvfølgelig et gigantisk antall mennesker. De aller fleste menneskene på jorda bor ved eller nært sjøen, og som ikke det er nok planlegges det flere flytende byer. I tillegg vokser havnæringene, slik at det blir behov for egen strømproduksjon på installasjoner til sjøs som ikke er tilkoblet det ordinære strømnettet, og diesel blir ikke løsningen. Fossile energikilder skal fases ut, ja, de skal bort! På veien dit, så kan det hende at det legges så mye avgifter på dem at også de økonomiske kostnadene ved fossile energikilder blir så store at de bidrar vesentlig til at andre og bedre energikilder overtar.
Redigert 25.05.2018 kl 01:24 Du må logge inn for å svare
24.05.2018 kl 21:16 7274

Se et lite glimt av gjennombruddet for bølgekraft på nettsidene til svenske Seabased:

https://www.seabased.com

Sjekk ut og innse realiteten... Bølgekraft er ikke lenger noe for svevende fantasifugler!

Slik jeg oppfatter det har kontakten mellom Ocean Energy og Seabased variert noe, men Ocean Energy holder kontakt med Seabased og gir uttrykk for at Seabased vil etterspørre stormbøyen før eller siden. Dette er et ferskt inntrykk jeg har etter en e-postutveksling med Ocean Energy i det siste.

Stormbøyen er rett og slett påkrevd i mange havområder for at bølgekraftparker skal kunne takle ekstremvær samt levere rimelige nok kilowattimer (som krever lett og enkel overflateinfrastruktur). Bølgekraftparker med lett og enkel overflateinfrastruktur som ikke har noen løsning for å overleve ekstremvær, vil... nettopp... De kommer til å bli rasert av havet. Dette vil Seabased få erfare mer enn nok av, kanskje ikke med bølgekraftparken ved Ghana (gjerne roligere sjø), men i andre barskere farvann. Der kommer stormbøyen inn, unik og patentert. Jeg tror den kommer til å bli en viktig nøkkel for at Ocean Energy skal bli en leverandør til en stadig større bølgekraftindustri.
Redigert 24.05.2018 kl 21:18 Du må logge inn for å svare
24.05.2018 kl 01:08 7376

Hybrid med sol- og bølgekraft har blitt nevnt i en vending oppi denne tråden... Se her:

https://inhabitat.com/marine-solar-cells-by-phil-pauley/

Kanskje infrastruktur i dimensjonen og sammensetningen som den på bildet kunne ha passet best innaskjærs eller i andre snillere farvann som småskalaløsning. Legg merke til at poenget med forsterket sollys på sjøen tas opp (mer effekt fra solcellene). Det skal ikke store bølgehøyden til for å generere bølgekraft, så selv i roligere sjø kommer kilowattimene, og med solceller bekledd på overflateinfrastrukturen, så...
24.05.2018 kl 00:19 7399

Info har gått ut, eller skal gå ut, til alle medlemmene på Folkeinvest.no. De begynner å utgjøre ganske så mange investorer med ulik kjøpekraft, og det kan godt hende at flere av dem ser det som en flott mulighet å hamstre aksjer til 0,48 kroner mtp. såpass langt selskapet har kommet i utviklingen, og med få gjenværende steg til en børsnotering kan realiseres. Flere vil mest sannsynlig bli nye medaksjonærer.

Hvorfor 0,48 kroner i denne emisjonen..? Helt konkret... Man kan kontakte selskapet om dette i stedet for å sippe muntlig og skriftlig om høyere kurs på tidligere emisjoner (som man har deltatt på). Det kan hende at selskapet har en høvelig forståelig og tilfredsstillende forklaring som man kan slå seg til ro med, men man behøver jo ikke å kringkaste dårlig stemning uansett. Ja, hva skulle vel det være godt for, egentlig..? Ikke særlig lurt om ønsker selskapet det beste. Har man tegnet seg for aksjer i selskapet tidligere, så blir det også dumt og uprofesjonelt ift. rene egeninteresser som aksjonær, mener jeg.
23.05.2018 kl 15:14 7459

Så får vi se da... Er trønderne tøffe nok, eller er det bare skryt det der om hvor tøffe de er..?

Hmmm... Så skal vi sjekke barometeret før helga da, hvor det er vi står hen i løypa.

Kanskje det kommer noen med kapital fra laksenæringen eller andre havbruksselskaper som klarer å se Ocean Energy som noe bredere enn bølgekraft også, som ikke behøver å få matet alt inn med teskje..? Det gjelder å lese seg opp på hva det er selskapet holder på å utvikle, og kanskje vurdere potensialet i "spin off"-produkter også, og muligheten for flere bein å stå på. Gamle havarihistorier er nettopp historie, og vi lever i gjennombruddenes tid. Klarer man å se det, så ser man kanskje at fanden klatrer ned fra veggen også.
23.05.2018 kl 00:23 7554

Vi får se hvordan det går med denne emisjonen. Det er ikke sikkert at selskapet får inn den kapitalstørrelsen det vil ha, men det er bedre å forsøke enn å la det være. Kanskje kommer det noen av en viss størrelse som ser muligheter i dette selskapet, ikke vet jeg. Det er i alle fall ikke nok at noen få småkarer og småfrøkener spytter inn noen tusen kroner, men selskapet har mye å gå videre på bare det får inn penger. Synd da at det er så lite penger i dette landet, og at rentene er så skyhøye.

Jeg hadde som mål å forsøke å skape litt blest rundt selskapet og emisjonen med denne tråden, og ville ha minst 1.100 treff/lesninger, så det målet er nådd.

God natt..:)-
22.05.2018 kl 22:23 7599

Ja, det kan hende det kommer minst én emisjon til, men det er vel lenge før de har kjørt like mange emisjoner som f.eks. THIN, regner jeg med.

Det koster å drive utvikling, og når inntektene ennå ikke har kommet, så blir det tap, men man får bare håpe at utviklingen vil gi inntekter på sikt.
Redigert 22.05.2018 kl 22:27 Du må logge inn for å svare

Fått inn 64.000 kr så langt...

Leste gjennom «prospektet» og fikk vel inntrykk av at det ikke er nå toget går.
Kan fort dukke opp en emisjon eller tre til før det kommer inntekter av betydning her.

Tapt 4 mnok i året siste tre år.
104 millioner aksjer i selskapet.
Henter under 1 mill Euro og da styrer de klar av det meste av krav og regler (som et seriøst prospekt).

Lykke til til de som kjøper seg inn.
Jeg venter på perrongen og gjør en evnt. ny vurdering senere.
22.05.2018 kl 20:41 7663

Pling! Kapitalen tikker allerede inn...

0,48 kroner per aksje i denne tegningen gjør vel at man på sett og vis kan sammenligne det med en rettet emisjon som gjøres under forrige gjeldende kurs. Det er nokså vanlige grep for selskaper som raskt vil ha kapital på plass for å ta de neste viktige stegene. Alle som har fulgt med i timen, vet det.

Et eksempel på mulig tegning og senere grep for reduksjon av risiko: Med 144.000 kroner så blir det jo 300.000 aksjer... Om man etter børsintroduksjon får solgt halve beholdningen til over krona, ja, så kan det jo faktisk hende at man får tilbake de 144.000 kronene selv etter at skatt på gevinst er trukket fra... og likevel kan man altså sitte videre med en "gratis post" på 150.000 aksjer. Bare et eksempel på hva som kan bli mulig, hvordan risikoen etter hvert kan tas ned, om man ønsker det.

Apropos risiko... Ja, det er det, men det er det jaggu i mange selskaper som allerede har kommet på børs også. Ikke si meg noe annet!