Svensk næringslivsleder: Innvandringen kan føre til borgerkrig

imatza
29.10.2019 kl 13:20 1036

I et intervju med SwebbTV advarer Leif Östling for at den store innvandringen fra Midtøsten og Afrika kan føre til borgerkrig i Sverige.

https://resett.no/2019/10/29/svensk-naeringslivsleder-innvandringen-kan-fore-til-borgerkrig/

Nå onaneres det vilt blant resett-skunkene :) Svetten driver.

Noen har fantasert om borgerkrig og det blir vill fest.
*JBJB`
29.10.2019 kl 13:33 749

Hei benekte/folkens:))

Og...husk at du lovte å oppføre deg som folk, benekte - reglemetet ruler forumet, vettu...ZnageZz...


De tre killarna från Rinkeby blev antagligen lurade i en fälla.
Kort efter att de parkerat sin bil i bostadsområdet Herlev utanför Köpenhamn anlände en silverfärgad Audi. Gärningsmännen klev ut med dragna vapen – och avlossade skott på kort avstånd. Delar av förloppet är fångat på film.
Minst tio skott avlossades mot personerna i bilen, enligt danska polisen. Fynd tyder på att både pistol och automatvapen användes.
Enligt Aftonbladets uppgifter bottnar dådet i Danmark i en mångårig konflikt mellan kriminella grupperingar som kallas Dödspatrullen och Shottaz.
Polisen skriver i ett PM:
“Bägge grupperingarna är från Rinkeby och i den mycket våldsamma konflikten som har pågått sedan 2015 så har hittills 10 personer dödats och ytterligare två skottskadats vid 10 olika skjutningar. Polisen har tagit 26 vapen som kan knytas till grupperingarna i den rådande konflikten”.
Filmbilderna från dubbelmordet visar att gärningsmännen var fem till antalet. Fyra sitter häktade och den femte är på fri fot.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/6jdmP8/dubbelmordarna-i-danmark-fotade-sina-offer--sprider-skrack-i-sverige

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

rakettforsker mad in sweden or noway?
*JBJB`
29.10.2019 kl 14:12 710

Hei j/folkens:))

Og...hehehe - Radikal Portal, seriøst...ZnageZz...

Radikal Portal er selvstendig og ikke er bundet til noen organisasjoner. Initiativet til nettsiden kom fra personer med ulik tilknytning – noen tilknyttet venstresiden i norsk politikk, andre tilknyttet miljø-, utviklings- og fredsorganisasjoner, og noen tilknyttet forskningsmiljøer.
https://radikalportal.no/om-oss/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Jeg skal ikke påstå at du er muslim, men alt hva du skriver peker på dette, så jeg lar deg være fra nå av, synk inn i glemselens dyp.

Du er manisk opptatt av muslimer. Du kan ikke en dritt om islam eller muslimer, men er likevel manisk opptatt av dem.

Gud bedre, Bekte.
Tror du har nok med å passe på deg selv jeg.

Klarer meg fint. Det kom en flodbølge av sikkel i denne tråden fra tomskallede rasister, men klarte å redde meg unna den.

Fascinerende å beskue denne fantasien om borgerkrig. Og det verste er at dere feiginger ville være de første til å stikke av.

Hvor mener klovnen at frontene skal stå? Mellom rasister og skikkelige folk? I så fall rått parti.
Load
29.10.2019 kl 15:44 643

Da vet vi i hvilket hjørne vi finner deg om det skulle bli borgerkrig.

Du som er en svoren muslimvenn, kan du nevne en god ting musliminnvandring har gitt oss og nei, kebab holder ikke.

Hvor vil frontene stå i borgerkrigen dere har slike fantasier om?
Load
29.10.2019 kl 16:40 605

Du som er en svoren muslimvenn, kan du nevne en god ting musliminnvandring har gitt oss og nei, kebab holder ikke.

Det har ikke en dritt med saken å gjøre. Hvor vil frontene stå i den borgerkrigen dere sikler etter? Jeg kommer aldri til å støtte dere og det er svært få skikkelige folk som vil det. Så hvem skal dere krige sammen med og hvem skal dere krige mot?

Hobbymusling , nei takke oss for 😜
Thinky
29.10.2019 kl 16:59 584

Den tidligere Scania VDn sier mye fornuftig. Dere bør se videoen.


Bekte.

Så hvem skal dere krige sammen med og hvem skal dere krige mot?

Dere? Hvem er det du spør? Vi er på et norsk forum nå og når det blir borgerkrig i Sverige så tror jeg ikke så mange her er interessert i å delta i den krigen. Det må i så fall være deg som reiser over som fremmedkriger for å krige mot svenskene.

Spør heller svenskene som sier at innvandringen kan føre til borgerkrig. Tror forresten neppe at de sier det hvis de ikke har tro på at den kan skje en gang om ikke alt for lenge. Men de vet kanskje mindre om de svenske tilstandene enn deg som drister deg over grensa til Nordby shoppingsenter på harryhandel hver 14. dag for å spare noen usle kroner og for å smile bredt over at du nok en gang sørget for at færre kroner gikk til norske arbeidsfolk og til den norske stat. Etter hjemturen kaster du deg over tastaturet og kan stolt skryte av at du har vært i Sverige og at du ikke så noe av alt det de andre her på HO sier at Sverige består av.

Dere som i alle år har fantasert om borgerkrig. Det er dere jeg mener når jeg skriver "dere".

Hvor skal frontene stå, papp?
*JBJB`
29.10.2019 kl 17:08 562

Hei benekte/folkens:))

Og...husk at du lovte å oppføre deg som folk, benekte - reglementet ruler forumet, vettu....

Busch advarte mot konsekvensene av lav oppklaring av kriminalitet i Sverige.
– Sverige hadde for ganske kort tid siden 620 uoppklarte drap. I 2017 var det 113 drap. Noen færre i 2018. I 2017 hadde vi i Norge 28 drap. Sverige passerte ti millioner mennesker i 2017, Norge 5,3 millioner. Når vi da ser på oppklaringsprosent, er den lav i Sverige, sa Busch.

– Hvis man ser på all dødelig vold, er oppklaringsprosenten på litt over 60 prosent. Men ser man på det som kalles «dødelig skyting» i kriminelle miljøer, er den rundt 20 prosent. Og det er ofte mange gjerningspersoner i hvert drap.
https://resett.no/2019/10/20/riksadvokaten-alvorlig-bekymret-for-kriminaliteten-i-sverige/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
convert
29.10.2019 kl 17:08 560

Det blir selvsagt borgerkrig. Spørsmålet er når. Intet folk lar seg okkupere og utnytte i lengden, uten å gjøre motstand. Myndighetene i skandinaviske land håper at okkupasjon og islamisering skal skje uten kamp, og vil derfor forsøke å avvæpne lovlydige borgere...slik vi nå ser i Sverige. Alt dette mens okkupanter og kriminelle har ubegrenset adgang til våpen.

Slike som deg har fantasert om borgerkrig i mange år nå. Hvem skal krige mot hvem?
convert
29.10.2019 kl 17:09 557

B vil selvsagt stå på muslimenes side. Han vil aldri nøle med å svike sitt eget folk og falle medborgere i ryggen.

Så du fantaserer om en krig mellom slike som deg og muslimer. Hva med alle oss som ikke synes noe om dere rasister og som heller ikke er muslimer?

Det var jo en godgutt som slaktet ned 77 uskyldige mennesker for drøyt syv år siden. Han trodde han startet borgerkrigen du sikler etter. Hvorfor fulgte du ikke opp?
convert
29.10.2019 kl 17:34 532

Hvis du hadde en smule kunnskap om historie, ville du visst at en så omfattende folkeforflytning av muslimer inn i andres områder, alltid..alltid...ender med krig. Har du ikke slik elementær historiekunnskap?
papaXI
29.10.2019 kl 17:39 528

Nei, er skapmuslimen ute å går igjen, og denne gangen vil du ha borgerkrig. Vi vet alle hvilken side du da vil velge. Du kan jo starte med å begynne å skrive på arabisk når du først er igang. Forresten, har du snakket med Krekar i det siste?
Redigert 29.10.2019 kl 18:07 Du må logge inn for å svare
Urquel9
29.10.2019 kl 17:46 522

Har du noen gang vært i tvil om at muslimene vil ha kaos, borgerkrig og til slutt overta vårt samfunn?
Hvis du tviler på dette, følger du jammen ikke godt med i timen, de har jo selv annonsert sine mål flere ganger.

Innen neste høst har militæret tatt makten i Sverige , innfører overgangsregjering og skriver ut nyvalg, tipper jeg

Sotah
29.10.2019 kl 18:02 504

Her var det jo nesten reine julestemninga. Hjorden klør etter å oppleve folkemord og etnisk rensing på nesten nært hold. Herregud. Og Jesus Christ. Litt deprimerende, faktisk.
papaXI
29.10.2019 kl 18:09 497

Så du finner løsninger på de største samfunnsproblemene vi har i Europa deprimerende? Intet hørt, intet sett, sa strutsen før de skjøt den.
Sotah
29.10.2019 kl 18:11 493

De største problemene inni huet ditt er ikke nødvendigvis de største i resten av verden, papa. Du representerer et marginalt mindretall.

Hvilke eksempler har du på det? Og hvorfor ønsker du å starte en krig mot muslimer? Er ikke logikken din omvendt?

Deres fantasier om samfunnet får dere rydde opp i selv. En god pedagog eller kanskje en psykolog er det som skal til.


Gå å sett på yndlingsmusikken din nå Bekte. Jahn Teigens "De gærne har det godt"

Hvor vil frontene stå i krigen dere fantaserer om?

Det var vel Prima Vera som hadde den sangen.

Mulig det var Prima Vera, men det er i mitt hode samme sak. (Men nå mangler det jo noe i hodet mitt i følge deg så det får heller gå)

I en borgerkrig er det vel ingen fronter, Bekte. Da er det vel en front på hvert gatehjørne. Er det ikke det da?

Nja. Ingen krig uten fronter. Den spanske borgerkrigen hadde to meget klare sider. Fascistene mot røkla. Er det slik dere ønsker det også? Har dere en Franco-type blant dere? Hvem er så det?
*JBJB`
29.10.2019 kl 19:03 428

Hei folkens:))

Og...hehehe - "Her var det jo nesten reine julestemninga. Hjorden klør etter å oppleve folkemord og etnisk rensing på nesten nært hold. Herregud. Og Jesus Christ. Litt deprimerende, faktisk." - zvart belte i logisk brist, Zoten - å skylde varslerne som har advart for konsekvensene av den hodeløse innvandringen blir som å skylde på fyrstikkene og ikke pyromanen, vettu "...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 29.10.2019 kl 19:04 Du må logge inn for å svare
Sotah
29.10.2019 kl 19:51 395

Du bidrar jo så gjerne med litt krisemaksimering, Lilletull. Og sår splid og mistro etter beste evne. Hvis du har noble hensikter med det har jeg nok misforstått litt. Dessuten har du nok av freaks og misfits med deg på laget. Jeg har ikke rare tiltroen til Betong, Papa, Imatza og hva de nå bruker av nick.