nopetter
28.10.2019 kl 10:34 2882

jeg skjønte de ville shorte den på nytt når de hadde løst inn den gamle. slik vil de holde på så lenge de har eierskap i denne aksjen. nå ser dere hvorfor man må bli kvitt svineriet

Noen har jææævlig dårlig tid på å dekke inn shorten sin. Her tror jeg det er forventet en gladmelding i løpet av kort tid og de som sitter short vet det.

Kjøp dere heller inn så dere slipper å løpe etter🚀🚀🚂🏃‍♂️

Støvsugeren er satt på!!!🚀

Min teori er at de er avslørt og en løsning ligger klar, men de har fått mulighet til å dekke seg inn. Det gir ingen mening at de var så positive på fredag, samtidig som de skal presse denne ned videre. Her kommer det saftige nyheter 👍
nopetter
28.10.2019 kl 11:06 2509

t t t og så lenge OSE er lekk som en sil rent informasjonsmesig og de shorter gjennom meglerhusene intradag og naked shorter sikkert via en utenlandsk robot som det beviselig er smutthull for på verdens største innside børs, så har dem full kontroll.
Rubin
28.10.2019 kl 11:14 2450

Avtale med ABO kommer denne uka...De var jo enige om avtalen sist fredag 💰

Over 20 mill omsatt, fall på over 10% før kl.12 og fortsatt i fallende trend? Snart kan det bli aktuelt å lukte på ELE, går vel neppe under 3, men 3,5-3,7 er interessant. Som tidligere nevnt, en knall daytrading aksje, bare en lærer seg signalene fra hauserne

ELE :

representing another important step in the restructuring of the company towards a focused digital strategy. 🥳🥳🚀
Redigert 28.10.2019 kl 22:05 Du må logge inn for å svare

Administrerende direktør Geir Johansen sier salget et viktig skritt i omstillingen av selskapet mot en mer fokusert digital strategi 😉

ELE har nå solgt til Manco for 1,3 millioner euro.
Etter dette salget vil vi fortsette prosessen med å kvitte oss med våre andre eiendeler som ikke er kjernevirksomhet, sier Geir Johansen.
Det nyeste styremedlemet Chris Gram:
Chris Gram har jobbet fem år som strategy consultant for Capgemini og har ti års erfaring med investment banking fra Pareto, der han var partner og ansvarlig for gruvesegmentet de siste fire årene.

"der han var partner og ansvarlig for gruvesegmentet de siste fire årene."
Chris Gram har dei rette kontaktene for å selge gruvene 😉

Så får vi se hvor høyt denne Digitale(krypto) strategien vil dra oss. Digitale(krypto) er i dag milliard industri.Element ASA kjøpte nettopp PALCapital Ventures, Inc. – for å styrke sin possisjon innenthe digital og blockchain sectors

"I´m happy to announce the acquisition of PALCapital Ventures to provide a platform for venture investments focused primarily on the distributed ledger/blockchain technology. PALCapital Ventures already has interest in four companies within the digital space and gives our shareholders exposure towards early-stage investments within the digital sector”, says Geir Johansen, CEO of Element."

Her blir det liv!!!

Ja hvem vil ikkje inn i blokkjede teknologien 😉
Blir stort dette!!

Dette er mannen bak rattet som også har investert i ELE:
Thomas Christensen
Styreleder
Thomas er utdannet maskiningeniør fra Göteborgs tekniska institut, med en Master of Business Adminstration fra BI Norwegian Business School. Hans arbeidserfaring i hovedsak med teknologi og venturekapital. Han har mer enn 20 års erfaring fra sentrale posisjoner i Norske og internasjonale bedrifter, i tillegg til omfattende erfaring fra investerings- og rådgivningsvirksomheter. Han har lang fartstid innenfor Corporate Finance og har gjennomført over 40 M&A transaksjoner, børsnoteringer, gjeld- og egenkapitalfinansiering innenfor shipping og teknologi, både som CFO, CEO og ekstern rådgiver. Han har også erfaring fra utfordrende snuoperasjoner gjennom styreverv i globale virksomheter. Han sitter også som styreformann i Grieg Shipbrokers, Didac AS, Nordic Light Norway AS og styremedlem flere selskaper i utlandet
" gjennomført over 40 M&A transaksjoner, børsnoteringer, gjeld- og egenkapitalfinansiering innenfor shipping og teknologi, både som CFO, CEO og ekstern rådgiver"


Her er det bare å brette opp armene og holde på hatten!!
Redigert 29.10.2019 kl 08:18 Du må logge inn for å svare

Geir Johansen

Administrerende direktør

Johansen er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, samt gjennmført lederutviklings program ved IMD, Lusanne. Johansen har bred finans- og økonomi erfaring fra børsnoterte selskaper og har i de siste 12 år jobbet som group CFO for Axactor AB, S.D. Standard Drilling og DOF Subsea ASA. Johansen har bred internasjonal erfaring og har i de siste 20 år bodd og arbeidet i Japan, USA, Singapore, Romania og London, og er i dag bosatt i Oslo.

Ingen smågutter vi har på laget 😉

Hva i jesufader holder du på med? Du klarer ikke å motvirke det faktum at ABO er på selgeren ved å poste masse ord hentet rett fra hjemmesiden deres.

... Så er det vel bare å kjøpe?

Husk at aksjene fra de siste konverteringene ikke er tradebare, så nå har de under 1 mill igjen å selge
nopetter
29.10.2019 kl 08:49 1471

jøss dem har f.. meg solgt. det må være første gang på måneder, da har johansen og christensen en eller annen form for balletak på skjerfet. som vi diskuterte i helgen
Redigert 29.10.2019 kl 08:56 Du må logge inn for å svare

Ha ha🕺🕺🥳🥳🥳
Detta var nice🚀snart slutt på verkebyllen🍿😋

ABO er i ferd med å settes "#sjakk matt# av ELE. Glem heller ikke at ABO har fått børsbot på 4 millioner fra Finanstilsynet tidligere samt tapte rettsak mot Induct. ABO er på vei ut og en får inn helt andre aksjonærer. Det er meget gledelig.

Dei er jo snart tomme🥳🚀

Fy f... dette gikk raskere enn jeg hadde trodd 🍿😋
Redigert 29.10.2019 kl 09:08 Du må logge inn for å svare

Nerme seg Bull Run🤔

Her er det bare å sitte rolig og vente i spenning på den neste meldigen fra ELE.
Mye er nå lagt for at ELE skal reprises og tilbake over kr 10 og videre mot kr 20. ELE er en av de aller klareste mangedoblingskandidater på OSE på maks 3 mnds sikt.

kineserne planlegger å igangsette blockchain ca1 januar 2020 ( altså om 2 mnd) i stor stil på alle nivåer. det som ennå er usikkert er når de vil digitalisere yuan som en kryptovaluta. når dette toget begynner å rulle da bør dere holde dere fast i stolen

dette sier zuckerberg: Over the past month, Facebook Founder and CEO Mark Zuckerberg has been reiterating that the launch of China’s much-talked-about CBDC will spur the country’s superiority across the digital currency landscape and put the United States dollar at risk. On the subject, Zuckerberg was quoted as saying:

“China is moving quickly to launch a similar idea in the coming months. We can’t sit here and assume that because America is today the leader that it will always get to be the leader if we don’t innovate.”

https://cointelegraph.com/news/china-is-pushing-blockchain-adoption-seizing-the-momentum-from-us
2211
31.10.2019 kl 12:18 659

Jeg er ele aksjonær. Jeg har ikke satt meg inn i krypto satsinga til ele, hva kan de tilby som andre aktører ikke kan? Hvordan skal de tjene på krypto? Det er mange konkurrenter med masse kapital som jobber med krypto. Jeg forstår att noen kommer til å tjene myyye på dette området, men hvorfor skal ele klare det?
Cph2500
31.10.2019 kl 12:24 636

Lige nu handler om at ABO får tømt helt ud,men inden da ligger kurs på 3 kr allerede. Så kan man håbe at der er nyheder på vej.

Har du noen gang skrevet et positivt innlegg på HO?