Med ulov skal landet øydast, og med drittsnakk er kursen satt..

Slettet bruker
MUMLE 22.10.2019 kl 13:47 586

Vi lever i fredstid, fra 9. mai, 1945. Vi lever etter lov, ikke «med ulov landet øydast».

Vårt høyeste moralske lederskap, Kongen selv, som skal være Konge for alle, og som er Grunnlovens høye beskytter, sier i intervju til Ralph Hewins i London i 1944; “Vi skal henge ham tre ganger, Sir”:

1. Dette er en forhåndsdom av mannen, og alle de andre som måtte dø og utstøtes med ham i landssvikoppgjøret. Ingen kan straffes uten ved lov og dom i Norge. Alle har rett til rettsak og uskyldig inntil det. Her startet dommene å bli utstedt i de lukkede fora. Herfra politiseres rettsvesenet.

http://www.riksavisen.no/?p=474

Redigert 22.10.2019 kl 13:47 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.10.2019 kl 00:31 560


Where Has All The Money Gone?

https://finansavisen.no/forum/thread/55814/view
Slettet bruker
23.10.2019 kl 01:31 548

Dei sju Midt-Austen-krigane dei siste to tiåra markerer ein ny kolonial æra, driven fram av eit mislykka imperium. Men kolonialisering er bannlyst i desse dagar, så det trengst ei ideologisk dekkhistorie, og med dagens låge nivå av analfabetisme i populasjonane blir dette dekket servert av omsluttande koloniale medium med ein godt løna NGO-sektor i ryggen.

Desse koloniale media er nødvendige for å resirkulere dei nye koloniale mytane, at vondsinna rovgriske invasjonar er ‘humanitære intervensjonar’, at terroristiske proxy-krigar er ‘borgarkrigar’ leidde av fredelege protesterande, og at dei uavhengige nasjonane som vart råka berre er illegitime ‘regime’ leidde av vonde ‘diktatorar’. https://www.derimot.no/de-store-mediene-i-dag-helt-avgjorende-for-usa-imperialismen/

Det er derfor vi ser dei seige, om neppe plausible, historiene om palestinsk motstand mot etnisk utreinsking som ‘terrorisme’, invasjonen og okkupasjonen av Afghanistan som ein krig for ‘kvinners rettar’ (takk skal de ha Georg W. Bush og Amnesty International), og dei gjentatte falskt flagg-stunta om kjemiske våpen i Syria (berre påskott for vidare intervensjon) som gjerningane til ein monster-president som (av ein eller annan uforklart grunn) ‘drep sitt eige folk’.
Redigert 23.10.2019 kl 01:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.10.2019 kl 01:34 542

Ulikt europearane har USA alltid sveipt sine imperialistiske prosjekt inn i eit språk om ‘fridom’. Det faktum at dette refrenget har halde seg gjennom regime av slaveri, erobring og kjøp av heile nasjonar, representerer litt av ei bragd, innan både overtyding og verbal gymnastikk.

Denne legendariske dobbelttalen kan ein sjå praktisert i dag, i krigane mot Palestina, Afghanistan, Irak, Libanon, Libya, Syria og Jemen. Dei krigane akkompagnerer forsøka på å isolere Russland, Kina og det vestlege Europa, som det paranoide amerikanske imperiet ser på som sine verkelege konkurrentar.

Washingtons grandiose strategi i Midt-Austen-krigane har dei same gamle imperialistiske måla. Først gjeld det å ekskludere potensielle mektige konkurrentar frå den ressursrike regionen, eller å i staden diktere vilkåra for engasjementet deira.
Slettet bruker
23.10.2019 kl 01:39 537

I samband med den russiske feiringa av Sovjet sin siger over Nazi-Tyskland for 71 år sidan talar Radio Sputnik-programmet Loud & Clear med historikar Peter Kuznick om Vesten sin vane med å tone ned SSSR (Sovjetunionen) si rolle i 2. verdskrig og USA si rolle i å sette i gang den kalde krigen som følgde.

«Amerikanarane og sovjetarane har ulike minne frå 2. verdskrig», fortel Kuznick, professor ved eit amerikansk universitet, til Brian Becker i Loud & Clear. «Amerikanarane ser det på den triumfatoriske måten. Den Gode Krigen, sigeren over fascismen. Men det amerikanske offeret var relativt minimalt samanlikna med det sovjetiske offeret.»

«Sovjetarane mista 27 millionar menneske i 2. verdskrig. Ingen slapp unna upåverka. Alle familiar mista folk og dei leid alle kolossalt krigen igjennom.»

Sigersdagen blir mykje meir omfattande feira i Russland enn i USA, særleg fordi SSSR spelte hovudrolla i nedkjempinga av nazistane, i motsetning til kva folk trur i Vesten.

«Ein av dei store mytane om 2. verdskrig er at USA vann krigen i Europa», seier Kuznick. «USA bidrog til den sovjetiske sigeren … men det var sovjetarane som gjorde det meste av kjempinga.» https://www.derimot.no/vestlig-historiefortelling-historieforfalskning/

Og ingen var mer med i krigen enn oss nordmenn, men det vet dere vell...
Slettet bruker
23.10.2019 kl 03:57 505

«Og ingen var mer med i krigen enn oss nordmenn, men det vet dere vell...»

Å ja, det vet vi. Vi vet også at det var AP som bygde opp landet igjen etter tyskernes ødeleggelser.

Men...så postet du et bilde av invasjonen i Oslo der tyskerne marsjerte inn, geleidet av ridende norsk politi i front, og fortauene var fulle av nysgjerrige nordmenn som kikket på invasjonen. Bildet minte mest om et 17. Mai bilde...

Og på programmet «Nazistenes byggverk» kunne de fortelle at tyskerne bygde opp enormt med infrastruktur i Norge på de fem årene «krigen» varte. Norge var problematisk å forsvare for tyskerne fordi det ikke fantes veier mellom byene, så veier måtte de bygge, og jernbane, og havner, og rundt 90 flyplasser ble det hevdet i dette programmet. På fem år!

I dag sitter jeg igjen med det samme inntrykk som deg av denne krigen. Det ble nok bygget mer land på de fem årene med «krig» enn det har blitt på de 74 årene etter krigen. Og da kan man lure på hva slags røverhistorier som læres bort i skolene, og hva den norske staten egentlig holder på med?

Alle de politiske valgkampene, og valgløftene, og regjeringene som har vært siden den gang. Hva har de egentlig å vise til? Ja de har fått til noe, det har de, men fremgangen stoppet vel egentlig opp på 1960-1970 tallet? Altså før min tid, for alle skolene, lensmannskontorene, postkontorene, rådhusene, sosialkontorene, skattekontorene, svømmebassengene, osv, osv, osv, som nedlegges av kostnadshensyn i disse dager, de var det jo penger til å bygge og drifte, før amerikanerne fant olje for oss, og den norske staten ble så rik?

Skattenivået har jo økt noe helt vanvittig og det samme har forskriftsbunken som detaljregulerer våre liv, men hva får vi egentlig igjen for dette, en offentlig sektor som eser ut og parasitterer på sine innbyggere, som saksbehandler og utreder i det uendelige, men gjør minst mulig praktisk og fornuftig. Det skjer jo ingen ting positivt lenger, det er jo kun babling og møtevirksomhet i det uendelige, ja bortsett fra nedleggelser av offentlige tjenestetilbud da, ja og skatteøkninger (gjerne maskert som det motsatte).

Denne statlige omfordelingspolitikken som visst nok skal løfte de fattige ut av fattigdommen ved å omfordele de flittiges arbeidsfortjeneste til de mindre flittige, men som i praksis er minst like mislykket som den statlige krigen mot narkotika, krigen mot terror, og alle de andre statlige krigene og reformene, og som i praksis har ført til en jevn økning i antall fattige, i takt med omfordelingspolitikken, og har ført til dagens rekordbeskatning og samtidige rekord i antall fattige. Er det bare svindel alt sammen, er det et statlig pyramidespill? Man må jo begynne å lure....disse pengene som blir omfordelt, er det med dem som med pengene som gis til humanitære organisasjoner, at 90% forsvinner i administrasjon, eller er tallene ennå verre når det gjelder statlig omfordelingspolitikk?

Handler det bare om den menneskelige natur og enkle mekanismer alt sammen, hadde de store liberalistiske filosofene rett, er den eneste virkelige krigen den som har pågått siden en eller annen idiot var så dum å finne opp staten, altså krigen mellom staten og folket?

Den krigen hører vi jo ellers aldri noe om i dag, selv om alle burde skjønne at staten ikke har noen penger annet enn de pengene den tar fra sine egne innbyggere. Det å bo i verdens rikeste land er sånn sett ikke noe å være spesielt stolt av, ei heller at vi har verdensrekord i offentlig ansatte, verdensrekord i antall trygdede, eller verdensrekord i sykefravær. Det er ikke et tegn på rikdom, det er et tegn på langt fremskreden parasittvirksomhet og et land i forfall.

«Staten er den store illusjonen der alle forsøker å leve på bekostning av hverandre» - sitat av en stor tenker som er død for +200 år siden. Sånne tanker er det ingen som tenker lenger, og de gamle bøkene med sånne tanker inni, de er gjemt så langt vekk som det er mulig å gjemme dem, for sånne tanker kan vi ikke tenke i dag. Vi har mer enn nok med å kravle om kapp på hverandre for å få mest mulig gratis lunsj på noen annens bekostning.

Begynner innlegget å bli langt nok nå, ja jeg tror nok det...
Slettet bruker
23.10.2019 kl 14:35 462

AMEN!

Og de største heltene våre, hvem var det? Jo det var alle de som stakk av................
Redigert 23.10.2019 kl 14:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.10.2019 kl 15:10 454

AUF Eskil Pedersen er oppkalt etter Eksil regjeringen i London. Jens Stoltenberg er oppkalt etter selve "Sannheten" av og om, denne motstandskampen som «åreknutehelten utøvde» her i klovneriket i Emigrantstaten fravær.»
Om Hillary Clinton hadde vært født i her i klovneriket (nå med egen sjaman, nb heldigvis var han kun svart, tenk om han hadde vært grønn?) kongeriket Norge ville hun omgående blitt tildelt Borgerdådsmedaljen ikke av Gud, men Landsmoder Gro, Fru Brunt Land eks bosatt Nice Frankrike (NB hofteoperasjon), slik de øvrige oppdiktede heltene, med «åreknutehelten» sjefen sjøl Jens Chr Hauge, som i til legg til sine åreknuter også hadde pådratt seg liggesår! Dette etter han sammen med gutta på skauen, alle kom ned derfra med liggesår.
Han løy og bløffet om sin egen innsats ved krigsutbruddet. Han Løy for Stortinget. «Helten» som vi er blitt fortalt bygde opp Milorg til en motstandsorganisasjon på 40 000 mann under krigen og som ble forsvarsminister etter krigen, lot seg selv dimitterer og erklært strids-udyktig på medisinsk grunnlag før denne krigen? http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Han-loy-og-bloffet-6585451.html
Slettet bruker
23.10.2019 kl 15:30 449

«Helten» som vi er blitt fortalt bygde opp Milorg til en motstandsorganisasjon på 40 000 mann under denne krigen?

NB Men Ingen av de 40 000 mann i Milorg var med i noe slag av militær betydning! Derimot kunne dette Milorg drepe likvidere over 100 talls av sine egne landmenn, uten lov eller dom (basert på løgn og rykter) her i sitt eget fedreland, uten at noen i ettertid har konfrontert dette Milorg om denne uhyrlige begåtte forbrytelsen? Vi som er så mye bedre enn dem vi kjempet imot. Kjempet de mot nazismen eller mot okkupasjonen? Norge ble da befridd av de allierte, og okkupert av dem helt frem til desember 1945. Men den okkupasjonen hadde ingen makthavere noe imot...
Slettet bruker
23.10.2019 kl 22:53 432

Ja vi selger dette landet
som det stiger frem;
skog og mark og siden vannet
som gir lys til tusen hjem.

Gamlehjem og barnehager.
Rygge til et våpenlager
slik det Jensemann behager
når et NATO trenger dem.

NATO trenger mere gass
til en krigens tumleplass.
Midt-Østen er ødelagt.
Pentagon har vist sin makt.

Nå vil Norden stå for tur.
Nye baser. Full mundur!
USAs marinehær
trener fritt ved baser her.

Stakkars lille Norge har
kampflybermen bombeklar.
Som en trofast kjøpt lakei
baner vi for krigens vei.

Fritt for motstand, høyt i nord,
brennes skal igjen din jord.
«Stars and Stripes» skal vaie fritt
over landet som var dit.

Berit Ås februar 2018.

Slettet bruker
24.10.2019 kl 06:59 417

Norge fant eventyrlige verdier i form av olje og gass som er solgt til eventyrlige summer, men hva har man fått til med det? Man forgjeldet hele folket og skapt en hovedstad jeg har sett omtalt som "en pestbyll" på nasjonens legeme. Men boligprisene stiger fortsatt og det så mye, at eget folk ikke har råd til å bo her lenger. Halvparten av befolkningen er erstattet med fremmed folk, enkelte bydeler er totalt fremmedgjort. Folkemord og etnisk rensing her i aldri mer 9. april demokratiet og kongedømme som ifølge sine Peer Gynt historikere var med i krigen. De siste 40 år er det da bedrevet 9 april daglig etter denne krigen? Selv turistene undres over det store innslag av fremmedartet i det norske bybildet.

Slettet bruker
24.10.2019 kl 10:49 398

innlegg av .777. I går kl 03:57 Var noe av det bedre jeg har lest her på Hegnar.

Odeven
24.10.2019 kl 20:50 375

Innlegget som du skryter av er historeieløst.
Hvem bygget nazistenes byggverk?
Jo, noen norske tvangsutskrevet, men for det meste krigsfanger fra diverse fangeleire. Veiene er brolagt med døde mennesker som slet seg ihjel, - både av matmangel, dårlige klær/forfrysninger og direkte kadaverdisiplin fra "herrefolket".
"Byggverkene" kostet ikke engang prisen på byggevarene, for disse var også for det meste rekvirert, uten noen form for betaling.
Ikke prøv å forherliggjøre dette.

O.
Redigert 24.10.2019 kl 22:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.10.2019 kl 22:39 360

Tull. Hva tror du de får i lønn som produserer klær og elektronikk, vi daglig håndtere? Og råvarene til batteriene i Teslane "elektrifiseringen"?
Slettet bruker
24.10.2019 kl 22:44 354

Det Refereres stadig til krigen og Tyskland. Lite forsto nordmenn (om de forsto noe i det hele tatt) under, før og etter. Foruten at når alt var over, da hadde jo ingen vært med mer i krigen, enn åreknutehelten som kom ned fra skauen med liggesår. Og den norske emigrantstaten som kom hjem på britiske skip fra sitt eksil. I de samme skip emigrantene ble hentet og flyktet i. dette er store ting blant nordmenn fortsatt. Krigen var erklært 2 september 1939 som ert 8 mnd. før den ankom kongeriket Norge 9. april 1940. Dette forsto ingen nordmann med staten sin. Men etter krigen, satt det norske folkestyret med kongeriket sitt, med hele fasiten? Ser man bilder fra mellomkrigstiden Norge og samtidig, på malerier fra tidlig” før” middelalder slik de levde i Europa 5-600 år forut. Da slår det en, hvordan nordmenn bodde og gikk kledd i sine fjøs, hytter og skur «før denne store krigen» de i etter tid som emigrant, og uvalgte var deltagende i? Hadde ikke krigen ankommet fedrelandet som en befrielse, og (kongeriket stukket av) da ville vi bodd slik fortsatt. Uten oljefunn hvordan hadde dette sett ut? Island ble et selverklært idiotvelde.

Det skal viss gå noe dokumentar om Finmark på slutten av krigen. Kirkenes var den byen som ble bombet mest i hele 3 år av russerne. Om det var så mye igjen å brenne ned, er ikke godt å si?
Slettet bruker
25.10.2019 kl 05:44 332

Ja....noen faktafeil kunne du ikke ta meg på så da ble det å ty til det følelsesmessige isteden, og da måtte det jo bli nazistene, selvsagt, at jeg forherliger nazistene og deres tvangsarbeid, underforstått at jeg er nazist antar jeg, fordi jeg er så frekk å stille spørsmål rundt galskapen som foregår i det som nå må sies å ha blitt et bakvendtland....altså i grunn en typisk kommentar fra en konform nisseluebærer uten antydning til hverken ambisjoner, fantasi, gjennomføringsevne, eller evne til å tenke selvstendige tanker. En som trampeklapper euforisk av det middelmådige, så fort noen andre har satt igang applausen først...og en som aldri vil forstå noe av det jeg skriver uansett, men det er nå så...til opplysning er jeg det motsatte av en nazist, jeg er ikke engang sosialist. Hvis du føler at innledningen her er litt i hardeste laget, så er det altså derfor. Jeg liker ikke å bli kalt nazist av sånne som deg. Det er nemlig sånne som deg som lydig utførte ordre fra høyere tysk hold under krigen, ikke sånne som meg.

Bortsett fra det har du naturligvis helt rett i at tyskerne brukte tvangsarbeid, og det er selvsagt en uting, men poenget var altså at de viste oss i praksis hva som er mulig å få til på kort tid, hvis man ønsker å få til noe.

I den forbindelse kan det kanskje være på sin plass å minne om at serien «Nazistenes byggverk» består av mange episoder, det var altså mange land rundt i verden som ble bygget av tyskerne på disse fem årene med krig, og husk da at de kriget for fullt samtidig som de bygde, og det forteller jo i grunn ennå mer om hva som kunne vært mulig hvis 100% fokus ble rettet mot å bygge, fremfor å krige.

Ved å studere hva tyskerne klarte å bygge i mange land samtidig under fem år med krig, kan man jo relativt enkelt forestille seg hva som kunne vært mulig i fredstid. Med riktig utstyr og 100% fokus på å bygge ett enkelt land, kunne man lett ha bygget minst dobbelt så mye som tyskerne gjorde, helt uten å bruke tvangsarbeid.

Tilbake til hva som (ikke) har skjedd i stadig større grad etter krigen, så må det altså ha skortet på vilje, evne, eller begge deler. Jeg tipper det siste, at det hverken har vært noen vilje eller evne tilstede, for det må jo være noe helt unikt historisk sett, det å klare å få til så utrolig lite, med så utrolig mye, over så lang tid.

Jeg minner i den forbindelse om alle de alvorstyngede fjesene som opp gjennom årene har dukket opp i TV ruta med den samme frasen om hvorfor det ikke kan gjøres noe fornuftig i Norge, nemlig inflasjonen. Vi kan ikke bygge noe i Norge for da blir det nemlig så høy inflasjon.

Vi kan jage ut hele næringslivet med krav, skatt, og byråkrati, vi kan sysselsette halve befolkningen med å drive dank i det offentlige, og den andre halvparten kan gå på trygd. Vi kan gi bort milliarder i øst og i vest, til luftslott og fantasiprosjekter, det ene mer idiotisk enn det andre, men her i Norge kan vi ikke bygge noe, for da får vi høy inflasjon.

Denne advarselen har våre såkalte folkevalgte gjentatt i flere tiår, og det kan kanskje være lurt å minne om nå som alle offentlige tjenestetilbud effektiviseres og sentraliseres (les: fjernes), og byråkratene flokker seg i sammen i sentralt beliggende høyhus, bak låste dører, med telefontid to dager i uka fra kl 10:00-12:00, og de lokalt beliggende byggene forlates, slik at forfallet akselererer, og byggene snart kommer ned på gjennomsnittsnivå med resten av den offentlige infrastrukturen, som det vil koste hele oljefondet, og vel så det, å hente inn vedlikeholdsetterslepet på og tilpasse til den nye størrelsen på befolkningen, som det var så uhyre viktig å få økt, at selv import av navere som ikke kan skrive navnet sitt betegnes som berikende for nasjonen.

For hvor effektiv har denne motvilligheten mot alt det logiske og fornuftige egentlig vært, hvis inflasjonen var så viktig å ta hensyn til? Ja det kan vi jaggu lure på nå som den norske krona har kollapset, og den norske befolkning har tapt halvparten av sin internasjonale kjøpekraft i løpet av de siste årene.

Her må man aktivt ty til dobbelttenkning for nå er den svake krona plutselig et gode for eksportbedriftene, selv om den største eksporten fra landet nok har bestått av bedriftene selv, og ikke varene deres. Nå har vi jo også hatt en blåblå regjering i 6 år som gikk til valg på private arbeidsplasser og norsk eierskap, altså det eneste som skaper verdier, produktive arbeidsplasser, og inntekter i budsjettet. Merkelig nok går llikevel 1 av 3 bedrifter med underskudd, og detaljnæringen ser heller ikke ut til å blomstre av at Erna har overtatt stafettpinnen og privatjeten, eller at det nå er hennes tur til å reise jorden rundt for å dele ut det norske folkets penger, for avisene skriver om at den ene butikkjeden etter den andre leverer inn konkursbegjæringen. Det eneste som blomstrer er vel parasittvirksomheten, men det vil jo bare bli mindre å omfordele jo flere som takker for seg på yte-siden, og tar plass på nyte-siden av omfordelingsbordet. Skal det bli noe å omfordele så må det jo først skapes noe,

Varsellampene bør begynne å blinke, for hyperinflasjon begynner alltid i det små, og har (sammen med en dollarbasert undergrunnsøkonomi) alltid vært utfallet når land drives etter sosialistiske prinsipper.

Men nå begynner vel innlegget å bli langt nok, så jeg runder av der...
Slettet bruker
25.10.2019 kl 10:04 312

Et ypperlig innlegg, det eneste så skjemmer "sosialistiske prinsipper" . Denne salgs og privatiseringsiveren er den kapitalistisk fundert? Se til USA kapitalistens høyborg, der tok de jo folkets sparepenger og pensjoner for å redde Wall Street. 30-40 stater ser ut som nord Korea, om ikke Mugabes Zimbabwe. Ismene er noe vås!
Redigert 25.10.2019 kl 10:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.10.2019 kl 10:13 307

Sarver ned sin egen verdensdel og forslummer det meste der. 20 talls broer faller ned pr mnd samtidig som de bomber andre land, hva er det for en forstand?
Stopp vårt lands agitasjon for endeløse kriger. Av Oliver Stone og Dan Kovalik.
Tidligere president Jimmy Carter kom nylig med følgende innsiktsfulle og kritiske uttalelse:
«USA er den mest krigerske nasjon i verdenshistorien». Kina bygger høyhastighetstog for sine innbyggere, mens USA bruker alle sine ressurser på masseødeleggelse. Hvor er høyhastighetstogene i USA, undret Carter, med rette.
https://steigan.no/2019/07/stopp-vart-lands-agitasjon-for-endelose-kriger/