Er riksrett-saken mot Trump tegn på et land i oppløsning?Eller er MANGLENDE krav om riksrett-sak mot Stoltenberg ( og resten av kostebinderiet), et tegn på et Norge i oppløsning?

Som i dysfunksjonelle stater går den politiske kampen over til å bli en kamp om diskusjoner om valgresultatets riktighet, og å fjerne den som blir utropt til vinner med juridiske knep. Foreløpig ikke med militære midler. Dette innlegget blei skrivi 20. februar i år, og etter det har Trumps politiske motstanderne måttet gi opp Russlandsporet, Russia-gate, og kommet opp med et nytt: Ukraina-sporet. Trumps handlinger er muligens kritikkverdige. Men riksrettssak blir det bare for å fortsette politisk kamp i valg med andre midler, i håp om å vinne der når Trumps motstanderne har gitt opp tradisjonell demokratisk politisk virksomhet og gått over til de dysfunksjonelle statenes virkemidler. Her er innlegget i reprise: https://www.derimot.no/politikus-er-riksrett-saken-mot-trump-tegn-pa-et-land-i-opplosning/

Du vet det Dirken, at jeg glemte fullstendig at Hillary er kriminell. Det kan godt hende jeg tok feil. Men noe clue i den retning kommer i hvert fall ikke Hillary med, jeg har aldri sett henne si noe morsomt, og det er ganske ufint av henne å ikke gi noe clue om at dokumentet teknisk sett er en forfalskning.

Du kommer også selv med uetterrettelige opplysninger - "det kommer fra et humorprogam" - javel, fra CNN da kanskje? Crooked News Network!

Men jeg håper jeg tok feil for brevet var 'far out' i forhold til noe Trump har skrevet. Så får dere latterliggjøre meg litt til. Egentlig er det Hillary som gjorde noe lovstridig her, men det bryr jo ikke hun seg noe om, og morsomt er slikt noe ikke. Tør minne om at det ennå ikke er gått 70 år siden JFK døde og at han fremdeles har en datter i live. Og du kan ikke en gang redegjøre for humorprogrammet.

Det var artig å få anledning til å fremlegge den egentlige årsaken til at Dems [DS] skriker så høyt om USAs tilbaketrekking fra Syria (hva trodde dere Pelosi besøkte Midtøsten for om hennes brudd på Logan Act ikke handlet om Damage Control?). At dere overser det dere ikke likte kom frem og heller ler av meg får jeg heller bjuda dere idioter på - he he!
dirken
24.10.2019 kl 17:50 132

Herre Gud. Det finnes sider som lar deg søke på internettet. De er ganske kjekke. Siden du åpenbart sliter, kan jeg røpe så mye som at det var en herre som heter Jimmy Kimmel som hadde dette ÅPENBARE tulle-brevet som del av en monolog tidligere denne uken. Hvis du vil se sketsjen hans, kan du øve deg på for eksempel denne ‘søkemaskinen’: www.google.com Du finner den sikkert til slutt.

Nordmannen er kjent for å være mest krigeres under fred. Hvem trenger å frykte fiender med slike venner? https://steigan.no/2017/12/nar-sprekker-flykjopsaken-blir-noen-holdt-ansvarlige/
Russland truer ikke Norge, men Norge truer Russland som USAs forlengete arm i nord. Det er ikke Russland som har baser rundt USA, men motsatt, USA som har baser rundt Russland. https://www.derimot.no/f-35-skandalen-vokser-nar-sprekker-flykjopsaken-blir-noen-holdt-ansvarlige/
Folk i Sør Korea er redde for Nord Korea? De er redde for at USA skal napalm atom flat bombe de alle, det er hva de frykter. Krenkelse? Det kommer an på hvor høyt opp raketten er. Klovneriket Norge bombet det norske demokratiet i hodet på de libyske folk. Og det fra 40 000 fot høyde. APe landet Forsvarsminister Grete Faremo ble deretter noe stort i FN etter denne bragden. NB Hva hadde Kim i Nord Korea blitt? https://no.wikipedia.org/wiki/Grete_Faremo
Før Sadam ble en tyrann, var han USA håndplukket mann. Det var Bin Laden m/fl før han. IS hvem skapte dem? Det var ikke Assad eller Putin, men USA lenge før Trump.