Trump hater den frie og kritiske journalistikken


https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/10/24/195621284/trump-ber-statlige-organer-si-opp-kritiske-aviser?fbclid=IwAR0QxXCyhvprlnfQdz8rVhX_zdh0PPfBTQyOWH_j1J5KyjsNco06NRaSUJo

Dette er bare enda en av mange bevis på det. Trump tvinger statlige organer til å si opp abonnementer på aviser som har vært kritiske til Trump.

Skremmende og farlig.

Lurulf
26.10.2019 kl 11:57 461

Trump har vel sett seg drittlei av mainstream media som ikke reflekterer meningsstrømmer i befolkningen.

Vi har det samme drittet i Norge, media er ubalansert og blodrøde.

Du er altså like faktaresistent som den oransje er. Og da skal de som sprer fakta som ikke passer dere knebles?

Skrev faktabenekter nr 1 på HO.

Gud bedre.
Redigert 26.10.2019 kl 12:09 Du må logge inn for å svare

Hvilke fakta har jeg benektet, pappen? Unnskylder den forestillingen du har av meg at Trump prøver å kneble kritisk presse?
Redigert 26.10.2019 kl 12:14 Du må logge inn for å svare
Lurulf
26.10.2019 kl 12:24 438

Fra artikkelen: John F. Kennedy sa opp Det hvite hus' abonnement på New York Herald Tribune som han mente var for partisk.
Tar det for gitt at venstreraddisene den gang ikke kritiserte Kennedy for å gjøre det samme.

Trump ser bare ut til å følge en tradisjon som ble etablert av president Kennedy (eller andre). Det kan vel ikke A - den nye fakta Benekter være uenig i.

Nå er det en del år siden Kennedy levde og det forsvarer vel ikke den oransje drittsekkens handlinger at Kennedy kanskje gjorde noe som liknet en gang for mer enn femti år siden.
Lurulf
26.10.2019 kl 13:00 419

Men det viser din forutinntatthet og hullene i din argumentasjon til fulle.

Det gjør det da ikke. Jeg har ikke skrevet et ord om Kennedy her. Før du kom slepende med ham. Det forandrer ikke på noe som helst.
Lurulf
26.10.2019 kl 13:12 413

Jeg beviser og dokumenterer at Trump bare gjør som Kennedy.

Trump er i mot ytringsfrihet. For 2 dager siden kalte han folk i eget parti som er kritisk til ham for human scum. Ikke særlig høyt under taket med andre ord.

Feil. Trump lyver og sier at de kutter for å spare penger. Men det handler selvsagt om at Trump ikke tåler kritikk. Kennedy sitt argument var at han mente at den ene avisen hadde politisk slagside.

Vi har jo sett dette hele tiden. Republikanere har ikke turt å si sin ærlige mening i frykt for å bli forfulgt av drittsekken. Men endelig ser det ut til å løsne.
Lurulf
26.10.2019 kl 13:52 389

Trump ønsker å spare skattebetalerne for hundretusener av dollar. Det står det respekt av.

Kennedy ønsket å straffe en avis han mente var partisk. Dette er et forsøk på å kneble kritisk media. Skremmende.

Hehe. Du kjører slalåm mellom "argumenter" her :) Sløsing er en uting, ja. Men dette er selvsagt en markering. Straff for at de er så frekke at de ikke stryker drittsekken medhårs. At du klamrer deg til at en annen president kanskje gjorde noe liknende for mer enn femti år siden forandrer ikke på noe som helst. Jeg levde ikke den gangen men hadde reagert på samme vis.

Men du mener at det er viktig at staten ikke sløser for mye?

Det er nå helst republikanere utenfor politikken som sier ham i mot. De som er inne holder kjeft av frykt for å tape neste valg.

De som ikke har noe å tape på å si sin ærlige mening om galskapen.. Det er ikke uten grunn at uvanlig mange republikanske folkevalgte har valgt å ikke stille til nyvalg etter at Trump ble president.

"Trump ønsker å spare skattebetalerne for hundretusener av dollar. Det står det respekt av."

Han har snart dobblet underskuddet som nå er på 1 trillion. Burde kanskje prøve med hardere lut om det var sløseri han vil til livs.
Lurulf
26.10.2019 kl 16:33 323

Du blir tatt med buksa nede nok en gang, men velger likevel å holde på med hykleriet ditt.

Kennedy når ikke Trump til anklene, og du når ikke en lus til undersiden av tærne dens engang.

Og ja, både Trump og jeg er opptatt av at staten ikke sløser for mye. Derfor er vi begge klare på at grensene skal stenges.

Selv ikke trumpister tror på et slikt argument.

Trump selv sløser vanvittig. Aldri før har noen president brukt så mye skattedollars på golf som han har. På toppen har det aller meste av skattedollarene endt opp i presidentens lomme.

...og han sutra over at Obama spilte golf innimellom...Det ville ikke han hatt tid til som president, brekte han.

Aldri har en president jobbet så lite som Trump har.

Har jeg sagt at det var bra det Kennedy gjorde? Det er mer enn femti år siden han var president. Nå er det dette oransje spetakkelet Trump som herjer. Dette paniske fjaset ditt er direkte patetisk.
Lurulf
26.10.2019 kl 16:39 312

Under Trump går USA så det griner. I løpet av de siste 12 månedene sørget Trump for at USA dro inn over 500 milliarder kroner i import toll. Aksjemarkedene har knapt gått så bra som de gjør nå - noensinne. Arbeidsledigheten er rekordlav.

Statsgjelden har han arvet fra tidligere presidenter - med rente.
Redigert 26.10.2019 kl 16:43 Du må logge inn for å svare

Hehe. Syyyltynt.

Men dette handler uansett om Trumps forakt for den frie presse. Han har ikke gjort en dritt for de tingene du babler om, som altså ikke har en dritt med saken å gjøre.
HanVann
26.10.2019 kl 18:25 285

Det handler om deg som ikke aksepterer lesefriheten i Kvitehuset.

Hva mener faktaBenekte om den norske presse, er den nøytral ?

Så i tillegg til å gå med 1000 mrd usd i underskudd så hevet de 500 mrd USD i toll fra amerikanske forbrukere? Kun kommunister liker toll.