Ubetydelig melding fredag

rosgun
PLT 26.10.2019 kl 05:11 3864

Ja, en forventet PVT pÄ telefon ble stÄende pÄ EVT og videre trukket pga EKSTERNE forhold kom det melding om fredagskveld.
Om det motsatte hadde lekket at en telefon hadde gÄtt videre til PVT ville nok kursen stÄtt i minst kr 200.

Mener dette utelukkende har med prisen pÄ en lansering av en 5G telefon Ä gjÞre, og nedenfor vil jeg begrunne hvorfor.

Uansett ser jeg ingen grunn til Ă„ selge aksjen i det hele tatt. Dette kan faktisk vĂŠre kun snakk om en utsettelse. Og uansett har jo kameramodulprodusenten laget et ferdig produkt med Polight sin linse som sikkert andre mobilprodusenter kan dra nytte av i sin POC og senere EVT med samme Kameramodulprodusent.

Telefon er jo pr i dag potensielt det stÞrste volumproduktet og selvsagt viktig pÄ sikt og fÄ inn i portefÞljen, men dette var overhodet aldri priset inn i aksjen.

Det er faktisk pr i dag ikke priset inn noen nyheter eller fremganger det siste Äret, og faktisk mindre enn det som var pÄ noteringsdagen for over ett Är siden til 50kr!

Dette er et firma som nÄ er helt pÄ startstreken, og et gjennombrudd pÄ klokke nÊrt forestÄende....

En ordre, og med uansett hvem det skulle vÊre, vil faktisk vÊre et stort internasjonalt gjennombrudd....som igjen sannsynligvis vil gi drahjelp og gi fortgang ogsÄ til andre segmenter de jobber i.

Det vi vet er at bÄde Nokia, Xiaomi, Samsung og Huawei har annonsert at de skal kunne lage 5 G telefoner til halve prisen ila 2020...
La oss anta at kunden som trakk seg fra lanseringen ikke fant det forsvarlig Ä lage en 5G telefon nÄ allikevel til over kr 10000, men vil vente og heller utvikle en til 5000, som flere har sagt de skal klare. De 5G telefonene som ble lansert i 2019 har ligget i svÊrt hÞy prisklasse, og hvis Polight var inne i et slikt prosjekt er det forstÄelig at de trakk den planlagte modellen fra markedet. Utfra meldingen trakk de telefonen fra
markedet pga eksterne forhold og ikke pga at det var noe galt med selve linsen i kameramodulen, da denne var ferdig og allerede sent til telefonprodusenten for montering og testing. Det jeg vil anta er derfor at markedsmessige og kanskje det viktigste at prisen ble for hĂžy.

«In other words, current phone processors feature 4G modems and require extra 5G modems to support the next-gen technology. This adds another expense and is one of the leading reasons why 5G is currently a flagship-tier technology.»


Dette stemmer altsÄ:

Generellt dyrt med produksjon av 5G nÄ:

https://www.google.com/amp/s/www.androidauthority.com/cheap-5g-smartphones-1027996/amp/

Tydeligvis at ingen «mindre kjent mobiltelefon produsent som var inne i bildet heller:
«currently a flagship-tier technology»


Nokia sier det:

https://www.google.com/amp/s/www.techradar.com/amp/news/nokia-5g-phone

Generellt:

https://www.google.com/amp/s/www.androidcentral.com/should-you-buy-5g-phone-2019%3Famp

SÄ teknologien er derfor pr i dag ikke helt klar for Ä produsere 5G telefoner «billig nok».

NÄ vil det i den nÊrmeste tiden bli spennende og se det endelige volumet pÄ klokkebestillingen og at
det nÄr som helst kan komme en scanner bestilling fra EVT til PVT fase. Om disse skulle slÄ til vil antatt volum vÊre pÄ alt fra i omrÄdet 4-10 millioner linser tilsammen....avhengig av hvem smartklokken ender opp hos og salgstall.

Google er fortsatt spÄdd klokkeutgivelse i 2019, og xiaomi rykte ogsÄ vil slippe sin fÞrste smartklokke ila Äret. Oppo er den tredje kandidaten som jeg ser pÄ som mest aktuell.

Om produksjonen i 2020 kun skulle bli:
Antatt volum klokke : 4 mill
Antatt volum scanner: 1 mill

Overskudd 2020:
(5x30)/2 -(11x4)= 75 millioner - 44 millioner= 34 millioner
————

Om produksjonen i 2020 kun skulle bli:
Antatt volum klokke : 2 mill
Antatt volum scanner: 1 mill

Overskudd 2020:
(3x30)/2-(11x4)= 45-44=1 million kroner

Kapasiteten pÄ linse produksjon er 20 mill i Äret.
SÄ med kun en utnyttelse pÄ bare 15% vil det altsÄ gi overskudd.

At det ila 2019 eller 2020 blir flere prosjekter til EVT,
PVT og designwin fase pÄ telefoner vil jeg si er svÊrt sannsynlig,
ikke minst pga 5G konkurransen som nĂ„ gĂ„r pĂ„ Ă„ fĂ„ ut telefoner i lysets hastighet med 5G pĂ„ markedet.’pris pĂ„ telefoner med dette i seg har kostet mye, og kampen om
Ă„ laget billigere modeller er igang.

At Polight har 10 kameramodulprodusenter in house mÄ jo gi noen resultater ! Og 10 mobilprodusenter.
Hvis nÄ Polight har laget flere kameramoduler med sin linse i seg for kameramodulleverandÞrer vil jeg anta at det vil komme flere pÄ en gang hvert Þyeblikk nÄ, og at ketchup effekten kan bli overveldende og at tempoet skrus opp betraktelig. 5G er klart i Kina og nye land kommer raskt etter. At dette vil gÄ veldig raskt nÄ sier seg selv...
Min spÄdom er fortsatt at fabrikken kan fÄ en god kapasitetsutnyttelse i 2020. Flere ligger nok i skorpa fra POC fase til EVT fase nÄ, og ved neste korsvei antar jeg at de vil melde flere av disse samtidig etterhvert som 5G utvikles ila 2019-2020.



NÄ vil det igjen vise seg pÄ mandag og nÊrmeste tiden vises hvem som er langsiktige og kortsiktige polightaksjonÊrer.
Tradisjonelt har de fleste vĂŠrt tro mot aksjen og
bestemt seg for Ă„ sitte langsiktig. Og igjen :
Er det ikke typisk om man gÄr ut, sÄ vil man inn igjen, men da er man ut igjen og sÄ inn, og vipps var tapet stÞrre enn om du hadde sittet i ro. Det kan bli bÞlger, men du verden sÄ kjedelig Ä sitte utenfor nÄr gjennombruddsordren endelig lan bli meldt og bekreftet om kort tid. Kursen vil nok da gÄ mot nye hÞyder og
Her er det jo ogsĂ„ trigger som faktisk kan komme allerede mandag pĂ„ klokke, sĂ„ igjen er min oppfordring til Ă„ ikke fĂ„ panikk, for det er det faktisk ingen grunn til😊đŸ’Ș

Neste Ä se frem til i mobiltelefonmarkedet er denne messen i februar. Ikke lenge til, sÄ nÄ blir det fullt kjÞr for testing og utprÞving regner jeg med frem mot messen:
Litt som hvem klarer Ä produsere en rimelig telefon med 5 G fÞrst konkurranse. At Polight sin selfie linse kommer i front pÄ de10 nye 5G telefoner som er under utvikling hos dem nÄ skal ingen pr idag utelukke! Var det 5 som var ferdig med poc fasen som meldt pÄ Q3? IsÄfall ligger det an til at disse kanskje alle gÄr videre til EVT rimelig fort, dvs samme som den ene som trakk seg var. SÄ kan jo alle regne ut sannsynligheten for at alle eller flere gÄr videre til PVT og designwin.

https://www.techradar.com/news/mwc-2020
Redigert 20.01.2021 kl 18:22 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
26.10.2019 kl 08:18 3758

Jeg ser ikke noe som helst grunn til kursras p.g.a dette! Markedet har jo knapt fÄtt med seg denne telefonen som var kommet til EVT fase, det ble jo ikke noen veldig reaksjon etter presentasjonen. NÄ er det 8 andre mobiler i poc fase og de kan rykke opp nÄr som helst Ä bestille! Forventningene har sÄ langt vÊrt klokke og design-win. Men er jo klart at folk som nÄ vil inn i aksjen hiver seg pÄ Ä skaper frykt! De dukker alltid opp nÄr det er noe negativt Ä skrive!

Husk: fremgangen er formidabel fra q2 og vi ser en utviklingđŸ‘đŸŒ Det er heller ikke Polight sin feil denne kanselleringenđŸ’ȘđŸ»
Redigert 26.10.2019 kl 08:19 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
26.10.2019 kl 11:39 3508

Tror ingen vil stÄ utenfor nÄr gjennombruddsordren endelig kommer og blir bekreftet pÄ klokke.

Kurs gikk 40% nÄr enda en ordre pÄ PVT kom, sÄ den som tror at kursÞkningen kom pga telefonen som ikke engang noen visste skulle komme «mid 2020 « tar skrekkelig feil.

Telefonsegmentet pr dags dato er som nevnt over, nok mer risky da 5G telefoner er dyre Ä lage da teknologien ikke er helt pÄ plass og de mÄ bruke fordyrende deler for Ä ta 4 G til 5 G pÄ telefonen slik jeg har forstÄtt det.( Ref link i trÄdstarter) Regner med at det var grunnen til kansellering av lansering. Denne produsenten er nok neppe alene om akkurat det i disse dager pga at prisnivÄet i dag er for hÞyt pÄ produksjon av 5 G telefoner.Alternativt kan det jo ha blitt tenkt Polight linse i en 4 G telefon, og de ville heller vente til de fikk utviklet en 5 G telefon.

Det er ikke usannsynlig i det hele tatt nÄr man ser at utviklingen pÄ 5 G nettet utvikler seg mye raskere enn antatt.... mye raskere...... Ila 2020 er nok nettet oppe i hele verden, og da fungerer det dÄrlig med lansering av 4 G telefon. Alt isl taler det heller for at Polight fremover mot 2020 og allerede i Är vil melde om store fremganger fra poc faser pÄ mobiler. Neste rapport vil nok gi sjokkbÞlger og melde kanskje 5 EVT og 3 PVT og 2 designwin eller mer. Vent og se, det er faktisk mer mulig enn umulig.

Det var iallefall ikke Polight linsen som var grunnen, men markedsmessige EKSTERNE forhold som var grunnen.

Da er det 9 produsenter igjen (kom 2 nye til poc fase i Q3) og fortsatt 9 kameramodulprodusent igjen Ä velge i ( ...sannsynligvis vil ogsÄ den ene som glapp lansere senere i annen modell)... SÄ dette blir kjempebra....
Redigert 26.10.2019 kl 11:56 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
26.10.2019 kl 11:59 3469

Melding om kansellering sent fredag kveld er uansett ingen ubetydelig hendelse for et bĂžrsnotert selskap.
Usikkerheten om hva som var den egentlige Ă„rsaken til kanselleringen vil gjĂžre seg gjeldende.
Dette er mer enn nok til Ä sette i gang panikk blant belÄnte smÄsparere og deretter stop-loss raid fra shortere.
I en aksje som PLT blir det store bevegelser opp pÄ positive signaler og vise versa.
Jeg er selv ute av denne, og har liten eller ingen innsikt i deres produkter, men plukket opp aksjen tidsnok pÄ en innskytelse pepret med haussing fra selskapet og skribenter pÄ HO etter stort og jevnt fall fra introduksjonen pÄ bÞrs.
Regn med betydelig fall i kursen pÄ mandag og inntil det evt kommer positive signaler igjen.
rosgun
26.10.2019 kl 12:04 3444

Fint at du skriver at du ikke har peiling forÞvrig. Det er iallefall en Êrlig sak. Det er jo nok Ä lese pÄ sÄ du kan sikkert ta deg tid til det. Og at du vil inn i aksjen forstÄr jeg derfor svÊrt godt.

.... positive signaler igjen, ja det fikk vi i Q3 rapporten, og gjennombruddsordren ventes ila svĂŠrt kort tid...
Redigert 26.10.2019 kl 12:06 Du mÄ logge inn for Ä svare
petrol
26.10.2019 kl 12:05 3437

Du er deg selv lik.
Du burde hatt 2 nick, Oppgang Kommer og Nedgang Kommer - alt etter som du er inne eller ute av de forskjellige aksjer.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 12:08 3424

Der har du oppskriften pÄ enhver aksjespekulant.

Den var til petrol
Redigert 26.10.2019 kl 12:10 Du mÄ logge inn for Ä svare
Londonmannen
26.10.2019 kl 12:38 3349

Over 90% av dem som skriver pÄ HO er av samme stÞpning som OK og mener de kan pÄvirke kursbevegelsene med sine innlegg pÄ HO. De fÄr bare fÄ drive pÄ for det nytter ikke Ä overbevise dem om noe annet.
Jeg ser ikke bort fra at smÄinvestorer og de uerfarne investorene kan komme til Ä presse kursen ned pÄ mandag, men jeg ser ingen grunn til Ä selge. For dersom du skal inn igjen med et stÞrre belÞp, sÄ mÄ du nok regne med Ä presse kursen opp igjen, og det er neimen ikke sikkert at du fÄr kjÞpt tilbake for den prisen du solgte deg ut. Det kan bli en dyr eksersis. Jeg blir sittende for en eventuell nedtur blir som en hump i veien. Egentlig ikke noe Ä bry seg med. NÄr aktÞren med smartklokken blir offentliggjort innen 6-8 uker, sÄ er dagens kursnivÄ Ä betrakte som billigsalg.
rockpus
26.10.2019 kl 12:48 3325

Londonmannen

Du vet like godt som de fleste andre at det er mobilpotensialet som gir grunnlag for betydelig kursstigningen og ikke denne smartklokke.
GÄrsdagens melding gir betydelig hÞyere risiko for at det er grunnlag for Ä anta at linsen i nÄvÊrende form er mindre aktuell for mobil.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 13:01 3291

Jeg solgte pÄ 48 for en liten stund siden nÄr kursen gikk bananas til 50 pÄ hÞyt volum, for deretter Ä falle tilbake nÄr volumet minket.
Jeg kjÞper slike aksjer kun pÄ billigsalg nÄr muligheten byr seg, og kjÞper ikke igjen pÄ dette tidspunktet selv om kursen skulle falle 30% pÄ mandag.
Den mÄ mye lenger ned enn det fÞr jeg evt kjÞper, og da helst nÄr selskapet igjen hausser om mulige kontrakter.

Sannsynligvis kommer jeg ikke inn i PLT igjen, men har den pÄ radaren pÄ plattformen min.
Jeg unner ogsÄ de som er inne all mulig fremgang, nye kontrakter og stigning i aksjekursen.
Jeg driver min forretning pÄ min mÄte, og det byr seg alltid andre anledninger hvis du passer pÄ egen kontantbeholdning.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 13:01 3288

Det har jo ikke vÊrt snakk om noen evt fase pÄ mobil fÞr pÄ torsdag. OgsÄ sier du Rockpus at kursen har vÊrt drevet av dette. Det er LØGN!!! Smartelefon utgivelsen er kansellert av andre Ärsaker en tlens..De har mange andre produsenter av smarttelefoner som har testet linsen, sÄ fÄr vi se hva det vil bringe. Ikke vanskelig Ä se hvem som virkelig setter deg inn i caset og ikke. Markedet er enormt og Polight har en spennende tid i mÞte. Til dere som kommer med usaklige kommentarer: les dere opp, se rapporter, sÄ kan vi begynne Ä diskutere.
Londonmannen
26.10.2019 kl 13:07 3268

Ikke uenig i at en slik melding blir oppfattet negativt i markedet og at vi initiert mÄ forvente en kursdipp pÄ mandag. Men det er ingen grunn til Ä trekke dramatiske konklusjoner som at TLens med dette er iÄuaktuell for mobiltelefoner.

«At the end of the third quarter, poLight’s TLens was used in eight PoC ́s either ongoing (3) or completed (5). All ongoing and completed PoCs have reported overall positive performance results.»

Det er ett prosjekt som er kansellert. SÄvidt jeg kan lese ut fra kvartalsrapporten sÄ blir TLens vurdert i mange flere. SÄ dersom man med fredagens melding fremholder at TLens med dette blir redusert til smartklokker, sÄ driver man med bevisst feilinformering.

Det viktigste for poLigjt nÄ er Ä fÄ signert en kontrakt der TLens er del av et produkt som skal kommersialiseres. Smartklokken er fÞrste produkt ut. Den kommer innen 6-8 uker. Noe som vil gjÞre jobben betydelig lettere mhp fremtidige kunder. I tillegg mÄ vi ikke avskrive TLens som anvendelig for smartphones sÄ lenge der fortsatt er fler prosjekter for smartphones der TLens blir vurdert.

Tross alt er det teknologien som benyttes i TLens som er interessant og som kan anvendes i en rekke produkter, inkludert smartphones. En enestÄende teknologi som poLight er alene om Ä kunne tilby. Men ikke forvent at alle som lukter pÄ TLens og vurderer denne teknologien vil komme til Ä benytte den. Da tror jeg det kan bli en del skuffelser fremover. ForsÞk Ä se det totale bildet og ikke la dere snuble ved fÞrste hinder. Men dersom man ikke har innsett risikoen med et slikt produkt og har trodd at her er det flat vei og ingen hinder mot mÄlet, sÄ finnes der andre, sikrere investeringer Ä sette pengene i.

Lykke til!
Slettet bruker
26.10.2019 kl 13:08 3259

Jeg tar meg ikke tid til Ä sette meg inn i alle aksjer pÄ OSE, men det gÄr an Ä gjÞre et og annet klipp for det.
Setter meg bare inn i mine langsiktige posisjoner, og evt nye jeg har i kikkerten,

PLT er, eller var kun et spekulativt case for min egen del.
Redigert 26.10.2019 kl 13:09 Du mÄ logge inn for Ä svare
focuss
26.10.2019 kl 13:42 3188

Det er forskjell pÄ kontrakt med klokke og smartphone. Kontrakt nÄ pÄ klokke er vel 90% sikker. Kontrakt med smartphone til sommeren er/var kanskje 10% sikker

Potensialet med klokke kontrakt: Aksjekurs 100++
Potensialet med Smartphone kontrakt: Aksjekurs 1000+
Husk at det bare er 8 mill aksjer i selskapet.

Tror ingen/fÄ har kjÞpt PLT nÄ grunnet smartphone kontrakt. Vi har vel kjÞpt basert pÄ den store realismen for klokkekontrakt i hÞst. Det baseres i at kunden allerede har kjÞpt 80000 linser for start av masseproduksjon.
VĂ„rherre
26.10.2019 kl 13:53 3154

Melding som kom fredag kveld vil ha negativ innvirkning pÄ kursen mandag morgen tror jeg. Det er bare slik aksjemarkedet fungerer. SÄ kan en spekulere i hvor mye aksjen vil Äpne ned. Det som eventuelt vil hindre kursfall er en ny positiv melding mandag morgen. Det positive er tidspunktet meldingen kom pÄ, i god tid fÞr mandag og tid til Ä fordÞye meldingen.
Men ingen mÄ bli overrasket om vi ser 35-40 kr.

Znabel
26.10.2019 kl 14:37 3068

"Men ingen mÄ bli overrasket om vi ser 35-40 kr."

Du er herved kÄret til Ärets optimist.
Kratos
26.10.2019 kl 14:41 3058

Man prÞver sÄ godt man kan Ä beskytte seg mentalt. Dette er ikke ubetydelig, og jeg tror det blir trangt ut dÞren pÄ mandag.
VĂ„rherre
26.10.2019 kl 14:42 3054

Det er positivt at du ser slik pÄ det, det er tross allt ned 10-20%. Det er ganske bra nedgang.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 14:46 3029

NĂ„ er det nok flere som har ei nervĂžs helg i uvisshet ja... NĂ„ ja... Men innrĂžmme det, nei da...

Mandags morgen kommer svaret. Blir det blÄmandag eller blodmandag..? Vi fÄr se...
rosgun
26.10.2019 kl 15:02 2994

Ja, skjÞnner at en del baissere var inne i aksjen fÞr oppgang pÄ 40%, sÄ var det Ä selge seg ut pÄ fredag, og nÄ skal de inn igjen pÄ mandag.

Jeg regner med at med sÄ fÄ aksjer i omlÞp vil kursen gÄ mye opp og ned, men pÄ svÊrt lavt volum ( som vanlig).PÄ mandag kan kursen sikkert duppe ned mot 40 kr, for sÄ Ä gÄ opp igjen mot slutten av dagen, men under der har jeg vanskelig for at det er noen grunn til vi skal. SkjÞnner fortsatt ikke hvorfor vi ikke minst er pÄ kursmÄl kr 60 til sundal collier. Dette kom lenge fÞr det var en PVT til klokke og absolutt ingen ting som bestod av kursdrivende nyheter.

SÄ kr 60 er iallefall innen rekkevidde pÄ kort sikt, selv uten noen gjennombruddsordre.

Redigert 26.10.2019 kl 15:04 Du mÄ logge inn for Ä svare
Znabel
26.10.2019 kl 16:33 2904


Lykke til pÄ mandag. Er redd for at det blir en stygg innfÞring i aksjemarkedets realiteter. Men hÄper jo for aksjonÊrenes del at det ender godt.
Slettet bruker
26.10.2019 kl 16:39 2890

Tror de fleste oppegÄende mennesker med sunn fornuft tar dette med knusende ro!
edvin
27.10.2019 kl 00:47 2632

Jeg blir helt Þr av Ä lese all uvitenheten om Plt fra visse «besserwissere» her inne. Makan til sammensurium av fakta og pÄstander som ikke har rot i virkeligheten fra Max Payne og andre, mÄ le av de grunnlÞse pÄstandene og dommedagsprofetiene. Er en av de som tar dette med knusende ro basert pÄ fakta, det er ingen grunn til at denne oppdateringen skal pÄvirke kursen negativt hvis en tar helheten og alt det som er pÄ gang i Plt med i vurderingen. Et stort kursfall pga denne meldingen er i sÄfall ren psykologi som jeg vil ta imot som en fantastisk kjÞpsanledning, og en mulighet til Ä kjÞpe meg ytterligere opp.
Vi kan snakkes om 6-8 uker nÄr vi mest sannsynlig ikke finne disse oppgulperne pÄ Plt trÄdene lenger, for nÄr de tar feil er de plutselig sporlÞst borte.
rosgun
27.10.2019 kl 06:44 2508

Fra Q3:
In 2019, poLight’s TLens has matured from PoCs and product qualification stages to currently being included in three product-specific projects.



One of the projects is for the wearable product which is planned for........



market release in 2019. ....




The two other projects are smartphone and barcode related with potential market launch in mid-2020. The progress supports increased confidence in the commercialisation of poLight’s technology.
The recent orders for TLens and drivers to support the PVT and prepare for market launch for a planned smartwatch product, confirms that poLight is positioned for potential consumer applications in the wearables segment.
Further progress has been made on the ongoing project for a front-facing application in a planned new smartphone, and EVT cameras is currently being prepared for testing on phone level.
In the barcode segment, one projects have matured to the EVT phase. Barcode readers offer more steady and predictable volumes than the mobile phone and wearables segments and a design win in this segment may finance a significant part of the of the company’s fixed cost.
An increasing number of businesses evaluate TLens for various use-cases. This can result in a more diversified future revenue base and reduce the risk of poLight being exposed to one single market.
Redigert 27.10.2019 kl 06:45 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
27.10.2019 kl 06:50 2497

Fra Q3:

Two

PoCs for smart-watch applications have delivered positive results with respect to technical performance. One of these has to date resulted in a real product project.
VĂ„rherre
27.10.2019 kl 07:25 2462

Ja du sier det jo sjĂžl, ren psykologi som vil vĂŠre en god kjĂžpsmulighet. Det er jo nettop det dette handler om. Markedet vil alltid oppfatte en melding som dette negativt. En dupp mandag morgen vil vĂŠre helt naturlig.
NÄ virker det ikke som du tar dette med knusende ro da, siden du hisser deg opp pÄ andres synspunkter.
Slettet bruker
27.10.2019 kl 07:45 2430

Hvordan markedet reagerer vil vÊre realitet i morgen! Det er som er trist her er nÄr folk i forumet gÄr ut og fÄr andre til Ä tro at kanselleringen er grunnet trÞbbel med Polight sin linse . De sprer lÞgn og usannheter, det liker jeg ikke. Kanselleringen har ingenting med Polight Ä gjÞre og da er det bedre at de stopper nÄ en etter bestilling av linser til pvt. Nedgangen vil evt. ikke vÊre langvarig! Meldinger i flertall kan komme nÄr som helst (av positiv slag). Det spÞrsmÄlet man mÄ stille seg selv er; vil jeg stÄ utenfor nÄr raketten tar av? Eller er jeg fornÞyd med de kronene jeg fÄr sikret meg pÄ mandag? Reisen har sÄ vidt begynt!
Redigert 27.10.2019 kl 07:51 Du mÄ logge inn for Ä svare
Kraamz
27.10.2019 kl 08:04 2400

Virker som det er mange av oss som har stor tro pĂ„ dette selskapet🙂 ser pĂ„ denne aksjen som en mulig lottogevinst pĂ„ sikt, Den muligheten byr seg ikke ofte🙂 bare Ă„ gĂ„ fra ingen fast kunde til 1 vil ha stooor pĂ„virkning her! Kamera tech blir avgjĂžrende i fremtiden, dette er vel antatt Ă„ vĂŠre et bra tidspunkt for lansering😁
Slettet bruker
27.10.2019 kl 09:12 2328

Det er MARKEDET som bestemmer betydningen av meldingen, og INGEN andre.
Kraamz
27.10.2019 kl 09:28 2301

Flaks at vi har mangen mld i mþte😄
VĂ„rherre
27.10.2019 kl 09:43 2279

Da forutsetter du at de kommende meldinger er av positiv art.
Kraamz
27.10.2019 kl 09:49 2263

Skulle kanskje nevnt det🙂 la spess godt merke til oversikten i fremvisning av q3. Er mange aktuelle meldinger pĂ„ vei. Er jo en Strekkodeprodusent som er ca like langt som smartwatch, denne kan komme snart. Var masse positivt der syntest jeg. For de som ikke har sett den kan jeg anbefalle den pĂ„ det varmeste! SĂ„ er bare Ă„ sĂžke den opp😁
Slettet bruker
27.10.2019 kl 09:53 2253

Fint det du skriver kramz! Det som er trist er at de smÄinvestorer som lar seg lure av de store negative sjelene her inne leser ikke q3 rapport og hÞrer kun pÄ det som blir sagt...

En anbefaling til alle: sett dere inn i caset og les rapportene!!
Redigert 27.10.2019 kl 09:53 Du mÄ logge inn for Ä svare
Kraamz
27.10.2019 kl 10:13 2230

SĂ„ absolutt! Er lett Ă„ bli skremt om man ikke har satt seg inn i caset og tallene ikke minst! Verdien med 42 i aksjekurs er jo skarve 340 mill ca🙂 det er greit Ă„ se pĂ„ forholdet her🙂
rosgun
27.10.2019 kl 22:16 2045

Ja, burde minst vÊrt bÞrsverdi pÄ 2mrd og 200kr med tanke pÄ gjennombruddet som er et faktum ila 25 bÞrsdager.
rosgun
28.10.2019 kl 04:49 1939

NÄ kommer det melding om designwin pÄ klokke hvert Þyeblikk- dumt Ä selge da. Hvorfor selge egentlig rett fÞr gjennombruddsordren?

Er det ikke den alle har ventet pÄ. Med 25 produkter i testfasen vil det vÊre naturlig at et og annet prosjekt blir utsatt . Mobiltelefoner er vel der det er mest konkurranse av alle produkter som finnes. Men det er flere Ä ta av. En klokkeordre har heller aldri vÊrt innpriset i Polight aksjen.

NÄ mÄ Polight aksjonÊrer vise at de er smartere enn baissere og villedende overskrift i Finansavisen.

Oslo BÞrs er en innsidebÞrs og journalister er med pÄ dette lÞpet. Men Polight er annerledes landet med svÊrt fÄ aksjer i omlÞp. Derfor anses aksjene som gull, og sÊrlig det Ä fÄ ut hÞyt volum til aksjefond og nye aksjonÊrer.
SĂ„ en oppfording til alle i dag: IKKE SELG!!

NÄr som helst kommer ordren pÄ 1.klokke til Ä bli MASSEPRODUSERT ...... Det kan skje i dag, i kveld etter at bÞrsen stenger...
Dette spillet er igang og absolutt alle midler tas i bruk.
Igjen- ikke la deg lure utpÄ- det har du absolutt alt Ä tape pÄ og ingenting Ä vinne pÄ. Husk at sÄ lenge noen ogsÄ kjÞper aksjene ogsÄ, sÄ er det alltid noen som vil mene det motsatte av deg. Alle som sverter Polight og oppfordrer til salg, er selvsagt de som vil kjÞpe aksjene dine. De har ingen annen interesse enn det, hvorfor skulle de ellers engasjere seg i forum ? Regner med de kunne brukt tiden sin pÄ noe helt annet natt og dag og helg...

Hvis dem og alle andre som tror de kan lure oss i dag fingeren

:IKKE SELG!!!
Redigert 28.10.2019 kl 04:52 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
28.10.2019 kl 14:14 1849

👍