Rabiat rumener dømt for drapsforsøk - fikk det som han ville


12. november i fjor påførte han en tilfeldig togpassasjer åtte knivstikk som førte til livstruende blødninger. Mannen overlevde på grunn av rask helsebehandling.
36-åringen er rumensk statsborger uten noen tilknytning til Norge. Han hadde ikke noe fornuftig ærend i Oslo, fremgår det av dommen. Før han kom til Norge hadde han reist rundt i ulike europeiske land.
I politiforklaringer og i retten forklarte mannen at han da han var i Sverige eller Danmark «fikk ordre av djevelen om å reise til Oslo for å drepe en svart mann».

Denne jævelen reiste fra land til land og fant vel etterhvert ut at Norge er det mest optimale landet dersom du vil drepe noen. Her vil naive domstoler tro fullt ut på en hvilken som helst eventyrhistorie som blir servert. Straffen er komfortabelt behandlingsopphold med enerom. Alt dekkes selvsagt av etnisk hvite nordmenn som betaler skatt.

Takk til svikerpolitikere for det grenseløse samfunnet. Gud hjelpe meg for noen idioter vi er! Hvorfor utvises ikke svinet på livstid? Svaret er at han selvsagt bare kan spasere tilbake igjen - any time!

https://www.tv2.no/nyheter/10949857/

Redigert 28.10.2019 kl 17:59 Du må logge inn for å svare