***OSLO VOLDEN*** GJEDDA - HENGER BJELLA PÅ KATTEN USENSURERT

Slettet bruker
20.10.2019 kl 17:27 1017

Hei folkens:))

Og...den siste tids utvikling mot Zvenske tilstander i hovedstaden har ikke gått Gjedda hus forbi - nå henger han bjella på katten...ZnageZz....


Selv har jeg i årevis påpekt at politikken som er blitt ført er feilslått og at det ikke vil bli bedre før man innser at aggresjonen må settes i et religiøst og kulturelt perspektiv, og at intoleransen man finner i islam er en viktig del av dette. Kulturkollisjonen blir særlig tydelig i samfunn som vårt som er basert på tillit og frihetsverdier.
Vil et tverrpolitisk Norge og mediene nå samlet innrømme at det ikke kun dreier seg om flere politifolk, natteravner eller strenge straffer? Vil man innse at innvandringen fra dysfunksjonelle land i realiteten er ute av kontroll? Nei, det vil garantert ikke skje. Utviklingen fortsetter som før, helt uavhengig av regjering. Kanskje på tide med en totalrenovering og sette eget land og egne interesser først?
https://www.document.no/2019/10/20/tybring-gjedde-intoleransen-i-islam-en-viktig-del-av-bakgrunnen-for-volden/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Betonghue
20.10.2019 kl 18:15 1001

Bare et ørlite apropos til utviklingen; KrFU vil nå tillate at lærere i våre skoler bærer niqab !
Vi er på god vei mot avgrunnen - for Pokker !!
Hr.Suhr
20.10.2019 kl 18:36 987

Tror rett og slett at det spekuleres i at folk skal resignere og til slutt godta utviklingen.
For det er jo det som skjer når ingen ting nytter, og folk får nok.
Hadde disse fordømte politikerne enda løftet en finger og i det minste prøvd å gi
inntrykk av å ta grep, så kunne folk iallfall leve i håpet om at noe blir gjort.
Men nei, bare ikke tro det. Vi skal psykes ut.
Saken er den at folk som Willy Haugli og sånne, de er borte de, og folkets skjebne er overlatt
til ryggsleikende kjerringer som er mer opptatt av tjene fremmede makter, enn folkets ve og vel.
..og dette er banna bein, folkens. Ola Dunk er blitt B-borger i eget land.
Redigert 20.10.2019 kl 18:42 Du må logge inn for å svare
Iro9
20.10.2019 kl 19:04 966

Oslo leder an i dette forfallet her i landet,men Oslo ligger flere år etter andre byer nord i Europa.
Utviklingen går uansett i gal retning.
Vi som bor utenfor Oslo kan følge med å se hva Oslo sliter med nå og anslå hvor mange år før
også våre kommuner sliter med det samme.
Slettet bruker
20.10.2019 kl 19:06 962

Hei folkens:))

Og...kebab Hoire sitter stille i fjøset og skjønner ikke hva som kommer til å treffe dem etter at den omstridte Marrakech pakten ble lurt gjennom i Stortinget og underskrevet i all hast - første steg på veien er handlingsplanen mot muslim hat - der skal vi rundlures til å mene at Islam er flott og bra for landets fremtid må vite - de som sier de ikke liker makaroni er rassister og skal straffes, big time...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
20.10.2019 kl 19:39 947

Hei folkens:))

Og...der kom papirtigrene i kebab Hoire (globalistpartiet som ønsker billig arbeidskraft) på banen og prøver å vise handlingskraft - nå blir det vei i vellinga, folkens, mer penger til natteravnene og Røde Kors skal gjøre susen - hvor virkelighetsfjern går det an å bli når forholdene på bakken er ute av kontroll...ZnageZz....

Solberg begrunner dette med det han mener er for svak økonomisk støtte til frivillig innsats i forebyggende arbeid.
Han varsler at Høyre kommer til å foreslå økt støtte til Natteravnene og til Røde Kors Gatemegling.
– Oslo kommune må i større grad støtte opp om den frivillige innsatsen som gjøres. Det handler om å øke tilstedeværelsen av voksne personer i sentrum. Jeg håper det vil bidra positivt. Vi er uansett nødt til å tenke nytt og gjøre nye grep.
https://www.aftenposten.no/osloby/i/wP52dP/Reagerer-etter-voldshelg--Byradet-har-mistet-kontrollen-over-voldsutviklingen-i-Oslo

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
kokkohill
20.10.2019 kl 21:32 911

Foreldrene må straffes om ikke de unge blir buret inn.
Load
21.10.2019 kl 10:28 871

Oj, her må det nedsettes en granskningskommisjon, som kan sette seg ned sammen hver fjerde mandag, hvor de rolig og behersket kan se på mulige årsaker til hvorfor dette skjer.
Jeg ser for meg, at hvis vi bare bygde flere fritidsklubber, ga de større boliger, mer penger, samt konstruerte nok arbeidsplasser for de av dem som vil jobbe, og sist men ikke minst, viste de større respekt, så vil dette gradvis avta.
Dette kan sannsynligvis løses så enkelt.
Noni
21.10.2019 kl 10:36 863

Haha!
Nuka
21.10.2019 kl 10:50 854

Foreldrene må straffes ? Hva fan har foreldrene å stille opp mot en rabbiat 17-18 åring ? Sånn prater bare en som aldri har hatt barn selv.
polemiker
21.10.2019 kl 11:22 834

Gjedda har naturligvis helt rett ! Disse uttalelsene er nok ikke så oppsiktsvekkende for folk som har lest litt her på HO de siste årene, men for folk som utelukkende har lest MSM kan det nok være en del som får kaffen i halsen.

Dessverre er Tybring Gjedde en ensom svale, selv i sitt eget parti. Det er nok svært mange av partikollegaene som er enig med ham selvsagt, men de tør ikke å si det høyt. Sylvi Listhaug er vel et hederlig unntak.

Grasrota i FRP og partiapparatet bør nå forberede neste års landsmøte hvor de faktisk burde foreta en totalrenovering av sitt eget parti for å forberede seg til valget i 2021. Siv og hennes støttespillere må ut av ledelsen og inn med nye kluter med Sylvi og Gjedda spissen. Slik det ligger an nå vil partiet bli nærmest utradert ved neste valg, og da hjelper det lite at de får medhold i noen få symbolsaker nå. De må ut av regjering, men det må skje ved at de stiller et ultimatum på en innvandringssak, ikke noe bompenge greier.

Dette forslaget med nattravner og Røde Kors er sikkert vel og bra, men det er nok svært begrenset hva de kan bidra med. De er ubevepnet og vil ikke gripe inn selv om folk blir skambanket rett foran øynene deres. Eneste språket dette muslimske avskummet forstår er rå makt, men det er som kjent ikke mulig å få til her i landet på lovlig vis. Selv politiet har ikke mulighet til å grisebanke folk lengere.

Da er det bare en mulighet igjen, og det er å låse dem inne - lenge! Et kjapt og enkelt virkemiddel for å få til det er å gjøre som mange andre land har gjort for lengst, avskaff all strafferabatt. 21 års maksimalstraff bør da følgelig også avskaffes. Mange av disse gutta er notorisk kriminelle og har en lang smørbrødliste av saker på seg for hver gang de er innom en rettssal. Om man summerer opp straffen for hver enkelt sak ville de fleste være borte fra gata i 15-20 år fremover og samfunnet spart for mye faenskap i årene som kommer.

Folk som ikke har norsk statsborgerskap bør naturligvis ikke sone her i landet, men i sine hjemmeområder. Norge bør opprette egene fengsler i Afghanistan, Somalia og i Midt-Østen. Utgiftene til opprettelse og drift skal tas fra uhjelps budsjettet og være bemannet med lokal arbeidskraft. Standarden bør harmoniseres med de lokale fengslene, men kanskje ørlite bedre slik at vi ikke får FN på nakken. Etter endt tjeneste bør de ikke innom Gardemoen når de slippes løs, men overføres direkte til sine hjemland.

Slik det er nå ler dette pakket så det griner av oss. De kan omtrent gjøre hva de vil uten at det får konsekvenser. Om de en sjelden gang blir tatt, tar det votter og vinter før de blir stilt for retten, og i mellomtiden har de cart blanche til å begå så mange lovbrudd de får tid til. De vil uansett ikke påvirke strafferammen. Om de blir dømt, får de noen patetiske dommer og etter at alle ankemuligheter er oppbrukt, får sone i fengsel med enerom og TV på rommet, samt rikholdig med fritidsaktiviteter, mulighet for skolegang og helsetjenester de fleste landsmenn av dem kan drømme om.


Iro9
21.10.2019 kl 13:10 805

Lovbrudd må få konsekvenser!
Å tro at straffeamnesti for unge lovbrytere er løsningen i dagens samfunn er særdeles naivt.Unge lovbrytere er kriminelle læregutter som ikke får andre
‘straffer’ enn å bli kjørt hjem av politiet eller samtale med barnevernet.
Juniorberikerne bare ler av dette og ser på lovbrudd som lukrativt.

Tybring-Gjedde har selvsagt rett,men politisk korrekthet hos andre politikere gjør at han med rak rygg blir stående alene!
børst
21.10.2019 kl 15:04 782

Stadig flere politikere vil ha hijab på politi og skolebarn og la strupekutterne bin Salman og Erdogan forsvare landet vårt mot de onde og uberegnelige russerne. Det blir stadig mer tydelig at vi lever i de siste årene av vår sivilisasjon.
Slettet bruker
21.10.2019 kl 15:43 762

A-da bed-da. FRP Gjedda
Frp er ikke imot EU eller innvandring. Med EØS er Frp helhjertet for EU. Om landsfaderen Gerhardsen er det i (Pravda) NRK gått en serie hvor EU avstemmingen i 1972 ble omtalt. Hele APe landets landsstyre var unisont og hemingsløs for et EU medlemskap. I klovneriket ellers og Blant folk flest, som det tross alt er flest utav var det stor motstand mot hele EU medlemskap samme år. APe landet leder Gerhardsen, var med sitt APe parti avhengige av stemmer avgitt fra både ja og nei folk, ved hvert valg i eget parti. Ledelsen i APe partiet var alle ja-folk. Ironisk og lakonisk sa Gerhardsen dengang hva APe partiet nå trenger, er noen som på APe partiet vegne sier nei til hele EU og slik får dumme folk den forståelse av at det er helt riktig for både ja og nei folk og stemme på det samme APe partiet fortsatt. I over 30 år har denne strategien lykkes. https://no.wikipedia.org/wiki/Folkeavstemningen_om_Norges_tilslutning_til_EF_1972

Redigert 21.10.2019 kl 15:53 Du må logge inn for å svare
kokkohill
21.10.2019 kl 15:47 753

Hva faen Nuka , foreldre som ikke har kontroll skal miste sine barn , barnevernet sin jobb det.

Loven er klar på foreldres ansvar overfor sine barn , så her må samfunnet bestemme seg for hvilken løsning som passer.
Prelle
21.10.2019 kl 15:57 746

Om barnetrygden stoppes når barna begår lovbrudd
er justisen innad i miljøene så hard at lovbruddene
ville bli kraftig redusert.
Penger er et språk de forstår!
Slettet bruker
22.10.2019 kl 08:10 696

Hei folkens:))

Og...Oslos ny politimester Beate Gangås, tidligere likestillings og diskrimineringsombud, frekventerte Dagsnytt 18 studioet for å forklare volden - det gikk som det ofte går og lover ikke godt med tåkelegging og Zvensk rundt om retorikk uten innhold - men vi hjelper gjerne til og foreslår den enkle løsningen: når båten er lekk må bunnproppen settes i før lensingen kan starte...ZnageZz....

«Gjerningspersonene ble beskrevet som menn i 18-årene…, med mulig bakgrunn fra Midtøsten», skrev VG søndag 20.10.
Men den nye politimesteren vil åpenbart ikke ta slike ord i sin munn. Hun vil ikke bekrefte det hennes kolleger allerede har gått ut med.  Tvert imot benytter hun denne anledningen til å presentere seg selv som nok en «tåkelegger», og ikke en politileder som har tenkt å stå for åpenhet og tydelighet. Her er det «norske statsborgere» det skal snakkes om, basta!
https://www.document.no/2019/10/21/dagsnytt-18-oslos-nye-politimester-takelegger-om-voldsutoverne/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
22.10.2019 kl 08:16 691

Frekventerte?

Vet du hva det ordet betyr?
Slettet bruker
22.10.2019 kl 08:23 678

Hei benekte/folkens:))

Og...husk at du lovte å oppføre deg som folk, benekte - reglementet ruler forumet, vettu...ZnageZz...

A - den nye
I dag kl 08:16
20

"Frekventerte?
Vet du hva det ordet betyr?"

https://www.synonymordboka.no/no/?q=frekventere

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 22.10.2019 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.10.2019 kl 10:05 585

Hei folkens:))

Og...sirkelargumentasjonen om trangboddhet, flere ungdomsklubber og individbaserte sosionom baserte hjelpetiltak er utgått på dato, folkens - Gjedda foreskriver følgende integreringsmedisin som vi alle (venstre ekstremiztene inkludert) her på HO kan slutte oss til big time, må vite...ZnageZz...

Snakk norsk til barna i hjemmet.
La barna se på norsk barne-TV og lytte til norsk radio.
Les norske eventyr og barnebøker for barna.
La barna besøke klassekamerater, overnatte hos venner og delta i bursdagsfeiringer.
Engasjer dere i barnas skolehverdag gjennom foreldremøter og Foreldrerådets arbeidsutvalg.
Ikke send barna deres på Koran-skoler etter skoletid, bruk tiden til lekselesing og lek.
Vær aktive i nærmiljøet – delta i idrettslag, musikkorps og på dugnader.
Slutt å ta med barna på månedslange ferier i opprinnelseslandet.
Slutt å importere ektefeller og la barna deres få gifte seg av kjærlighet.
Frigjør døtrene deres. La de få prøve seg frem i det norske samfunnet – ikke legg kulturelle eller religiøse restriksjoner og begrensninger på deres bevegelsesfrihet.

.TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
triki
24.10.2019 kl 11:19 571

Det ikke disse PK fjolsa ikke forstår eller grundig hjernevasket under utdanningen i sine i fjollefag, er samfunnet. Det norske samfunnet er tuftet de ti bud og kristendommen, i araberland og store deler i Afrika er samfunnet bygd opp med koranen og shaira som gjeldene levesett og hvor klaner styrer. Og de mest voldelige og korrupte klaner blir anset som gode familier.

Et slikt samfunn vil de  innføre i Norge igjennom bygging av Mosker og statsbetalte imaner betalt av staten og Saudi Arabia, og regningen blir sendt til skattebetalere og takken er et ødelagt samfunn.

Erna Solberg ønsket seg shaira domstol her i Norge da hun var kommunalminister samt at hun ikke brydde seg om det var Ali eller Ola som bodde i Norge, underforstått  hun gir fan i Norge og nordmenn. Dama eier ikke skam eller samvittighet, grunnen er at hun har solgt sjelen til satan og har ikke lenger menneskelige egenskaper. Men hun trøster seg med at dette er hun ikke alene om, av de som sitter på stortinget.
Sotah
24.10.2019 kl 12:32 557

Gjeddeguttens forslag er nok kjærlig og godt ment. Jeg er redd de han snakker om bare har forakt for fyren, men hjorden her får jo høre det de vil høre. Alle forslag om god integrering mottas, jeg velger å tolke dette som et forsøk på å komme våre nye landsmenn i møte. Jeg er i godt humør idag og legger godvilja til.

convert
24.10.2019 kl 13:01 541

Gode forslag, men også Gjedda vet at dette aldri blir noe av. Muslimer lar seg aldri integrere i noe fremmed samfunn. Det har aldri skjedd og vil aldri skje. «Integreringsminister»...er det noensinne funnet på noe mer idiotisk? Det eneste som fungerer er segregering. Det vil skje uansett, men kan gjerne støttes gjennom egen segregeringsminister.
Sotah
24.10.2019 kl 13:20 536

Jeg tror kanskje det er vanskeligere å integrere deg, c. Du sliter med å akseptere virkeligheten, ser det ut til.
Slettet bruker
24.10.2019 kl 13:24 537

Hei Zoten/folkens:))

Og...du seiler opp som radizzenes bortforklarings- og mørkleggingsminister etter valget i 2021, Zoten - og der er det mange om beinet, det skal dere ha, vettu:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
24.10.2019 kl 13:25 535

Ved neste valg blir Gjedda president, om jeg tolker hjorden riktig. Da blir det ingen spøk å være hverken muslim eller meg.
convert
24.10.2019 kl 15:07 509

Virkeligheten forteller oss at der ulike folk må bo sammen i samme nasjon, er det segregering som fungerer best.
Slettet bruker
24.10.2019 kl 15:15 504

Det er bare å si en ting; Gjedda er kronisk norsk og en tosk!! (det rimte nesten!!)