Kan gå 1000 % !!!!!!!!


Det hadde vært moro å vært flue på veggen

da Thin Film og banken forhandlet om

lån. Når meninheten får innsyn i de planene

viser jeg til overskriften, hva som vil skje.

Dette kommer til å gå fort, ELE kan dere bare

glemme i forhold til når denne raketten avfyres !

GOD HELG Bybonden
rosgun
09.11.2019 kl 07:46 1775

Hvorfor er du så opptatt av dette lånet egentlig.
Det eneste du og jeg vet er at det er avdragsfritt, og at de kun betaler renter frem til september 2020. Er det en dårlig deal? Det er mange som blir nektet det som privatpersoner. Når det gjelder firmaer er reglene langt strengere og betingelsene mye dårligere. At Thinfilm har fått lån avdragsfritt 1 år er jo spinnvilt bra til å være et firmalån.
Og ja, selvsagt har de tatt sikkerhet i eiendeler materielle som immaterielle. Det sier seg selv......og selvsagt et minimum for å få disse betingelsene. Samtidig er låneinstitusjonene opptatt av å hjelpe firmaer som må ha lån. Pengene skulle brukes til ikke bare på driftsutgifter, men til å starte prosjektet «aggressiv vekst». Dvs at det går
definitivt å omstille og ferdigstille produksjonen til den som blir partner. De som er negative til at de fikk lån forstår jeg meg ikke på. Før de fikk lån var alle negative, men når de fikk lån gikk kursen i været og alle ville ha aksjer. Så ble det splitt pga reglene på Oslo Børs om at kursen må ligge over 1 kr . Så splitten var kun et teknisk og nødvendig grep pga reglene på Oslo Børs. Så gikk kursen ned fordi folk brukte dette til å forvirre( de samme folka er her fortsatt og prøver å surre det til med at lånet er negativt). Dette er bare for å ta bort fokus de følgende:
- skipselektriker er inne i aksjen ( Kjøpssignal nr 1)
- de som er negative til aksjen er enten short eller trader for kjappe penger
- rapport til onsdag som muligens vil vis en forbedring i tall
- rapport vil gi oppdatering på aggressiv vekst
- verdien på selskapet er lavere enn reelle verdier
- kursen er 3x lavere nå enn toppen før splitten
- omsetningen er skyhøy og mange kjendisinvestorer som var inne før splittten er muligens på vei inn igjen
-woodford og invesco og ferd
er ute av aksjen og salgspress er borte fra de som måtte tømme seg for store aksjeposter
-Ledelsen Burak og Barber er i toppklasse og kjent for å øke verdiene for aksjonærene i firmaer de har jobbet i før, ref Likedin( sjekk selv)
- Alle vet at verdien på thin er minst 600 mill, nå
har den gått ned til 110 mill.
- Info, gi faen og ragnara har vært positive til thin før, men ikke nå. Hvorfor ? De har gått for short og driti seg loddrett ut og så ikke bla at skipselektriker skulle inn i aksjen og
feil
dømte sine shortposisjoner. De vil nå ha kursen ned for å ikke komme i shortskvis igjen. Når noen gjør det må
de selge med tap og det fort. Det eneste de kunne nå sette fingeren på var utrolig nok lånet som reddet Thin fra konkurs. Og det er helt utrolig at de faktisk angriper det
som ble redningen til Thinfilm. Det er enda mer utrolig at andre aksjonærer går på denne shortfinta og lar seg distrahere og kanskje selge med tap...

Jeg oppfordrer alle om å lese gamle Thin tråder og
ikke minst om denne karen. Bjellesauen her sitter langsiktig når han først går inn, så det er kvalitetsfarantien min iallefall på inngang i aksjen akkurat nå før rapporten til uka.

Bjellesau referanser:

https://sysla.no/maritim/solstad-fatt-kontrakt-for-seks-skip/

https://www.dn.no/bors/eigel-ingvar-thom/american-shipping-company/henrik-badin/skipselektriker-har-tjent-30-mill-pa-en-uke-jeg-har-bena-plantet-pa-bakken/2-1-580646

https://www.dn.no/bors/scanship-holding/american-shipping-company/shipping/elektriker-har-truffet-blink-i-rederi-der-alle-tror-pa-videre-oppgang/2-1-349916

Og nå er han i Thinfilm ALTSÅ som er MEGA BULL
Hvorfor er han her, som alltid har holdt seg til skipsfartsindustrien. Han reiser verden rundt i jobben, og man skal vel ikke se bort ifra at han kan ha et bra kontaktnett også blant kollegaer ved fabrikken i SAN Jose.
I er internasjonalt miljø får man kontakter og hvem vet om han faktisk vet mer enn de fleste av oss. Og hvorfor gå inn nå før rapporten ? Denne karen har tjent over 100
mill .

Vil du også følge en som har lykkes, gi blaffen i all hausing og baissing- sitt stille i båten- nyt ferden

https://e24.no/boers-og-finans/i/y3JV6J/skipselektriker-tar-sjansen-paa-nytt-kriserammet-selskap-inn-i-thinfilm
Redigert 09.11.2019 kl 07:56 Du må logge inn for å svare
Gi_Fan
09.11.2019 kl 08:18 1747

Jeg er ikke negativ til at thinfilm har fått lån, alternativet var jo at det ikke ville vært noen Q3 presentasjon. Muligens en redegjørelse fra bobestyrer.
Det jeg reagerer på er det at enkelte påstår at det at thinfilm har fått lån tilsier at de har en grand plan for å gjenoppbygge fortidens luftslott på kort tid og at lånet er gitt på en business vurdering. Det betyr at de ikke kjenner til denne typen equipment långivere (pantelånere) som ikke spør de spørsmålene banken vanligvis spør (Utica's slagord: "Når banken ikke vil").

Og igjen, jeg har ikke tapt penger på thin. Har aldri hatt verken short eller long posisjoner. Det er mulig å tjene penger på thin pga store kurssvingninger og noen ganger er de svært predikterbare. Men det er også mulig å tape penger selv når investeringen ser fornuftig ut, kursen på thinfilm følger ikke sunn fornuft og reflekterer aldri noe av det underliggende.

«Alle vet at verdien på thin er minst 600 mill, nå»

Hvis «alle» visste det så ville vel alle kjøpt aksjer ?

Kanskje noen er litt usikre på verdien ?

Hvis alle visste at verdien på et hus var 5 mill, tror du da det ville vlitt omsatt for 1 mill ?

Du må forklare deg litt. Ellers lurer jeg på om du er riv ruskende gal.
Gi_Fan
09.11.2019 kl 08:23 1722

Det er vel underskuddet som er den største "verdien". Thinfilm har på en mesterlig måte bygd opp et underskudd på over 2.5mrd. Hausserne drømmer om at det kan omsettes for verdien av skattefradraget! Det kunne ha den verdien dersom thinfilm skulle komme tjene 2.5mrd i fremtiden, men hva er sannsynligheten for det?
Og verdien må jo da iallefall diskonteres til en fjern fremtid, nåverdien er mye mindre.

Videre så har vel thin en maskinpark med slakteverdi på mellom 17-20 MUSD, långiver vil ikke gå helt opp til slakteverdien fordi de vil bli kvitt sakene raskt om de må tiltre pantet. Men denne maskinparken er pantsatt. Om verdien skal realiseres må de innfri lånet først og et lån med 15-20% rente er det ikke gratis å gå ut av (omtrent som å gå ut av bil-leasing før tiden). Av de lånte 13.2 millionene er videre ca halvparten brent av nå så det må i alle fall trekkes fra på verdi-anslaget.

Til sist er det verdien av de immaterielle verdiene. Den kunne vært gangske høy om den var grunnen for en lønnsom produksjon, men IP uten virksomhet prises svært lavt. Jfr 971000 NOK for polymerminne teknologien som kostet flere millarder å utvikle, eller "systems" som er lisiensiert ut for noen få 100k NOK sammen med utstyret for å produsere.
Redigert 09.11.2019 kl 08:31 Du må logge inn for å svare
_info_
09.11.2019 kl 08:49 1681

FEIL

Du forstår så lite at jeg har ikke ord for det. Unnskyld meg men du gir inntrykk av å være lite intelligent. Det er ikke slik at hvis man angripe DELER av et argumentet så er man negativ til ALT. Mange her inne påstår at lånet som thinfilm har fått, tilsier at de har en grand plan og at lånet er gitt på en business vurdering. DETTE ER FEIL! Det at jeg angriper deler av påstanden, betyr ikke at jeg er negativ til lånet. Det betyr bare at påstanden angående lånet er feil.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lånet tilsier ikke at lånutgiver har business vurdert selskapet, det er denne påstanden som angripes, ikke at de har fått lån.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg blir stadig overrasket over hvor lite forståelse folk har her inne, folk er jo drevet av følelser og all logikk er ute. Hvordan i alle dager kan man da ha en logisk samtale når følelsene tar over? Umulig å argumentere mot følelser, her kommer vi ingen vei. HJELP!
Redigert 09.11.2019 kl 09:02 Du må logge inn for å svare
_info_
09.11.2019 kl 08:53 1677

Jeg må bar gjenta det slik at det blir forståelig.

1. Det er POSITIVT at Thin har fått lån.

2. Påstanden om at de har fått lån på bakgrunn av business vurdering av selskapet er FEIL!
(Det er denne påstanden som blir angrepet.)

3. Grunnlaget av påstand (2) sier man at det beviser eller gir tyngde til at Thin vil lykkes. Derfor blir grunnlag (2) angrepet, ikke lånet som blir angrepet.
Redigert 09.11.2019 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
_info_
09.11.2019 kl 09:14 1647

SERIØST????

Påstand: "- de som er negative til aksjen er enten short eller trader for kjappe penger"

TULLER DU?? Påstår du at du har så god forståelse for finansverden at folk handler aksjen langt under dens verdi og at alle som ikke er positiv til aksjen eller selskapets framtid er short eller trader for kjappe penger?? Seriøst?? Da er det jo umulig å ha en fornuftig samtale, da har jo du bestemt det på forhånd og ikke villig til å ta til deg noe som helst kunnskap. Dette er helt utrolig, du MÅ være fersk i aksjemarkedet. Dette er så dumt at jeg klarer ikke å begripe det.

Selv mener jeg at hvis Thin skulle få til noe så vil aksjeverdien ganske raskt bli verdt 25,- Men hvis noen kommer med påstander om at Thin ikke vil lykkes og kommer med argumenter, så vil jeg 100% lytte til argumentene. Jeg vil ikke da starte med å fokusere på personen og påstå at han er en løgner og at alt denne personen sier er tull. WHAT? Jeg må jo lytte til argumentet og ta det i betraktning i forhold til den kunnskapen jeg allerede har og utifra det komme til et logisk resonnement. Jeg vil jo ikke skyve fra meg alt som er imot meg? Hva i alle dager, dette sjokkerte meg mest av alt. Hvorfor i alle dager er du her på forumet da? Hva er målet ditt? På hvilket grunnlag er du her på forumet? Hva ønsker du å oppnå ved å være her?
Redigert 09.11.2019 kl 09:20 Du må logge inn for å svare
_info_
09.11.2019 kl 09:41 1617

Stokk dum påstand!

Påstand: "- Info, gi faen og ragnara har vært positive til thin før, men ikke nå. Hvorfor? De har gått for short"

1. Jeg vet ikke hvordan man kan handle short, jeg vet ikke hvordan man får tak i aksjer på den måten.
2. Helt utrolig, for deg er man enten positiv eller negativ. Etter din logikk går det også etter hva motivene er. Slik fungerer ikke jeg.
3. Jeg eier aksjer og er i minus. Jeg ønsker at kursen skal opp, men jeg er fremdeles ute etter realiteten angående Thin. Jeg ønsker selvfølgelig ikke å selge meg ut nå med tap, men jeg følger med i tilfelle jeg finner ut at nå MÅ jeg ut. Derfor liker jeg å finne ut hva som er riktig i forhold til påstander, derfor er jeg også negativ til noen påstander. Det er ikke slik at jeg er blind og positiv til alle påstander som kommer fordi jeg ønsker at kursen skal opp. Merkelig tankemønster...
4. Noen påstander er jeg positiv til, mens andre er jeg negativ til. Er det så utrolig vanskelig å forstå?
Redigert 09.11.2019 kl 09:48 Du må logge inn for å svare
rosgun
09.11.2019 kl 09:50 1605

Svar :

Glem all fundamental analyse, lån, ledelse og synsing. Gjør det enkelt - følg bjellesauen.

Hvorfor våger ingen å kritisere skipselektrikerens nyeste langsiktige investering i Thinfilm istedet?

Og hvorfor gå inn en uke før rapporten?

Hvorfor ikke safe og gå inn etter rapporten?

Hvorfor har han plutselig fattet interesse for Thinfilm?

En bransje som er ny?

Er det underliggende verdier?

Tar han feil etter å ha startet med 100 000, og nå har 100 mill i aksjer?

Er den voldsomme omsetningen i etterkant av hans inntog tilfeldig? ( fra 2 mill til 30 mill)

Redigert 09.11.2019 kl 10:00 Du må logge inn for å svare
ragnara
09.11.2019 kl 10:13 1568

Hvor mye hadde han kjøpt for? 900.00,-?

Blir ikke så vanskelig for en "bjellrsau" å tjene penger når det finnes mange nok som rosgun.
_info_
09.11.2019 kl 10:15 1558

Du har mange spørsmål. Men det betyr ikke at de andre tingene vi har snakket om ikke gjelder. Du har helt utrolige dumme argumentasjoner som jeg har skrevet tidligere i dag.
rosgun
09.11.2019 kl 11:15 1490

.....og du kan ikke svare fordi du ikke klarer å svare ?

Ok, gi svar på ett spørsmål da:

«Hvorfor har skipselektrikeren kjøpt seg inn i Thinfilm akkurat en uke før rapporten?»

Redigert 09.11.2019 kl 11:19 Du må logge inn for å svare
rosgun
09.11.2019 kl 11:20 1483

«Hvorfor har skipselektrikeren kjøpt seg inn i Thinfilm akkurat en uke før rapporten?»
rosgun
09.11.2019 kl 11:35 1459

Her er svaret på lånet ditt også:
https://www.beveragedaily.com/Article/2019/09/27/Thinfilm-to-sell-NFC-business-due-to-slow-market-adoption

Merk spesielt:

« vi er glade for samarbeidet med Utica når Thinfilm nå skal inn i vekst»

Barber har tidligere sagt aggressiv vekst , så
Regner med det kommer noen oppdateringer til uka på akkurat det.


Så da konkluderer jeg med at du tar FEIL, og at du må gjøre hjemmeleksen din bedre, samt stramme opp referansene dine.

Les og lær. - god søndag
Redigert 09.11.2019 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
_info_
09.11.2019 kl 14:36 1337

svar på spørsmålene??? Hva i alle dager? Tror du jeg er et levende leksikon? Jeg har jo ikke svarene på dine spørsmål. Merkelig du er.
_info_
09.11.2019 kl 14:40 1329

1. Hvorfor våger ingen å kritisere skipselektrikerens nyeste langsiktige investering i Thinfilm istedet?
SVAR: Jeg har ikke tenk noe på dette, jeg vet for lite om det. du spør feil person.

2. Og hvorfor gå inn en uke før rapporten?
SVAR: Jeg vet for lite om dette, jeg vet ikke.

3. Hvorfor ikke safe og gå inn etter rapporten?
SVAR: Jeg vet ikke.

4. Hvorfor har han plutselig fattet interesse for Thinfilm?
SVAR: Jeg vet ikke.

5. En bransje som er ny?
SVAR: Jeg forstår ikke spørsmålet.

6. Er det underliggende verdier?
SVAR: Jeg vet ikke.

7. Tar han feil etter å ha startet med 100 000, og nå har 100 mill i aksjer?
SVAR: Her er noe jeg ikke har fått med meg. Kan du fortelle mer om dette?

Er den voldsomme omsetningen i etterkant av hans inntog tilfeldig? ( fra 2 mill til 30 mill)
SVAR: Interessant, jeg vet ikke.
Seriøs
09.11.2019 kl 14:44 1319

Slik et aksjeinvesteringer. Hvis man viste alt så kunne man tjent vanvittige summer.
Sector
09.11.2019 kl 14:44 1317

Skipselektriker tar sjansen på nytt kriserammet selskap: Inn i Thinfilm
Hobbyinvestoren Eigel Thom satser på Thinfilm Electronics. Oppdatert: Saken er endret etter førstegangs publisering.


SKIPSELEKTRIKER: Eigel Ingvar Thom jobber vanligvis med det elektriske styresystemet på båter; både på enorme tankskip og mindre fartøy. Han gjør oppdrag verden rundt, blant annet i Kina, Singapore, Dubai, USA, Tyrkia og Spania

vis mer
Foto: Alf Øystein Støtvig
Anders Nybakken Kvale
Publisert:
Oppdatert: 5. november 2019 19:09
Publisert 5. november 2019 15:54

Rettelse: I en tidligere versjon av denne saken sto det at Thoms aksjer hadde en verdi på ni millioner kroner, men dette var ikke justert for at Thinfilm har gjennomført en såkalt aksjespleis.

Skipselektriker og hobbyinvestor Eigel Thom har tjent stort på sine to favorittaksjer, Scanship Holding og American Shipping, i år.

Nå dukker han også opp som 37. største aksjonær i det hardt pressede tynnfilmselskapet Thinfilm Electronics.

Thom eier aksjene gjennom det heleide investeringsselskapet Trethom as.

Aksjonærlistene har tre dagers etterslep og det er derfor mulig at Thom har gjort noe med posisjonen i Thinfilm siden onsdag sist uke.

LES OGSÅ
Andreas (24) fra 1,6 millioner til 19,5 millioner i formue
Bratt fall
Thinfilm-aksjen har svingt stort i år, og i oktober skaffet flere investorer seg god gevinst etter i å ha dratt på bunnfiske i forkant av at selskapet sikret en nødvendig finansiering som sendte kursen kraftig opp.

ANNONSØRINNHOLD
Pleier du å gi bort tusenlapper? Her er ekspertrådet du bør lytte til.
Pleier du å gi bort tusenlapper? Her er ekspertrådet du bør lytte til.
Siden har den riktignok falt mye tilbake. Så langt i år er Oslo Børs-selskapet, som i juli ble nødt til å kutte over halve arbeidsstyrken, ned 90 prosent.

Thinfilms markedsverdi er mandag 95 millioner kroner, ned fra rundt fire milliarder kroner på det meste i 2015. Fallet har gitt blant andre Ferd store tap.

Thom har ikke besvart E24s henvendelser. Han står i ligningen for 2018 oppført med en inntekt på null kroner og en formue på 35 millioner kroner.


Tok gevinst i kriserammet rederi
I sommer tok Thom også en kjapp gevinst i et annet hardt presset selskap: Offshorederiet Solstad Offshore.

Solstad-kursen steg kraftig kort tid etter han kjøpte seg inn, og de neste ukene falt han på listen over de største aksjonærene.

Overfor E24 sa hobbyinvestoren riktignok at planen var mer langsiktig.


– Det er fordi jeg tror markedet er på bedringens vei. Jeg er også ganske sikker på at Solstad, Fredriksen og Røkke ikke slipper selskapet, sa han om rederiet som fortsatt jobber med en løsning på gjeldsproblemene.

Thinfilm Electronics
Utvikler teknologi knyttet til trykket elektronikk. Dette kan blant annet brukes til smartetiketter og tynne sensorer. Produktene kan anvendes på forbrukervarer, innen helsevesenet og i detaljhandelen.
Notert på Oslo Børs med en markedsverdi på 96 millioner kroner.
Ble skilt ut som eget selskap fra it-selskapet Opticom, kjent fra it-boblen, i 2005.

VIS MER


Reiser rundt i verden som skipselektriker
56-åringen Thom jobber vanligvis med det elektriske styresystemet på båter; både på enorme tankskip og mindre fartøy. Han gjør oppdrag verden rundt, blant annet i Kina, Singapore, Dubai, USA, Tyrkia og Spania.

Samme år som han gjorde sin første skipsjobb i utlandet, i Japan i 1985, trådte han sine barnesko på børsen.

Les også: Her er elektrikeren som tjente 40 mill. på aksjer på ett år (+)
Han tjente bra som skipselektriker, og satte derfor av 100 000 kroner til å handle aksjer for, og begynte å handle aksjer i tankskipsselskapet American Shipping i 2010 til om lag fem kroner stykket.

Thom eier nå en større aksjepost i Kjell Inge Røkke-rederiet verd 72 millioner kroner.

Andreas (24) fra 1,6 millioner til 19,5 millioner i formue
_info_
09.11.2019 kl 14:46 1311

Det virker som om du blir agressiv fordi man er litt kritisk. Jeg er 100% åpen for at jeg tar feil på de områdene jeg er kritisk, jeg er 100% åpen for at Thin er svindel og kan gå konkurs, og jeg er 100% åpen for at her får de et gjennombrudd og går til himmels. Så nå vet du det, da kan du gjerne komme med argumenter for den ene eller den andre veien, og så må du tåle at man angriper argumentene hvis man føler det er grunnlag for det. Hvis du kommer med argumenter som jeg har tro på, så vil jeg si det, og da også ta det i den positive bøtten. Men det er to bøtter her altså, en med positive ting, og en med negative ting oppi, så pass bør du tåle. Det er slik virkeligheten er.

På Mandag går vi opp n100% garantert.

Lykke til både dere som ikke forstår

og dere som forstår hva som skjer !Bybonden
_info_
09.11.2019 kl 15:15 1274

Spenstig at du kan garantere det. Kan du gi et løfte om en konsekvens hvis det ikke skjer på mandag?
Sector
09.11.2019 kl 15:33 1245

Jeg fulgte Funckom når lå på 2-3 kroner. Der også svingte det mye, samt mye støy og negative skriverier gjorde st jeg gikk ut altfor tidlig. Den feilen skal jeg ikke gjøre igjen, Thin burde etter splitt ligget på 5-6 kroner. Der kommer vi kjapt når markedet våkner, og deretter om det kommer positive meldinger (som de fleste tror kommer oc posisjonerer sec deretter, ref refinansieringen), kan vi fort se 20-25 igjen i Thinn.

PS dagens kurs 2,50 = 0,125 før splitt, så sier litt om hvor lavt vi fortsatt ligger her.....
Redigert 09.11.2019 kl 15:35 Du må logge inn for å svare
_info_
09.11.2019 kl 15:44 1228

En gang til, siden du garanterer dette. Det vil si at andre mennesker leser meldingen din og det helt sikkert påvirker andre til å kjøpe aksjer. Det vil ha konsekvenser for dem, positivt eller negativt. Så, siden du er så sikker og kan garantere dette. Kan du komme med en konsekvens for deg selv hvis løftet ditt ikke blir oppfylt?

SPØRSMÅL:
Hva er du villig til å gjøre hvis din garanti ikke blir fullført?
Redigert 09.11.2019 kl 15:45 Du må logge inn for å svare
ragnara
09.11.2019 kl 15:44 1227

Hvor dum er det mulig å bli?

Du forventer at andre enn han selv har svaret på det?

Han gjorde vel tilsvarende stunt i Solstad. Inn og kjapt ut igjen. En gjeng idioter som hang seg på satt igjen med svarteper
Redigert 09.11.2019 kl 15:45 Du må logge inn for å svare
_info_
09.11.2019 kl 15:47 1219

Kanskje Rosgun mener at skipselektrikeren kan se inn i framtiden? Er det det svarer Rosgun leter etter?
Dessverre Rosgun, jeg tror ikke på slike egenskaper...
Redigert 09.11.2019 kl 15:48 Du må logge inn for å svare

Jeg kan ikke love annet at jeg skal bli mere ydmyk i mine uttalelser og ikke være

så ekstremt sikker i min sak. Formulere meg litt mere forsiktig.

Det er det eneste jeg kan love, jeg lover ikke å slutte på forumet alså.Håper dette blir godtatt av mine "venner" herBybonden
_info_
09.11.2019 kl 15:58 1187

Den aksepterer jeg, veldig bra 👍 du viser 💪 nå 👍
rosgun
09.11.2019 kl 21:37 975

Du var jo så sta på ditt argument om at lånet ikke hadde noe med driften og vekststrategien ikke hadde noe med lånet å gjøre. Du kalte meg dum. så viser jeg til en artikkel hvor det viser at det er du som er dum, og nå sier du at du tar deg den friheten til å mene hva du vil . ja, men undersøk referansene dine litt og ikke kom med løgner. Du var jo veldig bestemt og brukte store ord og voldsomt med streker. det er jo renspikka løgn det du skrev, så da må du jaggu tåle å høre det tilbake.
Og hvorfor har du ikke linker til dine påstander. Det er jo bare villedning og baisssing du driver med.
Redigert 10.11.2019 kl 06:02 Du må logge inn for å svare
rosgun
11.11.2019 kl 01:14 628

👍Da ble det stille når vedkommende ble avslørt med løgn.
_info_
11.11.2019 kl 10:28 523

haha.. du er faktisk dum. Jeg har aldri skrevet at lånet ikke har noe med driften og veksten å gjøre. Jeg prøver å fortelle deg at lånutgiver ikke går inn å ser på planene og strategien til firma de skal låne, selvfølgelig de bruker jo sunn fornuft. Men lånet er gitt på krav til sikkerhet, og det har de fått.
ragnara
11.11.2019 kl 10:32 505

Tror det bare er å gi opp. Hjernen hans filtrerer ut alt som er negativt ved THIN.
ragnara
11.11.2019 kl 10:34 489

Bybonden kommer nok snart med et innlegg der han forklarer at det han skriver ikke må tas bokstavelig, eller at oppgangen er litt forsinket. Du må huske at Bybonden er synsk.
_info_
11.11.2019 kl 10:35 485

Vi har en avtale, jeg stoler på Bybonden57 angående avtalen vår.
ragnara
11.11.2019 kl 10:36 476

Har du ansatt Bybonden som investeringsrådgiver?

Edit: Ah - avtalen lenger opp ja.. (spent på om han overholder sin del av avtalen)
Redigert 11.11.2019 kl 10:41 Du må logge inn for å svare
_info_
11.11.2019 kl 10:48 433

HAHAHAHAHAHHAHHAHHHA investeringsrådgiver... HAHHH den var bra.. 🤣👍
- Man viser hvem man er når man SPÅR 100% oppgang på en dag 🤣 ikke bare det, men til å med på en bestemt dag 😳🤣
- og enda en ting, alt det selv uten noen gode nyheter!! 🤣
- Man sier jo rett ut: HEI ALLE SAMMEN, JEG ER MEGA AMATØR MED STORT SELVTILLIT!!!
Redigert 11.11.2019 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
slukern
11.11.2019 kl 16:42 302

Ler... bybonden kan umulig kjøpe aksjer for millioner....