Lurt av Stordalen å spare over 200 mill i arveavgift!

Iro9
20.10.2019 kl 13:47 516

https://www.nettavisen.no/%C3%B8konomi/slik-kommer-petter-stordalen-seg-unna-gigantbelp-i-skatt--hyklersk/3423864258.html

Petter Stordalen,som selv gjerne hevder hvor gledelig det er å betale skatt i Norge,overfører nå mye av selskapet sitt til barna.
Han gjør det nå før venstresiden kommer i regjeringskontorene i 2021 og gjeninnfører arveavgiften igjen.
Lurt å skatteplanlegge,selvsagt,men blir det hult neste gang Stordalen hevder at han betaler norske skatter og avgifter med glede?

Problemet her er at vi på høyresiden allerede har anerkjent sosialistenes seier før kampen i det heletatt har startet.

Korrekt. Man kan da ikke vite valgresultatet for 2021 nå. Utrolig passiv innstilling fra Hegnar. Har han kapitulert alt.

TS: Det er ikke Petter Stordalen som tjener på dette med å øverføre verdiene, men barna hans.
Iro9
20.10.2019 kl 14:53 475

Barna har neppe 200 mill for å betale arveavgiften,så far betaler nok.....

Også Martha arvet feriestedet Bloksberg på Hankø mens hun var kongelig mtp. skatter og avgifter,for
da sparte også hun arveavgiften.

Hva mener du med det? Det er jo hele vitsen. Når det ikke er arveskatt så kan man jo arve skattefritt. Og selv om det blir arveavift så har de selvsagt råd til å betale den. Hvis du arver 100 millioner og betaler 10 millioner i arveavgift har du jo igjen 90 millioner.

Forstår du absolutt ingen ting om hva dette dreier seg om?

Tydelig at det er skolefri i dag.

Foreslår at TS forandrer trådtittelen så det blir korrekt slik kanskje kan forstå hva det dreier seg om.
Redigert 20.10.2019 kl 15:25 Du må logge inn for å svare
Iro9
20.10.2019 kl 18:14 407

Når du selv skriver at det er barna som tjener på at de arver nå uten arveavgift er det jeg påpeker at denne ‘fortjenesten’ nok uansett ikke sparer dem
for pengene da de neppe har så mye.
Arveavgift er uansett urettferdig og rammer hardest de som ikke kan overføre formuer til A/S for så å la barna arve aksjer i dette aksjeselskapet.At
vanlige folks arv beskattes er ikkecriktig da foreldrene jo selv har beskattet pengene de brukte på fast eiendom og andre sktiva.

Hordan vil du forklare at land som USA. Storbrittania, Tyskland, Spania og Italia har arveavgift?

Avgifter må være velbegrunnet.
At staten som tredjeperson skal gjøre butikk på hva folk kjøper og gjør, herunder dauer, er ikke noe jeg støtter.
Hva andre land med andre forutsetninger gjør er underordnet.
Det siste norge trenger er flere kreative skattepåfunn.
Redigert 20.10.2019 kl 21:50 Du må logge inn for å svare
Riot
21.10.2019 kl 00:51 335


Arvskatt är en av de mest kontraproduktiva skatte formerna.
Åtskilliga företag har kommit i obestånd efter ett oplanerat skifte, eller rättare sagt har arvingen kommit i obestånd först när hen ärvt en förmögenhet som är bunden till en industri. Den enda vägen blir att sälja allt eller andelar av något som var en familjeangelägenhet.

Jag är på det här forumet pga att ni har förmögenhetsskatt, och norska kapitalister behöver aktieutdelning för att betala skatten.....norka bolag betalar ut mer av vinsten på gott och ont, men jag betalar svensk skatt.


Prelle
21.10.2019 kl 16:37 275

Forståelig at folk overfører arv nå før de røde overtar og gjeninnfører arveskatten!
Utrolig kjip skatt å måtte betale,men misunnelsen til de røde driver dette frem.
Også deres egne velgere rammes relativt hardt når de må betale noen månedslønner fordi de arver
foreldre og andre som har eiendommer og andre verdier.

USA, UK etc har jo mye lavere avgifter på andre ting.

Og når det gjelder USA så har de riktignok arveavgift, men innslagspunktet er så høyt at kun de som har enorme verdier må betale, tror det er opp mot 45-50 millioner kroner så svært få betaler da det selvsagt ikke er så mange som har så store verdier. UK’s innslagspunkt er også ganske høyt, tror det ligger på mer enn 3.5 millioner kroner

Nå sosialistene igjen innfører arveavgift i Norge så passer de nok på at minst 90% må betale.

Norge har jo verdens høyeste avgifter på drivstoff til biler, biler i det hele tatt, «omregistreringsavgift» - en avgift som jeg tror kun finnes i Norge, man har enorme avgifter på alkohol og tobakk - også der høyest i hele verden, avgift på formue?? også en avgift svært få land opererer med, og man har selvsagt klekkelig skatter på inntekt, svært høy moms da de fleste land ligger på 20 eller under, voldsomme avgifter på bompenger pluss at man i tillegg har høye avgifter på strøm, noe noe nordmenn ikke merket så mye til før fordi strømmen var billigere enn i andre europeiske land. Men nå har jo politikerne sørget for at strømmen i Norge skal bli på linje med den dyreste strømmen i Europa så nordmenn skal svi der også.

Joda venter i spenning på hvor mye AP og de andre sosialistkommunistene kommer til å smelle til med arveavgift når de kommer i posisjon etter neste valg.
Redigert 21.10.2019 kl 17:11 Du må logge inn for å svare

Stemmer man sosialistisk i 2021, så kommer arveavgiften/dødsskatten i tillegg til alle andre nye oppfinnsomme avgifter. AP vil snart trenge like mange Politi i Oslo som det er innbyggere for å møte gjengkriminelle. Stødig import av multikulturelle legger nye frø som skal bli medlem av gjengen. Mens det lureste er mindre import roper sosialistene på mer Politi. Som vanlig er sosialistene ute i grøfta med ting de mener er lurt å gjøre. Alt dette skal finansieres sammen med mye annet, da øker skatter og avgifter. Det er sosialisme i praksis. Er det noe eksempler på land hvor sosial-kommunisme gir gode levevilkår?
Redigert 21.10.2019 kl 19:19 Du må logge inn for å svare

Kommentar til dette med mer politi: De som kjenner sosialistene vet at deres løsning på problemet er å ansette 10 stk politi i 10% stillinger, noe som kun ser bra ut på papiret (statistikk) men som ikke engang hjelper de som ansettes, fordi det ikke er tilstrekkelig å leve på 10% stilling. Det ser vi bla fra det offentlige helsevesenet.

Det bør heller ikke overraske noen om de som ansettes vil ha en viss brunfarge eller et visst kjønn.
Redigert 21.10.2019 kl 20:26 Du må logge inn for å svare