Spennende 4 uker fremover $


Vi har 4 spennende uker fremover med flere vitenskapelige- og investorrettet seminarer! Det er stort sett bare gode nyheter for både pasienter som lider av sykdommer med dårlige prognoser og investorer! Etter min erfaring med kreftbehandling er resultatet så langt så gode at det kan føre til FDA godkjenning.
Innimellom blir det forsøk for kursmanipulering osv fra meglerhusene for å lure småsparere som ikke er kjent med faget!
Et example: forrige uke på top20 liste; 10.plass Morgan Stanley med 1085000 aksjer + 14.plass Euroclear bank med 905720 aksjer = denne uke 4.plass Euroclear bank med 1990000 aksjer! ( exact 1990720 aksjer)!!!!! Så pass på ikke bli lurt ;)
Redigert 22.05.2018 kl 13:44 Du må logge inn for å svare

Lurt og lurt, det er bestandig noen som må selge. Så lenge småsparere og tradere ikke har oppdaget BGBIO ennå, utrolig nok, så kan de større fiskene lure i sivet og ta det som faller ned. De trenger ikke løpe etter noe som helst. Senere vil nok langt flere oppdage aksjen, når den blir toppsak i VG og NRK, men det er da vi begynner å selge, knegg.

Euroclear var ikke inne på listene i januar, men har nå altså bygd seg opp til top 4 og nærmer seg 5%. Skal bli interessant å se om de kjøper for én større aktør, eller hva dette kan være. Og som du sier, det ser ut som Morgan Stanley har overført aksjene til Euroclear, det har jo vært noen større transaksjoner, senest i dag. Noen lurer absolutt i sivet!
Redigert 22.05.2018 kl 23:53 Du må logge inn for å svare

Merklig at det ikke er mer interesse rundt denne, men traderne kommer vel når den begynner å gå igjen. En av årets vinner, og masse spennende som skjer den neste måneden. Ledelsen tildelt mye opsjoner i dag på 46.70kr. Kan vel tyde på at ledelsen har trua fremover...lite selgere selv på en dårlig børsdag med lite kjøpere i markedet, lover godt!

Vi nærmer oss mot slutten av H1 og 6 interim data/read outs! Spennende dager!
Så langt som en helsepersonell og aktiv i kreftbehandling er jeg MEGET imponert over AML resultater og har stor tro på tidlig FDA godkjenning og oppkjøp i nær fremtid $ Som sagt AML pasienter, spesielt R/R gruppe, har veldig dårlig prognose og har ikke tid for phase III osv! En god phase II fører til fast track og tidlig kommersialisering $
Som regel aldri er dumt å ta gevinst, men jeg tillater meg å kalle øretrilling og gevinst sikring i dagene fremover `amatøraktig´ og dumt! Så good luck for alle pasienter og ikke minst smarte investorer i BGBIO ;)
Redigert 26.05.2018 kl 13:12 Du må logge inn for å svare

Hei Stockwizard, det ser ut som du kan mye om biotek faget. Jeg personlig har ikke peiling på biotek, men har lang erfaring i fra aksjemarkedet med trading. Da hovedsaklig momentum daytrading på Nasdaq ofte biotek aksjer, men har ikke snøring på det fundamentale.
Så jeg lurte på om du eller andre med peiling på biotek kan gi litt mer utdypende forklaring på hva dere mener om forskjellige triggere osv nå fremover. Feks du nevner AML resultater ,R/R gruppe , kan få FDA godkjenning osv, hva mener du med det?

Så hvis du eller noen andre(kanskje Korsar) ønsker/gidder å lage en liste med de ulike 6 interim data, med forklaring på hva de er og kanskje hvor viktig de er for kursutviklingen fremover. Spør altså ikke om så mye ;:)

Teknisk ser jo aksjen ut som den skal gå rett til himmels etter min mening, coiler i pris og volum. Men det ser sikkert en apekatt også :-)

God sommer videre!Fotballkampen er over og her følger "Flottesens Fantastiske Folkeopplysning".
La oss håpe at det ikke ender med et selvmål.

R/R betyr "Relapsed" og "Refractory".
Relapsed betyr tilbakefall, altså etter man tilsynelatende har hatt bra effekt av behandling, har kreften kommet tilbake.
Refractory betyr at kreften ikke lenger responderer på (den aktuelle) behandlingen, den har utviklet resistens.
For mange kreftformer så hører man om 1.linjebehandling, 2.linje og 3.linje.
Man får først behandling med 1.linje medisin, dersom den/de ikke virker, eller slutter å virke(f.eks ved tilbakefall/resistens), så går man videre til 2.linje medisiner.
Når man går tom for alternativer er man i trøbbel.
R/R , betyr dermed som regel, når man snakker om uvikling av legemidler, at disse pasientene har gått gjennom hele behandlingsløpet og ikke lenger responder på behandling.
Da ender det som regel med et trist utfall. Disse pasientene er da veldig syke og har ingen alternativer utenom eksperimentell behandling.


FDA er det amerikanske legemiddeltilsynet.
For å kunne selge legemidler i USA så må man ha godkjenning/markedsføringstillatelse fra FDA.
EMA er det europeiske motstykket. USA er det største markedet og FDA er dermed et fokus, selv om man også gjerne har parallelle løp gående med EMA.
Målet med de kliniske forsøkene er å overbevise disse myndighetene og få godkjenning.
Vanligvis må legemidler gjennom 3 faser, resultatene gjennomgås for hver fase og hvis ting ser lovende ut går man videre til neste fase.
Denne prosessen tar årevis.
Fase1: Få pasienter, her skal man verifisere toksisitet/safety og doseteleranse(er det i det hele tatt trygt å ta denne medisinen).
Fase2: Her prøver man å verifisere effekt.
Fase3: Et større forsøk med mange pasienter, gjerne randomisert, der en halvdel får den eksisterende behandling og den andre halvdelen får den nye behandlingen. Dette er for å virkelig verifisere at det nye legemiddelet virker bedre enn dagens behandling, når alt kommer til stykket.
Nå i den moderne tid så bruker man av og til kortere løp en dette, f.eks er PCIB på vei direkte fra en fase1 til et "pivotalt fase2", som kan lede frem til godkjenning. Et kortere løp basert på skrikende behov for nye behandlingsmetoder og tilsynelatende god effekt i PCIB sin behandling.
FDA kan tildele regulatoriske fordeler, slik som "breakthrough", "fast-track", "accelerated approval". Den siste er den gjeveste, men er sjelden. Det betyr at man avbruter forsøkene underveis, siden de viser veldig god effekt og får en umiddelbar(men midlertidig) godkjenning.
Det er dette PCIB håper på(Accelerated Approval), hvis det lykkes så vil det i praksis resultere i ett og et halvt klinisk forsøk i stedet for 3 fulle forsøk. Mye raskere og også billigere.

Målepunkter for effekten fra kreftlegemidler kalles "endpoints".
Gullstandarden for å måle effekt fra kreftlegemidlene er langtids overlevelse(OS - overall survivall).
Men det kan ta utrolig lang tid å gjennomføre disse forsøkene, man må jo vente veldig lenge for å se hva langtidsoverlevelsen resulterer i.
For å unngå å bruke en generasjon på disse forsøkene så aksepterer man ofte alternative målepunter(surrogate endpoints), dette er som regel svulstrespons(ORR) og overlevelse uten sykdomsutvikling(PFS).
Argumentasjonen er at positive resultat ved disse målingene sannsynligvis har en positiv effekt på pasientens helse og overlevelse.

ORR - Objective Response Rate, deles inn i 3
CR - Complete Response.
PR - Partial Response. Mer enn f.eks -30% reduksjon i svulstvolum.
SD - Stable Disease. F.eks mellom -30% og +20% endring i svulstvolum.
ORR=CR+PR

DCR=CR+PR+SD=DCR(Disease Control Rate, også brukt noen ganger)

PFS - Progression Free Survival. Overlevelse uten sykdomsutvikling.


For å gjøre en lang histore kort, gode ORR-tall(bedre enn dagens behandling) er bra og gir håp om FDA-godkjenning og masse dollars i kassen.
I tilfellet R/R AML så er det om å gjøre å være bedre enn de andre eksperimentelle behandlingene(pasientene har gått tom for eksisterende, godkjente behandlinger).
BerGenBio sin legemiddelkandidat "bemcentinib" ser lovende ut i så måte, for R/R AML.
Dette er lovende, siden disse pasientene kun mottar bemcentinib. Dersom det er en effekt så kommer den garantert fra bemcentinib og ikke f.eks fra et annet legemiddel i en kombinasjonsbehandling.

Det at bemcentinib tilsynelatende viser effekt som monoterapi i R/R AML styrker teorien om at legemiddelet også vil kunne ha effekt ved andre indikasjoner(noe av det grunnleggende bak hypotesen om bemcentinibs virkningsmetode).

Vi venter i spenning på resultatene som skal presenteres nå i sommer. Dette er interimresultater, altså resultatavlesninger underveis i forsøkene. De endelige resultatene presenteres ikke før neste vinter.
Tanken er at man kan avlede de endelige resultatene fra disse interimresultatene. Når alle resultatene er på bordet så er kanskjetoget gått.
Dersom man kommer inn tidlig kan man gjøre flere tusen prosent på disse selskapene, dersom de resulterer i suksess.

All investering i slike tidlig-fase biotekselskaper er egentlig mer å anse som spekulasjon enn investering.
Vanlige beregningsmetoder slik som diskontert fremtidig kontantstrøm er ubrukelig i denne fasen.
De fleste støtter seg til potensial*LOA(Likelyhood Of Approval).

Vi er flere som synes at potensial*LOA er attraktiv i BerGenBio, men selskapet får ikke like stor oppmerksomhet som de fleste andre, på de aktuelle forumene.
Et tankekors, alle de norske biotek-selskapene er ute på investorkonferanser og gjør seg flotte for internasjonale investorer.
Det er kun ett av de norske biotek-selskapene som har lykkes i å tiltrekke seg amerikanske biotek-investorer og det er BerGenBio.
Hva er det proffene ser, som ikke de norske amatørene ser? ;-)

Jeg trader ikke, jeg er buy-and-hold.
Jeg har lest om flere som tilsynelatende har fått god gevinst ved å trade f.eks 25% og holde 75% i norsk biotek.
Det er viktig å ikke ha 0% når toget går.

BerGenBio skal presentere resultater på konferanser i sommer, de viktigste fra 4. Juni og utover.
Hvis du skal ta en posisjon ville jeg gjort det i løpet av neste uke.
Der ser ikke ut til å bli noe forventningsrally, så sell-on-news ser ikke ut til å være en trade(hvem vet derimot hva som skjer i neste uke).
Redigert 27.05.2018 kl 00:06 Du må logge inn for å svare

..oog BerGenBio skal også presentere resultater fra andre studier, inkludert kombinasjonsstudier med keytruda, et immun-modulerende kreftlegemiddel. Dette legemiddelet trykker penger for MERC, i øyeblikket 10 milliarder i kvartalet. And growing.. :-)
Teorien er at bemcentinib kan forsterke effekten av keytruda(for mange pasienter).
Det er usikkert hvor mye data de vil presentere fra disse studiene. Abstractene til konferansen inneholder ikke mye data, men cut-off for abstractene var i Februar...

Og som et siste tankekors, så kan man meditere litt over det faktum at det største selskapet i Skandinavia ikke er pengetrykkemaskinen Statoil, men Novo Nordisk, et dansk legemiddelfirma. Som er verd 1,5 ganger Statoil.

Hei Flottesen, tusen takk for utrolig god informasjon.
Det var akkurat det jeg var på utkikk etter. De innleggene må jeg ta å lagre slik at jeg kan bruke de senere.
Flottesen gir biotek til folket!
Korsar
27.05.2018 kl 21:14 4168

Flottesen leverte i går kl 23:52 + noen tilleggskommentarer etterpå det beste oppsummerende innlegget for farma nøkkelforhold som har stått på dette forumet noensinne.
Dette bør alle lese og arkivere som ønsker å ha en "fasit" for å forstå hva som skjer i de ulike farmaselskapene; i hvilke faser de FAKTISK er i; og hvilke hurdles de FAKTISK skal passere. Da kunne vi blitt spart for mye tullprat og drømmerier rundt FAKTISKE farmaforhold.
Som sagt, kopier Flottesens innlegg her og sjekk det først når du lurer på noe. Det vil løfte farmadebattene enormt.

Takk Flottesen for en grundig og pedagogisk innlegg :)
Det skjer så mye I onkologisk fag og kreftbehandling som gjør det vanskelig å oppdatere seg og følge alle utviklingene! Spesielt immunonkologi har blitt en omfattende fag som bestandig fornyes.
Når det gjelder BGBIO anbefaler å høre på Godfrey sin podcast på Radforsk og også firma rapport, som gir gode og forståelige opplysninger om produktet.

I bioteknologi bransje er det viktig å være første man med en god ide, levere ryddig, rask og effektiv, og også klare å overbevise investorene om ideen! Hvis en av dem ikke gjøres effektivt (slik som noen biotechfirma i OB!) frykter investorene. Det at Hvordan man presentere en ide, er like viktig som hva man presentere (innholdning)! BGBIO har en god produkt, de jobber rask og effektiv (uten forsinkelse) og så langt har de klart å overbevise store norske og internasjonale investorer.
Redigert 27.05.2018 kl 23:03 Du må logge inn for å svare

Noen har lagt 25000 aksjer til salg på 48,6... løp og kjøp :)
Det blir spennende å se dems reaksjon når de ser aksjekurs om 1 mnd. etter konferanser og H1 resultater :D

Du mener vel 47,6. Uansett, handelen i BGBIO har fulgt det samme handelsmønsteret i ca 2 uker nå - litt opp på morran, for så å bli dyttet ned til forrige sluttkurs rundt kl 10. Der blir kursen liggende til ca kl 14 for så å stige sakte opp mot åpningskurs når børsen stenger.
Redigert 28.05.2018 kl 11:22 Du må logge inn for å svare

Bergen, Norway, 29 May 2018 - BerGenBio ASA (OSE:BGBIO) will host a conference
call on Monday, 4 June at 8:30 AM CEST to present updated interim clinical and
biomarker results from its ongoing Phase II development programme with selective
AXL inhibitor bemcentinib. The data will be presented at the Annual American
Society of Clinical Oncology (ASCO) meeting and at a reception hosted by
BerGenBio (details below).
Korsar
29.05.2018 kl 08:08 3649

eco, alle,
ja, nå begynner BGBIO å melde rundt sin "stim" av konferanser og møter de neste par ukene.
Her er litt mer de vil gjøre under ASCO:

Presentations to be made during the annual ASCO meeting:

Saturday 2 June, 6:00 - 8:00 PM CDT, Chicago School of the Art Institute,
Chicago, IL
· BerGenBio reception
· New interim Phase II clinical trial data with bemcentinib and selected pre
-clinical data to be discussed by BerGenBio principal investigators and invited
key opinion leaders
· For further details and to receive an invitation, please email to
asco2018@bergenbio.com

Monday 4 June, 8:00 AM - 11:30 AM CDT, ASCO Annual Meeting, McCormick Center,
Chicago, IL
· Interim clinical data from clinical trial ref. BGBC008 - Poster Board: #292,
Abstract 3078
· Interim clinical data from clinical trial ref. BGBC003 - Poster Board: #80,
Abstract 7020
· To be discussed at the Poster Discussion Session. 11:30 AM - 12:45 PM CDT
· Biomarker study - Poster Board: #385, Abstract 2559

Monday 4 June, 1:15 PM - 4:45 PM CDT, ASCO Annual Meeting, McCormick Center,
Chicago, IL
· Interim clinical data from clinical trial ref. BGBIL006 - Poster Board:
#375, Abstract 9548

The posters presented at ASCO will be made available www.bergenbio.com in the
Investors / Presentations section at the time of presentation
Redigert 29.05.2018 kl 08:17 Du må logge inn for å svare
sveno
29.05.2018 kl 08:53 3591

De kan jo umulig gjøre dette for å komme med dårlig nytt?

Nei, her kan det komme mye bra.

Lykkes de i NSCLC så lover det bra for TNBC og melanoma studiet også. Tipper Merck kjøper BergenBio hvis vi ser gode data fra NSCLC studiet.


Men markdet sover fortsatt.....
Redigert 29.05.2018 kl 08:58 Du må logge inn for å svare
Korsar
29.05.2018 kl 09:15 3554

Safe,
sover og sover, fru Blom: Vi skal først huske at BGBIO har en grunnstamme aksjonærer som har tatt langsiktig plass og ikke bidrar særlig til daglig volatilitet. Vi ser derfor mindre av de helt kortsiktige lykkejegerne som har rotet rundt i en del andre farmaaksjer.
For BGBIOs del må vi heller se på de litt lengre bølgene, og da ser vi at man har en ganske klar oppgangstrend uten hysterisk volatilitet inn i mellom. Eller sagt på en annen måte: At aksjen etter sterk/stabil oppgang ikke har blitt korrigert særlig nedover indikerer at de store stoler på trenden og lar markedet gjøre jobben for seg.
Målet for storkællene - som for oss - er selvsagt den dagen selskapet kjøpes opp og/eller kjører fullt kommersialiseringsløp selv. Da spør ingen om volatilitet lenger :-)


Vi ser det samme tafatte forutsigbare handelsmønsteret i dag igjen. Kun roboter som spiller med knapper og glansbilder. Mannen i gata og alle taxi-sjåførene har ikke våknet enda. Det må nok noen overskrifter i avisene før hurven kommer med sparepengene..

02.06.2018 14:55:32: BerGenBio ASA US CLINICAL TRIAL UPDATEBERGEN, Norway, June 2 , 2018 - BerGenBio ASA (OSE: BGBIO), a clinical-stage
biopharmaceutical company developing novel, selective AXL kinase inhibitors for
multiple cancer indications, announces that the Norwegian National Ethics
Committee (NEM) have granted approval for clinical trials related to Non-Small
Cell Lung Cancer.

In November 2017, BerGenBio informed that the Company was in voluntary
discussions with the Regional Ethics Committee (REK) in Bergen and the Norwegian
Board of Health about gaining retrospective approval for the study.

In March 2018, BerGenBio informed that NEM gave a notice of non-acceptance.

BerGenBio is pleased to inform that a acceptance now is in place.

Hence, as of today all necessary domestic and foreign approvals have now been
acquired.

-End-

About BerGenBio ASA
BerGenBio ASA is a clinical-stage biopharmaceutical company focused on
developing a pipeline of first-in-class AXL kinase inhibitors as a potential
cornerstone of combination cancer therapy. The Company is a world leader in
understanding the essential role of AXL kinase in mediating cancer spread,
immune evasion and drug resistance in multiple aggressive solid and
haematological cancers.

BerGenBio´s lead product, bemcentinib (BGB324), is a selective, potent and
orally bio-available small molecule AXL inhibitor in four Company sponsored
Phase II clinical trials in major cancer indications, with read-outs anticipated
during 2018. It is the only selective AXL inhibitor in clinical development.

The Company sponsored clinical trials are:

- Bemcentinib with TARCEVA® (erlotinib) in advanced EGFR mutation driven
non-small cell lung cancer (NSCLC)
- Bemcentinib with KEYTRUDA in advanced adenocarcinoma of the lung, and
- Bemcentinib with KEYTRUDA in triple-negative breast cancer (TNBC).
- Bemcentinib as a single agent and combination therapy in acute myeloid
leukaemia (AML) / myeloid dysplastic syndrome (MDS)

The clinical trials combining bemcentinib with KEYTRUDA in adenocarcinoma of the
lung and TNBC are conducted in collaboration with Merck & Co., Inc. (Kenilworth,
NJ, USA), through a subsidiary.

In addition, a number of investigator-sponsored trials are underway, including a
trial to investigate bemcentinib with either MEKINIST® (trametinib) plus
TAFINLAR® (dabrafenib) or KEYTRUDA in advanced melanoma, as well as a trial
combining bemcentinib with docetaxel in advanced NSCLC.
BerGenBio is simultaneously developing a companion diagnostic test to identify
patient subpopulations most likely to benefit from treatment with bemcentinib.
This will facilitate more efficient registration trials and support a precision
medicine based commercialization strategy.

The Company is also developing a diversified pre-clinical pipeline of drug
candidates, including BGB149, an anti-AXL monoclonal antibody.

For further information, please visit: www.bergenbio.com

KEYTRUDA® is a registered trademark of Merck Sharp & Dohme Corp., a subsidiary
of Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, TARCEVA® is a registered trademark of
OSI Pharmaceuticals, LLC., marketed by Roche-Genentech. TAFLINAR® is a
registered trademark of Novartis International AG and MEKINIST® is a registered
trademark of GSK plc.

Contacts

Richard Godfrey
CEO
BerGenBio ASA
+47-917-86-304

Rune Skeie
CFO
BerGenBio ASA
rune.skeie@bergenbio.com
+47-917-86-513

Media Relations in Norway
Jan Petter Stiff
Crux Advisors
stiff@crux.no
+47-995-
http://www.newsweb.no/index.jsp?messageId=452839
Du har mottatt denne e-posten fordi du fra nettstedet til Oslo Børs har opprettet abonnement på selskapsmeldinger. Dersom du ønsker å slette eller endre ditt abonnement, kan du gjøre dette ved å logge deg inn på "Min side" og velge fanen "Selskapsmeldinger".

**********************************************************************

This email and any files transmitted with it are confidential and
intended solely for the use of the individual or entity to whom they
are addressed. If you have received this email in error please notify
the system manager.


All emails to and from Oslo Børs will automatically be archived.

This footnote also confirms that this email message has been swept by
MIMEsweeper for the presence of computer viruses.

**********************************************************************
Goody
02.06.2018 kl 15:46 3223

Ahhhh slap nu lige af med dit haussing StockW......!
Men vider opgang er nok indikeret, hellere stille og roligt end for store ryk!

Held og lykke.
Redigert 02.06.2018 kl 15:47 Du må logge inn for å svare

Enig, men dagens melding er meget god, spesielt bredden i forsøkene. BGBIO går som ei dronning, mye bedre stille og rolig oppover enn de voldsomme hoppene etterfulgt av bunner.
Redigert 02.06.2018 kl 19:25 Du må logge inn for å svare

Ny melding nå: https://newsweb.oslobors.no/message/452840

Ser vel generelt sett veldig lovende ut