Carnegies anbefaler PGS


Mener PGS er på billigsalg, ja da må jo jaggu PLCS også være det. Danske Bank høvlet ned kursen mye på begge selskapene. Mye useriøst for tiden.
Fischer
25.10.2019 kl 23:42 626

Du spurte på en annen tråd om DB’s negative syn på PGS og seismikkbransjen generelt er vurderinger som er godt begrunnet. Jeg har ikke lest hele rapporten, men den påvirket ihvertfall markedet dagen den ble publisert. Det virker på meg at synet på bransjen er veldig sprikende. DB og Dnb er negative (som alltid til oljerelaterte aksjer) mens mange andre har uttalt seg positivt til de neste 6-12 mnd. Eksempelvis Olaisen (ABG) for et par uker siden og Møllerløkken (Carnegie) idag. Følger PGS tett, og etter å ha vært gjennom web casten fra q3 tallene kan jeg jeg ikke akkurat si at det ledelsen i Pgs uttalte stemmer med DB’s vurderinger.

Vil tro at den uttrykte positiviteten til markedet fra PGS også vil merkes hos Plcs. Blir spennende å se Q3 tallene for Plcs. Leverer de bra med god guiding vil jeg velge å tro mer på selskapene enn meglerne. Pgs har refinansieringen som tynger, løses dette tror jeg på dobling i aksjekursen utover våren. Men positive tall regnskapsmessig må også til for at det skal skje. Det vil være naturlig at Plcs får et oppsving ved et evt. slik scenario.

Stubben
26.10.2019 kl 08:18 517

Veldig bra, skrevet og begrunnet.
Jeg vil tro at de fleste investorer og husene søker over til grønn skifte. Her ligger pengene i dag. Det er blitt en hysteri som gjør skam på de som forelsker seg i oljerelaterte selskaper. At seismikk bransjen har et potensiale som er fruktbart er det ingen som helst tvil om. Tror også at bransjen generelt er blitt mere bevist på framtidige investeringer og da må vi ha seismikk. DB sin analyse er jo skammelig om Carnegie skulle få litt rett.
Stubben
26.10.2019 kl 09:33 457

Dette sier litt om hvem som får spalteplass i media. Banditter og manipulatorer.
Odi.1
26.10.2019 kl 11:27 388

Hausses opp før en griseemisjon , helt typisk disse husene. Alternativet blir en sky høy rente som aksjonærene må fore med resultater i en evighet.
Stubben
26.10.2019 kl 11:49 360

Ja, det er nok sikkert slik det er. Nu skal vel ikke Polarcus i noe emisjon. At der foregår mye vondt for aksjonærene, ja.