OSLO Nå 129. plass over trygge steder å ferdes av byene i verden


OSLO by har fortsatt å falle nedover lista over de byer i verden man kan ferdes trygt
De har på 2 år falt fra 42. plass til 129. plass over trygge byer å besøke Plassen rundt Colombia på Siri Lanka.
Hvem hadde trodd dette om Raymond, Lan og co
På 4 år som Raymond Johansen og co har styrt er tallet enda verre . Fra 12 plass til nå 129. plass
Trøsten får være at det er enda verre i Stockholm. de har falt fra 125. plass for 2 år siden til nå 192.plass og mindre trygg en Beirut i Libanon

Ja ja sånn går no dagen i et sosialist styrt terror samfunn

https://ceoworld.biz/2019/08/01/the-worlds-safest-cities-ranking-2019/?fbclid=IwAR1TB7_P0l939TdhNwwhNyCNV556FtkyB8CGq5pcinCD6TnhNm4j_jyorgs

Odi.1
25.10.2019 kl 07:42 1183

Bare begynnelsen dette , Oslo kan ikke syte , de har stått i førersete selv for denne berikelsen.
Politi og Rettsapparatene er infiltrert ,og det er bare en spe begynnelsen på korrumpert maktapparat , en får nå begynne å føle på kroppen disse ansettelsene politikeren har foretatt av helt ubrukelige politiske fargede ledelser, innfiltrert i systemene.
NRK er enda verre ,og lenger kommet med forsøket sitt , de politikerne en hadde forventet tok tak i dette er totalt fraværende, dem har vært mer opptatt over hvordan en skulle få suget enda mer penger ut av innbyggerne rundt i landet, til dette berikelses propaganda apparatet.
Matmons
25.10.2019 kl 12:21 1128

De trøster seg nok med at Stockholm ligger enda verre til , nede helt på 192 plass
Katastrofalt dette de sier at det er trygt å ferdes i Oslo , det er det nemlig ikke. Det har jeg sett med selvsyn .
Redigert 25.10.2019 kl 12:23 Du må logge inn for å svare
MERLOT
25.10.2019 kl 12:27 1119

oschloklyser er som strutser med jævla lang hals...

Skjønner ikke problemet her.
Oslo er verdens tryggeste by.

Fakta er fake.
Det er eventyret og tanken som teller.

trygghet har vel ikke noe med klima å gjøre så hvem skal ta tak i det når man bare har ett eneste mål.
og det er å gjøre det umulig å kjøre bil
med klima som unnskyldning
Matmons
25.10.2019 kl 16:35 1000

Nemlig
Godt poeng
Fortell det til Gale Raimond Johansen og Lan Marie Berg
Knievel
25.10.2019 kl 22:09 916

Glad jeg ikke bor i Kristiansand..... haha, for en latterlig liste. Andre kvalitetsartikler fra ceoworld.biz: Top 6 places to travel for learning Yoga
pasoc
25.10.2019 kl 23:06 883

Gale Raymon mener det er politiet som er problemet. Han kan vel trene opp politiet selv da ?
Så kan han gå ut på gata å vise hvordan det skal gjøres. Stor i kjeften den løgneren der som alltid, men å nevne problemet det evner han faen ikke det vannhodet!
En av de politikere som har klart å lyve mest i norgeshistorien, ingen tvil om det!
Lan MArie er bare dum så hun gidder jeg ikke si noe om, men hun burde avstått fra å få barn da det miljøsvinet.
Har ikke vært i Oslo på over 20 år, allerede da var det søppel på nesten hvert et gatehjørne.
Sinte, mislykkede tullinger med æreskodeks som en Kameldritt.

Eneste som har sagt det fornuftog var Churchill :

Rabies er for hunder som Islam er for mennesket! Han var en statsleder og ble hyllet for sine ordspill, men Paul Veston ble arrestert for å si det samme. Galskapen i samfunnet er snart komplett, det gjelder å redde seg selv og sine bare i drite i resten slik det er blitt.

"Im known im a rasist because i told im an racist by a great deal of people.
Yhe labour parti, the consevativs, the hard left, liborol demokrats think im an racist the BBC said im an racist so i must therefore be an racist.

Hvorfor er jeg rasist jeg vil bevare min kultur og mitt land og det gjør meg til en rasist i mitt samfunn. Jeg elsker mitt land og min kultur og england er under stort press for tiden. Det er massinnvandringen fra den 3 verden. De fleste samfunnspilarer er i ferd med å rakne og velferdssystemet er på hell. Så når jeg vil forsvare det som jeg vokste opp med og vil bevare dette for ettertiden er jeg faktisk en Rasist.
Jeg må da innrømme at jeg er rasist og også da trolig Islamofob.

En fobi er en irrasjonell frykt for noe som ikke finnes. Det har ikke en irrasjonell frykt for Islam, jeg ser meg rundt i verden.

I Syria er 100 000 mennesker drept (2013), jeg ser til Indonesia, Egypt og Kina. Fillipinene overalt der du ser, ser du problemer med Islam. De er voldelige, det er en politisk deologi, mange vil være uenige i det.

Islam er ikke bare en religion det er en politisk ideologi, vi trenger å få dette kjent ute blant folk. Det er en kultur som er både politisk og religiøs. Ok jeg er en rasist, men jeg vil si hvorfor jeg er det.

synes jeg det er greit at en blir steinet for utroskap ? Synes jeg det er greit at homofile skal henges, nei og derfor er jeg skyldig. Jeg vil ikke ha slikt hit til mitt land. Jeg er nok ikke bare rasist men også en religionsintolerant mann.

Vi har et stort problem i landet som blir større og større, det vil ikke gå sin vei.
Den muslimske befolkning vokser 9 ganger raskere (???) Jeg ser en fullblodig sivil borgerkrig i dette landet. Noe lignende som det vi ser i Syria i dag vil skje i vårt land. Vi må innse fakta og se hva vi kan gjøre for å motvirke denne utviklingen.
Problemet er når du skal gjøre noe med dette, da blir du truffet av rasiststempelet. Jeg vil bekjempe den mest primitive kulturen vi har sett som Tony Blair dro inn hit. Dere har ikke lov til å argumenter mot oss, men jeg gjør akkurat det. Du har begått landssvik Tony Blair, du er skyldig. Du er skyldig i disse kriminelle handlinger. Dere kan sikkert henrette meg for å være rasist. Jeg tror kun på en ting, forsvar av mitt fedreland, forsvar av min kultur, og alt annet kan egentlig ryke og reise om du vil".

JEG ER EN RASIST!

https://www.youtube.com/watch?v=t2kKnzW4d8w&feature=youtu.be
Redigert 25.10.2019 kl 23:15 Du må logge inn for å svare
pasoc
25.10.2019 kl 23:16 867

Ren komedie å lytte til Raymon etter å ha hørt på så et klokt menneske som Paul Veston.
Oslo kan dere ha i fred for meg, søppelby jeg ikke gidder nærme meg.
Selv vanlige flotte arbeidssomme norske mennesker med gode jobber går i byen med store kniver innenfor jakken.
Da de frykter samfunnet der så snart det mørkner. nå er det i ferd med å tre frem i dagslys også. Dette vet jeg fra folk jeg har kjennskap til som har bosatt seg der.
Helt utrolig!
Redigert 25.10.2019 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Odi.1
26.10.2019 kl 10:29 758

Utrolig Trist historie, når en tenker på hvor flott og stolt by Oslo en gang var , med utrolig hyggelige mennesker.
Problemet nå er at resten av landet ikke lenger kan mate dette med penger lenger, Oslo må begynne å tenke egen økonomi , arbeidsplasser.
Du finner ikke en eneste avkrok i Norge som dette ikke er Hovde tema. Da bør det Ringe en bjelle etter hvert blant politikere .
oivindl
26.10.2019 kl 10:55 736

"I Syria er 100 000 mennesker drept (2013), jeg ser til Indonesia, Egypt og Kina. Fillipinene overalt der du ser, ser du problemer med Islam. De er voldelige, det er en politisk deologi, mange vil være uenige i det."

Artig at flere muslimske byer ligger i toppen av listen til trådstarter :-)
Og verdens tryggeste by er altså muslimsk :-)
oivindl
26.10.2019 kl 12:09 704

Matmons: "Ja ja sånn går no dagen i et sosialist styrt terror samfunn"

Siden topplasseringen innehas av en muslimsk by, kan vi kanskje slutte at det er det du foretrekker?
Redigert 26.10.2019 kl 12:10 Du må logge inn for å svare

Faller 10 plasser denne helgen, Lørdagen er ung....
livecnn
26.10.2019 kl 17:02 598

av Therese Sollien:

Politikilder jeg snakker med, føler seg motarbeidet av politiledelsen, rettsvesenet og politikerne. Politiet som autoritetsfigurer er for lengst sosionomisert bort. Troen på at straff kan være bra for noe som helst, er for lengst forsvunnet. Hva hjelper det å stoppe en kriminell når han slipper rett ut igjen? Og hva lærer de som ser på?

Politifolk føler seg maktesløse overfor en ledelse som er mer redd for at noen skal komme med anklager om at politiet bedriver rasisme, diskriminering og stigmatisering enn at de ikke utfører jobben de er satt til å gjøre: å trygge samfunnet. (...)

Jeg spør om det ikke er riktig at politiet må bygge tillit hos de ungdomskriminelle. Vise at de vil dem vel. Ta av uniformen, gå i sivil, snakke med ungdommene som mennesker.

Politimannen jeg snakker med, fnyser av det. Det er en drømmesituasjon for verstingene, sier han. – Hva hadde du ønsket deg hvis du var kriminell? Jo, et kompispoliti som sier «Hei, gutten min» istedenfor å sette deg i fengsel. (...)

«Når sympatien ligger hos utøveren og ikke offeret, er det vanskelig for en politimann å gjøre jobben sin», sier kilden min. Begrepet «ungdomskriminell» betyr ingenting hvis kriminaliteten ikke har noen konsekvens.

Frihetsberøvelse er et alvorlig inngrep. Men når vanlige ungdommer ikke tør å gå ut, er det også frihetsberøvelse. Sympatien burde ligge hos dem."

https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/K3kOx4/mannen-med-gucci-veske-therese-sollien?fbclid=IwAR1rd2Gq1sesdd9TuFeJFAOMByBH3ptO3TjRItRjwWVryxpYbMoVOwquQqQ