Ubetydelig melding fredag


Ja, en forventet PVT på telefon ble stående på EVT og videre trukket pga EKSTERNE forhold kom det melding om fredagskveld.
Om det motsatte hadde lekket at en telefon hadde gått videre til PVT ville nok kursen stått i minst kr 200.

Mener dette utelukkende har med prisen på en lansering av en 5G telefon å gjøre, og nedenfor vil jeg begrunne hvorfor.

Uansett ser jeg ingen grunn til å selge aksjen i det hele tatt. Dette kan faktisk være kun snakk om en utsettelse. Og uansett har jo kameramodulprodusenten laget et ferdig produkt med Polight sin linse som sikkert andre mobilprodusenter kan dra nytte av i sin POC og senere EVT med samme Kameramodulprodusent.

Telefon er jo pr i dag potensielt det største volumproduktet og selvsagt viktig på sikt og få inn i porteføljen, men dette var overhodet aldri priset inn i aksjen.

Det er faktisk pr i dag ikke priset inn noen nyheter eller fremganger det siste året, og faktisk mindre enn det som var på noteringsdagen for over ett år siden til 50kr!

Dette er et firma som nå er helt på startstreken, og et gjennombrudd på klokke nært forestående....

En ordre, og med uansett hvem det skulle være, vil faktisk være et stort internasjonalt gjennombrudd....som igjen sannsynligvis vil gi drahjelp og gi fortgang også til andre segmenter de jobber i.

Det vi vet er at både Nokia, Xiaomi, Samsung og Huawei har annonsert at de skal kunne lage 5 G telefoner til halve prisen ila 2020...
La oss anta at kunden som trakk seg fra lanseringen ikke fant det forsvarlig å lage en 5G telefon nå allikevel til over kr 10000, men vil vente og heller utvikle en til 5000, som flere har sagt de skal klare. De 5G telefonene som ble lansert i 2019 har ligget i svært høy prisklasse, og hvis Polight var inne i et slikt prosjekt er det forståelig at de trakk den planlagte modellen fra markedet. Utfra meldingen trakk de telefonen fra
markedet pga eksterne forhold og ikke pga at det var noe galt med selve linsen i kameramodulen, da denne var ferdig og allerede sent til telefonprodusenten for montering og testing. Det jeg vil anta er derfor at markedsmessige og kanskje det viktigste at prisen ble for høy.

«In other words, current phone processors feature 4G modems and require extra 5G modems to support the next-gen technology. This adds another expense and is one of the leading reasons why 5G is currently a flagship-tier technology.»


Dette stemmer altså:

Generellt dyrt med produksjon av 5G nå:

https://www.google.com/amp/s/www.androidauthority.com/cheap-5g-smartphones-1027996/amp/

Tydeligvis at ingen «mindre kjent mobiltelefon produsent som var inne i bildet heller:
«currently a flagship-tier technology»


Nokia sier det:

https://www.google.com/amp/s/www.techradar.com/amp/news/nokia-5g-phone

Generellt:

https://www.google.com/amp/s/www.androidcentral.com/should-you-buy-5g-phone-2019%3Famp

Så teknologien er derfor pr i dag ikke helt klar for å produsere 5G telefoner «billig nok».

Nå vil det i den nærmeste tiden bli spennende og se det endelige volumet på klokkebestillingen og at
det når som helst kan komme en scanner bestilling fra EVT til PVT fase. Om disse skulle slå til vil antatt volum være på alt fra i området 4-10 millioner linser tilsammen....avhengig av hvem smartklokken ender opp hos og salgstall.

Google er fortsatt spådd klokkeutgivelse i 2019, og xiaomi rykte også vil slippe sin første smartklokke ila året. Oppo er den tredje kandidaten som jeg ser på som mest aktuell.

Om produksjonen i 2020 kun skulle bli:
Antatt volum klokke : 4 mill
Antatt volum scanner: 1 mill

Overskudd 2020:
(5x30)/2 -(11x4)= 75 millioner - 44 millioner= 34 millioner
————

Om produksjonen i 2020 kun skulle bli:
Antatt volum klokke : 2 mill
Antatt volum scanner: 1 mill

Overskudd 2020:
(3x30)/2-(11x4)= 45-44=1 million kroner

Kapasiteten på linse produksjon er 20 mill i året.
Så med kun en utnyttelse på bare 15% vil det altså gi overskudd.

At det ila 2019 eller 2020 blir flere prosjekter til EVT,
PVT og designwin fase på telefoner vil jeg si er svært sannsynlig,
ikke minst pga 5G konkurransen som nå går på å få ut telefoner i lysets hastighet med 5G på markedet.’pris på telefoner med dette i seg har kostet mye, og kampen om
å laget billigere modeller er igang.

At Polight har 10 kameramodulprodusenter in house må jo gi noen resultater ! Og 10 mobilprodusenter.
Hvis nå Polight har laget flere kameramoduler med sin linse i seg for kameramodulleverandører vil jeg anta at det vil komme flere på en gang hvert øyeblikk nå, og at ketchup effekten kan bli overveldende og at tempoet skrus opp betraktelig. 5G er klart i Kina og nye land kommer raskt etter. At dette vil gå veldig raskt nå sier seg selv...
Min spådom er fortsatt at fabrikken kan få en god kapasitetsutnyttelse i 2020. Flere ligger nok i skorpa fra POC fase til EVT fase nå, og ved neste korsvei antar jeg at de vil melde flere av disse samtidig etterhvert som 5G utvikles ila 2019-2020.Nå vil det igjen vise seg på mandag og nærmeste tiden vises hvem som er langsiktige og kortsiktige polightaksjonærer.
Tradisjonelt har de fleste vært tro mot aksjen og
bestemt seg for å sitte langsiktig. Og igjen :
Er det ikke typisk om man går ut, så vil man inn igjen, men da er man ut igjen og så inn, og vipps var tapet større enn om du hadde sittet i ro. Det kan bli bølger, men du verden så kjedelig å sitte utenfor når gjennombruddsordren endelig lan bli meldt og bekreftet om kort tid. Kursen vil nok da gå mot nye høyder og
Her er det jo også trigger som faktisk kan komme allerede mandag på klokke, så igjen er min oppfordring til å ikke få panikk, for det er det faktisk ingen grunn til😊💪

Neste å se frem til i mobiltelefonmarkedet er denne messen i februar. Ikke lenge til, så nå blir det fullt kjør for testing og utprøving regner jeg med frem mot messen:
Litt som hvem klarer å produsere en rimelig telefon med 5 G først konkurranse. At Polight sin selfie linse kommer i front på de10 nye 5G telefoner som er under utvikling hos dem nå skal ingen pr idag utelukke! Var det 5 som var ferdig med poc fasen som meldt på Q3? Isåfall ligger det an til at disse kanskje alle går videre til EVT rimelig fort, dvs samme som den ene som trakk seg var. Så kan jo alle regne ut sannsynligheten for at alle eller flere går videre til PVT og designwin.

https://www.techradar.com/news/mwc-2020
Redigert 20.01.2021 kl 18:22 Du må logge inn for å svare
26.10.2019 kl 08:18 3313

Jeg ser ikke noe som helst grunn til kursras p.g.a dette! Markedet har jo knapt fått med seg denne telefonen som var kommet til EVT fase, det ble jo ikke noen veldig reaksjon etter presentasjonen. Nå er det 8 andre mobiler i poc fase og de kan rykke opp når som helst å bestille! Forventningene har så langt vært klokke og design-win. Men er jo klart at folk som nå vil inn i aksjen hiver seg på å skaper frykt! De dukker alltid opp når det er noe negativt å skrive!

Husk: fremgangen er formidabel fra q2 og vi ser en utvikling👏🏼 Det er heller ikke Polight sin feil denne kanselleringen💪🏻
Redigert 26.10.2019 kl 08:19 Du må logge inn for å svare
rosgun
26.10.2019 kl 11:39 3063

Tror ingen vil stå utenfor når gjennombruddsordren endelig kommer og blir bekreftet på klokke.

Kurs gikk 40% når enda en ordre på PVT kom, så den som tror at kursøkningen kom pga telefonen som ikke engang noen visste skulle komme «mid 2020 « tar skrekkelig feil.

Telefonsegmentet pr dags dato er som nevnt over, nok mer risky da 5G telefoner er dyre å lage da teknologien ikke er helt på plass og de må bruke fordyrende deler for å ta 4 G til 5 G på telefonen slik jeg har forstått det.( Ref link i trådstarter) Regner med at det var grunnen til kansellering av lansering. Denne produsenten er nok neppe alene om akkurat det i disse dager pga at prisnivået i dag er for høyt på produksjon av 5 G telefoner.Alternativt kan det jo ha blitt tenkt Polight linse i en 4 G telefon, og de ville heller vente til de fikk utviklet en 5 G telefon.

Det er ikke usannsynlig i det hele tatt når man ser at utviklingen på 5 G nettet utvikler seg mye raskere enn antatt.... mye raskere...... Ila 2020 er nok nettet oppe i hele verden, og da fungerer det dårlig med lansering av 4 G telefon. Alt isl taler det heller for at Polight fremover mot 2020 og allerede i år vil melde om store fremganger fra poc faser på mobiler. Neste rapport vil nok gi sjokkbølger og melde kanskje 5 EVT og 3 PVT og 2 designwin eller mer. Vent og se, det er faktisk mer mulig enn umulig.

Det var iallefall ikke Polight linsen som var grunnen, men markedsmessige EKSTERNE forhold som var grunnen.

Da er det 9 produsenter igjen (kom 2 nye til poc fase i Q3) og fortsatt 9 kameramodulprodusent igjen å velge i ( ...sannsynligvis vil også den ene som glapp lansere senere i annen modell)... Så dette blir kjempebra....
Redigert 26.10.2019 kl 11:56 Du må logge inn for å svare
Oppgang Kommer
26.10.2019 kl 11:59 3024

Melding om kansellering sent fredag kveld er uansett ingen ubetydelig hendelse for et børsnotert selskap.
Usikkerheten om hva som var den egentlige årsaken til kanselleringen vil gjøre seg gjeldende.
Dette er mer enn nok til å sette i gang panikk blant belånte småsparere og deretter stop-loss raid fra shortere.
I en aksje som PLT blir det store bevegelser opp på positive signaler og vise versa.
Jeg er selv ute av denne, og har liten eller ingen innsikt i deres produkter, men plukket opp aksjen tidsnok på en innskytelse pepret med haussing fra selskapet og skribenter på HO etter stort og jevnt fall fra introduksjonen på børs.
Regn med betydelig fall i kursen på mandag og inntil det evt kommer positive signaler igjen.
rosgun
26.10.2019 kl 12:04 2999

Fint at du skriver at du ikke har peiling forøvrig. Det er iallefall en ærlig sak. Det er jo nok å lese på så du kan sikkert ta deg tid til det. Og at du vil inn i aksjen forstår jeg derfor svært godt.

.... positive signaler igjen, ja det fikk vi i Q3 rapporten, og gjennombruddsordren ventes ila svært kort tid...
Redigert 26.10.2019 kl 12:06 Du må logge inn for å svare
petrol
26.10.2019 kl 12:05 2992

Du er deg selv lik.
Du burde hatt 2 nick, Oppgang Kommer og Nedgang Kommer - alt etter som du er inne eller ute av de forskjellige aksjer.
Oppgang Kommer
26.10.2019 kl 12:08 2979

Der har du oppskriften på enhver aksjespekulant.

Den var til petrol
Redigert 26.10.2019 kl 12:10 Du må logge inn for å svare

Over 90% av dem som skriver på HO er av samme støpning som OK og mener de kan påvirke kursbevegelsene med sine innlegg på HO. De får bare få drive på for det nytter ikke å overbevise dem om noe annet.
Jeg ser ikke bort fra at småinvestorer og de uerfarne investorene kan komme til å presse kursen ned på mandag, men jeg ser ingen grunn til å selge. For dersom du skal inn igjen med et større beløp, så må du nok regne med å presse kursen opp igjen, og det er neimen ikke sikkert at du får kjøpt tilbake for den prisen du solgte deg ut. Det kan bli en dyr eksersis. Jeg blir sittende for en eventuell nedtur blir som en hump i veien. Egentlig ikke noe å bry seg med. Når aktøren med smartklokken blir offentliggjort innen 6-8 uker, så er dagens kursnivå å betrakte som billigsalg.
rockpus
26.10.2019 kl 12:48 2880

Londonmannen

Du vet like godt som de fleste andre at det er mobilpotensialet som gir grunnlag for betydelig kursstigningen og ikke denne smartklokke.
Gårsdagens melding gir betydelig høyere risiko for at det er grunnlag for å anta at linsen i nåværende form er mindre aktuell for mobil.
Oppgang Kommer
26.10.2019 kl 13:01 2846

Jeg solgte på 48 for en liten stund siden når kursen gikk bananas til 50 på høyt volum, for deretter å falle tilbake når volumet minket.
Jeg kjøper slike aksjer kun på billigsalg når muligheten byr seg, og kjøper ikke igjen på dette tidspunktet selv om kursen skulle falle 30% på mandag.
Den må mye lenger ned enn det før jeg evt kjøper, og da helst når selskapet igjen hausser om mulige kontrakter.

Sannsynligvis kommer jeg ikke inn i PLT igjen, men har den på radaren på plattformen min.
Jeg unner også de som er inne all mulig fremgang, nye kontrakter og stigning i aksjekursen.
Jeg driver min forretning på min måte, og det byr seg alltid andre anledninger hvis du passer på egen kontantbeholdning.
26.10.2019 kl 13:01 2843

Det har jo ikke vært snakk om noen evt fase på mobil før på torsdag. Også sier du Rockpus at kursen har vært drevet av dette. Det er LØGN!!! Smartelefon utgivelsen er kansellert av andre årsaker en tlens..De har mange andre produsenter av smarttelefoner som har testet linsen, så får vi se hva det vil bringe. Ikke vanskelig å se hvem som virkelig setter deg inn i caset og ikke. Markedet er enormt og Polight har en spennende tid i møte. Til dere som kommer med usaklige kommentarer: les dere opp, se rapporter, så kan vi begynne å diskutere.

Ikke uenig i at en slik melding blir oppfattet negativt i markedet og at vi initiert må forvente en kursdipp på mandag. Men det er ingen grunn til å trekke dramatiske konklusjoner som at TLens med dette er iåuaktuell for mobiltelefoner.

«At the end of the third quarter, poLight’s TLens was used in eight PoC ́s either ongoing (3) or completed (5). All ongoing and completed PoCs have reported overall positive performance results.»

Det er ett prosjekt som er kansellert. Såvidt jeg kan lese ut fra kvartalsrapporten så blir TLens vurdert i mange flere. Så dersom man med fredagens melding fremholder at TLens med dette blir redusert til smartklokker, så driver man med bevisst feilinformering.

Det viktigste for poLigjt nå er å få signert en kontrakt der TLens er del av et produkt som skal kommersialiseres. Smartklokken er første produkt ut. Den kommer innen 6-8 uker. Noe som vil gjøre jobben betydelig lettere mhp fremtidige kunder. I tillegg må vi ikke avskrive TLens som anvendelig for smartphones så lenge der fortsatt er fler prosjekter for smartphones der TLens blir vurdert.

Tross alt er det teknologien som benyttes i TLens som er interessant og som kan anvendes i en rekke produkter, inkludert smartphones. En enestående teknologi som poLight er alene om å kunne tilby. Men ikke forvent at alle som lukter på TLens og vurderer denne teknologien vil komme til å benytte den. Da tror jeg det kan bli en del skuffelser fremover. Forsøk å se det totale bildet og ikke la dere snuble ved første hinder. Men dersom man ikke har innsett risikoen med et slikt produkt og har trodd at her er det flat vei og ingen hinder mot målet, så finnes der andre, sikrere investeringer å sette pengene i.

Lykke til!
Oppgang Kommer
26.10.2019 kl 13:08 2814

Jeg tar meg ikke tid til å sette meg inn i alle aksjer på OSE, men det går an å gjøre et og annet klipp for det.
Setter meg bare inn i mine langsiktige posisjoner, og evt nye jeg har i kikkerten,

PLT er, eller var kun et spekulativt case for min egen del.
Redigert 26.10.2019 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
focuss
26.10.2019 kl 13:42 2743

Det er forskjell på kontrakt med klokke og smartphone. Kontrakt nå på klokke er vel 90% sikker. Kontrakt med smartphone til sommeren er/var kanskje 10% sikker

Potensialet med klokke kontrakt: Aksjekurs 100++
Potensialet med Smartphone kontrakt: Aksjekurs 1000+
Husk at det bare er 8 mill aksjer i selskapet.

Tror ingen/få har kjøpt PLT nå grunnet smartphone kontrakt. Vi har vel kjøpt basert på den store realismen for klokkekontrakt i høst. Det baseres i at kunden allerede har kjøpt 80000 linser for start av masseproduksjon.

Melding som kom fredag kveld vil ha negativ innvirkning på kursen mandag morgen tror jeg. Det er bare slik aksjemarkedet fungerer. Så kan en spekulere i hvor mye aksjen vil åpne ned. Det som eventuelt vil hindre kursfall er en ny positiv melding mandag morgen. Det positive er tidspunktet meldingen kom på, i god tid før mandag og tid til å fordøye meldingen.
Men ingen må bli overrasket om vi ser 35-40 kr.

Znabel
26.10.2019 kl 14:37 2623

"Men ingen må bli overrasket om vi ser 35-40 kr."

Du er herved kåret til årets optimist.
Kratos
26.10.2019 kl 14:41 2613

Man prøver så godt man kan å beskytte seg mentalt. Dette er ikke ubetydelig, og jeg tror det blir trangt ut døren på mandag.

Det er positivt at du ser slik på det, det er tross allt ned 10-20%. Det er ganske bra nedgang.
Rockall
26.10.2019 kl 14:46 2584

Nå er det nok flere som har ei nervøs helg i uvisshet ja... Nå ja... Men innrømme det, nei da...

Mandags morgen kommer svaret. Blir det blåmandag eller blodmandag..? Vi får se...
rosgun
26.10.2019 kl 15:02 2549

Ja, skjønner at en del baissere var inne i aksjen før oppgang på 40%, så var det å selge seg ut på fredag, og nå skal de inn igjen på mandag.

Jeg regner med at med så få aksjer i omløp vil kursen gå mye opp og ned, men på svært lavt volum ( som vanlig).På mandag kan kursen sikkert duppe ned mot 40 kr, for så å gå opp igjen mot slutten av dagen, men under der har jeg vanskelig for at det er noen grunn til vi skal. Skjønner fortsatt ikke hvorfor vi ikke minst er på kursmål kr 60 til sundal collier. Dette kom lenge før det var en PVT til klokke og absolutt ingen ting som bestod av kursdrivende nyheter.

Så kr 60 er iallefall innen rekkevidde på kort sikt, selv uten noen gjennombruddsordre.

Redigert 26.10.2019 kl 15:04 Du må logge inn for å svare
Znabel
26.10.2019 kl 16:33 2459


Lykke til på mandag. Er redd for at det blir en stygg innføring i aksjemarkedets realiteter. Men håper jo for aksjonærenes del at det ender godt.
26.10.2019 kl 16:39 2445

Tror de fleste oppegående mennesker med sunn fornuft tar dette med knusende ro!
edvin
27.10.2019 kl 00:47 2187

Jeg blir helt ør av å lese all uvitenheten om Plt fra visse «besserwissere» her inne. Makan til sammensurium av fakta og påstander som ikke har rot i virkeligheten fra Max Payne og andre, må le av de grunnløse påstandene og dommedagsprofetiene. Er en av de som tar dette med knusende ro basert på fakta, det er ingen grunn til at denne oppdateringen skal påvirke kursen negativt hvis en tar helheten og alt det som er på gang i Plt med i vurderingen. Et stort kursfall pga denne meldingen er i såfall ren psykologi som jeg vil ta imot som en fantastisk kjøpsanledning, og en mulighet til å kjøpe meg ytterligere opp.
Vi kan snakkes om 6-8 uker når vi mest sannsynlig ikke finne disse oppgulperne på Plt trådene lenger, for når de tar feil er de plutselig sporløst borte.
rosgun
27.10.2019 kl 06:44 2063

Fra Q3:
In 2019, poLight’s TLens has matured from PoCs and product qualification stages to currently being included in three product-specific projects.One of the projects is for the wearable product which is planned for........market release in 2019. ....
The two other projects are smartphone and barcode related with potential market launch in mid-2020. The progress supports increased confidence in the commercialisation of poLight’s technology.
The recent orders for TLens and drivers to support the PVT and prepare for market launch for a planned smartwatch product, confirms that poLight is positioned for potential consumer applications in the wearables segment.
Further progress has been made on the ongoing project for a front-facing application in a planned new smartphone, and EVT cameras is currently being prepared for testing on phone level.
In the barcode segment, one projects have matured to the EVT phase. Barcode readers offer more steady and predictable volumes than the mobile phone and wearables segments and a design win in this segment may finance a significant part of the of the company’s fixed cost.
An increasing number of businesses evaluate TLens for various use-cases. This can result in a more diversified future revenue base and reduce the risk of poLight being exposed to one single market.
Redigert 27.10.2019 kl 06:45 Du må logge inn for å svare
rosgun
27.10.2019 kl 06:50 2052

Fra Q3:

Two

PoCs for smart-watch applications have delivered positive results with respect to technical performance. One of these has to date resulted in a real product project.

Ja du sier det jo sjøl, ren psykologi som vil være en god kjøpsmulighet. Det er jo nettop det dette handler om. Markedet vil alltid oppfatte en melding som dette negativt. En dupp mandag morgen vil være helt naturlig.
Nå virker det ikke som du tar dette med knusende ro da, siden du hisser deg opp på andres synspunkter.
27.10.2019 kl 07:45 1985

Hvordan markedet reagerer vil være realitet i morgen! Det er som er trist her er når folk i forumet går ut og får andre til å tro at kanselleringen er grunnet trøbbel med Polight sin linse . De sprer løgn og usannheter, det liker jeg ikke. Kanselleringen har ingenting med Polight å gjøre og da er det bedre at de stopper nå en etter bestilling av linser til pvt. Nedgangen vil evt. ikke være langvarig! Meldinger i flertall kan komme når som helst (av positiv slag). Det spørsmålet man må stille seg selv er; vil jeg stå utenfor når raketten tar av? Eller er jeg fornøyd med de kronene jeg får sikret meg på mandag? Reisen har så vidt begynt!
Redigert 27.10.2019 kl 07:51 Du må logge inn for å svare
Kraamz
27.10.2019 kl 08:04 1955

Virker som det er mange av oss som har stor tro på dette selskapet🙂 ser på denne aksjen som en mulig lottogevinst på sikt, Den muligheten byr seg ikke ofte🙂 bare å gå fra ingen fast kunde til 1 vil ha stooor påvirkning her! Kamera tech blir avgjørende i fremtiden, dette er vel antatt å være et bra tidspunkt for lansering😁
Rockall
27.10.2019 kl 09:12 1883

Det er MARKEDET som bestemmer betydningen av meldingen, og INGEN andre.
Kraamz
27.10.2019 kl 09:28 1856

Flaks at vi har mangen mld i møte😄

Da forutsetter du at de kommende meldinger er av positiv art.
Kraamz
27.10.2019 kl 09:49 1818

Skulle kanskje nevnt det🙂 la spess godt merke til oversikten i fremvisning av q3. Er mange aktuelle meldinger på vei. Er jo en Strekkodeprodusent som er ca like langt som smartwatch, denne kan komme snart. Var masse positivt der syntest jeg. For de som ikke har sett den kan jeg anbefalle den på det varmeste! Så er bare å søke den opp😁
27.10.2019 kl 09:53 1808

Fint det du skriver kramz! Det som er trist er at de småinvestorer som lar seg lure av de store negative sjelene her inne leser ikke q3 rapport og hører kun på det som blir sagt...

En anbefaling til alle: sett dere inn i caset og les rapportene!!
Redigert 27.10.2019 kl 09:53 Du må logge inn for å svare
Kraamz
27.10.2019 kl 10:13 1785

Så absolutt! Er lett å bli skremt om man ikke har satt seg inn i caset og tallene ikke minst! Verdien med 42 i aksjekurs er jo skarve 340 mill ca🙂 det er greit å se på forholdet her🙂
rosgun
27.10.2019 kl 22:16 1600

Ja, burde minst vært børsverdi på 2mrd og 200kr med tanke på gjennombruddet som er et faktum ila 25 børsdager.
rosgun
28.10.2019 kl 04:49 1494

Nå kommer det melding om designwin på klokke hvert øyeblikk- dumt å selge da. Hvorfor selge egentlig rett før gjennombruddsordren?

Er det ikke den alle har ventet på. Med 25 produkter i testfasen vil det være naturlig at et og annet prosjekt blir utsatt . Mobiltelefoner er vel der det er mest konkurranse av alle produkter som finnes. Men det er flere å ta av. En klokkeordre har heller aldri vært innpriset i Polight aksjen.

Nå må Polight aksjonærer vise at de er smartere enn baissere og villedende overskrift i Finansavisen.

Oslo Børs er en innsidebørs og journalister er med på dette løpet. Men Polight er annerledes landet med svært få aksjer i omløp. Derfor anses aksjene som gull, og særlig det å få ut høyt volum til aksjefond og nye aksjonærer.
Så en oppfording til alle i dag: IKKE SELG!!

Når som helst kommer ordren på 1.klokke til å bli MASSEPRODUSERT ...... Det kan skje i dag, i kveld etter at børsen stenger...
Dette spillet er igang og absolutt alle midler tas i bruk.
Igjen- ikke la deg lure utpå- det har du absolutt alt å tape på og ingenting å vinne på. Husk at så lenge noen også kjøper aksjene også, så er det alltid noen som vil mene det motsatte av deg. Alle som sverter Polight og oppfordrer til salg, er selvsagt de som vil kjøpe aksjene dine. De har ingen annen interesse enn det, hvorfor skulle de ellers engasjere seg i forum ? Regner med de kunne brukt tiden sin på noe helt annet natt og dag og helg...

Hvis dem og alle andre som tror de kan lure oss i dag fingeren

:IKKE SELG!!!
Redigert 28.10.2019 kl 04:52 Du må logge inn for å svare