NANO................................................ FAKE - NOPENordic Nanovector has a first-class pipeline, protected by the strongest form of IP protection . No one can stop this trend, but damage the share price is something else entirely..................

Fake. Nope it happends, from Internet Mr Bravo !

A less publicized and more sinister version of short selling can take place on Wall Street. It's called 'short and distort' (S&D). It is important for investors to be aware of the dangers of S&D and to know how to protect themselves.

S&D traders manipulate stock prices by taking short positions and then using smear campaigns to drive down the price of the targeted stock.

Short & distort A similar tactic to ‘painting the tape’, short & distort (S&D) is a type of illegal short selling when a trader will short a stock and then deliberately attempt to smear the target company in the hopes that other investors will sell their shares en masse, allowing the trader to make a profit on the short position.

Delaying new drug for as little as six months can be worth billion dollars in sales for a blockbuster drug.

https://www.businesswire.com/news/home/20180305005450/en/RenovaCare-Takes-Action-Protect-Shareholder-Interests

"...You got me" - Walter White

https://www.youtube.com/watch?v=z2nkG2fL-u8
Redigert 22.10.2019 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
Araber
23.10.2019 kl 19:25 6421

NanoVekter. Du skriver mye piss om bla.ledelsen. Kan du finne frem noen linker som underbygger disse påstandene ?


NanoVekter skrev bla.
21.10.2019 kl 13:01
Spot on! 5,- kroner til jul.

Når det blir jul så er kålhuene skrumpet inn til noe som det lukter dritt av, sa naboen.

Link - Substans skader ikke

https://www.lexology.com/library/detail.aspx?g=22508288-a5b0-4018-8640-833c57983da3
Redigert 23.10.2019 kl 19:43 Du må logge inn for å svare

Bravos uttalelse i august :
– I andre halvår i 2020 må vi se hvilke finansieringsmuligheter vi har, sier Bravo, på spørsmål om konsekvensene av forsinkelsen.

Bravo har desperat forsøkt å hausse kursen i høst uten å lykkes. Han sier at de ikke trenger finansiering før neste år. Han deler resultater fra ARCHER-1 studien. Han gir ut no-news nyheter som den globale avtalen de signerte / videreførte. Han gjør alt han kan men han lykkes ikke. Bravo har Betalutin med seg og allikevel så makter han ikke å få frem verdiene her. 100% CR, dog på 3 pasienter, og markedet kunne ikke brydd seg mindre. Bravo ville nok ha en høyere kurs og mindre utvanning. FAIL

https://e24.no/boers-og-finans/i/GGnOvm/forsinkelse-tynger-nordic-nanovector-paa-oslo-boers

Marco Renoldi som visstnok skulle ha ringt til en haug av leger i USA i 2017 for å fremme Betalutin. Alle legene var henrykte over egenskapene men når det kommer til stykke så sliter de med å nå antall pasienter. 84 klinikker er åpne og mange har vært åpne en stund. Allikevel er det innrullert hva, underkant av 40 pasienter. Det betyr at halvparten av klinikkene er ineffektive.

Marco skulle kartlegge markedet og mente at legene var begeistret. Når det kommer til stykket så er de ikke så veldig begeistret allikevel.

Tror du at Bayer eller Novartis kan skryte av sin medisin på samme måte som Renoldi kan? Renoldi har BETALUTIN ffs og kan ikke en gang få frem verdiene han heller. Betalutin selger seg nærmest av seg selv og han klarer å sløse det bort. FAIL

Salgs pitchen til Marco Renoldi :
https://www.nordicnanovector.com/sites/default/files/presentations/capital-days/5%20Marco%20Renoldi%20.pdf

NanoVekter skrev Innlegget er slettet
Tone Kvåle. Her er hva hun sa i 2018 :

https://e24.no/boers-og-finans/i/VRnM66/nordic-nanovector-fikk-groent-lys-for-kreftstudie-i-norge-veldig-fornoeyd

Tross utsettelsen skal selskapet ha penger nok frem til resultatene er klare, ifølge Kvåle. Utviklingen av legemidler koster, i første kvartal endte driftskostnadene på 82 millioner kroner, og kontantbeholdningen ble redusert til 641,5 millioner kroner.

Etter denne uttalselsen så har nano hentet penger ikke bare en men to ganger. Det betyr at hun i fjor trodde at pengene skulle vare mye mye lenger. Enten så løy hun i dette intervjuet eller så er hun en særdeles svak finansdirektør. Nano skal tross alt hente penger neste år også og at hun bommet på tre emisjoner sier sitt. FAIL
Redigert 23.10.2019 kl 21:05 Du må logge inn for å svare
focuss
23.10.2019 kl 21:13 6198

Skal bli interessant å se hvordan historien om Nano ender. Utfallsrommet er stort. Jeg tror en av de viktige tingene jeg vil sitte igjen med er historien om aksjonærer som var veldig sterke i troen og som hatet folk som stilte relevante spørsmål. Så det ligger litt læring i hvordan mange forelsker seg og blir forledet av noen som har bittelitt kunnskap om noe som ikke er særlig relevant for suksess med investeringer. Så langt har det ført til mye smerte. Som sagt hvordan det ender blir spennende.
Og ikke minst. Hvordan Algeta historien kan brukes og missbrukes. Ingen tvil om at mange har hatt og har ståltro grunnet Algeta historien. Er det relevant? Ja jeg synes jo det. Ville jeg sittet tungt i Nano nå? Nei, jeg tror det er for tidlig, men her er jo andres vurdering like god som mine. Poenget er at ingen vet. Det som irriterer meg er at ledelsen hele tiden gjør det mulig med at det foreligger ulik informasjon i markedet. Det er ødeleggende og det er amatørmessig. Noe som gjør at den jevne investor er dømt til å tape.

Ledelsen er svake i absolutt alle ledd. De får ikke frem verdiene og ikke minst egenskapene av Betalutin. Det virker som at de ikke er frempå utviklingen. De sitter liksom og venter på at ting skal skje og skjer det ikke så får det ingen konsekvenser. De har ikke kontroll på sitt eget selskap. En finansdirektør som ikke enser å se det økonomiske bildet et år frem i tid. Det skal mye gjøres å bomme på øremerkede midler.

Dersom denne ledelsen er i verdensklasse så hadde ikke aksjekursen sett ut slik det gjør i dag. Da hadde Nordic Nanovector sett mye annerledes ut.

enig mange nanoitter som sitter fast i klisteret pga historien om algeta hehe. selv ledelsen i nano liker å sammenligne seg selv med algeta jeg husker costa :P

møkkaledelsen burde få fyken asap og fratatt sine opsjoner.

ingen seriøse investorer vil investere i et selskap hvor ledelsen oppfører seg som rene parasitter!
Hva tenker dere om at Bravo nylig kjøpte aksjer for ikke mindre enn 1 mill kroner ?!
Han spesielt, som er en innsider bruker vel ikke 1 mill på noe han ikke har troa på ?
focuss
23.10.2019 kl 21:54 6055

MaxMekker
Innsidekjøp er aldri feil. Bravo føler vel et ansvar for elendigheten, men resten av ledelsen ga f....

Får ikke til å stemme at noen som Bravo "føler et ansvar med 1 mill " !!
Her blir det gøy å være aksjonær fremover..

God kveld..

Aksjekursen er vel først og fremst et produkt av hvor markedets fokus ligger. Fokuserer markedet på en dødsspiral av stadig mer utvannende emisjoner så faller aksjen (ikke bare fordi mange ønsker å kvitte seg med aksjen, men fordi de som ønsker seg inn i aksjen har sterke forventninger om å kunne få sjansen til det på lavere kurs senere). Men skulle fokus i stedet bli rettet mot potensialet som ligger i selskapet så vil det avstedkomme kurser vi ikke har sett på lenge. Høyere kurser vil svekke skrekken for/forventningen til billigere emisjoner, og man kan istedet få et kappløp om å komme seg på plass i aksjen. Oppfatningen av aksjen styrer kursen, og motsatt så kan den som styrer kursen kontrollere oppfatningen av aksjen. Sannsynligvis trengs det er par nyhetsmessige godbiter før vi kan forvente at trenden snur for alvor. I mellomtiden er nok det beste som kan skje at kursen nå stabiliserer seg og etter hvert klatrer oppover på tyvetallet. Uansett viktig at 20 kr blir befestet som en skanse som står seg mot alle angrep.

Araber.

Ledelsen ville kjøre en rep-emisjon.

Stor-Gjedda lå helt stille innimellom sivet.

Tror nok Bravo satte kaffen i halsen da han fikk øye på stor-gjedda!

For han kansellerte hele rep-emisjonen sporens streks!

Tilfeldig......... NEPPE!

https://pikewallis.hooked.no/wp-content/uploads/2013/01/gedde1392119cmblog.jpg
Redigert 28.10.2019 kl 21:12 Du må logge inn for å svare

Nano og SATS .. begge satser på folkehelse..

Sats har fått en heller laber mottagelse på Oslo Børs.

Etter en introduksjonspris på 23,50 kroner, helt i nedre del av den forhåndsindikerte prisingen, falt aksjen til 21,71 kroner på noteringsdagen. Siden har aksjen hentet seg noe inn siden, og sluttet til 22,40 kroner mandag. Det prises selskapet til 3,8 milliarder kroner.

Ser ut til at nano fortsetter den "gode" trenden, straks under 20

Stor-gjedda knasker i seg smågodt.......

Bravo trenger sterkere kaffe.....

Er det tilfeldig Araber?? .........................................NEI
Araber
01.11.2019 kl 21:21 4439

Hvem har hatt oppdraget med å senke aksjekursen de siste årene................

Fra internett

The U.S. House Energy & Commerce Subcommittee on Consumer Protection & Commerce held a hearing on “Exposing How Pharmaceutical Companies Game The System” on Thursday. During the hearing, lawmakers called out Big Pharma for a number of anti-competitive tactics – from product-hopping to patent thicketing – brand name drug manufacturers employ to block generic drugs from entering the market. By blocking competition, Big Pharma is able to maintain near monopolistic control over drugs in their portfolio, allowing them to raise and keep prices high at the expense of American patients and taxpayers. Lawmakers from both sides of the aisle reiterated the need for bipartisan measures to hold Big Pharma accountable and deliver lower prescription drug prices for American patients.
grader
01.11.2019 kl 22:51 4325

Enig Araber! siden emissionen til 116 kr. er der blevet manipoleret med kursen. Tydeligt at nogen vil have kursen ned.

Bravo skulle hente kaffe fra kaffeautomaten ute i gangen.......

Men det var tomt for fløte......

Han måtte melde handelstopp for å stanse stor-gjedda som lurer i sivet....

Dette er ingen tilfeldighet!!

Tilbake på kontoret. Åpne powerpoint. Tittel. DLBCL. Åpne paint. Lage logo.

BRAVO. WHEN ARE YOU GOING TO SHOW US THE PRESENTATION???
Araber
01.11.2019 kl 23:00 4301

Åkra sjømat hadde fult utvalg idag. Hummer , krabbe, rekekonger, røkemakrell osv........Ingen gjedder dukket opp denne uken heller.

Hmmmmmmmmm fra Internett.

Art Doyle, no doubt a truncation of Arthur Conan Doyle, the British author behind the fictional detective Sherlock Holmes, issued a short thesis around several biotech companies on a third-party blogging website. It was an effort to undermine investor confidence in those companies and profit from an ensuing drop in their stock prices.

But then he investigated the management...

Case closed.
Araber
01.11.2019 kl 23:14 4261

Kan du finne ut hvordan det går med Archerstudien, uten å skrive spiss om ledelsen som har mye mer i skallen en de fleste her hos Trygve.

Arne har godkjent / laget ny manual for denne studien, og denne har jeg lest........DET HAR INGER HER HOS TRYGVE.

Radioaktivt avfall er noe dritt..............

Antistoffene har lang utskillelsestid, men kontakt med utskillelsesprodukter fra pasient er ikke skadelig på linje med
tradisjonelle cytotoksiske legemidler. Ingen forholdsregler.
Urin/avføring etter behandling med Betalutin må behandles som radioaktivt avfall.

Det har jeg ikke fått med meg før.

Så hver pasient må urinere og avgi sin avføring til et atomavfallsdeponi ?

Kan det være litt derfor de sliter med å få tak i pasienter ?

Araber
02.11.2019 kl 10:46 3944

Pluss så på med at alle sitene bla. må ha besøk av NN og Icon og myndighetene før studien settes i gang. Ledelsen har gjort en fenomonal jobb med alle studiene. Noen utfordringer blir det alltid, logistikk er et moment

Elena prater om Nordic Nanovecter på denne vidioen

https://www.icex.es/icex/es/Navegacion-zona-contacto/revista-el-exportador/empresas/REP2019834289.html

Dessuten er det ikke Kolstad som har skrevet dette. Han har bare godkjent det.


Rituksimab iv:
 Infusjonshastighet infusjon nr. 1:
o Første time: 50 mg/time (25 ml/t). Hvis pasienten har høyt antall tumorceller i perifert blod, måinfusjonen starte på 25 mg/t (12,5 ml/t)
o Øk med 50 mg/t (25 ml/t) hvert 30. minutt til maks hastighet 400 mg/t (200 ml/t)
o Ved bivirkninger i form av BT-fall, frostanfall, feber, dyspné: Stopp infusjonen, tilkall lege
o Når symptomene går over, kan infusjonen gjenopptas med 50 % hastighet som trappes opp etter sammeretningslinjer forutsatt ingen ny reaksjon
 Ved første infusjon skal pasienten overvåkes første time og tilses hyppig under hele infusjonen
 Ved første infusjon måles BT og puls før start og hvert 15. minutt den første timen, deretter hver time og ved avsluttet infusjon

Lilotomab:
 Bruk filter med porestørrelse 0,2µm
 Infusjonstid: 1 time, men kan infunderes langsommere ved eventuelle reaksjoner
 Ta puls, BT og temperatur hvert 15. minutt under infusjonen og 30 og 60 min. etter avsluttet infusjon
 Ved eventuelle infusjonsrelaterte reaksjoner (BT-fall, frysninger, feber, dyspnoe) stoppes infusjonen, men kan gjenopptas med 50 % hastighet når symptomene gå over.
 Betalutin er radioaktivt og må håndteres forskriftsmessig
Redigert 03.11.2019 kl 08:53 Du må logge inn for å svare
Araber
03.11.2019 kl 12:46 3276

Forsøksdyr: Therapy studies using a combination of Betalutin and enzyme specific inhibitors in subcutanoeous xenografted mice
Godkjenningsdato 14.10.2019
This study will examine the therapeutic potential of enzyme specific inhibitors in combination with dBetalutin® for a program under development at Nordic Nanovector. The combination of enzyme specific inhibitors with Betalutin® have not been tested previously invivo, and it is critical to their development that we understand their behavior inside a living animal bearing the human xenograft representative of the cancer they are designed to treat. By demonstrating that the combination of an enzyme specific inhibitor with Betalutin® has the ability to delay tumor growth compared with the proper controls, we can make a scientifically informed decision whether or not to move the combination treatment forward into human clinical trials for Lymphoma. We hypothesize that the combination of selected enzyme specific inhibitors with Betalutin® will either delay growth compared to the controls or shrink tumor size after treatment.

This study requires 660 mice total. The animal's health will be closely monitored. No weight loss or severe discomfort is expected in this animal model, however, any such observations will be recorded in the attached Health score sheet. Animals will be euthanized should they reach any of the defined
humane end points.

All procedures perfromed under this application are in adherence to OUS procedures

Man kan bare spekulere i hvor Nano hadde vært med en helt annen type ledelse. Med Betalutins egenskaper kunne de begynne å ta store andeler av et NHL markedet og i løpet av få år kanskje også dominere hele markedet inkludert en rekke undergrupper.

The value of the NHL market is expected to reach $9.2 billion by 2020.

I kroner ser det slik ut : 87 866 440 000,-

Betalutin har profilen som kreves for å ta store deler av dette markedet. Men ikke med denne ledelsen dessverre.

Må si at jeg er "imponert" over hvordan ledelsen i nano i perioden 2016 til dd har klart å rasere verdien /kursen i nano.
Hver gang disse tullebukkene entrer podiet faller kursen, Bravo er ikke noe unntak fra sin forgjenger.
Bare det å si at 2019 blir et lite sexy år for nano viser jo at mannen skjønner mindre en lite om hvordan en skal kommunisere til markedet i et børsnotert selskap.
Hva blir det neste fra denne udugelige ledelsen i nano?


DLBCL neste uke tenker jeg. Og med like gode resultater som ARCHER-1 så skal nok kursen ned dramatisk.
Araber
10.11.2019 kl 18:49 2260

Fra internett SeattleGenetics Impressive response rates across tumor types with 'Trojan horse' drug Nordic Nanovector ...
Redigert 10.11.2019 kl 18:59 Du må logge inn for å svare
Sydney
10.11.2019 kl 19:09 2228

Dette har jo ikke noe med betalutin å gjøre??
Araber
10.11.2019 kl 19:18 2210

Lest denne.......The promising Trojan Horse in the era of precision oncology

Published Online: 31 Oct 2019
Sydney
10.11.2019 kl 19:34 2176

Leste den. Men skjønner ikke hva den har med Nano å gjøre. De bruker fett enzymer til å gå igjennom celleveggen.
Araber
10.11.2019 kl 20:21 2071

We hypothesize that the combination of selected enzyme specific inhibitors with Betalutin® will either delay growth compared to the controls or shrink tumor size after treatment.

Sydney
10.11.2019 kl 20:39 2047

Kan du legge ut en link?
Sydney
12.11.2019 kl 11:58 1574

mener du at betalutin har blitt utlisensiert til ett annet legemiddel? bør begrunnes med noe håndfast frontmasta.
Sydney
13.11.2019 kl 17:31 1304

Hallo araber. Har du google noe som du kan legge ut i håp om at det finnes noe info? Eller er det bare oppspinn??

Hva tror du selv siden vedkommende ikke svarer?