-- Etter blodig helg i Oslo.: Nå: TENÅRING SLÅTT OG RANET I OSLO


En tenåring er pågrepet for forholdet, som skjedde på Bøler i Oslo mandag formiddag.

Politiet utelukker ikke at det vil ble flere pågripelser. Hendelsen kommer etter en helg med et tosifret antall voldshendelser i Oslo.

Politiet utelukker ikke flere pågripelser etter at en 17-åring ble slått og ranet på Bøler i Oslo. Meldinger til politiet tyder på at det var fem-ti gjerningspersoner som gikk til angrep på offeret og ranet ham. Politiet fikk melding om ranet klokken 11.48 mandag.

– Gutten er litt forslått, blant annet i ansiktet, men anses ikke å være alvorlig skadet. Han ble fraranet en mobiltelefon, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet sier at gutten har gitt en veldig vag beskrivelse av gjerningspersonene, men at han har omtalt dem som mørkkledde med mulig maske eller skjerf som dekket ansiktene.

– Vi kontrollerer flere personer i området og innhenter vitneopplysninger, sier Lie.

Etter hvert viste det seg at noen av ungdommene hadde tatt T-banen til Mortensrud. Der pågrep politiet en 17 år gammel gutt, mistenkt for forholdet. Han ble kjørt inn til arresten ved 13.15-tiden.

– Vi leter fremdeles etter flere personer, sier Lie.

Både uniformerte og sivile politifolk var i aksjon på Mortensrud mandag ettermiddag.

Ranet finner sted etter en helg i hovedstaden med et tosifret antall tilfeller av blind vold. Mandag ettermiddag skal justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp) og Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) møtes for å diskutere ungdomsvold i Oslo.

https://www.aftenposten.no/norge/i/nane0x/tenaaring-slaatt-og-ranet-i-oslo
Redigert 21.10.2019 kl 14:18 Du må logge inn for å svare