IS barbariet opphav!

Slettet bruker
MUMLE 26.10.2019 kl 00:24 441

Islamsk stat, eller IS, kom ikke ut fra ingensteds. Det var helt og holdent en skapelse av to tiår med USAs innblanding i Midtøsten. Og jeg refererer ikke engang til haugene av bevis på at amerikanske myndigheter støttet sine saudiske allierte med direkte finansiering og bevæpning av IS – akkurat som deres forgjenger i Washington, i sin entusiasme for å fjerne sovjetene fra regionen hjalp jihadistene som ble til al-Qaida.

Nei, jeg snakker om det faktum at USA, ved å ødelegge tre viktige arabiske stater – Irak, Libya og Syria – som nektet å underkaste seg det felles regionale hegemoniet til Saudi Arabia og Israel, skapte Washingtons lokale klientstater, et stort tomrom uten styre i hjertet av Midt-Østen. De visste at dette tomrommet snart ville bli fylt av religiøse ekstremister som Islamsk Stat – og de brydde seg ikke.

https://steigan.no/2019/10/tulsi-gabbard-har-rett-og-nancy-pelosi-tar-feil-det-var-det-demokratiske-partiet-i-usa-som-fikk-istand-barbariet-til-is/
Slettet bruker
26.10.2019 kl 00:25 439

Du trenger ikke å være Saddam Hussein, Muammar Gaddafi eller Bashar Assad-apologet for å akseptere dette poenget. Du trenger ikke engang å være bekymret for at disse såkalte «humanitære» krigene krenket hver enkelt stats integritet og suverenitet, og derfor er i Folkeretten definert som «den ytterste krigsforbrytelsen».
Slettet bruker
26.10.2019 kl 00:32 431

Trump ser nå ut til å få slutt på en del av den politikken. Det kan hende han ikke gjør det av de riktige årsakene. Men veldig forsinket – og muligens bare midlertidig – søker han å lukke et lite kapittel i en grufull historie om vestlig sponset barbarisme i Midt-Østen, et kapittel intimt knyttet til Islamsk Stat.

Hva nå med den påståtte bekymringen til Pelosi og Det demokratiske partiet, de som faktisk lot barbariet i Syria finne sted på sin vakt.
De bør for det første ikke tilskrives noen troverdighet i saken.

Men deres påstander om at Trump ikke har «noen plan om å håndtere en potensiell gjenoppstandelse av IS i Midt-Østen» er en gigantisk avledningdsmanøver, en såkalt “red heering” (rød sild red anmr.) de ondskapsfullt slenger i fjeset på oss i håp om at spruten av sjøvann blinder oss.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 00:44 419

O.L
Jeg prøver og lese dine opplysninger om verden generelt, bra stå på.
Forumet er ikke noe her ute uten deg.
All den tid du har, får ikke jeg før jeg er like gammel som deg.
Tror nesten du er en lærer på dine eldre dager. Den skal du ha. :-
Eller skive bom.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 00:54 413

https://resett.no/2019/10/25/erna-solbergs-kamuflerte-krig-mot-syria/

Det er ingen tilfeldighet at både Erna og Pelosi nettopp har besøkt Jordan - Erna som dekke for norske krigsforbrytelser i Syria - og Pelosi som Damage Control for Deep State narkotikahandel fra det beltet kurderne nå er flyttet ut fra av Erdogan/Trump. Det er CASH som har vært årsaken til USA[DeepState] aktivitet i området, ikke "demokratisering" av et land som aldri har bedt om innblanding.

Og Erna er med! Er det dumskap ("Libyakrigen virket for Jens, virker Syriakrigen for meg, tro?") eller forventer hun kun korrupt kickback?

High-placed federal law enforcement sources dropped a bombshell, claiming the renewed push to impeach the president is rooted, in part, in President Trump's move to pull the United States out of the conflict in Syria — and stop untold millions in cash from flowing into the deep state's pockets. "This isn't about the Kurds, it's about the Cash," one FBI source said.
https://truepundit.com/deep-state-vows-payback-after-trump-disrupts-millions-in-illegal-drug-trafficking-cash-kickbacks-from-syria/

Redigert 26.10.2019 kl 00:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.10.2019 kl 00:55 410

Rollen til Deep State.

Nå er det iallfall klart at opposisjonen mot Donald Trump ikke bare består av grupper fra Amerikas politiske klasser, men også fra de fleste politiske lederne i landene som er USAs allierte.

Dette kan se underlig ut for oss. En skulle tro at de ville ha alt å vinne på at hans program ble fulgt.

Men det er nok ikke slik politikken er i virkeligheten.

Den ene etter den andre av disse lederne har blitt overbevist om at ingen kan forandre på USA politikk. Interessen til disse landene, med et mektig USA, er ikke i overensstemmelse med Trumps politikk, som vil isolere landet sitt. De vil heller være trofaste mot den destruktive politikken til George W. Bush og Barack Obama.

Det gjenstår å se hvem det er blant de titusener av offentlig ansatte som trekker i trådene, og hvorfor de opponerer mot Trumps prosjekt.

https://www.derimot.no/thierry-meyssan-trump-kjemper-mot-the-deep-state/
Slettet bruker
26.10.2019 kl 01:04 402

Det er helt feil at Trump vil "isolere USA". Han vil sikre grensene og få kontroll på den "frie flyt" globalismen står for som ikke har jurisdiksjon noe sted og derfor fører til lovløse og farlige tilstander. Det handler om sikkerhet og kontroll, ikke om stengsler for lovlig aktivitet. GLOBALISMEN ER LOVLØS OG FARLIG!
Redigert 26.10.2019 kl 01:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.10.2019 kl 01:09 393

Reddet av russerne var et program som gikk TV 2 i dag.

Der var kransenedleggelse intervjuer og taler. Erna Solberg begrunnet Norges nå plutselige militære opprustning, med hva som hadde skjedd på Krim/ Ukraina. Ja hun henviste til folkeretten? Hva med Libya Syria Irak Afganistan Sudan Balkan som Norge har tatt del i, hva med dem?

Etter noen av de hardeste krigshandlinger på norsk jord, befridde russiske styrker en del av Norge høsten 1944, et halvt år før resten av landet. Befolkningen i Øst-Finnmark var fanget i en krig mellom Tyskland og Sovjetunionen og fikk kjenne på redsel og sult, og deretter glede og frihet. Ennå lever mange av dem som opplevde krigen og frigjøringen, og de kan i dag fortelle om opplevelsene. I en tre timer lang fjernsynssending fra Kirkenes med Ingerid Stenvold som programleder, får vi historiene fra en av de mest bombede byen i Europa under andre verdenskrig.

Slettet bruker
26.10.2019 kl 01:12 388

Amerika først, er mottoet. På høy tid, store deler av USA er fullstendig nedsarvet.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 01:22 381

Dere får forsette med deres konspirasjonsteori.
En ting er sikkert, USA hvil ikke være små nå i disse dager.
Nå er det ikke lenge før Kina maner forbi USA. Krigsmessige.
Dette koster penger, er det derfor de har lyst og stemme Huawei ut på side linjen.
Huawei er farlig for epple. Mye penger dette her. Alt er penger.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 01:22 381

Det er vel for ingenting at Trump blir demonisert unisont, fra håret til «narsisismen» i ( f.eks) norsk media.
Mens kriger-Obama og overgreps-Hillary & fondation ikke blir gått etter i sømmene.
En amerikansk president, som som trekker ut styrker fra nasjoner som tidligere presidenter har har invadert ( med norsk støtte & deltagelse), vingestekker militærkomplekset og bakmennene i Fed, og går foran med et godt eksempel og stenger nasjonen for ulovelig innvandring, og tviler på at verden går under grunnet mantraet CO2, vil selvfølgelig være på kollisjonskurs med de som ønsker frustrasjon, kaos og håpløshet i arbeidet med agendaen En verden / En leder og En valuta.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 10:31 325

Binders: "Huawei er farlig for epple. Mye penger dette her. Alt er penger."

Du må lære deg å skille på penger som gir arbeidsplasser og skatteinntekter - og penger som kan brukes til korrupte kickbacks for politikere som velger fremmed land fremfor arbeidsplasser til egen befolkning!
For du trodde vel ikke at Huawei ville blitt valgt av USA uten å måtte betale kickback til de politikerne som valgte kinesisk fremfor å satse på et firma som gir arbeidsplasser og skatteinntekter (les: velferd) til USA?

Eller hvordan tror du det kan ha seg at amerikanske politikere nå i globalismens tid er blitt milliardærer etter noen år i Kongressen på alminnelig politikerlønn? Du tror kanskje de har vunnet i lotto elns? 🙄💰🤔
Slettet bruker
26.10.2019 kl 10:56 310

Det kan være en medvirkende årsak i tilfelle. Destabilisering av land, skjer uavhengig av arabernes trang til å fremme allahs hat inn på nye områder. Den enkelte muslim, grupperinger av muslimer finner næring i koranen for å spre/utøve allahs vilje. Om muslimene opptrer enkeltvis som terror, eller er organisert som gruppe samme hva de kaller seg er underordnet. Slik har araberne holdt på i mer enn 1400 år. Når dette fortsetter i nye generasjoner er det foreldrene, moskeaktiviteten og koranen som sørger for dette. Den enkelte muslim er nok i utgangspunktet et fredelig menneske. At de opptrer radikalt, skyldes hovedsakelig at islam er radikal. Islam tar utgangspunkt i koranen, og de hatefulle vers som legitimerer og oppfordrer til bruk av vold. Ingen andre religioner er slik.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 13:51 292

Obama rikdom Kommer man fattig inn i politikken og rik ut så har man stjålet. Harry Truman sa det: "You can't get rich in politics unless you're a crook." Trump formue har minket.