Erna Solberg fortsetter krigen mot Syria

Slettet bruker
21.10.2019 kl 21:18 351

Statsminister Erna Solberg har ført krig mot Syria så lenge hun har sittet som statsminister, det vil si siden 2013. Nå har hun vært i Jordan for å fortsette denne krigen. Der vil hun bruke norske skattepenger for å prøve å hindre flyktningene å vende hjem.

«Statsminister Erna Solberg er opptatt av at nabolandene er i stand til å håndtere flyktningene der de er» (i dette tilfellet Jordan), skriver Aftenposten.

Erna Solberg har ført krig mot Syria så lenge hun har vært statsminister, altså siden 2013. Deler av denne krigføringen har skjedd med norske soldater fra baser i Jordan.

Nå har hun vært i Jordan for å pøse våre skattepenger inn i et prosjekt som er en forlengelse av krigføringen og den går ut på å betale syrere for å bli i Jordan i steden for å vende tilbake til Syria for å delta i gjenoppbyggingen og forsvaret av landet. «Norge er blant de landene som bidrar mest i forhold til folketallet», skryter Solberg.

Dette kommer på toppen av de sanksjonene som har drevet syrere på flukt siden 2011 og som Norge/Solberg også støtter.

Hvordan dekker Tor Arne Andreassen og Afshin Ismaeli fra Aftenposten dette? Som om det skulle være et humanistisk prosjekt, ved å avbilde Solberg med et barn i armene og ved å la henne prate uten et eneste kritisk spørsmål i retur.

«Det er særlig én ting hun (en syrisk mor i Jordan) frykter skal skje dersom familien vender tilbake. At hennes to eldste sønner, som er 17 og 20 år gamle, skal bli tvunget inn i hæren til Syrias president Bashar al-Assad». Som ikke alle land har verneplikt under krig, mange også når det er fred. Og tusener av syrere har allerede vendt hjem fra Jordan.

«Men Syria er knust etter år med nådeløs og ødeleggende krig og økonomien er elendig», sier Andreassen og Ismaeli. Ja, og den dårlige økonomien bidrar blant annet sanksjonene til. Men det tier sjølsagt Aftenposten om. Hvorfor ikke heller hjelpe Syria, Andreassen og Ismaeli? Det å oppheve sanksjonene er til og med gratis.

Krigen i Syria er sjølsagt ikke noen «borgerkrig». Også det er desinformasjon fra Aftenposten, et begrep som blant annet brukes for å kamuflere at Norge fører krig mot Syria og at Aftenposten støtter den.

https://steigan.no/2019/10/erna-solberg-fortsetter-krigen-mot-syria/
Slettet bruker
22.10.2019 kl 01:25 336

Den ubehagelige sannheten
Man kan forsøke å gjemme sannheten bak festtaler og tåkete utsagn, men sannheten er at i likhet med terrorgruppene er også de såkalte bistandsorganisasjonene blitt drevet ut av de “opprørskontrollerte” områdene. Område etter område har blitt befridd av den syriske hæren og Syrias allierte. Alle terroristene ble tilbudt amnesti og kunne komme tilbake til samfunnet. De som ikke tok imot tilbudet ble evakuert til Idlib. Bistandsorganisasjonene ble ikke igjen for å hjelpe utslitte sivile, de satte seg på bussen til Idlib sammen med «opprørerne», de som ville fortsette “opprøret” fra Idlib.
https://steigan.no/2019/07/hva-er-sannheten-om-norges-bistand-til-syria/
Slettet bruker
22.10.2019 kl 01:27 333

10 milliarder kroner
95% av den syriske befolkningen har under hele krigen bodd i regjerningskontrollerte områder. Selv mens store deler av Syria var kontrollert av terrorgrupper. Folk har flyktet fra «opprørskontrollerte» områder til regjerningskontrollerte områder for å finne beskyttelse fra terroren.

Det er jo ikke sånn at det er først nå etter over åtte år med krig at 95% av befolkingen trenger bistand? Mener den norske regjeringen og bistandsorganisasjonene det?
Slettet bruker
22.10.2019 kl 01:28 325

Hovedstaden Damaskus har normalt et innbyggertall på 2 millioner innbyggere. Nå bor det 8 millioner mennesker i Damaskus, 6 millioner internt fordrevne flyktet fra områder kontrollert av terrorgrupper. Syriske myndigheter har gjennom hele krigen hatt ansvaret for hele befolkningen og særlig alle millioner internt fordrevne som har søkt ly i områder kontrollert av den syriske hæren.

I alle områder den syriske hæren befrir vokser antallet flyktninger. Samtidig forsvinner bistanden. Det er et voldsomt press på myndighetene.

Hele forretningsmodellen var innrettet slik at befolkningen skulle flykte den andre vegen. Fra «Assad» til «frigjorte» områder. Der ventet bistanden på dem. Der ventet «menneskerettigheter» og norske skattepenger på dem. «Assad» skulle bort. Det var bestemt lenge før «menneskerettighetene» kom til Syria.

Men, for å være helt sikre på at flukten fra «Assad» skulle skje raskt ble det innført dødbringende sanksjoner mot «Assad». Norge og de andre landene som innførte disse visste at de ville ramme folket og ikke Assad. Folket skulle straffes, men de hadde en «utvei». Men, folket brukte ikke denne «utveien»

De risikerte heller livet. https://steigan.no/2019/07/hva-er-sannheten-om-norges-bistand-til-syria/
Slettet bruker
23.10.2019 kl 00:34 283

USA evakuerer IS-terrorister til Irak

Det syriske nyhetsbyrået Sana hevder at USA bruker de gjenværende styrkene sine i Syria til å evakuere hundrevis av Deash (IS)-terrorister til Irak. Byrået skriver:

Medier og lokale kilder sier at de amerikanske okkupasjonsstyrkene har fraktet dusinvis av Daesh-internerte fra al-Hol leiren, øst for byen Hasaka, parallelt med intensiv overflyvning av okkupantenes helikoptre over leiren.

De la til at dette kom mindre enn 24 timer etter å ha fraktet 230 utenlandske terrorister fra terrororganisasjonen fra al-Malkiya fengsel til al-Shadadi fengsel i Hasaka sørlige omgivelser.

Etter å ha dannet den såkalte “Internationale koalisjonen” i august 2014 under påskudd av å bekjempe terrororganisasjon Daesh, er det i dag Washington som bestemmer organisasjonens skjebne gjennom å bruke sine egne styrker til å evakuere Daesh-terrorister for å gjenbruke dem til å angripe andre stater for å iverksette sin politikk mot enhver stat der de måtte finne behov for det for fremme sine egne interesser, og å tilsløre bevis på at de står i en hemmelig allianse med denne terrororganisasjonen.

https://steigan.no/2019/10/usa-evakuerer-is-terrorister-til-irak/
Slettet bruker
23.10.2019 kl 00:36 281

Vestige medier melder om at Belgia og andre europeiske land er klare til å evakuere IS-terrorister og deres familier til sine land. Blant annet skriver The Guardian dette. Det haster for bakmennene til IS, siden den syriske hæren rykker raskt fram for å ta kontrollen over det nordøstlige Syria, og da vil terroristene i så fall bli fengslet og straffet der. Dette vil tydeligvis Vesten unngår. https://steigan.no/2018/11/om-hvordan-is-daesh-fikk-sine-vapen-fra-europa/
Slettet bruker
23.10.2019 kl 00:38 278

«De raske erobringene til ISIS ble støttet av våpen fra USA som enten var plyndret fra regjeringsstyrker i Irak eller fra militser i Syria som enten ble nedkjempet eller absorbert av ISIS. I desember (2017) publiserte den britiskbaserte Conflict Armament Research en rapport som anklaget USA og Saudi-Arabia for med vilje å bryte EUs regler gjennom å kjøpe «store mengder» våpen og ammunisjon fra EU og så i det stille omdirigere dem til ikkestatlige grupper i Syria uten å fortelle dette til eksportørene.» https://steigan.no/2018/11/om-hvordan-is-daesh-fikk-sine-vapen-fra-europa/
Slettet bruker
23.10.2019 kl 00:45 268

Situasjonen i Nordøst-Syria.
Etter at USA begynte å trekke styrkene sine ut av Nordøst-Syria er den militære og politiske situasjonen i området dramatisk forandret. Den syriske hæren hjulpet av russisk militærpoliti har rykket inn og tatt kontroll over en del av USAs ulovlige baser. Det kurdiske SDF har vist at de kunne eksistere i regionen bare fordi de var beskyttet av USA. Da den beskyttelsen ble borte ble de nødt til å søke beskyttelse av den syriske hæren. https://steigan.no/2019/10/situasjonen-i-nordost-syria/
Slettet bruker
23.10.2019 kl 00:48 263

Det meldes at USA imidlertid ikke vil forlate hele Syria, men beholde noen tropper «for å sikre oljefeltene». Oljefeltene tilhører Syria og denne fortsatte USA kontrollen er et forsøk på å bevare et kvelertak på Syria for å hindre gjennomoppbygging av landet – og for at USA skal bevare et fotfeste til seinere bruk.

Den illgjetne imperialisten og krigshisseren Bernard-Henri Lévy har kastet seg inn i kampen mot USAs tilbaketrekning fra Syria. https://steigan.no/2019/10/situasjonen-i-nordost-syria/

Jeg er (nesten) gammel nok til å huske hvordan Bernard-Henri Lévy arrangerte et opprop til støtte for hodekapperne i nicaraguanske Contras, så man kan si det er et tilbakevendende tema i karrieren hans.

En annen tråd er at han får rød løper i norsk presse hver gang han holder foredrag i Norge om hvorfor vi bør angripe nye land og folk av humanitære årsaker.
Slettet bruker
23.10.2019 kl 00:55 253

Bevisene er tydelige – IS er, og har alltid vært, noe USA har skapt. En oppsummering av hva OffGuardian har skrevet om saken gjennom årene.
Av Kit Knightly.

Det er hva IS gjør: de angriper en liste over fiender som på merkelig måte ligner NATOs liste over fiender....

https://steigan.no/2019/10/en-gjenoppblomstring-av-is-er-fake-news/

Konklusjon
Poenget her er at vi allerede vet hva IS er, hvordan de ble til, hva de er brukt til og hvem som finansierer dem. De er ikke en skremmende dødskult, de er en fortelling som brukes til å skremme oss hjemme – og en stedfortreder-hær av leiesoldater som brukes til å føre en ulovlig krig i utlandet.

De tjener vestlige interesser, med vestlige våpen, betalt med vestlige penger. Deres kontoer på sosiale medier tillates å eksistere, deres fryktporno-videoer spres åpenlyst og høylydt.

HVIS IS opplever en «gjenoppblomstring» nå, enten hjemme eller i utlandet, skyldes det at fortellingen tjener amerikanske interesser; og HVIS uskyldige skulle miste livet, vet vi hvem som har skylden.
Redigert 23.10.2019 kl 00:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.10.2019 kl 06:29 231

For en råtten verden vi lever i... jeg trodde vi hadde blitt så opplyste og siviliserte nå?