Axactor doblet driftsresultatet i tredje kvartal


Ja, nettopp, Axactor DOBLET resultat. Og, det er vel tredje kvartal på rad de gjør nettopp det. Ikke bare det. Endre Ragnes guider i dag Q4 til å bli bra. Han sier sågar at starten på Q4 så langt har vært MEGET godt. Kan de triple i Q4? Ska se det kanskje.
https://aksjelive.e24.no/article/XgnPkg
Redigert 05.11.2019 kl 16:57 Du må logge inn for å svare
Funderer
25.10.2019 kl 10:41 5922

Kan det komme innsidekjøp i dag tro ?
Funderer
25.10.2019 kl 10:44 5907

Historien viser at Axa faller etter resultat . Alle som følger aksjen vet jo det . Syns den holder seg bra i dag , blir spennende å se utover dagen :)

Hadde ikke skadet med litt innsidekjøp nå. Kunne sikkert gitt litt "fyr i peisen". Over to måneder siden Geveran kjøpte sist (15 august). Tenkte tvillingene kanskje ladet for warrents, men det ble det ikke noe av. Kanskje de snart er på banen igjen med nye kjøp.

He,he fikk forespørsel fra SS om å få invitasjon til denne tråden. Huff og huff

Liker at DNB med kursmål på 30 kr ventet nettoresultat på EUR 3.1m. For meg betyr det at de har vært for pessimistiske i vekts- eller lønnsomhetsanslagene. Videre kan det bety at de hever kursmålet.

Uansett er ikke jeg så opptatt av svingninger på kort sikt. Jeg tror dette er et solid selskap som blir svært bra fremover.

PS, "hengelåsen" var fin :)

Greit med en tråd som ikke "forurenses" av SS

Riv ruskende galt hvordan aksjen blir herjet med, er nok bare å smøre seg med enda mer tålmodighet, baisserne fått blod på tann. Selskapet innfri til
de grader. et slik selskap fortjenener ikke slik motgang som de har hatt i lang tid.på.børsen.milevis innsidere. Kjøpt høyt over denne begredelig aksjekursen 17.60.
Vi vet at Gevran lånt ut vell 2mill aksjer til Shortene, og Connor clark og Lunn rundt 1.3 mill. Kan tenke seg at noe inndekning har begynt, eller det siste Gevran lånt ut enda mer.

Hei AXA venner ! Tall kom ikke helt som vi ønsket, men vi må se tilbake på 2018
og akseptere at AXA kommer faktisk fra marginal vekst . Sett med det øye var det
greit , men problemet er at Revenue sliter å komme i trendvekst

Noen få kostnadsarter viste marginal høgre estimater på linje med Q1,
mens Revenue i Q3 viser vekst under trend faktisk 11% under Q2

Det at Revenue ikke kommer i trendvekst ble engang forklart med
at økte porteføljekjøp tar ca 3 mnd for de havner på topplinjen.
Dersom det er årsaken er det å anse som utsatt Revenue , med spørsmål om
tid før topplinjen for alvor begynner å speile store kjøp av porteføljer ?.
Det er nå siste hinder for glitrende resultater, som vi alle venter på !

Med en forventet forbedring av Revenue og kostnader innenfor trend,
Forsvarer det en aksjekurs på forventet årsresultatet på rundt 30 kr

Uansett kan vi allerede nå se en dramatisk forbedring i tall fra 2018
frem til 2019, som kanskje er å anse som det første reelle driftsåret for Axa

Lykke til alle sammen !

Skulle gjerne ha vist hvor hemskoen ligger siden renewu ikke helt innfrir forhold til konsensus3 kvartal. .må være et etterdriv på kostnadene.Axactor
Måtte dekke noe kostnader siden warrant ble ikke benyttet.de tapte også litt på. Salg av reo grunnen sommerferie. Da er det bare å stålsette seg å se frem mot neste kvartal, da er Axactor 4år og 1 mnd. Gledelig å se at de har begynt å nedbetale lån, de har 857 mill utestående gjeld og mesteparten av de løper ut 2021.Så for vi håpe at vi som sitter stuck blir belønnet for vår tolmodighet.

En ting til i farten de var 60 mill euro bankinnskudd pluss godt samarbeid med DnB og Norden forsetter med kredittlån nye 150 mill euro forfaller 2021.dersom det skulle bli enda en ny emisjon kan det jo tenkes at kursen blir kjørt opp litt fra disse lave nivåer. 2015 18.81 og 2016 26kr .


Redigert 26.10.2019 kl 02:50 Du må logge inn for å svare

Jeg undrer meg ofte over disse enkeltpersonene som virker manisk opptatt av å snakke ned enkelt aksjer. De holder gjerne på i årevis mot en og samme aksje. Mange av de bedyrer også at de ikke eier en eneste aksje i selskap de harselerer med. I AXA har vi Skipssjefen, i NEL richioso, i ZENA FAR100, i REACH Marco, osv osv. Hva driver dem? Hvike gleder har de i livet? Hvordan har de de psykososialt? Jeg undres stadig over dette.

Disse trolls lever av oppmerksomhet, så vi må slutte og mate dem.
Popcorn
28.10.2019 kl 11:23 4543

Fantastisk med en seriøs tråd
Funderer
28.10.2019 kl 11:31 4510

De har det selvsakt vanskelig , det er trist . Passer ikke inn i den normale verden . Ingen orker omgås dem . Alle menesker har behov for sosial kontakt så vis man er ensom er jo slike forum som dette perfekt . Å skal man ha kontakt er det enklest å slenge dritt for da er det somregel noen som blir provosert å svarer . Det er verre enn å være alkis , da kan man bare kjøpe en kasse på supern så har man det bra noen timer . Er man underernert sosialt så blir man aldrig mett .

Sluttkurs i dag 17,70. Er vi på vei til å «sige» oppover igjen? Og, at 16,90 som SS applauderte med mange❤️ var bunn sop for denne og forhåpentligvis siste gang, om nå fornuften råder blant investorer.
Redigert 28.10.2019 kl 19:55 Du må logge inn for å svare

Færre og færre aksjer på de kortsiktige, ser vi på topp 20 øke den UKe for uke

Selv om vi er utålmodige er det åpenbare faktum, at AXA leverer nå på et langt høyere nivå i 2019

Collectione - utgifter = Net Revenue
Ved Q1 var det minus -4,4% og Q2 minus -3,68% , og nå Q3 -13,24% ,som nok var en av hovedårsaken til en noe lavere Revenue i Q3.

Total Operative expenses i Q1- på 69,94% Q2- på 63,91% og nå Q3- på 68,83%
Som dere ser er kostnadene noe tilbake i Q3 opp mot Q1 ,mens alle andre kontoarter viser god kontroll og påvirker ikke resultatet negativt.
Her fremhever de viktigheten av at de har en kontinuerlige kostnadsprogram, for å greie å opprettholde en god kostnadsstruktur .


NB! Dette blir også fremhevet i Outlook, som er viktig å få med seg :
With the collection platforms and IT systems in place, Axactor has the ability to handle significantly
higher volumes. Kan lese mer om dette under Organization Q3

På bakgrunn av dette skulle være rimelig sannsynlig at AXA med et greit Q4, ligger innfor å greie å avslutter 2019 i området 5 X resultatet av 2018
med en EPS på 1,2 og + 37 % oms.Net Revenue fra 2018-2019

Det er helt utenkelig at vi med beste resultatet i AXA si historie, ikke skal avslutte året rundt 30 kr.
Utviklingen til B2h gleder meg i så henseende stort, for her reprises aksjen i motsetning til AXA i stor grad kun på fremtidig inntekter.
Det er et meget godt tegn som viser at tilliten er i ferd med å vende tilbake, der mye taler for at vi da kan ha intakt en bekrefta vendeformasjon.


Skjer mye spennende fremover ,intrum justisia kom med et meget godt 3kvartal.industrien viser betydelig at konsolidering fasen snart er forbi.
Captain
29.10.2019 kl 10:21 3900

Fun Fact, Ser det var Dnb som stod for bortimot hele forrige ukes kjøp. Torsdag - Torsdag er det vel Aksjonæroversikten blir oppdatert, eller er det Onsdag - Onsdag?

Jeg må si at det var på tide med en seriøs tråd uten for mye støy og drama, takk trådstarter

Inkassoselskapa melder det er kjøpers marked på porteføljekjøp, faktisk så mye til salgs at de kan plukke det de ønsker da bransjen ikke greier å kjøpe alt.
Det har medført at prisen på portefølje stuper og internrenten som fra starten var 10% er nå opp på 14 % i de nordiske landa.
Kapitalbegrensingen til porteføljekjøp er påtagelig selv for de størst selskapa, der gearingnivået nå ligger helt opp til det bankene og obligasjonseierne tillater.
Dermed er kapitaltilførsel i bransjen nå begrenset, til reinvestering av friske penger av egen inndrive gjeld.

Markedet vil holde seg meget sterkt i åra fremover, da oppbygget gjeld over flere år i økende grad vil bli et større problem for bankenes balanse.
Dette har fått myndighetene til å still krav til bankene om å regulere ned balansen, som blir solgt ut til inkassoselskapa for innkreving av misligholdt gjeld .

Det mest spennende er likevel de nye og tettere samarbeidsformer vi ser i bransjen , som stadig utvikles mellom banker, bedrifter, institusjoner og myndighetene.
Slike avtaler innbefatter flere typer betalingsløsninger, med/uten finansieringer og kontinuerlig oppfølging og innkreving i en tredjeparts avtale til kunden
Dermed kan internasjonal så vel som nasjonal spesial kompetanse utnyttes i nye næringer, med et nettverk av de beste it og logistikk løsninger for innbetalinger.
Slike tette kunde relasjoner til profesjonelle aktører, viser seg konfliktdempende med høy kontinuitet og mindre grad av mislighold.

Trist å se hvordan denne aksje herjes med, Disse shortere kan ikke tjene mye penger å ikke løse seg inn på disse begredelig kurs nivåer.
Redigert 30.10.2019 kl 10:46 Du må logge inn for å svare

Tja, det kan godt tenkes at portefølgene økes kraftig framover. Det er nå bare se hva det nye gjeldsregisteret har avslørt her i landet.

https://www.ringblad.no/nyheter/naringsliv/forbrukslan/nordmenn-har-170-milliarder-kroner-i-forbruksgjeld/s/5-45-918219
huffa
30.10.2019 kl 11:32 3590

Dette har jeg hevdet lenge.
Fint at du tar det opp, og utvider det.
Leste netopp Spare.b.1 rapport på HO - lite tap på utestående fordringer.

Huff, huff.

Det er noe som heter ”stick to your plan ” ! For min del er det en langsiktig tanke
om at inkasso er eneste løsningen på gjeldskrisen , og ikke selve problemet.
Når flere ser og erfarer dette, da har dessverre aksjekursen forlatt åstedet for godt.

Hadde det vært i gode, gamle dager hadde kjøperne feid igjennom sperrene som ligger på
18,20 og 18,30. Får håpe top tjue begynner å kjøpe igjen, slik at vi kommer opp i daglig
omsetning i aksjen på 20/30 mill. igjen. Da tror jeg også kursen hadde kommet etter.

Blir rett og slett kvalm hvordan shorterne jobber på spreng med sette opp disse tulle poster oppover frå 18 tallet, synes at Axactor fått utrolig mye tyn de siste årene, 5 ganger fiktive sperre forhold til kjøpere.
Redigert 30.10.2019 kl 14:56 Du må logge inn for å svare

Jeg ønsker ikke å påvirke noen, men for min egen del så lar jeg meg nå overbevise
om at vi har sett bunnen. Både fundamentalt og teknisk stemmer dette, så lenge
aksjen banker på den sperren du snakker om. Jeg har forøvrig omtalt dette i en
tidligere tråd før Q3, at ryker denne så får vi en brattere utgang fra kortsiktig trend
mot 20,20 Kommer bruddet nå etter talla, så kan faktisk Q3 vise seg å være
katalysator som utløser en ny langsiktig oppgang mot Q4 -19. Svaret kommer !!

Denne har tatt syk lang tid, begriper ikke at det finnes så mange inkompetente investorer som lar deg lure til å selge under 18 kr.

Ja, ja folkens. Vi siger videre opp.
Herlig av Geveran kom «på banen igjen» i dag med kjøp. Etter lengre opphold.

Kariusbaktus
I går kl 12:16315
Skjønner det svært godt Geveran tar skyhøy rente en bankene for å låne ut penger til Axactor, vær du sikker at denne aksjekurs er i spede grunn


Skjønner ikke helt påstanden i en annen tråd, noe motsigende om Geveran og skyhøge renter ??
Realiteten mener jeg er tvert om motsatt, håper jeg ikke misforstår !

B2H har Net Financial Items på 27,50% , mens AXA har ”bare” 17,45%
Dette er en meget stor forskjell som på B2H sitt nivå, nærmest ville ha radert
ut hele overskuddet til AXA i Q3 ned til 1,5 mil kroner før skatt
Dette viser at en må stresse kostnadene som så langt har vert suksessen i AXA,
i påvente av at salget (Revenue) rykker enda divisjon videre oppover.

Låne fasilitetene med Nordea og DnB pluss Normura avtalen gir mye bedre låne betingelser enn at Axactor låner fra Geveran.

Svar Kariusbaktus

Beklager tok ikke den ! Er så opphengt i selve driftsregnskapet og alle de kostnadene som til slutt fremkommer der.
Har kikket på det en gang i tiden, men fant det dessverre ikke uten videre helt enkelt å beregne.

Helt i orden, det er så bra med et seriøst lukket chat der vi kan dele informasjon med hverandre, Gledelig at vi ikke offerfylles av spam og støy.

Må si jeg blir litt stuss over handlemønsteret i aksjen. I går lå der synlige "sperrer" på 18,20 og 18,30,
idag ca 100.000 aksjer til salgs på kr 18,-. Det er som om det er om å gjøre å vise større salgsordrer,
så kjøper kan plukke aksjer til litt lavere kurs. Det kan i denne sammenheng nevnes at i går kjøpte Geveran
over 200.000 aksjer uten at kursen gikk opp, holder de på med det samme idag? Jeg har tidligere gjort henvendelse
om dette til IR i Axa, han hadde liten tro på at aksjen ble holdt nede som beskrevet ovenfor.
Jeg er imidlertid fortsatt ikke overbevist, og mener det må være lov stille spørsmål om det foregår noe muffens
når det gjelder omsetningen i aksjen. Andre kan også stille spørsmål om dette til IR. Jeg mener Axa burde
gjort mer for å undersøke dette. Det bør ikke være mulig for en aksjonær å kjøpe seg opp til 1/3 eierskap,
samtidig som aksjen faller som en sten. Måten Aktiv Kapital ble kjøpt opp på, bør ikke få lov å gjenta seg,
akkurat på det punktet er jeg faktisk enig med SS.
Redigert 31.10.2019 kl 14:39 Du må logge inn for å svare

Ikkje første gangen slike metodar blir brukt på ose. tall og presentasjoner teller ingenting slik Fredriksen holder på. Fleire meglerhus har store viktige kundar som dei ivaretek på denne måten, flyttar på aksjar gjennom ulike kontoar og låner ut meir en det virkar som.

Skittet møkkaspill fra Gevran mistet totalt avsmak hvordan han erverver billige aksjer. Skal bli vidunderlig når han kjøper oss ut, aldri mer enkelt aksjer på meg.
Redigert 31.10.2019 kl 15:11 Du må logge inn for å svare

Han er nok på kjøperen i dag også, og mistenker samme skuespill som aktiv kapital. Har f jeg sitter i ettertid skulle ikke ønske at jeg kjøpte aksjer i Axactor, skulle skjønt at etter John Fredriksen kom inn ville aksjen falle mye. Dessverre skjønte jeg ikke signalet, skulle ha lest meg opp hvordan aksjonærene kom med krass kritikk til ledelsen i aktiv kapital godtok budet var et faktum.
Redigert 31.10.2019 kl 15:20 Du må logge inn for å svare
toffen4
31.10.2019 kl 15:26 2551

Noe er på gang, har ikke hatt sånne mengder på selgersiden på en stund, plutselig blir dem slukt av noen som sitter å venter på sånne mengder :D

Er fullstendig enig med deg, kommentert dette i lang til med Ir ansvarlig, totalt avskyelige ,men kommer ingen vei
Record
31.10.2019 kl 16:37 2458

Like før nå :
Geveran Trading Co. Limited ("Geveran"), a company indirectly controlled by trusts established by Mr. John Fredriksen for the benefit of his immediate family, has on 31st October 2019 acquired 120,000 shares in Axactor SE ("Axactor") at a purchase price of NOK 17.7908 per share. Following the acquisition, Geveran will own 43,395,233 shares in Axactor which will constitute 27.93% of the shares and votes in Axactor. The foregoing calculations are based on 155,395,464 outstanding shares in Axactor. This information is subject to the disclosure requirements set out in section 4-2 of the Norwegian Securities Trading Act.

Så blir det nok børsnotert igjen til 5 ganger innløsningskursen om en stund, har Dere ikke fulgt Fredriksen , det er Dere som bygger formuen hans !