Bergens nye byråd

dirken
28.10.2019 kl 23:57 157

Byhømo greier.

https://www.nrk.no/hordaland/presenterte-den-politiske-plattformen-i-bergen_-_-skal-bli-norges-gronneste-storby-1.14760687

MDG-Bakke kaller årets valg for et klimavalg, slik andre før han har gjort. Hvor kommer denne ideen fra, og hva er den grunngitt med? I alle fall ikke valgresultatet.

MDG økte med 3,9%, SV økte med 1,6% og V gikk tilbake omtrent det samme. Er det ett parti som definerte dette årets kommunevalg SÅ VAR DET DA FOR FAEN FOLKEAKSJONEN NEI TIL MER OG MER OG MER BOMPENGER.

Enig se. Hømo at itte FNB itte fikk rent flertall slik at vi ble kvitt de ekstremt høyrevridde bomfittestasjonene som kun tillater rike hømofolk og politikere å bevege seg i visse områder.
Merkelig at de mest venstrevridde drittpartiene har innført bompenger som straffer arbeidere men lar rike hoirefolk slippe unna fordi firmaet betaler.

SV, MDG, AP, H og V er ekstremt høyrevridde fascistparti pga bompenger.
Redigert 29.10.2019 kl 10:28 Du må logge inn for å svare

Først Oslo, så Bergen og i Trondheim har de gjort det store og ødelagt alt som heter trafikk, det er snart umulig å kjøre bil i denne byen. Byen som tidligere ikke hadde noe rushtrafikk å snakke om har stanset helt opp.

Politikere har virkelig gått av skaftet når det gjelder miljøet.

Hvor kommer disse menneskene fra, eller hva det er for noe? Hva har de tilført folk og land, og hva var de før de ble "folkevalgt" fortell? Kongefamilie har ikke stemmerett. Det skulle heller ikke hæren av alle ansatte, som jobber i den samme staten. Man kan jo tenke seg at mattilsynet skulle vært eid av restaurantbransjen. Et stemmekvegfolk som har beviste med sine valg her i folkestyret dritet. At de er så imbesilt at det ikke en dag for tidlige, å skifte ut hele det samme «folket». Do-do fuglens hærførere alle de "alle de partivalgte folkevalgte", selv ivrer for. Unikt i europeisk historier (Slik Moensaken var.) Det er at et folk frivillig er stolt, av å bli erstattet med steinaldermennesker som hentes og fraktet for deres regning helt fra Afrika, alt betalt av oss alle. For å bosette seg her i klovneriket vårt, hvor selveste sjefsrotten og CO2 drittsvinet landsmoderen selv har flyktet/flyttet i fra?
Redigert 29.10.2019 kl 15:02 Du må logge inn for å svare

USA som Kongeriket Norge er allierte med Saudi-Arabia som har programfestet. At alle ateister er terrorister det har diktaturstaten Saudi-Arabia erklært. http://www.dagbladet.no/2014/08/26/kultur/meninger/kronikk/34970915/
https://steigan.no/2019/04/intervju-med-terrorist-jeg-vil-gjerne-til-norge-for-a-drepe-ateister/
Obama som Hillary er begge støttet av kristen-folket i USA, men noen burde fortalt dem at de har satt en Ateist som sekretær i NATO. (en eks stasminister og folkevalgte mad in noway.) Han er en Arbeidsmann fra i APe land som selv aldri har gjort det skapende grann. Han har ikke gått med avisen engang. Faren hans Thorvald, var også noe fryktelig rart på Balkan. Jens Stoltenberg eks stasminister iht. grunnlovens § 1. i det innskrenkete Kongeriket Norge har OFFENTLIG uttalt å være ateist. Han er ikke medlem av den norske kirke.
http://www.herregud.com/?id=52
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=9086377
Et annet sted sier han, at han ikke vil kalle seg ateist og rynker brynene hvor fire furer vokser frem på pannen. Den tynne kroppen vrir seg i stolen. Jeg pleier ikke å bruke det begrepet, jeg er bare ikke medlem av noe trossamfunn.
http://www.bt.no/nyheter/–Man-ma-tro-at-det-nytter-2633333.html
http://www.riksavisen.no/?p=8930Skatt og penger (Budsjett)kirken som «Humanetisk Forbund» får støtten som livssynsorganisasjon (En «religion) og ikke som politisk aktivist. For det ateistiske/sosialdarwinistiske, såkalte «humanistisk» verdensbilde som utgjør Den Nye Verdensordens religion; arven fra Lenin, Stalin og Hitler) Humanetisk Forbund defineres som en livssynsorganisasjon «religion». En bunt med tullinger med Lars Gule, et akademisk nek i front som har bidratt mindre til felleskapet, enn de pingvinene selvrådeoppgitte stasminister Erna Solberg som eneste utført arbeidsinnsats leder av operasjon dagsverk fra 1983-85 samt en sommerjobb hun i sin ungdom matet pingvinene på akvariet Nordnes pr Bergen.
http://www.hegnar.no/Nyheter/Politikk/2016/02/Solberg-takker-kommuner-som-sier-ja-til-flyktninger
Gud velsigne kongen sies det, men hvem sin Gud er, Lars Gule og Jens Stoltenberg sin Gud?