***ZVERIGE*** SVERIGEDEMOKRATERNA RULER MED NY REKORD - IGJEN

Slettet bruker
23.10.2019 kl 17:47 345


Hei folkens:))

Og...som kjent går det den veien høna sparker i Zverige - det settes nye rekorder i bilbranner, eksplosjoner, voldtekter, henrettelser++++ hver måned - nå har selv de servile Svenskene fått nok og skjønner at opprydningen må starte så fort som mulig selv om stumpene blir vanskelig å berge - varslerne i Sverigedemokraterna bykser frem til 23% i Aftonbladets siste måling i dag - Løfven har fortsatt sveisebrillene på og tuter videre uten substans - men som man reder ligger man, som kjent...ZnageZz.....


https://finansavisen.no/forum/thread/14820/view

-----------------------------------------------------------------------------------

Sverigedemokraterna går kraftigt fram i DN/Ipsos oktobermätning och får 23 procent av rösterna.
Det är en uppgång med fyra procentenheter sedan förra månadens mätning. Därmed når partiet en toppnotering i DN/Ipsos mätserie, där SD funnits med sedan 2006, skriver DN.
SD vinner väljare från både M och S. De båda partierna går bakåt i mätningen.
S får 24 procent jämfört med 26 procent i septembermätningen.
M får 16 procent jämfört med 19 procent i septembermätningen.
Väljarströmmen från S och M till SD syns framförallt utanför de tre storstäderna och bland väljare med lägre utbildningsnivå. uppger Ipsos opinionsanalytiker Nicklas Källebring för DN.
De övriga partierna väljarstöd har bara förändrats marginellt jämfört med i september.
DN/Ipsos mätning gjordes 8-21 oktober och omfattar intervjuer med 1569 röstberättigade väljare.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/b5dpLB/ny-toppnotering-for-sd

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Betonghue
23.10.2019 kl 17:59 341

Zverige, som du sier, er en "lost case" ! De vil aldri klare å demme opp for Islam, som befolker medel-Svensson ihjel - langsomt men sikkert!
Det som er langt verre er at akkurat det samme skjer i Fedrelandet - og ynk- og gummiryggene holder fram med festtaler om "integrering" og bullshit du ikke kunne tenke deg kunne komme ut av feite struper !
Fy og atter faen for en fremtid vi skal tilby våre barn og barnebarn !
FORBY Islam !
satansveivesen
23.10.2019 kl 18:28 324

Helt riktig,stakkars barn og barnebarn,kommer til å bli et helvete. Landet er ødelagt av sosialistene og "snillismepartiet" Krf.
Slettet bruker
23.10.2019 kl 19:54 302

Hei folkens:))

Og...platearbeideren og sveiseren statsminister Løfven har fortsatt sveisebrillene på, men han medgir dog at araber og klankulturen påvirker Svenskenes hverdag og meninger - men folk flest husker razzifiseringen og nazzifiseringen som har blitt varslerne i SD til del over lang tid - advarslene har vist seg spot on og utspiller seg live as we speak - nå er døren stengt for varslerne, men åpen for jihadister - dette vet folk flest å si fra om i meningsmålinger og valg - men det kan jo være for sent å snyte seg når nesen er borte...ZnageZz....

Att SD växer kraftigt just nu tror Löfven kan förklaras bland annat av otryggheten och gängbrottsligheten som är i fokus för väljarna.
Det är ett rejält problem. Men vi har satt in mer resurser till polisen, skärpt straffen för 30 brott och enligt polisen i Malmö så har det gett effekt, de har fått ner skjutningarna även om det inte är klart, säger han.
– Vi fortsätter det arbetet nu och då kommer resultaten att märkas.
Stefan Löfven vill inte kännas vid någon oro för att SD växer kraftigt i opinionen just nu.
I stället säger han:
– Jag är besjälad av att leverera det vi sagt i Januariavtalet för det är den vägen vi visar att det går att skapa långsiktighet och stabilitet i ett svårt parlamentariskt läge och framför allt att leverera för människors vardag. Det är det som är mitt fokus, jag kan inte fokusera på något annat parti
https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/VbLEeJ/lofven-vem-haller-i-taktpinnen-kristersson

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
23.10.2019 kl 20:46 286

Fikk denne i fanget på Youtube etter å ha sett skrytevideoer om Noreg.

Jellybean Gen, svensk jente, snakker om Sverige i dag, sett nesten 700.000 ganger siden 16 oktober. Hva/Hvem er dette ??

https://www.youtube.com/watch?v=oZCCXZz5Esw&t=203s